Graag gedaan.quote:
Wat zou ik er nog meer in kunnen doen dan?quote:Op woensdag 17 oktober 2018 19:51 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Je hebt geen olie nodig. Maar zo te horen zou je elke dag airfryen, dat kan verkeerd uitpakken als het slechts bitterballen zijn.
Frietjes.quote:Op donderdag 18 oktober 2018 16:57 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Wat zou ik er nog meer in kunnen doen dan?
Ja het lekkerste zijn wel kalfskroketjes en misschien af en toe wat patatjes
maar ook vlees dus zoals kip? Scheelt ook n hoop afwas en je hoeft minder te roeren denk ik? Dus het is wel makkelijker. Maar ook gezonder dan in een pan?quote:
Lees dit topic anders ff. Vooral Grey's heeft veel tips enzo.quote:Op donderdag 18 oktober 2018 16:59 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
maar ook vlees dus zoals kip? Scheelt ook n hoop afwas en je hoeft minder te roeren denk ik? Dus het is wel makkelijker. Maar ook gezonder dan in een pan?
Ja heb ik al een beetje gedaan maar is het ook handiger/sneller dan normaal koken?quote:Op donderdag 18 oktober 2018 17:00 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Lees dit topic anders ff. Vooral Grey's heeft veel tips enzo.
Je kunt er iig veel meer mee dan alleen snacks opwarmen.
Sowieso gemakkelijker. In dat ding en dan wachten.quote:Op donderdag 18 oktober 2018 17:01 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Ja heb ik al een beetje gedaan maar is het ook handiger/sneller dan normaal koken?
Gemak is namelijk ook iets wat meespeelt voor mij. Als het afwas en een heleboel roeren en opletten in de koken scheelt en ik kan er kroketten en patat in maken zonder elke keer de ouderwetse frituurpan te dingessen dan is het op zich wel aantrekkelijk
en dan gewoon 1x per week in de vaatwasser dat mandje of zo?quote:Op donderdag 18 oktober 2018 17:02 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Sowieso gemakkelijker. In dat ding en dan wachten.
hoezo kan dat niet? Ik doe soms ook tegelijk in de pan, scheelt afwas. Maar je moet wel de timing goed hebben. Vaak schoei ik eerst het vlees dicht en dan de groente erbij bijvoorbeeldquote:Op donderdag 18 oktober 2018 17:15 schreef maily het volgende:
Hoe doen jullie dat met bv gebakken aardappels en kip? Dat kan niet tegelijk in de airfryer ....
Afhankelijk van wat je erin hebt gehad direct na gebruik of na een paar keer. Je ziet dat wel aan het mandje en de bak.quote:Op donderdag 18 oktober 2018 17:16 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
en dan gewoon 1x per week in de vaatwasser dat mandje of zo?
Dat gaat bij mij altijd in de oven. Een hele kip met aardappeltjes eromheen in dezelfde schaal. Kruiden, boter erbij. Dan garen de aardappels in half boter half kippenvet. Beetje dezelfde goddelijke smaak als die Franse rotisserie dingen waar de kippen draaien boven een schaal aardappels.quote:Op donderdag 18 oktober 2018 17:15 schreef maily het volgende:
Hoe doen jullie dat met bv gebakken aardappels en kip? Dat kan niet tegelijk in de airfryer ....
Die recepten vertrouw ik niet meer.quote:Op woensdag 20 februari 2019 15:38 schreef golfer het volgende:
Sinds een aantal weken in het bezit van zo'n apparaat en er erg blij mee.
Gebruik hem ook voor regulier koken/bakken.
Laatst bijvoorbeeld dit recept met spruiten gemaakt.
https://www.culy.nl/recep(...)jes-uit-de-airfryer/
Was heerlijk!
Nog meer recepten:
https://www.airfryerweb.nl/airfryer-baktijden/
geen ervaring, maar zelfgemaakte moeten altijd in de frituur.quote:Op vrijdag 13 december 2019 09:33 schreef Sarabi het volgende:
Heeft iemand ervaring met zelfgemaakte (kaas of bv garnalen) kroketten in the airfryer? Kan dit? En zo ja hoe lang?
Jammerquote:Op vrijdag 13 december 2019 09:45 schreef THEFXR het volgende:
[..]
geen ervaring, maar zelfgemaakte moeten altijd in de frituur.
de airfryer is gewoon een micro hetelucht oven.
Ik heb het wel eens gedaan en toen toch maar olie voor de frituur gekocht. Smaak is niet echt verkeerd, maar ze zien er minder mooi uit. Zo ook met zelfgemaakte mini loempia's. Die vind ik lekkerder uit de AF (minder olieachtige smaak) maar bleke dingetjes blijven het, ook al olie je ze een beetje in.quote:
Hmmm nu maak je me aan het twijfelen.quote:Op vrijdag 13 december 2019 09:57 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik heb het wel eens gedaan en toen toch maar olie voor de frituur gekocht. Smaak is niet echt verkeerd, maar ze zien er minder mooi uit. Zo ook met zelfgemaakte mini loempia's. Die vind ik lekkerder uit de AF (minder olieachtige smaak) maar bleke dingetjes blijven het, ook al olie je ze een beetje in.
je krijgt hetzelfde als je kroketten voor de frituur in de oven/airfryer doet, ze blijven wit ipv krokant bruin.quote:Op vrijdag 13 december 2019 09:58 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Hmmm nu maak je me aan het twijfelen.
Als het alleen om het uiterlijk gaat is het geen ramp....
Oplossing is goulash kroketten ;-)quote:Op vrijdag 13 december 2019 10:04 schreef THEFXR het volgende:
[..]
je krijgt hetzelfde als je kroketten voor de frituur in de oven/airfryer doet, ze blijven wit ipv krokant bruin.
Ik zou het voor mezelf ook geen probleem vinden. Maar als ik voor een etentje kaaskroketten maak (of wat voor kroketten dan ook) vind ik het wel leuk als ze er als "echte" kroketten uitzien.quote:Op vrijdag 13 december 2019 09:58 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Hmmm nu maak je me aan het twijfelen.
Als het alleen om het uiterlijk gaat is het geen ramp....
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.We have far more in common than that which devides us..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |