abonnement Unibet Coolblue
pi_181315416
Banaan mag niet in de bijkeuken want kattenbak. Hij trekt telkens een kruipsprint als hij hoort dat de deur weer open is.

Volgens mijn man is de volgende ontwikkeling dat hij se deur gaat rammen. En als ik hem steeds hoor giechelen geloof ik het zo. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_181316865
Zo, even een inhaalpost!

Flav, een verlate maar niet minder gemeend gefeliciteerd met je mooie dreumes!! En tot in het volgende topic :)

Nouk, welkom en gefeliciteerd met Daan! O+ wat vervelend je, die krampjes ;(

O+ O+ voor de eetfoto's die ik voorbij zag komen.

Minilot, wat knap en geweldig dat O al mama zegt! O+ en staan ook al, wat gaat hij ontzettend hard!

Rena, nog gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum!

Olivia, gefeliciteerd met de geboorte van je neefje!

Jagar, wat een ellende die slechte nachten. Ik zou willen dat ik tips voor je heb, maar helaas heb ik die niet. Ik hoop dat je wat hebt aa de tips die ik voorbij heb zien komen en kan verder alleen maar voor je duimen en hopen dat er snel verbetering in komt zodat jij ook wat meer aan je rust toe kan komen :*

Zieke partners die bij een kuchje doen alsof ze een longontsteking hebben, heel herkenbaar (zelfs met een vrouw als partner :')). En klagen over vermoeidheid, check. Vannacht nog, dreumes werd hysterisch wakker dus ik eruit om haar te troosten wat niet lukte dus heb haar bij ons op de slaapkamer gelegd. Toen een paar uur later N wakker werd maakte vrouwlief me wakker: N is onrustig. Waarop ik aangaf, ze heeft een flesje nodig, en ik als antwoord kreeg: en IK heb slaap nodig.
Serious? Dus ik kan er uit voor dreumes, en kan er daarna uit om een flesje voor N te maken en haar te voeden terwijl vrouwlief al die tijd lekker kan blijven liggen, maar ZIJ heeft slaap nodig? :{w
Die opmerking viel dus niet zo goed, heb gedurende de hele voeding inwendig zitten mopperen en ben toen heel chagrijnig verder gaan slapen :') uiteindelijk was vrouwlief vanmorgen dan wel weer hartstikke lief en heeft samen ontbeten met dreumes zodat ik N in alle rust kon voeden, en ze heeft dreumes toegesproken dat ze vandaag extra lief moet zijn en goed naar mama moet luisteren O+ wat natuurlijk niet gaat gebeuren want ze heeft hartstikke slecht geslapen, maar lief geprobeerd is het zeker :')

In het openbaar voeden, moet gewoon kunnen vind ik! Toen ik dreumes voor de eerste keer borstvoeding gaf in het openbaar, zij was toen denk ik een week of 6, zaten er achter ons ook mensen zich daarover te verbazen. Maakte mij toen heel onzeker terwijl ik mij er nu alleen nog maar boos om kan maken. Heel mooi juist als je borstvoeding geeft namelijk, als dat niet in het openbaar zou kunnen zou je je is thuis moeten op sluiten met je baby :?

Kruidvat luiers bevallen hier ook erg goed! Als pampers in de aanbieding is haal ik pampers, verder altijd kruidvat. Al zat er een proefluier in de Hallo Mama doos van de Jumbo en die vond ik misschien nog wel fijner dan die van de kruidvat, dus misschien ga ik een overstap maken.

Exode, wat naar die onrustige avonden van J. Ook al gaat de rest van de dag wel goed, zulke pittige avonden hakken er wel in dus dat is gewoon zwaar voor jullie. Ik hoop dat ze snel wat rustiger wordt!

Jagar, O+ O+ voor je rollende en vervolgens diep slapende O!

