abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180861257
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 20:11 schreef RealRS het volgende:
@Chai je kan het ook anders verpakken, maak dit of dat met een deadline. Komt wel praktisch op hetzelfde neer. Het gaat erom dat je voor het eerst in een werkomgeving bent, dat moet je ook leren (is ook niet altijd makkelijk, lange dagen) met allemaal collega's.

Overigens leer/ontwikkeltrajecten, waar iemand zelf aangeeft wat dit leuk vindt en waar die naartoe wil groeien en wat daarvoor nodig is. Is ook een goede.
Ik zeg toch ook dat het me met name om je woordkeus ging?

Was daar triggered door, als eckte millennial.

[ Bericht 3% gewijzigd door anoniem_141120180910 op 31-07-2018 20:17:14 ]
pi_180861300
Ik heb niet deze ervaring. Mijn millennial collega's zijn niet anders dan mijn andere collega's. Sommige zijn goed, anderen zijn helemaal niet goed en zijn liever lui dan moe. Denk dat het meer aan je vooroordelen ligt dan aan die millennials.
pi_180861417
Als ik de artikeltjes mag geloven zijn millennials individualisten, die dus niet voor werk maar voor zichzelf leven. Ook zijn ze hun loopbaan begonnen op een arbeidsmarkt die gekarakteriseerd wordt door flexibilisering en onzekerheid. Loyaliteit aan je werkgever is niet meer deze tijd en wordt eerder afgestraft dan beloond. Het is daardoor denk ik een minder gemotiveerde leeftijdsgroep.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  dinsdag 31 juli 2018 @ 20:28:32 #54
277627 Seven.
We are Borg.
pi_180861451
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 20:01 schreef RealRS het volgende:
Je hebt een andere manier van denken nodig. Ik had ook altijd managers zoals jij en ben daar ook weg gegaan. Vreselijk, dat controlerende en gezeur/negativiteit altijd. Ik heb wel een instelling zoals je beschrijft (veel willen, flexibele tijden) maar wel altijd met uitstekende resultaten. Ik werk bijvoorbeeld ook vaak over in het weekend/avond (dat wordt dan niet gezien) zonder problemen, dat zie je maar weinig mensen doen (en hoef je ook niet te verwachten in Nederland). Maar dan hoef je ook geen carrière te verwachten, dat kan je erbij benoemen.

Ik zie wat jij ook ziet (weinig gemotiveerd, afhaken etc.). Dat komt omdat het werk tegenvalt, niet waar je voor hebt geleerd of weinig uitdagend of gewoon geen leuke sfeer. Als millenial ben ik nu wel al binnen 2 jaar manager van een grote afdeling met goede resultaten en gemengde leeftijdsgroepen (23 t/m pensioenleeftijd). Gaat altijd goed met een leuke sfeer, iedereen vrij laten maar wel sturen op resultaten. De jongere moeten harder lopen / leren, de ouderen zorgen voor rust en kennis.

Geef ze meer verantwoordelijkheid / uitdaging (een doel met een taakje) met een deadline. Ondertussen wel ondersteunend blijven, waar loop je tegenaan en waar kan ik of een collega helpen. Dat zorgt voor een constructieve sfeer, een mentor / buddy helpt hierin ook.

Wel duidelijke afspraken maken over werktijden / dagen maar ook daarin vrijheid geven (zie tandarts verhaal, als het werk maar afkomt).

En zoals genoemd, als iemand tegenvalt ook met feiten benoemen al op een vroeg moment zodat iemand er ook aan kan werken, rotte appels heb je er altijd tussen zitten.
Goeie post, thanks. Die ouderwetse manier ligt mij persoonlijk ook niet zo, maar het is wel zo dat ik tot een paar jaar geleden zelf eigenlijk altijd het jonkie was onder van die autoritaire managers. Nu vaar ik zelf wel een andere koers, mijn stijl is redelijk gelijk aan die van jou. Op tijd ingrijpen is iets wat de generatie voor ons echt niet kon. Sowieso waren die slecht in feedback geven.

Mijn negatieve beeld wordt wel heel erg gekleurd door een klein groepje mensen die ik zelf niet aanstuur.

