abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180356466
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 3: Cholet - Cholet, 35,5 km (TTT)

Of een peloton nu uit 200 of 170 man bestaat, dat maakt tijdens de Tour helemaal niets uit. De koers blijft de meest stresvolle van allemaal en daarom zullen er tot in het eind der tijden veel valpartijen zijn tijdens de eerste nerveuze etappes. Al fiets je met 20 man rond, dan nog zouden ze het voor elkaar kunnen krijgen. Dat was tijdens de tweede rit van de Tour niet anders. Terwijl het parcours nog niet eens zo lastig was en er eigenlijk geen goede reden te bedenken viel om stress te krijgen zagen we toch de nodige valpartijen. Een aantal kleine valpartijen, waarvan Luis Leon Sanchez het grootste slachtoffer werd. Hij werd de tweede uitvaller van deze Tour, nadat eerder Tsgabu Grmay de pijp aan Maarten gaf. De grootste valpartij van allemaal kwam in de finale, in de voorlaatste bocht van de rit. Een bocht die sowieso vrij scherp was en in de slotfase van zo'n rit kan je er dan wel vanuit gaan dat er op z'n minst bijna wordt gevallen. Het werd helemaal en daardoor werd de verwachte massasprint toch wat minder massaal. Het had een simpele sprintrit moeten zijn, maar ineens waren er nog maar een stuk of 15 renners over, aangezien de valpartij vrij ver van voren gebeurde. Gele trui Gaviria was meteen uitgeschakeld, net als de ernstig teleurstellende Groenewegen. Alsnog waren er genoeg toppers over vooraan, waaronder Sagan. Demare was er ook, maar die ging wat vroeg, waardoor hij min of meer de sprint aantrok voor Sagan. Die profiteerde, al kwam Colbrelli nog aardig in de buurt. Na de uitsluiting van vorig jaar toch een soort van revanche, zeker omdat hij en passent ook nog de gele trui pakte. Die trui gaat hij tijdens de volgende rit waarschijnlijk weer verspelen, want de ploegentijdrit komt eraan. Niet per definitie de favoriete discipline van de mannen van Bora-Hansgrohe. Voor veel renners, waaronder Froome en Porte, een uitgelezen gelegenheid om de tijd die tijdens de eerste rit verloren werd weer goed te maken.

3wrqNDR.png
8d514

De ploegentijdrit start en eindigt in Cholet. Het is de vierde keer dat we deze stad met 50.000 inwoners in de Maine-et-Loire aandoen. Maine-et-Loire, inderdaad. We hebben de Vendée verlaten, al zijn we niet ver van deze streek. Cholet ligt op een kilometer of 70 van de vorige finishplaats, La Roche-sur-Yon en op een kilometer of 20 van Tiffauges, een dorpje dat men tijdens de vorige rit ook passeerde. Iedere keer dat de Tour in Cholet is doen we wat anders. Het begon allemaal met een ploegentijdrit in 1936. In 1998 keerde men terug, met een rit in lijn. Die rit eindigde in een massasprint en de renner die won was niemand minder dan onze eigen Jeroen Blijlevens, jawel. Tien jaar later keerde men terug naar Cholet. Een individuele tijdrit van een kleine 30 kilometer stond toen op het programma. De Tour van 2008 was de Tour van Gerolstein en Saunier Duval. Iedere dag kwamen we wel weer een andere lachwekkende renner tegen die gigantisch op de brommer was. In Cholet was die eer weggelegd voor Stefan Schumacher, die met wat hulp van zijn moeder in staat was om de hele apotheek in z'n mik te gooien. Stefan wist alleen niet dat CERA nogal makkelijk op te sporen was, dus werd hij betrapt en verloor hij deze overwinning. Dat was een zegen voor de sport, want de ritzege staat nu op naam van een brandschone renner. Of nouja, dat valt eigenlijk best tegen. Kim Kirchen, ook niet bepaald een jongen met een geweldige reputatie. Al was de nummer drie ook weer niet echt een lekkere winnaar geweest, want David Millar is ook vermoeiend. Enfin, u hoort het wel. We beleefden prachtige tijden in 2008. Nu, weer tien jaar later, zijn we wederom in Cholet. Een totaal ander tijdperk, een andere generatie, het nieuwe wielrennen. Of nouja, ook niet echt, maar goed. We krijgen in ieder geval voor de tweede keer een ploegentijdrit voorgeschoteld in Cholet. Aangezien de disciplines op zijn beginnen we weer van voor af aan. Hierna zal Cholet dan weer een jaar of 60 moeten wachten op de volgende aankomst.

