abonnement Unibet Coolblue
pi_181181183
Pap aan met een dikkertje, die krijg je niet zomaar weg.
  zaterdag 18 augustus 2018 @ 06:42:24 #227
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_181270124
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 05:44 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Ik dacht dat het je wel zou interesseren omdat je begon over dat de jeugd zo snel op zichzelf woonde en waar is dat goed voor ze stellen zich aan dat ze dat willen enz. Daarom zei ik het erbij, dat was de reden.
Wat er met mij niet klopt is dat ik een beperking heb en volgend de gemeente alkes werk is ook als je niet het minkmumloon verdient maar dat werk van eerst was zoals ik al zei verleden tijd en daarom ben ik nu godzijdank zelfstandiger
En ben ik nu godzijdank niet meer verplicht afhankelijk van welke man of genderneutraal persoon dan ook, ja mn ouders helaas, alsof dat niet al erg genoeg is, maar omdat het mn ouders zijn is het minder erg dan afhankelijk zijn van een vreemde. mocht blijken dat ik het alleen niet red dan zie ik dat als een zeer serieus probleem en iets waar ik aan moet werken
In plaats van het te negeren en denken dat ik toch het alleen niet kan redden en als aanleiding zien om direct een man of genderneutraal persoon zoeken, alleen als ik bijna doodga zou ik dat doen.
[..]
Sorry dat wist ik niet. Dat verandert natuurlijk een hoop.
Dat is het nadeel hier op een forum. Wie schrijft geeft altijd maar een deel informatie over zijn probleem, zijn situatie. En daardoor kun je reacties krijgen die er totaal naast zitten. Ik wilde echt niet kwetsend zijn maar ga uit van wat ik lees.

En natuurlijk neem je niet zo maar een partner alleen om samen een dubbel inkomen te hebben en daardoor wat beter te leven. Kan wel maar dan is het een huisgenoot, een onderhuurder oid.

Ik heb de indruk dat men nogal hoge eisen stelt aan een mogelijke partner en adviseer om die eisen niet te hoog te stellen. Het belangrijkste in een relatie is dat je je er goed in voelt. En niet dat je die uiterst bewonderenswaardige of super interessante persoon hebt die iedereen wil hebben. Niet alle mannen heten prins Charles of zijn toch minimaal een neef van hem en wonen ook op een graafschap. En niet alle vrouwen zijn knap en beroemd zoals in mijn tijd Willeke Rammelkooi of dat frans meisje Brigitte (Bardot). Overigens Brigitte is een leuke meid, zet zich in voor dieren.

Je hoeft niet de knapste 3 % van het geslacht naar je keuze te hebben omgelukkig te zijn en om gelukkig te maken.

Zo had ik ooit een vriendin die keek zo scheel als een euh ....... nou ja,super scheel dus. Zou je zeggen. Maar als die klaarkwam dan keek ze me recht aan. Behoort tot de mooiste en onroerendste herinneringen in mijn leven.

O-) :Y _O_ :W
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 18 augustus 2018 @ 07:15:44 #228
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_181270157
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 12:09 schreef Ciclon het volgende:

[..]

je begrijpt me precies! Heb jij ook een idee hoe ik daarmee zou kunnen omgaan ipv te vervallen in bekende retoriek? En wat mbt die dames. Ik kwam laat aan in mijn verblijf, op een vrijdag avond in een Italiaanse stad en toen dacht dronken wat biertjes in centrum op straat en sprak wat mensen aan. Zodoende. Heb nog steeds contact met ze.
Dan moet je gewoon oefenen, proberen, als je minder biertjes op hebt. Want Ciclon, wat is nou het verschil. Denk je dat je er mooier o wordt als je aangeschoten of dronken wort? Echt niet, menig iemand knapt er o af. Maar toch. helpt het. Dat komt omdat jij je verlegenheid,verliest door die biertjes. Die angst om af te gaan. Maar als mens ben je meer waard als je wat minder bezopen bent. Dus, je bent ineressant. Drinkt veel, wordt minder interessant, durft dan wel en kust. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je durft zonder dat je teveel biertjes ophebt.?
Just, dan heb je nog veel meer sjans (verbastering van het woord chance uit het frans wat betekent kans)
Nou, met oefenen maak je wel eens een fout. Dat je de boel bv. helemaal verkeerd had ingeschat. Daarom ga uit naar gelegenheden iets verder uit jouw buurt, uit je home-city. Daar begin je met een blanke lei, een wit vel, en als je iets doms doet dan wordt het tijd om eens vanuit je woonplaats de andere kant eens op te gaan.