Venco, die foto :') akelig griezelig :P

Hier kampen we met een steeds onrustiger N en ik vraag me af of het haar volgende sprongetje is (want ze zit woensdag op 12 weken) of dat er meer aan de hand is. Poepen doet ze ook steeds minder (van 4 keer op een dag naar met goed geluk 1 keer op een dag en gisteren zelfs helemaal niet) maar wel nog steeds diarree en nu tussendoor ook heel winderig waardoor het lijkt alsof ze verstopt zit (wat mij ook weer niet het geval lijkt door de diarree). Ze huilt steeds vaker, vooral de avonden, en de nachten is ze steeds onrustiger na de voeding waardoor er minder (goed) slaapt. Verder spuugt ze ook steeds meer, ik vind het maar niks om mijn meisje zo te zien ;( kan niet wachten tot we morgen de nieuwe voeding uit België krijgen en dan maar kijken of dat N helpt. Vrijdag moet ik sowieso naar de huisarts dus dan ga ik ook meteen maar even een afspraak inplannen voor N denk ik, om opnieuw te kijken of er echt geen kweekje gemaakt kan worden van haar ontlasting zodat we kunnen kijken of er medisch gezien niet toch wat speelt.
pi_181317026
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2018 08:26 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Banaan mag niet in de bijkeuken want kattenbak. Hij trekt telkens een kruipsprint als hij hoort dat de deur weer open is.

Volgens mijn man is de volgende ontwikkeling dat hij se deur gaat rammen.
Ah, Banaan ook al vooral gefascineerd door wat -ie niet mag? O+ Dat kan wat worden met die koters van ons!

Hier een updatewissel, O. kan na heul veel gefrustreerd mopperen nu zelf soepel vanuit liggen gaan zitten. Yay! O+ Ter compensatie heeft -ie al twee dagen geen mama meer gezegd. :') #dooiemus
Let me see you stripped down to the bone
pi_181317035
Venco! :D Brrrr!
Let me see you stripped down to the bone
pi_181317230
O's tongriempje is vanmorgen erg gelasered. Hij moest heel hard huilen, maar ik ook...
pi_181317354
Oh Jagar, wat sneu :{ Hopelijk knapt hij er wel van op, hadden jullie het idee dat hij er veel last van had?

Schanu, wat een nacht :o En de reactie van je vrouw, knap dat je je in hebt weten te houden, meer kan ik niet zeggen ;) En wat zielig dat N zo’n last van haar buikje heeft ;(

Venco, dat is wel een heel creepy beeld van Elza :o
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181317757
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2018 10:31 schreef minilot het volgende:

[..]

Ah, Banaan ook al vooral gefascineerd door wat -ie niet mag? O+ Dat kan wat worden met die koters van ons!

Hier een updatewissel, O. kan na heul veel gefrustreerd mopperen nu zelf soepel vanuit liggen gaan zitten. Yay! O+ Ter compensatie heeft -ie al twee dagen geen mama meer gezegd. :') #dooiemus
Haha ja dat wordt nog wat. _O- Bij mijn man is het wel oke als die "nee" zegt. Als ik het doe dan kijkt hij heel verbaasd naar me en gaat dan huilen. Ik zeg nou dus meerdere keren wat zachter "nee" . :D

Gisteren was Banaan geschrokken van het uitrollen van de tuinslang en kroop van schrik achter mijn man. Maar eigenlijk bij heel veel wat we op de grond doen, kruipt Banaan tegen ons op om dan tegen ons aan te gaan hangen. Veiligste manier om op te trekken met valbescherming. Zo hebben we eindelijk weer een plakker. O+

Wat goed Jagar dat je het toch hebt laten doen. Bij mijn neefje werd het ook pas laat gedaan en maakte het een flink verschil.
Hulde trouwens voor het rollen en lange dut. _O_ Slaap je ook wat als O. dut of doe je dan wat met peuter?

Leuk Mini dat je toch ook je gezicht niet in de plooi kon houden bij klachten van je man. :D
Meestal als ik klaag over moe/afvallen/dorst dan klaagt mijn man mee.

Duman ik las pas dat jij en je man gescheiden slapen. Lijkt me zwaar en een opoffering voor beiden. :* Mijn man slaapt nog wel bij ons in bed maar ik lig natuurlijk altijd naar Banaan toe, knuffelen met man is er (in bed) niet meer bij.
Mijn man merkt trouwens weinig van de nachtvoedingen. Volgens mij zijn we terug bij drie nachtvoedingen maar hij slaapt heerlijk, Banaan ook. ^O^ Al heeft mijn man wel, de enkele keer dat Banaan tussen ons in ligt, last van friemelende vingertjes. Daar word ik dan weer nooit wakker van.

Ik voed ook wel in het openbaar maar vind het juist ongemakkelijk bij vrienden/familie. En die ene keer dat ik alleen ging zitten met Banaan, kreeg ik commentaar (of dat nou echt daar moest), nota bene in de Efteling. :o

Vervelend Schanu dat jullie meisje juist onrustiger wordt. Een en ander uitsluiten vind ik een goed idee. :Y
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_181318810
Shanu.....zo dat is best pittig 's nachts. Dat zou ik bij mijn vrouw niet moeten proberen.
Wij hebben een simpele verdeling nu: ik ben er voor B, ook 's nachts en mijn vrouw is vanaf een uur of 23:00 voor J. Dan leg ik haar op bed en ga zelf ook naar bed. Ik heb de babyfoon van B dus mijn vrouw hoort hem ook niet verder. (ik lig nog steeds in een andere kamer dan mijn vrouw)

Gisterenavond was een low in de avonden. J ging gewoon echt krijsen....het kwartje viel toen ook ineens. We zijn sinds ruim een week op kunstvoeding aan het overgaan en dat moeten die darmen natuurlijk ook verwerken. Ik heb haar gisterenavond gemasseerd en vervolgens kwam er een enorme poepluier en was ze rustig. Ze heeft van 17:30 tot 21:30 gehuild en dus gekrijst.
Mijn vrouw geeft nog 2 borstvoeding voedingen per dag, die gaat ze nu heel rustig afbouwen ipv wat sneller. 1 week per voeding nu en vooral wat meer naar J kijken.

Tja en dat wij elkaar die avonden niet zien, so be it. Mijn vrouw gaat rond 20:30 naar bed. Dat helpt voor haar enorm want daardoor trekt ze de nachtvoeding prima en is ze overdag nog vol energie.
Die avonden komen wel weer :)
pi_181322205
Creepy foto venco! :D

Wat sneu voor N. Schanu. Hier poept J. ook niet zo vaak hoor, toevallig afgelopen weekend wel elke dag. Maar waarschijnlijk gaat ie nu weer een paar dagen zonder poepen door het leven. Volgens mij is dat met borstvoeding prima. Wel ook veel winderigheid hier, waar J. wel last van lijkt te hebben. Ik ben nu aan het kijken of het helpt als ik minder voedingsproducten eet waarvan men denkt dat kindjes er last van kunnen krijgen (zoals koolsoorten, uien, scherpe specerijen, chocolade ;( etc ). Ik laat het dus niet volledig weg, maar minder het. Bij elkaar opgeteld eet ik namelijk best veel van die dingen. Ik kan er alleen nog niks zinnigs over zeggen, want ik minder pas sinds een dag :D
Het klinkt bij jullie wel heel heftig zeg, hopelijk helpt de nieuwe voeding of kan de huisarts jullie verder helpen.

Updatewissel van O. :D Zitten is ķķk heel leuk. Misschien kan je hem vertellen dat hij al zittend ook mama kan zeggen ;)

Ach Jagar, wat sneu voor hem. Voelt ie zich nu al wat beter? En hoe gaat het met jou? Heb je tijdens zijn monsterdutjes overdag nog wat bij kunnen slapen, of lukt dat niet echt met peuter?

Wow exode, dat is een lange periode van huilen/krijsen. Hopelijk gaat het vanavond beter :* maar die poep kan inderdaad ook goed dwars zitten. Hier is J. ook altijd flink van de leg vlak voor een poepluier. En die avonden komen inderdaad wel weer. Ik herken het wel van het vroege naar bed gaan. Voor J. gingen we tussen 23.00 en 00.00 slapen, nu lig ik al ergens tussen 21.00 en 22.00 in bed. Niet dat ik altijd meteen slaap, maar gewoon al in bed liggen is ook fijn.

Ik heb J. net even laten wegen, 6870 gram! Hij volgt een prachtig lijntje O+ Mijn spekkie O+
pi_181328598
Het eerste echte woordje van de kapitein lijkt "ja" te zijn :') was da nou voor n onzinnig woord jongens :{w _O-

Wat wel schattig is, hij zit de hele avond al met n boekje op schoot in de box, dingen aan te wijzen en "ja brabbelbrabbel ja" te kletsen tegen zichzelf O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_181331818
Liever dat dan nee toch LDG?

Hier hoor ik de laatste dagen heel veel mamamamamama, en als ik dan naar haar kijk lijkt het ook echt of ze me roept O+

Groeten vanuit Center Parcs, de reis er naar toe (185km) ging goed (met pauze voor fles en schone luier, en altijd als ik haar op een andere locatie dan thuis verschoon lijkt ze de dikste poepluier allertijden te produceren, hoe kan dat toch? :P ), tot de laatste 10km, ze had het heel warm in de maxi cosi en was het zat dus moest ze heel hard huilen ;( Rest van de middag was ze wat jengelig en moe, maar nu ligt ze lekker op bed, hoop dat ze even bij kan tanken.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181333415
Nou Rena, jij weet wat je moet doen bij ernstige verstopping :D

LDG, dat geklets is zo lief he? O+

Mijn kleine M. blijkt nogal goed trap te kunnen klimmen :o
Ik was naar boven en vriend in de keuken. Ik dacht dat hij een oogje in het zeil hield, hij dacht dat ik nog beneden was. Was ineens M. al 6 treden omhoog. Vriend er snel achter gaan staan en kijken hoe ver hij zou komen. Met een grote lach op zijn gezicht klom hij zo naar boven, keek even rond op het bordes en kroop toen de laatste 4 treden ook maar naar boven.
Op de overloop ging hij pontificaal zitten en een partij triomfantelijk zitten kijken naar ons _O- _O_

Ik ben wel een jaar ouder geworden van die 6 treden alleen }:|
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_181333912
Veel plezier Rena! Fijn dat de reis goed ging :)

Oef wat een nacht Schanu! En van zo’n opmerking was ik ontploft joh!

En O. deed een paar updates *O* en de O. van Jagar ook *O*

Vervelend van de huiluurtjes ‘s avonds exode! Hopelijk gaat het snel over..

Oef! Kan me voorstellen dat je schrok LeSage! Hij dus niet zo _O- Hoe is het met de ziekenboeg?

Wat lief dat geklets O+ M. zei vorige week Laura :') Ik ken en ben helaas geen Laura :P

M. is bezig met de zelfstandig tot zit komen update. Ze kunnen zo snel gaan opeens!

Ik tel hier de dagen af tot mijn vakantie volgende week. Volgens mij heb ik nog nooit zo naar een vakantie uitgekeken. :) Wij gaan naar Frankrijk met mijn familie vanwege ‘t huwelijksjubileum van m’n ouders en m’n vader zei vanavond de hele avond tegen M. ‘volgende week gaat opa de héle week met jou zwemmen!’ Kan ik van smelten O+
pi_181340418
Jagar, hoe gaat het nu met O?

Wow LeSage, knap van hem maar ik kan me voorstellen dat je schrok!

Rena, fijne vakantie!

LBF, Wat lief! En wat een goed vooruitzicht, zo'n vakantie.