En ik merk dat die lossere stijl niet altijd werkt. De magazijnmanager die aan mij rapporteert, is wel bang om zelfstandig beslissingen te nemen hier en daar, maar daar praten we regelmatig over en ik besef ook dat dit een direct resultaat is van mijn (autoritaire) voorganger.
Resistance is futile.
pi_180861838
X generatie: normaal dat je 15 min van te voren aanwezig bent op werk
M generatie: stapt 1 minuut voor tijd binnen of komt 1 minuut te laat

X generatie: legt mobiel weg tijdens werk en gebruikt hem alleen tijdens pauzes
M generatie: mobiel in handbereik of broekzak onder het mom: ik moet altijd bereikbaar blijven

X generatie: Netje gekleed houd in, pantalon, gestreken bloes of shirt en nette sneakers
M generatie: Netjes gekleed houd in, spijkerbroek met gaten omdat het hip is, kleurige sneakers en merkshirtje met een duur logootje ergens

Niet altijd natuurlijk, dit zijn wel een van de dingen die ik merk, maar ook M generatie kan aardig bikkelen. Kwa werkhouding wel totaal verschillend, beide positief op hun eigen manier. Maar manier van denken is het 180graden van elkaar.
pi_180862520
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 20:26 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
Als ik de artikeltjes mag geloven zijn millennials individualisten, die dus niet voor werk maar voor zichzelf leven. Ook zijn ze hun loopbaan begonnen op een arbeidsmarkt die gekarakteriseerd wordt door flexibilisering en onzekerheid. Loyaliteit aan je werkgever is niet meer deze tijd en wordt eerder afgestraft dan beloond. Het is daardoor denk ik een minder gemotiveerde leeftijdsgroep.
Dat werkt ook niet mee. Om daar goed mee om te kunnen gaan vereist nogal wat veerkracht. Verliezen van je baan staat immers heel hoog in de lijst van meest stressvolle gebeurtenissen in je leven. Maar het gebeurt dus wel doodleuk meerdere keren achter elkaar. Ik denk dat managers die het nooit hebben meegemaakt de impact hiervan niet voldoende beseffen.

Ik heb zelf mijn leven zo ingericht dat ik dit goed op kan vangen. maar leuk zal het wel nooit worden.
pi_180862821
registreer om deze reclame te verbergen
deze millennial heeft nu vandaag 11 uur gedraait

[ Bericht 1% gewijzigd door anoniem_270920180851 op 31-07-2018 21:45:56 ]
pi_180862858
Mijn ervaring met millenials als leidinggevende is tweeledig. Van de ene kant hebben ze soms een onrealistisch zelfbeeld waarbij ze zichzelf te snel expert vinden en dat de organisatie er is voor hun eer en glorie. Van de andere kant zien ze heel scherp in dat carriere maken relatief is en hebben ze in hun jeugd goed opgelet naar hoe hun ouders de beste jaren van hun leven hebben weggooid voor wat? Een middenmanagementpositie en iets meer dan twee keer modaal.
pi_180862897
Ik val zelf ook nog binnen die groep volgens die definitie aan het begin van het topic, maar ik merk dat het heel erg bedrijfsgebonden is.

Ik heb eerst 7 jaar bij een start-up gewerkt met allemaal mensen van 24-32 jaar. Iedereen was supergemotiveerd, er werd keihard gewerkt en op tijden dat het nodig was ook behoorlijk veel. Terwijl nu werk ik bij een groot bedrijf en verbaas ik me over de houding van vooral jonge werknemers. Veelal 24 - 28. Doen vrij weinig op een dag, het gaat de hele tijd 'hoe lang ze nog moeten', salaris, vergoedingen en geld komt ook vaak voorbij en voor 8:30 beginnen wordt gezien als een enorme prestatie. :{

Groot verschil tussen de bedrijven was de hoeveelheid verantwoordelijkheid en vertrouwen die mensen kregen. Bij het eerste bedrijf zag iedereen het product als een stukje van henzelf, hadden ze veel vrijheid om in te vullen hoe bepaalde dingen moesten gebeuren, terwijl er tegelijkertijd keiharde deadlines aan zaten. Waar ik nu werk is dat eigenlijk nauwelijks. Iedereen zit er omdat het moet, terwijl de producten die gemaakt worden best heel tof zijn. Hoe het precies komt ben ik nog niet uit.
pi_180863091
Ik stuur je een Pm, inhoudelijk reageren met alle gefrustreerde mensen hier is lastig.
pi_180863215
Millenials zijn gewoon erg verstandig.