german-stefan-schumacher-competes-around-cholet-on-july-8-2008-in-the-picture-id949917764

De ploegen starten aan de rand van het centrum van Cholet, op de brede Boulevard Delhumeau Plessis. Ze hebben hier twee keer twee rijstroken neergelegd, met in het midden een stevige berm. De finish ligt in de buurt van deze boulevard en dat heeft tot gevolg dat men aan het eind van de ploegentijdrit nog een stukje van de andere kant van de weg meepakt. Als het een beetje meezit zullen er ploegen zijn die naar elkaar kunnen zwaaien, wat een gezelligheid. Enfin, in de eerste meters rijden de renners langs de lokale kasteelruïne en het museum van kunst en historie. Er is een flauwe bocht naar links, waarna het 500 meter rechtdoor gaat tot de eerste uitdaging van de dag: een rotonde. Na deze rotonde rijden de renners twee kilometer zo goed als rechtdoor, met nog wel een rotonde tussendoor. Deze weg loopt venijnig omhoog, in 800 meter tijd stijgt het 40 meter, procentje of vijf dus. Na dit eerste klimmetje van de dag gaat het een paar keer licht op en af, voordat de renners op de volgende rotonde van de dag stuiten. Deze wordt aan de rechterkant genomen, waarna men op de autoweg terechtkomt die ons buiten Cholet brengt. Deze weg loopt anderhalve kilometer rechtdoor en kruipt lichtjes omhoog. Al snel verlaten we de autoweg weer, via een afslag die een beetje bochtig en smallig is. Vervolgens komen de ploegen bijna direct een rotonde tegen, die aan de rechterkant genomen moet worden. Listige rotonde wel, daar moet een flinke bocht gemaakt worden. We zijn nu in Saint-Léger-sous-Cholet, een koddig dorpje waar de weg vlak is. Al snel ligt de volgende rotonde in het verschiet, die ditmaal aan de linkerkant genomen moet worden, omdat de renners hier ook linksaf gaan. Minder scherpe bocht, beter te doen. De volgende rotonde laat niet lang op zich wachten, ditmaal een wat bredere variant. Het gaat nu een meter of 500 rechtdoor in licht dalende lijn, waarna er een niet zo scherpe bocht naar links volgt. De renners komen nu terecht op een wat smallere weg die niet te zien is via streetview. Deze weg lijkt lichtelijk bochtig en loopt eventjes naar beneden, waarna er al snel weer een knikje naar boven volgt. Na anderhalve kilometer over deze weg gereden te hebben komen de renners weer op een wat bredere weg terecht, maar niet voordat ze bij een rotonde die gevuld is met een bakstenen kunstwerk nog een bochtje naar links moeten maken. 500 meter later volgt er een scherpe bocht naar rechts, waarna het vier kilometer rechtdoor gaat richting het eerste tussenpunt van de dag.