IK gebruik bij alles de metafoor van leren lopen: een baby begint te kruipen. Dan leert ie wankel recht op te staan. Aan de jhand van een opa, mama, zusje of wat dan ook, doet ie een paar stapjes. Tegen de 2 jaar kan ie al wankel lopen, al gaat het nog wel eens mis. Daarom hebben die een luier om, voor als ze weer eens op hun kont vallen. Ter bescherming van het stuitbeentje.
Okay, Nog een jaar later gaat dat al best soepel, steeds vaardiger wordt men.
En de een die is straks een doorsnee iemand, die loopt enkele kilometers, kan ook een stukje rennen. Maar een utzondering die is sportman. Kijk eens die voetballers, als die een sprint trekken naar de bal. Of een hordespringer. Maar daar gaan jaren training aan vooraf. EN !!!! je moet er ook nog aanleg voor hebben.

Dus, zo is het met aanpappen van personen van het andere geslacht ook. Of van een gender neutraal iemand (haha). Om het echt goed te doen heb je wel wat ervaring,wat jaartjes voor nodig. En sommigen zijn uitblinkers. En daarvan maken sommigen er hun vak van. Dan moet alles verder ook meezitten. Looks, intelligentie, beheersing van de taal, vlotte spreker, prettige stem.
Kortom, oefenen. Alleen door het (veel) te doen word je er beter in.

Nu nog eens een vergelijk et fitness (voor een mooi lichaam) trekken. Niemand kan botten laten groeien met fitness. Je kunt niet breder worden dan dat je schouders breed zijn. Maar op dat, jouw geraamte zit een hoop vlees en spieren en dat kun je wel beïnvloeden. Om er zoveel mogelijk uit te halen. Er op zijn best uit te zien, te worden. Zo is het ook met communicatie, met verbale mogelijkheden. Je zult altijd betere hebben, maar dat moet niet inhouden dat je niet probeert ook een goed doorsnee te worden.

^O^ :W
ps. mijn nederlands is nagenoeg perfet, wat niet goed is zijn typefouten en aan mijn slchte oude ogen te wijten. Daarom, ik corrigeer de typefouten niet. :N :N
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 18 augustus 2018 @ 07:50:19 #229
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_181270258
quote:
2s.gif Op zondag 12 augustus 2018 16:15 schreef Puntenjager het volgende:

[..]

Zoals bijvoorbeeld het gelul van 90% hier dat TS zich als de wiedeweerga vast moeten laten gieten in het hypothecaire beton omdat je zonder een eigen hut 'natuurlijk nooit een vriendin krijgt'. Over aanpraten gesproken, zeg. Holy FOK! :')

Zoals ik al in een eerdere post stelde: TS heeft nog niet 1 (EEN) beginnende relatie gehad die stukgelopen is op het feit dat hij bij zijn ouders woont.
En dan nog, hij hoeft de eerste paar dates helemaal niet te vertellen dat hij nog bij zijn ouders woont. Zoals ik al zei: vertel gewoon waar je woont. Niet dat dat bij je ouders is. De eerste paar dates zijn toch ergens in een kroeg en daarna ga je eerst eens een paar keer bij haar slapen.
Tevens is TS pas 27 en ziet er jonger uit. De meisjes die hij zal daten zijn waarschijnlijk hooguit een keer 23-24. De meeste daarvan zijn nog lang leve de lol en hebben nog geen ellenlange 'volwassen' eisenlijst ontwikkeld (met oa een dikke baan en eigen huis als eis).
Heel goed, kan ik me goed in vinden.

Kleine aanvulling, ongeveer de helft van de woningen en huizen in Nederland, België en Duitsland is eigendom. De rest niet.
En in veel gevallen is het zelfs beter niet een eigen huis te bezitten. Kan ook een blok aan je been zijn.

Vaak is het als je wat jonger bent beter geen eigen huis te hebben want er kan vanalles in je leven gebeuren. Pas als je echt gesetteld bent wordt misschien een eigen huis interessant. Ivm andere baan, partner vinden die verder weg woont enz.

