abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 9 augustus 2018 @ 16:28:21 #51
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181056766
*O* voor Loj en Krijgertje!

Ik ga even wat dingen van m'n lijstje strepen zo (bedankt!) maar de make-up blijft staan :+. Het gaat om mijn dagelijkse make-up (mascara en eyeliner) en mocht ik er dan geen zin in hebben is dat ook goed. Haren-in-de-knot boks!

Peace, koffer(tje) kan prima lijkt mij! Zeker als je langer blijft.

Nicolas, klinkt als een goed gesprek in het ziekenhuis. Fijn!
pi_181056772
Sillie even schrikken maar fijn dat alles OK bleek. Hopelijk blijft het hierbij.

Loj goed nieuws *O*

Krijgertje gefeliciteerd, fijn nieuws!

Ja vluchttas.. Ik zit in een facebook groepje en je zou serieus die lijsten eens moeten zien die daar langskomen met vluchtkoffer inhoud :D. Dafuq hey.

Ik heb weer een sticker, bloeddruk perfect en beeb ligt nog steeds mooi met het hoofd naar beneden dus dat lijkt allemaal goed te gaan.

Ik heb net schoenen bij m’n moeder gehaald om te lenen, die heeft 1 schoenmaat groter dan ik. Ik pas gewoon niet meer in m’n eigen schoenen :{. Niet door vocht maar doordat ze nu platter zijn en dus zit m’n eigen maat nu te krap. Ik hoop wel dat ik na de bevalling weer in m’n eigen schoenen pas :X.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_181056822
Verlof!!! *O*
  donderdag 9 augustus 2018 @ 16:31:22 #54
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181056842
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 14:40 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Uiteindelijk bleek alles wel in orde. Maar bij de verloskundige had ze wat twijfels over de harttonen van baby en ik voelde al een paar dagen minder bewegingen dan ik van baby gewend was. Niet geen bewegingen, want dan had ik wel gebeld, maar ze was echt wel rustiger dan gewoonlijk. Door die combi vond ze het beter als ik even een CTG liet maken. Prima.

Ik een half uur aan dat CTG, maar ze vonden op basis van dat eerste halfuur de baby inderdaad te rustig en de hartslag te vlak (wel netjes constant, maar te constant, kennelijk moet er wel enige variatie in zitten). Dus ik moest langer blijven liggen, van houding wisselen, beetje heen en weer hopsen om te kijken of baby wakker wilde worden. Na nog is een uur extra aan de CTG wilde ze dat wel en toen was haar hartfilmpje goed. Toen nog een echo, waaruit bleek dat er nog zat vruchtwater is voor baby, dus ik ben nu weer thuis met het advies goed op de baby te letten; mocht ze toch weer heel rustig zijn dan moet ik opnieuw contact opnemen met de verloskundige.
Dat lijkt me even schrikken, maar toch prettig dat het even gecheckt is en voor nu ook oké is bevonden :*.
pi_181058013
Ik had trouwens ook een groot wijd comfortabel shirt om in te bevallen in de vluchttas gedaan. Omdat ik niet zeker wist wat ik fijn zou vinden (wel of niet helemaal naakt bevallen :P ), uiteindelijk een goede keus want ik heb dat shirt bijna de hele tijd aan gehad.

Oh en ik had ook een haarelastiek in de tas gedaan, zodat ik sowieso mijn haar in een knot kon doen. Meestal zit het dat al of zit er eentje om mijn pols, maar gewoon voor de zekerheid toch ook eentje in de tas :P
pi_181058140
Sillie gelukkig alles oke. Beter een check teveel dan een te weinig toch!

En loj ook goed nieuws zag ik. Let goed op jezelf!

Ik moet mij ook maar eens gaan verdiepen in de tas die mee gaat naar het ziekenhuis. En ook de koffer voor kleuter moet dan natuurlijk al klaar staan.

Tink wat zijn jullie al ver! Wij hebben met de hitte dus gewoon helemaal niks gedaan en hebben ook eigenlijk besloten dat het voor nu ook wel goed is. Ze komen toch eerst bij ons op de kamer. Dus tegen de tijd dat zij en wij er aan toe zijn om een eigen plekje te hebben is het eigenlijk ook met 1.t dag wel afgemaakt haha!

We zijn ook weer goedgekeurd in het ziekenhuis. Bijna 26 weken en een baby geschat op 925 en een baby op 875 gram volgen ze beide nog steeds de curve van een baby alleen in de buik. Wel was mijn bloeddruk wat laag maar nog wel oke. Hij was 95/60 geloof ik.