Wij waren gisteren bij het CB en zijn goedgekeurd! Lengte en gewicht bovenin de curve, hoofdomtrek helemaal onderaan. Maar, hoofdje is wel gegroeid en volgt een lijntje. Verder ook niks geks gevoel aan haar hoofdje en ze ontwikkelt zich goed, dus niks aan de hand *O*
pi_181340955
Wat een opluchting, OIT!

Fleur, wat lief van opa! Is ook echt om van te smelten!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_181341399
Minilot, die knappe O blijft zich maar door ontwikkelen O+

Jagar, jouw arme O en arme jij ;( voelt hij (en jij) zich al wat beter? Ik hoop dat het gaat helpen!

Pannenkoekenmix, wat een heerlijke reactie bij schrikken van Banaan, dat hij tegen je aankruipt O+

Exode, klinkt als pittige avonden en zo weinig samen kunnen zijn. Ik snap dat dit voor nu de beste oplossing is maar hoop dat jullie snel meer rust krijgen en jullie quality time samen ook weer terugkrijgen.

Aure, ik hoop dat het J. helpt als je bepaalde voedingsproducten laat staan. Toen ik bij mijn oudste borstvoeding gaf reageerde ze idd ook heel sterk op wat ik at. Nu geef ik flesvoeding dus in mijn geval kan het daar niet meer aan liggen. En *O* voor de goede stats!

Ldg, ik vind ja wel een heerlijk positief 1e woordje O+ mijn dreumes haar 1e woordje was met 8 maanden 'aaien', omdat we toen op vakantie waren met vrienden die een dochter hadden van 1.5 die steeds 'aaien' zei terwijl ze J aaide :') ook niet bepaald een 1e woord waar je op voorhand van uitgaat :')

Rena, hele fijne vakantie! Gelukkig ging de reis goed, hopelijk hebben jullie een heerlijke tijd daar samen.

Lesage, nu al de trap op kruipen de kleine knapperd O+ wel een hartverzakking voor jou, dat begrijp ik meteen :')

Fleur, wat goed dat M bezig is met de zit update! En een heerlijke vakantie in het vooruitzicht, kan mij voorstellen dat je de uren van de klok kijkt.

Olivia, *O* voor de goede stats en goedkeuring door cb!

BFD, dus een kiekje van N die heerlijk sliep terwijl grote zus J zich vermaakte in de draaimolen op Park Tivoli (nog een keer, nog een keer :'))

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181342109
Oh Schanu, wat een klein mopje heb je daar O+

Hier een BFD van gisteren, thuis hebben we haar nog in de newborn set op de triptrap dus hier moesten we even creatief zijn, de hapjes krijgt ze in de kinderwagen want de kinderstoel van Center Parcs past ze nog lang niet in :o
En ze heeft net zo goed geslapen als thuis, ik vond het wel even spannend of ze het niet gek zou vinden hier. Zij van 20 tot 7.15 en ik moet zelf altijd wel even wennen in een ander bed dus ik lag een tijdje wakker :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181342518
Schanu wat een schatje heb je daat O+

Creatief rena! Fijn dat het goed ging :) En wat lijkt C. daar alweer groot :D

Ik doe ook een slapende kinderwagenfoto vandaag, heb de afgelopen week weinig foto’s gemaakt :+

pi_181342533
Sorry allemaal, het lukt nog niet om op iedereen te reageren. Lees wel alles mee en leef mee!
Jager: hoop dat O van de schrik/pijn is bekomen en het gaat helpen!
O van minilot heeft flinke updates, leuk!
Fijn dat het hoofdje nu goed is OT!
Voor degene die op vakantie zijn/gaan; veel plezier!

