Eightyone | donderdag 9 augustus 2018 @ 13:30 |
Een vraag. Mogelijk wat dom, maar eerlijk is eerlijk: ik ben geen keukenprinses. Verleden week heb ik een pastasalade met Mozzarella-bolletjes gemaakt; met deze van Jumbo --> https://www.jumbo.com/goldsteig-mini-mozzarella-245g/180566ZK/ Omdat er wat over waren, heb ik het overschot (in het vocht) ingevroren. Is het, als ze weer ontdooid zijn, nog verantwoord om ook déze in een salade te verwerken? Dat schijnt per Mozzarella-soort te verschillen. | |
RobinOok | donderdag 9 augustus 2018 @ 13:32 |
Je kunt ze toch gewoon ontdooien en proeven om te kijken of je het nog lekker vindt? Ziek zal je er niet van worden. | |
Xlarge | donderdag 9 augustus 2018 @ 13:50 |
Precies dit. Ik kan me voorstellen dat de structuur iets anders wordt, door het vele vocht in de kaas, maar het is het proberen waard | |
Harwich | donderdag 9 augustus 2018 @ 14:02 |
stop een pak melk in de vriezer en laat het ontdooien neem een slok en kijk naar jezelf in de spiegel maar melk is natuurlijk geen kaas en kaas is geen melk al is kaas wel gemaakt van melk maar is melk niet gemaakt van kaas | |
Pietverdriet | donderdag 9 augustus 2018 @ 14:17 |
Bederven doet het niet erdoor, mogelijk veranderd wel de structuur | |
Isdatzo | donderdag 9 augustus 2018 @ 14:25 |
De zelfredzaamheid van (sommige) mensen tegenwoordig... Man man man. | |
111210 | maandag 13 augustus 2018 @ 00:18 |
Dat soort goedkope mozzarella kan je best invriezen en ontsooien. Met echte buffelmozzarella die maar ern paar dagen houdbaar is zou ik het niet doen. |