Maar ik ben oud, en zie dat dus ook bij oudere mensen. Duur gekocht, hoge hypotheek, koopprijzen gedaald en hup, je zit vast in je huis. Want het huis is op dat moment minder waard als de hypotheek die er op zit.
Ben je ouder, en er komt het moment dat je niet meer werkt. Je leeft van pensioen, AOW, WAO, VUT. Dan ben je vrij. Je droomt er je hele leven van met je inkomen naar vive la France, naar Tenerife, de Croatische kust, Zeeland Oostenrijk, of Azië te trekken.
Qua inkomen zou dat kunnen, maar ... die hypotheek moet er van af.

En een eigen huis is ook altijd extra kosten. Bepaalde belastingen zijn hoger als je een eigen huis hebt. Sommige verzekeringen moet je extra sluiten, of is toch raadzaam. Na 20 jaar renoveren badkamer en keuken. Automatisch invsteer je meer in je eigen huis.. Fijn als je ervoor kiest.

Ga svp eens naar die arme landen, graag als je nog jong bent. Eberzijds kun je dan meer öntberingen" hebben bv in slecht bed slapen. Maar vooral ook om dat je als jong mens er langer profijt van hebt. Als je een maand in India of Azië of Zuid Amerika bent geweest. Liefst niet o de toeristenstranden maar in die gigantisch grote en drukke steden. Waar de mensen vaak op straat leven, ergens op een parkeerplaats achter een auto hurken om hun behoefte te doen, bedelen voor geld voor een bolletje gekookte rijst of een pakje sigaretten op de pof kopen en die bij temperaturen van tegen de 40 graden op grote kwalmende kruispunten waar het verkeer stil staat, per stuk aan de chauffeurs verkopen en op die manier een euro per dag te verdienen om te overleven. Want leven kun je dat niet noemen.
Nou, als je dan terug komt in je huurflatje, je een douche neemt en effe lekker op bed gaat liggen dan denk je toch anders over je huurflatje of studio. Zouden ze verplicht moeten stellen, naar arme landen 3 maanden gaan daar wat vrijwilligerswerk te doen of tenminste 3 weken erheen gaan en goed uit je doppen kijken.

En de echte slimmen die het thuis zo slecht nog niet hebben, die ..... blijven lekker thuis wonen, sparen heel vee geld uit en genieten daarmee van het leven, hun jeugd, mooie vakantie, sport of auto of motorfiets of surfen in Griekenland. Of sparen voor dat eigen geld dat je echt wel nogig hbt als je een eigen huis koopt!

Nog slimmer, blijf thuis, spaar iedere maand vast 400-1000 euro als je een baan hebt, en leef met de rest als God in Nederland in je ouderlijk thuis.

Zo, kleine aanvlling in de c_/ :O vroege ochtend!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zondag 19 augustus 2018 @ 13:49:40 #230
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_181297335
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 07:15 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Dan moet je gewoon oefenen, proberen, als je minder biertjes op hebt. Want Ciclon, wat is nou het verschil. Denk je dat je er mooier o wordt als je aangeschoten of dronken wort? Echt niet, menig iemand knapt er o af. Maar toch. helpt het. Dat komt omdat jij je verlegenheid,verliest door die biertjes. Die angst om af te gaan. Maar als mens ben je meer waard als je wat minder bezopen bent. Dus, je bent ineressant. Drinkt veel, wordt minder interessant, durft dan wel en kust. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je durft zonder dat je teveel biertjes ophebt.?
Just, dan heb je nog veel meer sjans (verbastering van het woord chance uit het frans wat betekent kans)
Nou, met oefenen maak je wel eens een fout. Dat je de boel bv. helemaal verkeerd had ingeschat. Daarom ga uit naar gelegenheden iets verder uit jouw buurt, uit je home-city. Daar begin je met een blanke lei, een wit vel, en als je iets doms doet dan wordt het tijd om eens vanuit je woonplaats de andere kant eens op te gaan.

IK gebruik bij alles de metafoor van leren lopen: een baby begint te kruipen. Dan leert ie wankel recht op te staan. Aan de jhand van een opa, mama, zusje of wat dan ook, doet ie een paar stapjes. Tegen de 2 jaar kan ie al wankel lopen, al gaat het nog wel eens mis. Daarom hebben die een luier om, voor als ze weer eens op hun kont vallen. Ter bescherming van het stuitbeentje.
Okay, Nog een jaar later gaat dat al best soepel, steeds vaardiger wordt men.
En de een die is straks een doorsnee iemand, die loopt enkele kilometers, kan ook een stukje rennen. Maar een utzondering die is sportman. Kijk eens die voetballers, als die een sprint trekken naar de bal. Of een hordespringer. Maar daar gaan jaren training aan vooraf. EN !!!! je moet er ook nog aanleg voor hebben.