S. is vandaag 2 weken oud! Ze krijgt wat meer last van krampjes maar is over het algemeen goed te troosten. ‘S nachts komt ze nog maar 1 keer voor een voeding. Sowieso zit ze de afgelopen dagen op 5 voedingen per 24 uur. Af en toe is het een klein driftkikkertje, vooral als haar armen door mouwtjes moeten. Ze is dan ook weer stil zodra haar handen uit de mouwen komen. Om wel nog een poosje boos naar je te blijven kijken. Maar zelfs dan is ze leuk O+

BFD!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181342753
Ohhh wat een schatje Takkie! O+

Fijn dat het hoofdje goed was OiT!
pi_181343234
Zo, dat was wel even schrikken Lesage!
Veel plezier in CP, rena! in welk park zit je? Wij gaan in oktober naar de Vossemeren.

Mijn vrouw is sinds gisterenmiddag ziek, blaasontsteking. Dat had ze tijdens de zwangerschap ook, dus de symptomen waren meteen duidelijk. Ze zit aan de AB en maximale dosis pijnstilling. Gisteren verging ze van de pijn, vandaag is het gelukkig te doen. Vandaag de eerste dag dat B en J allebei thuis zijn de hele dag en ik aan het werk ben. Perfecte timing dus.
Gelukkig bestaat Netflix.....

Met J gaat het goed eigenlijk, gisterenavond heel weinig gehuild en ook geen darnkrampjes gehad. Dat kan vanavond weer volledig anders zijn maar gisteren was dat wel even fijn. Ik moest B eten geven, douchen en op bed leggen terwijl ik J dus vasthield. Want neerleggen was wel :{
Bijzonder genoeg zit ze nu al een nacht of 10 op 7 uur slaap achter elkaar, we mogen echt in onze handjes knijpen.
pi_181343543
OIT gelukkig niks aan de hand met haar hoofdje, fijn!

N. heeft het goed bekeken, lekker liggen in de kinderwagen O+

Rena slim opgelost zo toch! Ze kijkt er wel een beetje bedenkelijk bij :D

Wat ligt M. er zoet bij Fleur O+

En takkie, mnoh O+ verse baby!

Hier ook dan maar een kinderwagenfoto, vanochtend na rondje markt:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181343685
Bedankt allemaal! Wij zijn best opgelucht. :)

Ben ook wel benieuwd naar welk park je zit, Rena! Wij gaan over twee weekjes naar CP ergens in Limburg. Ben heel benieuwd hoe we dat gaan vinden. Eerste keer dat we echt een vakantie ergens hebben uitgezocht waar het voor de kinderen leuk is. Maar wie weet vinden wij er ook nog wat aan ;)

Exode, ah bah, wat naar! Hoop dat de kuur snel werkt, en inderdaad, gelukkig is er Netflix.

Aure, dat duimpje, zo zoetjes!

Takkie, wat een mooie verse baby! En ik zie ook waar je naam vandaan komt ;)
pi_181344353
Exode, beterschap voor je vrouw! Wel fijn dat J. een relatief goede avond had!

Ik weet even niet waar deze vraag past, dus ik vraag het gewoon aan jullie :D

Voor degenen die na de bevalling gehecht zijn, hoe lang hebben jullie last gehad van het litteken? Ik merk dat het regelmatig nog best gevoelig is, al helemaal na een gezellige avond met vriend, dan is het een paar dagen extreem gevoelig. Echt pijnlijk is het ook weer niet, maar leuk is anders.
pi_181344566
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 augustus 2018 12:15 schreef Aure het volgende:
Exode, beterschap voor je vrouw! Wel fijn dat J. een relatief goede avond had!

Ik weet even niet waar deze vraag past, dus ik vraag het gewoon aan jullie :D

Voor degenen die na de bevalling gehecht zijn, hoe lang hebben jullie last gehad van het litteken? Ik merk dat het regelmatig nog best gevoelig is, al helemaal na een gezellige avond met vriend, dan is het een paar dagen extreem gevoelig. Echt pijnlijk is het ook weer niet, maar leuk is anders.
Ik ben in- en uitwendig gehecht en ik heb daar na 7,5 maand nog steeds af en toe last van. Niet extreem pijnlijk maar wel regelmatig nog steeds gevoelig.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')