#ANONIEM | zondag 22 juli 2018 @ 11:14 |
Zoals de titel al doet vermoeden, de volgende vraag: Hoeveel dagen blijven komkommers in het zuur houdbaar in de koelkast in een goed afgesloten bakje? Ingrediënten: - Komkommer (obviously) - Natuurazijn - Water - Stevia (want ik ben dik) - Verse dille | |
Frozen-assassin | zondag 22 juli 2018 @ 11:15 |
Proef het... | |
RobinOok | zondag 22 juli 2018 @ 11:19 |
Twee dagen. Jammer dat je geen zout gebruikt, anders waren het er vier. | |
RobinOok | zondag 22 juli 2018 @ 11:19 |
Nee, grapje. | |
#ANONIEM | zondag 22 juli 2018 @ 11:21 |
Was het ingrediënt peper vergeten, maar dat maakt voor de houdbaarheid niet uit denk ik. Zout, is dat lekker bij zuur? | |
Frozen-assassin | zondag 22 juli 2018 @ 11:21 |
Ruik er gewoon aan, proef het, als het lekker is dan eet je het gewoon op. Zoveel kan er niet misgaan | |
#ANONIEM | zondag 22 juli 2018 @ 11:22 |
Ja dan krijg je zoutzuur. Heerlijk. Ook los te krijgen bij de betere drogist. Ik zou het eens proberen. | |
RobinOok | zondag 22 juli 2018 @ 11:47 |
Ik maak meestal snelle komkommer. Eetlepel suiker, theelepel zout, komkommer. Tien minuten wachten, klaar. Geen zuur. | |
ABombali | zondag 22 juli 2018 @ 11:48 |
Zoiets heet een augurk | |
Eric_Cantona | zondag 22 juli 2018 @ 11:51 |
Als 't zuur smaakt zou ik 't weg doen. Oh wacht... | |
#ANONIEM | zondag 22 juli 2018 @ 12:03 |
Nog niet een beetje. | |
realAIVD | zondag 22 juli 2018 @ 12:15 |
Dat blijft wel een paar weken goed hoor, maar het hangt er wel van af of de vloeistoffen vooraf doorgekookt zijn of niet (zo ja, dan komt dat de houdbaarheid ten goede) en hoe je er in die weken mee om gaat (als je er op dag 1 met een vieze vork wat komkommer uit haalt, dan blijft het natuurlijk niet weken goed). |