En jeetje nog 4 weken en dan ga ik al officieel met verlof. De tijd vliegt echt voorbij!
  donderdag 9 augustus 2018 @ 22:12:34 #57
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181066786
Ah, ja! Elastiekje gaat in mijn toilettasje :).

Komen net terug van de bevalcursus. Was eigenlijk leuker dan ik had verwacht. De ademhalingsoefeningen vond ik heul fijn. Hopelijk heb ik er straks ook wat aan ;).
pi_181074597
Oh sillie zeker schrikken :o gelukkig nu alles weer goed, hopen dat het so blijft!

VKV verlof jaahaaa *O* wat kan een mens daar naar uitkijken he. Ik kreeg gisteren de vraag of ik werk niet ga missen: euh in deze toestand? Neuhhhh :') en ik heb echt wel tof werk, maar als je merkt dat je lichaam er eigenlijk wel klaar mee is en rust nodig heeft, verlang ik toch echt naar de dagen dat ik straks thuis kan doorbrengen en hier wat orde kan scheppen. Werk kan me dan absoluut niet schelen :@ zo ook letterlijk tegen m'n collega's gezegd. Heb tig procedures opgesteld om mijn werk over te kunnen nemen. Het is aan hun om mij te laten weten als iets niet duidelijk is want over 2 weken neem ik de telefoon níet op *) ze moeten er stiekem wel om lachen maar snappen het verder wel :+

Oohhh aapje wat gaat het idd snel, maar wat gaat het goed O+ fijn dat de jongens het zo goed doen! Hier was laatst Mn bloeddruk 82/50 maar had er geen last van.. moest enkel even aan de bel trekken als ik duizelig of misselijk werd e.d.

Hier net de kinkhoestvaccinatie laten zetten. Ook weer iets afgetikt! Dit weekend nog kastje wit schilderen en vriend die commode compleet gaat verbouwen zodat ie over de trappenloop gezet kan worden. Dan is inrichting verder ook zo goed als klaar. Boel lakens en spulletjes nog uitzoeken en ik denk dat ik schoonzus maar even vraag om uitleg te geven wat nu alles precies is lol :') wat verzamel je snel een hoop babyspul bij elkaar. Kwam er achter dat ik al 3 babywipstoeltjes, 2 babybadjes en een tummytub en 3 mobieltjes voor box heb _O- :+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_181074653
Verwacht je dan stiekem toch een drieling Priem :+
pi_181074879
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 10:26 schreef Aure het volgende:
Verwacht je dan stiekem toch een drieling Priem :+
Volgens mij wil vooral m'n familie dat heel graag :') :D
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_181075180
Whaha priem :D zo veel al! Allemaal via via gekregen dan? :P


Ik moet nog beginnen aan de babyuitzet. We hoeven niet veel maar wil wel een nieuwe kinderwagen (Joolz O+ ) en wil eigenlijk een stokke steps of tripp Trapp zodat de baby direct bij ons aan tafel kan ‘s avonds :)
pi_181076686
Verlof voor VKV *O*
Mijn verlof zou vandaag officieel starten (nou oké, zondag, maar dit zou dan mijn laatste werkdag zijn). En ik zit gewoon al 4 weken thuis :)

Goed zo Priem! Verlof is verlof!

Uitzet is hier al (heel lang) compleet :) maar ik heb teveel! Vooral kleding :@ iemand nog een lading rompers/ mutsjes/ truitjes nodig, voor vooral meisjes? Hoef er niets voor ;)

Ik mis Spees en NJ vanochtend ;) zou dat goed nieuws zijn? O+
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:20:53 #63
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181076764
Wat voor mutsjes heb je nog Loj? Ik zoek nog iets voor bij één van onze eerste pakjes :).

Dus drie keer raden waar we nu voor gaan kijken :+. Badje moet ook nog. Wat voor eentje hebben jullie? En hoe lang gebruik je zoiets?
pi_181077128
Wij gebruiken een stokke flexibath, die kan je dicht vouwen en dan staat ie wat minder in de weg. Met een newborninsert erbij, maar je kan ook zonder. Er is alleen geen echte badstandaard voor, maar ik heb er uiteindelijk wel een gevonden waar ie op past. J. is nu 10 weken en gaat ongeveer één keer per week in het badje, verder gaat ie gewoon met mij mee onder de douche. Ze zeggen dat ze tot 4 jaar in dit badje passen, dus ik was van plan om hem in de zomer ook te gebruiken als speelbadje op ons balkon :)
pi_181077451
Ik heb het badje bij de oudste eigenlijk nooit gebruikt (hij was zo klein, wasbak was gemakkelijker en daarna mee onder de douche).
Bij de tweede, een kleine maand, daarna mee in bad.
Dus ik heb nu een tweedehands badje voor ¤5,- gekocht :)

