abonnement Unibet Coolblue
pi_181617473
Gefeliciteerd met je grote kleine blije eitje nolita :* tot over twee dagen ( :o ;( :'( :o :D O+ ) bij de dreumesjes
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181617514
Gefeliciteerd Nolita! *O*
pi_181621512
Nolitaaaa, van harte! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_181621547
Nog even inzake lengte.. Twee kiekjes uit Toverland van ons gister. Beeb is dus al half zo lang als ik. :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_181622793
Leuke foto’s mini! Wat een reus!

Hier 2 vakantiefoto’s! Hij is tot nu toe erg goed te pas en vindt alles mooi O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:)
pi_181624943
Slaap voor Jagär, hoera! Voelde het oke om hem op zijn buik te leggen?

NJ, fijn dat het met kleine stapjes vooruit gaat en dat je hulp hebt gezocht!

Gefeliciteerd Nolita *O* *O*
pi_181625671
Gefeliciteerd, Nolita! *O*

de baby’s hierboven. O+
Protčge moi de mes désirs.
pi_181626072
Gefeliciteerd Nolita O+ *O* Tot over 3 weken :o

Aanhaken lukt me niet echt momenteel. Ik lees jullie allemaal, geniet van de foto’s, maar merk dat M. al niet zo heel baby meer is. In de box zit hij nooit, hij speelt lekker mee met zijn broer, stopt het liefst de hele dag blokjes in doosjes en krijgt inmiddels zijn 6e tand. Dat eerste jaar vliegt met een 2e dus echt nog harder voorbij.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_181626430
Foto's! O+

Vervelend dat het met slapen zo moeizaam gaat Jägertrut.. Hoe doen jullie het dan met voeden als de dutjes zo kort zijn?

Hier vandaag allerlei plannen gemaakt om weer een paar uurtjes te werken 's ochtends of 's middags (bepaalde piektijden dat het het handigst als hulp zou zijn..) Maar madam hier gooide het ritme helemaal om. Korte dutjes waar we langere verwachtten, lange als we dachten; als ze zo wakker wordt, dan ..
pi_181627136
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2018 19:13 schreef NicolasJoy het volgende:
Foto's! O+

Vervelend dat het met slapen zo moeizaam gaat Jägertrut.. Hoe doen jullie het dan met voeden als de dutjes zo kort zijn?

Hier vandaag allerlei plannen gemaakt om weer een paar uurtjes te werken 's ochtends of 's middags (bepaalde piektijden dat het het handigst als hulp zou zijn..) Maar madam hier gooide het ritme helemaal om. Korte dutjes waar we langere verwachtten, lange als we dachten; als ze zo wakker wordt, dan ..
Ik voed op verzoek, als hij honger heeft krijgt hij de borst...
pi_181629155
:W Ik kom me hier ook eens melden. We zijn 3,5 week geleden na een pittige bevalling ouders geworden van een zoontje met de werknaam Bikkel. Ik probeer mee te lezen en alles bij te houden maar momenteel staat alles nog in het teken van de baby en mijn herstel van een ks.

Nu al plannen maken NJ? Net zoals Jagärtrut voed ik op verzoek. Meestal is dat rond de 4 uur maar hij heeft ook momenten dat hij om de 2 uur komt. En plannen maken met zo een klein babytje is wel heel ambitieus. Ik ben al blij als ik iedere dag een stukje met hem kan wandelen :D .

Heerlijk die vrolijke vakantiefoto's. Jaren geleden eens met mijn toen nog kleine nichtje naar Toverland geweest en ik weet nog dat ik dat toen een heel gaaf park vond.

Hier staat onze eerste vakantie ( midweekje Center Parcs) voor midden november, dan mag hij ook in het zwembad als het goed is. Ik krijg er nu al de zenuwen van of het allemaal goed zal gaan.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_181630023
Bedankt allemaal voor de felicitaties! :W
pi_181630064
Welkom Wolken! Wat fijn dat Bikkel er eindelijk is! En nog niet druk maken om november, dan heb je al weer zo'n andere baby! Een paar maanden maakt een enorm verschil voor zo'n kleintje. Sterkte met je herstel!

Gefeliciteerd Nolita! Een dreumes alweer, wat gaat dat snel!

