Brybry | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:19 |
Gisteren heb ik een gerecht gemaakt met gehakt dat tot die dag goed was. Kan ik het vandaag nog eten? | |
genakt | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:20 |
Ja als je alles heb opgebakt en niet in de openlucht heb neergezet met dit weer | |
loni55 | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:20 |
Je kan het vast eten. | |
maily | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:21 |
Tot of tot en met? | |
Brybry | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:21 |
Het is gebakken en nadat het wat afgekoeld was in de koelkast gezet... | |
Brybry | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:21 |
Tot en met | |
genakt | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:21 |
Kan je prima eten | |
maily | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:22 |
Ruik er aan voor je het gaat opwarmen, en als het goed ruikt, nogeens na het (goed!) verwarmen. Ruikt het dan nog goed, dan lekker opeten. | |
Brybry | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:24 |
Er zitten heel veel kruiden doorheen dus tenzij het onwijs verrot is (wat niet zo is) zou ik niet weten wat ik moet ruiken? | |
maily | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:24 |
| |
MilkTea | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:24 |
Eet die zooi gewoon op, dat kan wel. | |
wollah | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:26 |
Ja, het gaat lukken in deze stappen: 1. Pak een vork 2. Pak een bord. 3. Doe de eten op het bord 4. Hou je vork stevig vast en mik op het eten 5. Prik in het eten en til je vork op ter hoogte van je mond 6. Schuif het eten naar binnen 7. Doe je mond dicht, goed kauwen en dan doorslikken. Succes! | |
maily | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:27 |
TS moet het eerst uit de koelkast halen, en dan de verpakking openmaken. | |
wollah | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:28 |
Nee gewoon door de verpakking heenprikken!! | |
Jordy-B | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:39 |
Ja hoor. Als je de gehakt gisteren even geroken hebt alvorens het te gebruiken, en het niet vies rook, zou ik me er geen zorgen over maken. | |
LurkJeRot | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:41 |
tuurlijk. | |
#ANONIEM | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:42 |
Eten kan altijd... | |
Sicstus | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:47 |
Dat kan! | |
halfway | vrijdag 27 juli 2018 @ 13:49 |
Net na het bakken was het steriel, hoelang heeft het afkoelen geduurt? | |
Brybry | vrijdag 27 juli 2018 @ 14:17 |
Half uur zo ongeveer | |
Queenshore | vrijdag 27 juli 2018 @ 18:28 |
Ja dat kan je zeker vandaag eten, als gaar product kan het nog wel enkele dagen mee zelfs. | |
THEFXR | vrijdag 27 juli 2018 @ 18:29 |
op wat voor stand staat jouw koelkast? | |
lighted | zaterdag 28 juli 2018 @ 09:57 |
De gehakt.. De eten... aaarggh | |
#ANONIEM | zaterdag 28 juli 2018 @ 12:12 |
Niet-Westerse immigranten zijn ook welkom op Fok! | |
Jordy-B | zaterdag 28 juli 2018 @ 12:17 |
Ik ben zo Nederlands als maar kan, maar het was werkelijk niet in me opgekomen om vermalen vlees "het gehakt" te noemen. | |
#ANONIEM | zaterdag 28 juli 2018 @ 12:21 |
Ik zou ook ‘de gehakt’ zeggen en ik ben half Israëlisch, half Saoedisch. | |
polariteit | zaterdag 28 juli 2018 @ 14:47 |
Gewoon ff aan ruiken. Als het verrot is dan ruik je dat heus wel boven de kruiden uit. | |
SuperNeger | maandag 30 juli 2018 @ 18:46 |
Gehakt 3 dagen in koelkast Kip 2 dagen in koelkast Als je rijk bent gehakt 2 dagen kip 1 dag | |
realAIVD | maandag 30 juli 2018 @ 19:29 |
right, en als je pech hebt dan ga je deaudt https://www.ad.nl/buitenl(...)is-ze-dood~adc9066e/ wat een onzin zeg, je kan kip en gehakt beiden tot de uiterste houdbaarheidsdatum gebruiken, kip altijd goed garen en voor beiden geldt dan dat je na bereiding de boel nog prima 2 dagen kunt bewaren in de koelkast (vanaf bereiding, ook als dat de uiterste houdbaarheidsdatum was). Wel altijd netjes hygienisch werken: handjes wassen, op tijd de koelkast gebruiken. of je al dan niet rijk bent heeft daar niets mee te maken. | |
SuperNeger | dinsdag 31 juli 2018 @ 06:47 |
Ik bedoel als het al gekookt/gebakken is dus. Rauw t/m de houdbaarheidsdatum. Erna in de koelkast gehakt maximaal 2 tot 3 dagen kip maximaal 1 tot 2 dagen. Langer dan moet je vriezen |