Zoek je iets specifieks Helsinki? Ik ben vanavond pas weer thuis, dus dan kan ik even kijken.
pi_181077728
Badje vonden we bij peuter onhandig en te veel ruimte opnemen in ons appartement :+ we wonen nu een stuk ruimer, maar gaan gewoon voor zo’n Tummy tub. Die kan dan over 4 jaar ook nog als kotsemmer gebruikt worden bij griep ofzo en voelt iets minder nutteloos :')

Grootste probleem bij badje vond ik dat die net te laag was en we dus pijn in de rug kregen, hij paste niet in de badkamer dus moest op haar eigen kamer en dan was vullen/legen echt een rotwerk. Misschien nog iets om op te letten bij je zoektocht!
pi_181078118
@Krijger: Jup allemaal gekregen. Enige wat we tot nu toe hebben gekocht is een luieremmer :D
trip trap staat hier ook nog op ons lijstje; die zijn toch wel heel erg handig :Y En een hang loose baby. Verder moeten we wel nog een matrasje halen voor ons ledikantje; maar begreep dat vrienden van ons hun matras weg wilden doen; dus wellicht dat wij die ook zo kunnen overnemen (of wellicht toch handiger om die nieuw te kopen..? Ik twijfel nog..)

Verder dit weekend dus maar eens kijken en verder afstrepen. Wiegje staat wel al in onze kamer (maar dat komt meer omdat volgend weekend mijn broer en neefjes komen logeren en we de zolder opgeruimd wilden hebben voor die tijd). Hij wordt nu gebruikt om kleren op te gooien vooral :')

Enkel kleren hebben we nog niet veel van. Heb ik bewust afgehouden omdat ik toch iets zelf wil kopen ook _O-
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:37:47 #68
319308 Tink89
To live is to dance
pi_181078475
Wij hebben ook bijna alles gekregen of tweedehands voor niks of bijna niks op marktplaats gevonden. Heerlijk vind ik dat! Goed voor het milieu, allemaal opgeknapt door onszelf (met hulp van m'n schoonpa) zodat de kleuren enzo precies zijn zoals we ze hebben willen.

Alleen de hele stapel spulletjes die we van m'n schoonouders gekregen hebben (luieremmer, kruiken, boxkleed, twee pyjamaatjes, badje, billendoekjesdoos enz.) is nieuw, en de kinderwagen, maar die was heul erg in de aanbieding.,
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:46:11 #69
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_181078717
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 12:16 schreef Loj het volgende:
Verlof voor VKV *O*
Mijn verlof zou vandaag officieel starten (nou oké, zondag, maar dit zou dan mijn laatste werkdag zijn). En ik zit gewoon al 4 weken thuis :)

Goed zo Priem! Verlof is verlof!

Uitzet is hier al (heel lang) compleet :) maar ik heb teveel! Vooral kleding :@ iemand nog een lading rompers/ mutsjes/ truitjes nodig, voor vooral meisjes? Hoef er niets voor ;)

Ik mis Spees en NJ vanochtend ;) zou dat goed nieuws zijn? O+
Nee hoor, niks aan de hand hier!
pi_181079037
Wij hebben een badje van Ikea (want cheap :P ) en mijn ouders hadden nog een standaard staan, dus die kunnen we een paar maanden lenen. Uiteindelijk zal baby mee in bad gaan, maar aangezien je zelf na de bevalling niet in bad mag zolang je nog vloeit is dit wel fijn ter overbrugging.
pi_181086006
Wij mogen het badje van een vriendin lenen. Wel fijn want de poten ervan zijn verstelbaar dus hij kan gelukkig goed hoog!
Ook de box hebben we van haar en mn ouders hebben nog een boxkleed liggen die dus deze kant op komt.

Volgens mij hoeven we alleen nog twee bedjes en twee autostoelen qua grote aankopen. Kleding kijk ik zo eind september naar want nu nog veel zomer spul..
pi_181086166
VKV verlof *O* Heerlijk, geniet ervan!

Helsinki. Fijn dat de bevalcursus leuker was als gedacht en nuttig.