Dus, zo is het met aanpappen van personen van het andere geslacht ook. Of van een gender neutraal iemand (haha). Om het echt goed te doen heb je wel wat ervaring,wat jaartjes voor nodig. En sommigen zijn uitblinkers. En daarvan maken sommigen er hun vak van. Dan moet alles verder ook meezitten. Looks, intelligentie, beheersing van de taal, vlotte spreker, prettige stem.
Kortom, oefenen. Alleen door het (veel) te doen word je er beter in.

Nu nog eens een vergelijk et fitness (voor een mooi lichaam) trekken. Niemand kan botten laten groeien met fitness. Je kunt niet breder worden dan dat je schouders breed zijn. Maar op dat, jouw geraamte zit een hoop vlees en spieren en dat kun je wel beïnvloeden. Om er zoveel mogelijk uit te halen. Er op zijn best uit te zien, te worden. Zo is het ook met communicatie, met verbale mogelijkheden. Je zult altijd betere hebben, maar dat moet niet inhouden dat je niet probeert ook een goed doorsnee te worden.

^O^ :W
ps. mijn nederlands is nagenoeg perfet, wat niet goed is zijn typefouten en aan mijn slchte oude ogen te wijten. Daarom, ik corrigeer de typefouten niet. :N :N
Dat eerste heb ik ook regelmatig gedaan, maar dan ben ik echt niet te genieten in een kroeg. Maar bijv. met reizen ging het me wel steeds makkelijker af, contact maken, verlegenheid etc. Nu, als ik zin heb, spreek ik zonder moeite of irrationele angsten mensen aan in een hostel of op straat.
pi_181315563
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 06:42 schreef LeesFoknl het volgende:

Sorry dat wist ik niet. Dat verandert natuurlijk een hoop.
Dat is het nadeel hier op een forum. Wie schrijft geeft altijd maar een deel informatie over zijn probleem, zijn situatie. En daardoor kun je reacties krijgen die er totaal naast zitten. Ik wilde echt niet kwetsend zijn maar ga uit van wat ik lees.

En natuurlijk neem je niet zo maar een partner alleen om samen een dubbel inkomen te hebben en daardoor wat beter te leven. Kan wel maar dan is het een huisgenoot, een onderhuurder oid.

Ik heb de indruk dat men nogal hoge eisen stelt aan een mogelijke partner en adviseer om die eisen niet te hoog te stellen. Het belangrijkste in een relatie is dat je je er goed in voelt. En niet dat je die uiterst bewonderenswaardige of super interessante persoon hebt die iedereen wil hebben. Niet alle mannen heten prins Charles of zijn toch minimaal een neef van hem en wonen ook op een graafschap. En niet alle vrouwen zijn knap en beroemd zoals in mijn tijd Willeke Rammelkooi of dat frans meisje Brigitte (Bardot). Overigens Brigitte is een leuke meid, zet zich in voor dieren.

Je hoeft niet de knapste 3 % van het geslacht naar je keuze te hebben omgelukkig te zijn en om gelukkig te maken.

Zo had ik ooit een vriendin die keek zo scheel als een euh ....... nou ja,super scheel dus. Zou je zeggen. Maar als die klaarkwam dan keek ze me recht aan. Behoort tot de mooiste en onroerendste herinneringen in mijn leven.

O-) :Y _O_ :W
Nee dat snap ik. Mensen doen nu eenmaal aannames, ik zelf ook. Dat maakt ook verder niet uit. Alleen volgens mij zitten 9 van de 10 van de antwoorden op dit forum er door aannames naast. Dat vind ik dan wel weer zorgwekkend.

Als je op zoek bent moet je de lat niet te hoog leggen nee. Ik ben zelf ook niet op zoek, dus kan dat ook makkelijk zeggen.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_181317723
Tsja ik heb uiteindelijk toch een huis gekocht omdat ik ook op eigen benen wilde staan en het volgens mij op lange termijn wel de goedkoopste optie is (omdat je t.o.v. huren over 30 jaar heel veel aan eigen vermogen opbouwt via de aflossing van je hypotheek). Sociale huur heb ik overigens ook nog wel gekeken maar kwam ik niet binnen. Particuliere huur vond ik zelf erg duur in de maandlasten.