Ze weten dat werknemers wegwerpobjecten zijn, ze weten dat ze mee moeten betalen aan allerlei feestjes waar ze zelf nooit aan deel gaan nemen.

Het totaal voorspelbare en logische product van de ultieme YOLO-generatie en hun kinderen, de slappe Gen-X'ers.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 22:31:41 #62
277627 Seven.
We are Borg.
pi_180863570
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 20:14 schreef Daboman het volgende:

[..]

Maar ik ben een millenial en op basis van jouw verhaal zou ik verwachten dat je me niet eens zou aannemen. Laat staan promoveren. En dit terwijl mijn werkgevers me beschrijven als een plichtsgetrouwe werknemer met genoeg verantwoordelijkheidsgevoel die voldoende toevoegt aan de teamdoelstellingen. Met af en toe een uitschieter naar boven.

En stel dat ik in jou team zou willen werken. Hoe is jouw insteek dan precies motiverend? Ik zou op zijn minst graag willen zien dat m'n werkgever me serieus neemt. En dat mis ik eigenlijk al.
Onder verantwoordelijkheidsgevoel schaar ik eigenaarschap en consequent goede resultaten neerzetten. Iedereen maakt fouten, hebben we het over en dan hoop ik als leidinggevende dat je er van leert. En ik zorg ervoor dat je meetbare resultaten kunt behalen, die we aan het eind van het jaar toetsen. Dus je hebt je salarisverhoging zelf in de hand. En als er redenen zijn waardoor je je resultaten niet kon behalen (target toch niet helemaal realistisch, veranderende omstandigheden), dan is dat ook bespreekbaar. Verder kun jij gewoon tussen 07:00-09:00 beginnen (en met mij valt zelfs nog wel te praten over een totaal andere invulling van die uren als dat binnen de functie past, of thuiswerken) en als je structureel minder dan 38 uur werkt, dan kunnen we het eens hebben over je werkdruk en opties om je horizon te verbreden. Ontbreken hier nog dingen want dit is hoe ik met mijn niet-millenials omga.
Resistance is futile.
pi_180863761
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 20:01 schreef RealRS het volgende:
Je hebt een andere manier van denken nodig. Ik had ook altijd managers zoals jij en ben daar ook weg gegaan. Vreselijk, dat controlerende en gezeur/negativiteit altijd. Ik heb wel een instelling zoals je beschrijft (veel willen, flexibele tijden) maar wel altijd met uitstekende resultaten. Ik werk bijvoorbeeld ook vaak over in het weekend/avond (dat wordt dan niet gezien) zonder problemen, dat zie je maar weinig mensen doen (en hoef je ook niet te verwachten in Nederland). Maar dan hoef je ook geen carrière te verwachten, dat kan je erbij benoemen.

Ik zie wat jij ook ziet (weinig gemotiveerd, afhaken etc.). Dat komt omdat het werk tegenvalt, niet waar je voor hebt geleerd of weinig uitdagend of gewoon geen leuke sfeer. Als millenial ben ik nu wel al binnen 2 jaar manager van een grote afdeling met goede resultaten en gemengde leeftijdsgroepen (23 t/m pensioenleeftijd). Gaat altijd goed met een leuke sfeer, iedereen vrij laten maar wel sturen op resultaten. De jongere moeten harder lopen / leren, de ouderen zorgen voor rust en kennis.

Geef ze meer verantwoordelijkheid / uitdaging (een doel met een taakje) met een deadline. Ondertussen wel ondersteunend blijven, waar loop je tegenaan en waar kan ik of een collega helpen. Dat zorgt voor een constructieve sfeer, een mentor / buddy helpt hierin ook.