Ik kom ook even moeilijk aangehaakt. B is toch wel flink ziek geweest van z'n oorontsteking. Gaat nu weer wat beter, maar drinkt nog erg matig :{ 'Goede' nieuws is dat hij wel buisjes gaat krijgen, over een week al. Hoop dat dat wat gaat helpen, want dit was oorontsteking 4. Gelukkig hebben we nu vakantie, dus alle tijd ons even om ons mannetje te bekommeren. Schopt wel lekker ons Frankrijk plan in de war, gelukkig hadden we nog niet geboekt.
pi_181631245
Hier begonnen ze na twee keer heftige oorontsteking al over buisjes.. Ik ben er nog niet over uit of ik dat al wil. Hoe gaat t in zn werk ellie? Volledige narcose neem ik aan en zijn er daarna nog belangrijke dingen om rekening mee te houden :? Q
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181631596
Beleid is zo verschillend, per ziekenhuis, maar ook per kno arts. Hier was kno arts 1 heel stellig: géén buisjes voor 1 jaar. Kno arts 2 was ook heel stellig; na 3x oorontsteking en ouder dan 6 maanden, dan buisjes. Geen idee waar we goed aan doen, maar B heeft nu bijna non stop aan de antibiotica gezeten (3x gewone kuur, nu tweede onderhoudskuur van 6 weken) de afgelopen maanden, dat voelt ook niet goed. Operatie schijnt weinig voor te stellen. Wel volledige narcose, maar max 20 min onder zeil. Ze schijnen er weinig last en pijn van te hebben. Moeten van te voren paracetamol geven, en eventueel daarna nog, maar dat is al voldoende. Schijnen ook heel snel op te knappen, als in max 2 dagen ofzo. Na wat dubben dus toch maar besloten te doen, dit gaat ook niet lekker zo.
pi_181632023
Ja jullie b heeft het veel heftiger gehad dan de kapitein :Y hier wel twee keer flinke pijn en antibiotica gehad maar daar was het wel mee over. (de eerste keer iig, deze keer weet ik nog niet). Wat mij betreft wat voorbarig voor buisjes, helemaal als ze er steeds uitgroeien en ie n paar keer onder zeil zou moeten... Lastig. Ik snap overigens helemaal dat jullie er voor B wel voor kiezen :Y steeds maar pijn en volpompen met antbio is ook niks -O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181635264
Zou ik inderdaad ook nog niet direct doen na 2x. Dan hoop je ook gewoon nog dat dat pech is, en hij er gewoon overheen groeit.
Bij B is het ook zo ellendig dat hij er zo slecht van gaat eten, en het is al een mager jongetje. Dat levert mij ook wel echt extra stress op. Nu ook weer klaarwakker, duidelijk pijn en wil wel drinken, maar stopt gewoon telkens na een paar slokken :{
pi_181636004
Ach Ellie dat laatste ;( Klinkt verstandig die buisjes!

Welkom Wolken :W

Hier is de krijsfase weer ingegegaan i.p.v. huilen, dat is echt zo niet fijn (in t openbaar of om 02:00 ‘s nachts ofzo). Kan er ook weinig informatiefs uithalen :'). Gelukkig huilt ie niet veel

[ Bericht 0% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 02-09-2018 07:55:58 ]
pi_181636036
Ik heb vroeger heel vaak buisjes gehad. In zoverre vaak dat het geurtje waarmee je een roesje kreeg me op het laatst niet meer uitmaakte want ik had ze allemaal al eens gehad. Ik heb er verder geen nare herinneringen aan, behalve de banaangeur want die was echt HEEL vies. Ik denk dat de ingreep sowieso wel een poging waard is, steeds oorontstekingen lijken me dan veel vervelender. Zeker ook omdat slikkende/drinken heel erg pijn doet en met voedingen en groeien niet echt combineert. Misschien niet na 2x al, maar na 4x denk ik wel.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_181636044
En ik herken wat LeSage zegt. Dirk is zo weinig baby meer dat ik aanhaken hier echt lastig vind nu. Dus Wolken, geniet van de verse baby-geur, voor je het weet is hij weg en ruikt hij vooral naar zand, gras en na het douchen naar het doucheschuim van papa want daar valt zo leuk mee te spelen.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_181636119
Ik wist niet eens dat daar een geurtje aan zat Nanuke! Hoop niet dat we 'm zo vaak buisje moeten gaan geven, maar als dat wel zo is, ook ok.

En dat het zo hard gaat herken ik ook echt wel. Had het gisteren nog over met vriend. Ik vond die mini tijd echt wel leuk, maar herinner me dat het veel onvoorspelbaarder was. Dat soms ontroostbaar huilen, elkaar nog niet echt kennen, nog minder echte interactie. Dat is er gewoon echt af nu. Het is nu al een echt mensje, met karakter en een eigen willetje O+
pi_181636693
Welkom Wolken :W

Elliebel, mijn bonusdochter is dan wel een stukje ouder dan B, maar die is echt fiks opgeknapt nadat ze buisjes kreeg. Daarvoor had ze ook echt heel vaak oorontsteking en hoge koorts (zelfs een keer een koortsstuip meegemaakt met haar :{ ) en na de buisjes kregen we een heel ander kind terug.

Mijn baby is 9 maanden oud vandaag trouwens, over een weekje is ze net zo lang uit de buik als er in :o O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181637114
Begrijpelijk Ellie die keuze voor buisjes, het is zo sneu ook. -O-

Welkom Wolken! w/

Ze worden snel groot he. Ik vind het mooi hoe Banaan ontwikkelt maar hij is echt al een flinke baby aan het worden, die ook op dit moment weer een poging doet om de trap op te komen. :{ Ik vond die tijd met minibaby zwaar maar vindt het ook gek dat het zo snel voorbij ging.

Banaan had een onrustige nacht met om de zoveel tijd huiltjes. Shirtje omhoog, borst erin, in slaap vallen, wakker want koud, shirtje en dekens om me heen doen, Banaan weer wakker van mijn beweging en herhaal.
En toen was hij vanochtend om zeven uur wakker in plaats van acht/negen. ;(

Op welke leeftijd leren kinderen koffie zetten voor hun ouders? c_/
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zondag 2 september 2018 @ 10:19:51 #299
314372 Goddelijker
Zonder grootheidswaanzin!
pi_181637646
Iemand die de Avent-flessen gebruikt en de collectie wilt uitbreiden? Ik heb nog een zo goed als niet gebruikte set staan... DM maar voor meer info. :)
pi_181639148
Welkom Wolken! Welkom Bikkel :)
Wij gaan in oktober een midweek naar CP, J is dan 15 weken. Hebben er erg veel zin in.

Overdag zit J in een ritme, die heeft ze zichzelf aangeleerd want ook de fles gaat op verzoek. Avond en nacht wijkt elke dag af.
Ze heeft wel duidelijk meer honger. 135 mm gaat met gemak op en gisteren zelfs 1x 190 mm ....
19:00, 00:00, 05:00 en 09:00 fles. Hopelijk houdt ze de late avondfles erin.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')