Het is natuurlijk geen wondermiddel voor het krijgen van relaties. Dat mag natuurlijk nooit de insteek zijn. Maar het is wel fijn om op eigen benen te kunnen staan. Het geeft immers veel meer vrijheid.

Deze 2 dingen waren voor mij doorslaggevend in het kopen van een huis.
pi_181450510
Je ziet genoeg individuen met uitkering die niet op eigen benen kunnen staan. Of tieners die nog thuiswonen. En toch een relatie hebben. Huis geld is geen vereiste voor een relatie. Ik begrijp niet waar die voorwaarden voor status vandaan komt.
pi_181450899
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:02 schreef Unlucky1 het volgende:
Je ziet genoeg individuen met uitkering die niet op eigen benen kunnen staan. Of tieners die nog thuiswonen. En toch een relatie hebben. Huis geld is geen vereiste voor een relatie. Ik begrijp niet waar die voorwaarden voor status vandaan komt.
Tieners die nog thuis wonen is natuurlijk ook niet frowned upon.
pi_181451557
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 13:49 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Dat eerste heb ik ook regelmatig gedaan, maar dan ben ik echt niet te genieten in een kroeg. Maar bijv. met reizen ging het me wel steeds makkelijker af, contact maken, verlegenheid etc. Nu, als ik zin heb, spreek ik zonder moeite of irrationele angsten mensen aan in een hostel of op straat.
Je zegt zelf nooit een relatie te hebben gehad. Je kunt dus nooit zoveel ervaring en vertrouwen hebben in jezelf en met vrouwen, want daar gaat het hier om. Dat je vrouwen nu altijd zonder irrationele angst aanspreekt. Irationele angst is namelijk biologisch ingebakken en dient een doel tot zelfbescherming. Eerlijkheid is denk ik de eerste stap.

[ Bericht 0% gewijzigd door Unlucky1 op 25-08-2018 18:48:13 ]
pi_181451789
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 11:06 schreef Ciclon het volgende:

[..]

. Klopt. Maar was niet altijd dronken, maar dan nog komen de zenuwen erbij. Beetje onwennig enzo. Denk dat ik mbt zoenen boven de 100 zit, en dat begon pas na mijn 19e. Heb op dat gebied aardig wat nationaliteiten gehad. Daar ben ik wel trots op, mede omdat ik verschillende culturen leren kennen leuk vind, ondanks dat ik op politiek- cultureel gebied vrij rechts georiënteerd ben.
:')! Als een man me dit zou vertellen zou ik heel hard wegrennen.
know'm sayin?
×
word? word.
pi_181452600
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:45 schreef alors het volgende:

[..]

:')! Als een man me dit zou vertellen zou ik heel hard wegrennen.
_O- Vanwege wat precies? Dat onwennige? :+ Dat trotse om iets wat eigenlijk nergens over gaat? De soort van objectificerende manier van praten? Of gewoon dat alles?
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_181453832
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 06:42 schreef LeesFoknl het volgende:
Zo had ik ooit een vriendin die keek zo scheel als een euh ....... nou ja,super scheel dus. Zou je zeggen. Maar als die klaarkwam dan keek ze me recht aan. Behoort tot de mooiste en onroerendste herinneringen in mijn leven.
:D :D :D
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_181456246
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 17:24 schreef damsco het volgende:
Niks om je voor te schamen. Ik zelf ben nu 44 jaar oud en heb ook nog nooit een relatie gehad. Zelf larp ik veel en daar heb ik wel wat contacten opgedaan waaronder gezoend op de mond. Ik denk dat ik te zelfverzekerd ben en daardoor de vrouwen afstoot. Misschien heb jij hetzelfde.

Overigens ben ik bezig met afvallen. Weeg nu nog maar 134 kilo (ben 1,72). Ik probeer tegenwoordig bewust wat onzeker over te komen om de vrouwen niet af te schrikken.
:')
  zondag 26 augustus 2018 @ 10:42:03 #240
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_181466301
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:45 schreef alors het volgende:

[..]