Wel duidelijke afspraken maken over werktijden / dagen maar ook daarin vrijheid geven (zie tandarts verhaal, als het werk maar afkomt).

En zoals genoemd, als iemand tegenvalt ook met feiten benoemen al op een vroeg moment zodat iemand er ook aan kan werken, rotte appels heb je er altijd tussen zitten.
In grote lijnen zo mee eens :-)

Ken je het bijbelverhaal over mosterdzaadjes die door goed voor te zorgen groeien tot grote plant uit komt.
Ik denk dat je jezelf gewoon in vergist in het opleiden en supporteren van jonge werknemers. Die net van school nieuw op de arbeidsmarkt komen.
Ze moeten ook nog "leren werken" en ontdekken hoe het werkend leven werkt.

Je kan het idd ook gewoonweg niet getroffen hebben met die enkele 20ers die (indirect) onder je vallen. Misschien is er aangezien het om een internationaal bedrijf gaat ook over cultuur verschillen?
In Scandinavië wordt er bijv. heel anders tegen werk vs gezin/eigen tijd gekeken dan in Nederland.
Waar we behoorlijk in 40 uur per week/8.30-17 uur gareel zitten als het over kantoor werk gaat.

[ Bericht 0% gewijzigd door Roosgeluk op 01-08-2018 10:06:34 ]
  dinsdag 31 juli 2018 @ 22:58:29 #64
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_180864195
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 19:33 schreef Seven. het volgende:

[..]

Ik ben generation X. Maar volgens sommige definities inderdaad millenial. ;)
Nee joh. Generatie X is minimaal 10 jaar ouder. Volgens mij val je juist midden in de doelgroep :D

Zelf geef ik de voorkeur aan 40 plus als collega.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 23:04:38 #65
277627 Seven.
We are Borg.
pi_180864325
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 21:49 schreef Schuifpui het volgende:
Ik val zelf ook nog binnen die groep volgens die definitie aan het begin van het topic, maar ik merk dat het heel erg bedrijfsgebonden is.

Ik heb eerst 7 jaar bij een start-up gewerkt met allemaal mensen van 24-32 jaar. Iedereen was supergemotiveerd, er werd keihard gewerkt en op tijden dat het nodig was ook behoorlijk veel. Terwijl nu werk ik bij een groot bedrijf en verbaas ik me over de houding van vooral jonge werknemers. Veelal 24 - 28. Doen vrij weinig op een dag, het gaat de hele tijd 'hoe lang ze nog moeten', salaris, vergoedingen en geld komt ook vaak voorbij en voor 8:30 beginnen wordt gezien als een enorme prestatie. :{

Groot verschil tussen de bedrijven was de hoeveelheid verantwoordelijkheid en vertrouwen die mensen kregen. Bij het eerste bedrijf zag iedereen het product als een stukje van henzelf, hadden ze veel vrijheid om in te vullen hoe bepaalde dingen moesten gebeuren, terwijl er tegelijkertijd keiharde deadlines aan zaten. Waar ik nu werk is dat eigenlijk nauwelijks. Iedereen zit er omdat het moet, terwijl de producten die gemaakt worden best heel tof zijn. Hoe het precies komt ben ik nog niet uit.
Precies dat ja, maar als ik de gemiddelde mening hier moet geloven, dan hebben wij gewoon de domme pech dat we dit zo ervaren hebben. Ik hou die optie wel degelijk open, dat ben ik aan mezelf en mijn collega's verplicht.

Een theorie die ik heb is dat ouders begin jaren tachtig een goede band met hun kind waardevol begonnen te vinden, en het kind groeide op met het idee dat het speciaal was. Iets met die verwachting meenemen naar het bedrijfsleven. Terwijl ik nog opgegroeid ben met het idee dat niemand speciaal is. Maar goed, ik ben geen expert.
Resistance is futile.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 23:07:37 #66
277627 Seven.
We are Borg.
pi_180864384
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 22:10 schreef Grems het volgende:
Millenials zijn gewoon erg verstandig.

Ze weten dat werknemers wegwerpobjecten zijn, ze weten dat ze mee moeten betalen aan allerlei feestjes waar ze zelf nooit aan deel gaan nemen.