En een drieling voor Priem :P :D Wat een hoop spullen heb je gehad. Ik heb van alles gewoon 1 en weet al nauwelijks waar ik heb moet laten :+

Wij hebben nog geen badje, maar krijgen er 1 te leen van een vriendin of mn schoonzus. Onze badkamer is niet groot en babykamer ook niet, dus naar mijn idee wordt het een onwijze sta-in-de-weg. Plan is om vooral te douchen met baby O+

Gebeurd er al wat Spees, het is de 10e? O-)
Nicolas vandaag ook nog niet gespot inderdaad, hoe zou het daar zijn. Dan toch de 10e voor hun? Hope so!

Mijn heup heeft het ineens helemaal opgegeven. Echt in een week tijd van niks aan de hand (liep nog 2 km achter elkaar) naar strompelend het huis door. Ik moet even acclimatiseren aan dit rustigere tempo en veel liggen, dus gister te veel gelopen en vandaag dus pijn en nauwelijks iets kunnen. Hopelijk met voldoende rust morgen weer iets beter en dan echt geen lange stukken meer lopen of staan. :{
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 19:56:10 #73
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_181086536
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 19:43 schreef Fuchsia_roze het volgende:
VKV verlof *O* Heerlijk, geniet ervan!

Helsinki. Fijn dat de bevalcursus leuker was als gedacht en nuttig.

En een drieling voor Priem :P :D Wat een hoop spullen heb je gehad. Ik heb van alles gewoon 1 en weet al nauwelijks waar ik heb moet laten :+

Wij hebben nog geen badje, maar krijgen er 1 te leen van een vriendin of mn schoonzus. Onze badkamer is niet groot en babykamer ook niet, dus naar mijn idee wordt het een onwijze sta-in-de-weg. Plan is om vooral te douchen met baby O+

Gebeurd er al wat Spees, het is de 10e? O-)
Nicolas vandaag ook nog niet gespot inderdaad, hoe zou het daar zijn. Dan toch de 10e voor hun? Hope so!

Mijn heup heeft het ineens helemaal opgegeven. Echt in een week tijd van niks aan de hand (liep nog 2 km achter elkaar) naar strompelend het huis door. Ik moet even acclimatiseren aan dit rustigere tempo en veel liggen, dus gister te veel gelopen en vandaag dus pijn en nauwelijks iets kunnen. Hopelijk met voldoende rust morgen weer iets beter en dan echt geen lange stukken meer lopen of staan. :{
Voelde me vanmiddag een uurtje of 1-2 lang echt niet lekker (buik en rug) maar dat trok weg nadat ik even heet gedoucht had. Verder nergens meer last van gehad. Maandag ben ik 41 weken en dan heb ik even contact met mijn vk over wat we doen. Heb me gisteren niet laten strippen.

Balen van je heup! Hopelijk is het inderdaad iets tijdelijks. Rustig aan!
pi_181090045
Helsinki wij hebben bij beide geen badje gehad. Ik heb een tummytub geleend van mijn zus zodat de oudste een keer de baby kon zien met wassen met de kraam. Daarna ging mini altijd mee met 1 van ons onder de douche, zo’n 1 keer in de week dat vonden we zelf prettiger. Ook voor je rug :'). Ik zou er iig niet al te veel aan uitgeven maar dat is heel persoonlijk.

Spannend spees! Je weet t nooit, maandag al weer 41. Ben benieuwd waar de vk mee komt. Nog ffies!
♥ J & S
pi_181094771
Loj en Fuchsia_roze:
We hadden het heel erg graag gewild! Maar helaas.. Wel weer een heel erg rommelige nacht gehad (donderdag op vrijdag). Weer redelijk veel vochtverlies, maar lijkt toch gewoon afscheiding en dergelijke te zijn, geen vruchtwater. In ieder geval vrij ongemakkelijk, continu het idee dat ze naar het toilet moet. Verder heb ik een klotedag gehad, dus geen activiteit op de laptop. Amper tot geen slaap, vroeg naar het werk, lange dag, daar allerlei randzaken.. Dus nu voor het eerst even 'tijd voor mezelf'.

We zeiden nog "De 10e kan het gebeuren!", maar helaas geen baby én ook geen jackpot. Viel te proberen. *)

Nu even nog onder de douche zo en even rustig liggen. De hele dag al een onrustige buik. Hele harde buiken, pijn, maar geen krampen..

Maar hé, we hebben de uitgerekende datum gehaald. *O* Dat hadden we vooraf nooit verwacht!
Nu is het ineens hopen dat het niet meer te lang duurt. Gek hoe dat zo anders kan zijn dan paar maand terug.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')