:')! Als een man me dit zou vertellen zou ik heel hard wegrennen.
. Ik zal dit natuurlijk ook nooit vertellen tegen een meid, duh.
  zondag 26 augustus 2018 @ 10:59:20 #241
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_181466722
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:02 schreef Unlucky1 het volgende:
Je ziet genoeg individuen met uitkering die niet op eigen benen kunnen staan. Of tieners die nog thuiswonen. En toch een relatie hebben. Huis geld is geen vereiste voor een relatie. Ik begrijp niet waar die voorwaarden voor status vandaan komt.
Ik weet niet of dat status is. Ik denk dat het de behoefte aan zekerheid is, bij vrouwen vooral, want zij baren kinderen en moeten die kinderen 15-20 jaar voeden en opvoeden.

Let maar eens op, als de vrouw tegen de 30 gaat en dus bewust wordt van ik wil nu toch echt een gezinnetje dan wordt zekerheid een stuk belangrijker. En een huis is daar een bewijs van.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zondag 26 augustus 2018 @ 10:59:53 #242
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_181466734
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:16 schreef viceversa het volgende:

[..]

Tieners die nog thuis wonen is natuurlijk ook niet frowned upon.
wat betekent frowned upon?
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_181466907
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2018 22:32 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Thanks. Je hebt gelijk over dates. Maar ik vertel altijd wel de waarheid, en ondanks dat sommige her raar vinden, zijn ze er nooit op afgeknapt.


Hartstikke lief dat je volledig eerlijk bent over je woonsituatie, maar juist daarom zou ik erop afknappen. Blijkbaar doet het er voor je toe, is het een signaal van 'pas op, ik woon nog thuis', 'weet waar je aan begint als je met mij gaat daten'. Terwijl, als je het niet noemt, het slechts bijzaak is, het later wel een keer ter sprake komt, vrouwen het voor lief nemen.
Misschien breng je het wel neutraal, maar juist door het te noemen geef jij er een lading aan: je verontschuldigt jezelf voor je thuiswonen. En dat is nooit sexy.

Probeer het eens een tijdje uit zonder het uit jezelf te vermelden. Alleen als een meisje ernaar vraagt (of als het zo ter sprake komt). En breng het dan neutraal /feitelijk, niet verontschuldigend dat je iets hebt achtergehouden. Dat is namelijk nergens voor nodig, want je kunt niet alles noemen en het is niet belangrijk.
Somebody that I used to know
pi_181466971
En verder : bedenk wat jij wilt, waar jij behoefte aan hebt. Dat geeft zelfvertrouwen, niet zozeer het hebben van een huis.

Zorg dat je trots kunt zijn op jouw leven, zoals jij het leeft. Misschien regel je daar niet elke vrouw mee, maar hé, je hoeft ook alleen die ene te hebben die dat wel aanstaat.
Somebody that I used to know
  zondag 26 augustus 2018 @ 11:12:51 #245
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_181467006
quote:
1s.gif Op zondag 26 augustus 2018 11:06 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Hartstikke lief dat je volledig eerlijk bent over je woonsituatie, maar juist daarom zou ik erop afknappen. Blijkbaar doet het er voor je toe, is het een signaal van 'pas op, ik woon nog thuis', 'weet waar je aan begint als je met mij gaat daten'. Terwijl, als je het niet noemt, het slechts bijzaak is, het later wel een keer ter sprake komt, vrouwen het voor lief nemen.
Misschien breng je het wel neutraal, maar juist door het te noemen geef jij er een lading aan: je verontschuldigt jezelf voor je thuiswonen. En dat is nooit sexy.

Probeer het eens een tijdje uit zonder het uit jezelf te vermelden. Alleen als een meisje ernaar vraagt (of als het zo ter sprake komt). En breng het dan neutraal /feitelijk, niet verontschuldigend dat je iets hebt achtergehouden. Dat is namelijk nergens voor nodig, want je kunt niet alles noemen en het is niet belangrijk.
Nee nee nee, ik bedoel, als het er ter sprake komt. Het is niet zo dat ik zsm op het onderwerp kom en het er uit floept.
pi_181467030
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 11:12 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Nee nee nee, ik bedoel, als het er ter sprake komt. Het is niet zo dat ik zsm op het onderwerp kom en het er uit floept.
Maar hoe dan? Welke vraag krijg jij van een meisje dat jij dit vertelt?
Somebody that I used to know
  zondag 26 augustus 2018 @ 11:22:36 #247
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_181467223
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 11:11 schreef Postbus100 het volgende:
En verder : bedenk wat jij wilt, waar jij behoefte aan hebt. Dat geeft zelfvertrouwen, niet zozeer het hebben van een huis.