Het totaal voorspelbare en logische product van de ultieme YOLO-generatie en hun kinderen, de slappe Gen-X'ers.
Ik kan me hier trouwens grotendeels in vinden. Werknemers worden als nummers beschouwd. Dat voel ik zelfs nu ik deel uitmaakt van het management. Uiteindelijk is er ook weinig persoonlijks aan de relatie met je werkgever. Het is de persoonlijke relatie met je manager die het maakt of breekt.
Resistance is futile.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 23:13:04 #67
277627 Seven.
We are Borg.
pi_180864480
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 21:45 schreef tailfox het volgende:
deze millennial heeft nu vandaag 11 uur gedraait
Heb je plezier in je werk? :)
Resistance is futile.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 23:20:48 #68
277627 Seven.
We are Borg.
pi_180864584
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 22:58 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Nee joh. Generatie X is minimaal 10 jaar ouder. Volgens mij val je juist midden in de doelgroep :D

Zelf geef ik de voorkeur aan 40 plus als collega.
Snap ik wel. Kun je aangeven waarom?
Resistance is futile.
pi_180864664
snIRC het gratis chatbotje voor onder andere triviant
pi_180864889
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 22:31 schreef Seven. het volgende:

[..]

Onder verantwoordelijkheidsgevoel schaar ik eigenaarschap en consequent goede resultaten neerzetten. Iedereen maakt fouten, hebben we het over en dan hoop ik als leidinggevende dat je er van leert. En ik zorg ervoor dat je meetbare resultaten kunt behalen, die we aan het eind van het jaar toetsen. Dus je hebt je salarisverhoging zelf in de hand. En als er redenen zijn waardoor je je resultaten niet kon behalen (target toch niet helemaal realistisch, veranderende omstandigheden), dan is dat ook bespreekbaar. Verder kun jij gewoon tussen 07:00-09:00 beginnen (en met mij valt zelfs nog wel te praten over een totaal andere invulling van die uren als dat binnen de functie past, of thuiswerken) en als je structureel minder dan 38 uur werkt, dan kunnen we het eens hebben over je werkdruk en opties om je horizon te verbreden. Ontbreken hier nog dingen want dit is hoe ik met mijn niet-millenials omga.
Weet je, dat klinkt eigenlijk niet eens onaardig eerlijk gezegd. Een schouderklopje op zijn tijd is wel fijn, zodat je ook weet wanneer je iets wel goed doet. Die continue onzekerheid als gevolg van de flexibiliserende arbeidsmarkt kan er echt inhakken. Ik merkte jaren nadat ik een vast contract in een baan op niveau kreeg nog steeds dat ik op overlevingsmechanismes uit de crisis zat te draaien terwijl het eigenlijk niet echt nodig meer was. Voor de rest klinkt het als een prima deal!

Wel jammer eigenlijk dan dat je met 3 millenials zit die niet zelf naar je toekomen om te vragen om ander werk. Dat begrijp ik zelf eigenlijk ook niet, ik zou dat zo doen. Maar goed, rotte appels heb je in elke generatie, ik heb zelf regelmatig troep van babyboomers op moeten ruimen in 1 van m'n functies.
pi_180864894
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 23:04 schreef Seven. het volgende:

[..]

Een theorie die ik heb is dat ouders begin jaren tachtig een goede band met hun kind waardevol begonnen te vinden, en het kind groeide op met het idee dat het speciaal was. Iets met die verwachting meenemen naar het bedrijfsleven. Terwijl ik nog opgegroeid ben met het idee dat niemand speciaal is. Maar goed, ik ben geen expert.
Ken die theorie vooral van Simon Sinek.

En als dat de oorzaak is, dan zou er duidelijk onderscheid moeten zijn tussen kinderen van conservatievere ouders en sneeuwvlokouders.
pi_180864922
Wat ik bij mij op het werk heb ervaren is dat de eigenaar van de zaak (ergens in de 50) vooral veel verwacht qua verantwoordelijkheid nemen en 'hart voor de zaak hebben'. Dat betekent dus dat we soms 10/11 uur aan een stuk door op onze voeten staan, zonder tijd om te eten/pauzeren en dat hij verwacht dat we een kwartier van tevoren aanwezig zijn, het inkoopproces in de gaten houden en bijvoorbeeld nieuwe collega's inwerken. Aan de andere kant betaalt hij mensen onder het minimumloon, is de werksfeer verneukt door een van zijn favorietjes waar hij niks aan doet, mogen we alleen kraanwater drinken (want de rest van het drinken is te duur, je neemt zelf maar iets mee).

Ik werk met millenials en gen z'ers, en ik ben zelf een millenial. Ik merk dat vooral die discrepantie bij ons zeer doet, wij zijn veel meer op zoek naar een gelijkwaardige werkrelatie, meteen vanaf dag 1. Een van mijn eerdere werkgevers heeft ooit tegen mij gezegd: jij hebt een werkgever, een hond heeft een baas. En ik denk dat dat wel de essentie is van mijn generatie en misschien nog wel meer van de generatie na mij. Wij willen mét iemand/een bedrijf werken, en zodra de samenwerking niet meer past binnen ons wereldbeeld of onze idealen, dan gaan we op zoek naar iets anders.

Dat maakt ons heel vluchtig, maar ik denk ook dat het systeem '40 jaar voor dezelfde baas werken' niet meer houdbaar zal worden. Als je als werkgever in kunt spelen op die werkrelatie onderhouden met je werknemers, denk ik dat je al een heel end komt.

En ja, we zijn een ontzettend verwende en luie generatie, maar dat is iedere generatie in de ogen van de voorgaande generaties.
pi_180864964
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 23:43 schreef Franknfurter het volgende:
Dat betekent dus dat we soms 10/11 uur aan een stuk door op onze voeten staan, zonder tijd om te eten/pauzeren en dat hij verwacht dat we een kwartier van tevoren aanwezig zijn, het inkoopproces in de gaten houden en bijvoorbeeld nieuwe collega's inwerken. Aan de andere kant betaalt hij mensen onder het minimumloon, is de werksfeer verneukt door een van zijn favorietjes waar hij niks aan doet, mogen we alleen kraanwater drinken (want de rest van het drinken is te duur, je neemt zelf maar iets mee).
In wat voor pauperbedrijf werk jij? Ik heb van dit soort praktijken nog nooit gehoord.
pi_180865006
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 23:47 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

In wat voor pauperbedrijf werk jij? Ik heb van dit soort praktijken nog nooit gehoord.
Horeca noemt men dat ;( ik ben ook gestopt gelukkig.
pi_180865186
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 19:56 schreef Seven. het volgende:

[..]

Ik kijk niet echt naar aanwezigheid voor kantoorpersoneel. Mensen in mijn team mogen in overleg thuiswerken, een uur later beginnen in verband met dierenartsbezoekjes en noem maar op. Zolang het werk gedaan is, zal het mij de reet roesten of ze 36 of 40 uur werken.
Maar een halve dag niet werken vanwege huisartsbezoek is dan weer niet goed :?

Wellicht moet je kijken wat hun wel motiveert. Zij willen vast heus wel hard werken maar willen wel een helder doel voor de ogen hebben en weten waarvoor ze het doet en vooral resultaat terugzien (impact die ze maken). Ze willen weten wat het oplevert (het liefst zichtbaar gemaakt). Dat is hoe ik de millennials zie. Dat haakt ook mooi aan wat mij betreft op wat iemand anders hier zei over hoe de millennials hun ouders zich zagen kapot werken voor weinig resultaat.

Werktijden zijn inderdaad flexibel, ze willen niet dat mensen op hun vingers zitten te kijken. Er staan op internet hoop artikelen over het werken met de millennials.

https://www.ad.nl/ad-werk(...)wel-moeten~a891e0bc/
https://www.deskbookers.com/nl-nl/5-facts-about-millennials
https://www.mt.nl/managem(...)lijk-motiveren/89835
andere kant
https://www.nrc.nl/nieuws(...)ken-7154877-a1549399

Er is geen één goede aanpak; ik zou zeggen ga in gesprek met ze. Ze weten het zelf heus wel als ze de kantjes ervan af lopen
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')