Zorg dat je trots kunt zijn op jouw leven, zoals jij het leeft. Misschien regel je daar niet elke vrouw mee, maar hé, je hoeft ook alleen die ene te hebben die dat wel aanstaat.
Goede vraag, ik heb eigenlijk geen idee, en denk daar regelmatig over.

Als ik mijn dag- invulling een beetje erop nakijk, bestaat het uit werken, sporten, voetbal kijken en slapen. En het weekend voornamelijk naar de locale voetbalclub met maten, balletje trappen in de zaal en meestal naar de lokale kroeg (vrienden hebben allen relatie en geen zin om ver weg te gaan, op uitzondering na).

Denk dat ik dit dan ook met veranderen, er meer op uit trekken en wat hierboven al gemeld werd, je comfortzone verlaten. Maar mijn grootste hekel, wat moet ik dan in mijn eentje doen? Stappen in de grote stad? Slenteren door dorpjes en stadjes? Cursus (maar wat?)

Rare is dat ik dit in het buitenland altijd doe, als ik even geen mensen om me heen heb, en me prima vermaak en dus ook regelmatig met mensen in contact kom./
  zondag 26 augustus 2018 @ 11:23:37 #248
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_181467244
quote:
1s.gif Op zondag 26 augustus 2018 11:13 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Maar hoe dan? Welke vraag krijg jij van een meisje dat jij dit vertelt?
Tja hangt er vanaf, wat ik me het laatste kan herinneren met een date, was dat ze vroeg waar ik woonde en of het met huisgenoeten etc. was.

Die andere dates, woonde ook allemaal nog thuis (buitenlanders dus normaal).
  zondag 8 september 2019 @ 13:04:11 #249
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_188845547
Jaartje verder en er is veel veranderd. Niet het hebben van een vriendin (waar ik erg content mee ben). Maar meer mijn gedachtes.
En dat heeft zijn uitwerking gehad. In een jaar tijd heb ik denk zo'n tig dates gehad met zo'n 12 verschillende vrouwen, waarmee ik met enkele een vriendschapsband heb opgebouwd en sommige in bed ben beland.
En uiteindelijk kwam ik tot de conclusie, dat ik nog helemaal geen relatie wil :P. Ik geniet nog teveel van het single- reizen, uitgaan, jagen etc. oftewel dingen die je niet of minder kunt doen als je een koppel bent.

Ook over het huis zit ik momenteel minder in, al blijft het vertyft om elke keer overboden te worden.

Nu ik alles een beetje teruggelezen heb vind ik de tips van dhr. Leesfok,nl erg gooooehoooooed voor mannen (en evt. vrouwen) die dezelfde gedachten hebben.
pi_188845983
quote:
0s.gif Op zondag 8 september 2019 13:04 schreef Ciclon het volgende:
Jaartje verder en er is veel veranderd. Niet het hebben van een vriendin (waar ik erg content mee ben). Maar meer mijn gedachtes.
En dat heeft zijn uitwerking gehad. In een jaar tijd heb ik denk zo'n tig dates gehad met zo'n 12 verschillende vrouwen, waarmee ik met enkele een vriendschapsband heb opgebouwd en sommige in bed ben beland.
En uiteindelijk kwam ik tot de conclusie, dat ik nog helemaal geen relatie wil :P. Ik geniet nog teveel van het single- reizen, uitgaan, jagen etc. oftewel dingen die je niet of minder kunt doen als je een koppel bent.

Ook over het huis zit ik momenteel minder in, al blijft het vertyft om elke keer overboden te worden.

Nu ik alles een beetje teruggelezen heb vind ik de tips van dhr. Leesfok,nl erg gooooehoooooed voor mannen (en evt. vrouwen) die dezelfde gedachten hebben.
Heb je topic met belangstelling teruggelezen omdat ik in dezelfde leeftijdscategorie zit en ook nog nooit een relatie heb gehad. Herken veel in je verhaal. Zoek nu ook naar stabiliteit en krijg soms ook het gevoel dat ik er gewoon nog niet aan toe ben.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')