yjyuWrz.jpg

Dit punt komt in het dorpje Saint-André-de-la-Marche, na 13,5 kilometer koers. In dit rechte stuk van vier kilometer gaat het een aantal keer op en af. Vier korte knikjes naar boven, steeds gevolgd door een kort stuk in dalende lijn. Het lastigste van deze knikjes komt in Saint-André zelf, daar gaat het iets minder dan een kilometer omhoog aan een procentje of drie. Niet heel schokkend, maar toch. Na het meetpunt volgt er een lastige bocht naar links, waarna er snel achter elkaar drie rotondes volgen. Bij de eerste gaat het schuin naar links, daarna twee keer rechtdoor. Na die laatste rotonde gaat het bijna vier kilometer zo goed als rechtdoor. Eerst twee kilometer in licht dalende lijn, de snelheid zal hier enorm zijn. Vervolgens volgt er een klimmetje van anderhalve kilometer, waarin men ongeveer 60 hoogtemeters moet overwinnen. Nog redelijk pittig dus. Op de top van dit klimmetje komen de renners weer eens een rotonde tegen, waar ze rechtdoor gaan. Kort daarna volgt de volgende rotonde, waar een scherpe bocht naar links genomen moet worden. We rijden nu La Romagne tegen, een klein dorpje. Op een flauwe bocht na gaat het in dit dorpje vooral rechtdoor, terwijl het zo goed als vlak is. Aan de rand van het dorp ligt er weer eens een rotonde, die nog best lastig te nemen is. Na deze rotonde gaat het evenwel vijf kilometer bijna volledig rechtdoor. Een min of meer vlakke kilometer wordt opgevolgd door een razende afdaling van anderhalve kilometer. Na deze afdaling gaat het meteen weer een kilometer omhoog aan een procentje of drie, waarna de volgende korte duik naar beneden volgt, met daarna nog een knikje naar boven van 500 meter. Het blijft continu op en af gaan richting het tweede meetpunt van de dag. Dit punt volgt na 26,5 kilometer in La Séguinière, waar ze een rotonde hebben met een molen. Gaaf.

49-la-seguiniere-aire-etape-camping-car-park-tourisme.jpg

Voor we dat meetpunt bereiken moet er overigens nog wel het een en ander gebeuren. Er is dus die rotonde met de molen, waar de renners rechtdoor rijden. Vervolgens rijden ze nog wat langer rechtdoor, ook bij de volgende rotonde. Vrij snel daarna volgt er dan een scherpe, bijna terugdraaiende bocht naar links. Niet echt een plezante bocht op zo'n tijdritfiets als je bij elkaar in het wiel hangt. Bijna direct na die bocht is er weer een scherpe bocht, deze keer naar rechts. De weg begint hier ineens serieus omhoog te lopen, we gaan beginnen aan de Côte de Séguinière. Een smal straatje in een aftandse woonwijk wordt al snel opgevolgd door een wat bredere weg in een minstens zo aftandse woonwijk, terwijl de weg alleen maar steiler omhoog lijkt te lopen. In totaal loopt het een kilometer omhoog aan 5% gemiddeld, met een paar stroken die aanzienlijk zwaarder lijken. Geen pretje, zo richting het eind van een ploegentijdrit. Eenmaal boven loopt het nog een beetje vals plat door, vrij smerig allemaal. Bij het verlaten van La Séguinière komen we dan weer terecht in rotondeland. Drie kort achter elkaar, twee keer rechtdoor en bij de derde rechts. Na die derde rotonde gaat het een meter of 500 behoorlijk steil naar beneden, maar vervolgens krijgen de renners twee kilometer aan rechte, glooiende wegen voorgeschoteld. Beetje op en af, zoals tijdens de rest van de rit. Nadat ze langs een kicken meertje zijn gereden bereiken ze de buitenkant van Cholet alweer. Een bocht naar rechts volgt, bij opnieuw een rotonde. Het gaat nu een kilometer rechtdoor over een licht dalende weg tot er, jawel, opnieuw een rotonde volgt. Hier mogen de renners rechtdoor, waarna er nog even kort gedaald wordt. Hierna gaat het vrij snel weer omhoog. We stuiten op twee rotondes, maar daar kunnen de renners eigenlijk makkelijk langsaf rijden. Na anderhalve kilometer over deze weg gereden te hebben volgt er een scherpe bocht naar rechts, waarna de renners anderhalve kilometer in licht dalende lijn afwerken. Ergens halverwege een flauwe bocht naar rechts, maar verder rechtdoor. We steken de rivier over, komen de rotonde tegen die in het begin van de rit ook werd aangedaan en slaan hier rechtsaf. We rijden nu even parallel aan de weg die in de eerste meters van de rit werd aangedaan, tot op ongeveer 800 meter van de streep. Hier ligt er nog een gezellige bocht naar rechts, waarna het nog even naar links gaat. In de laatste meters van de rit gaat het rechtdoor, in licht stijgende lijn.

72674b0f-287a-4bb0-afc2-fe62f6ee3262-CHOLET-6.jpg?thumb=project-slider

En dan eindigen we dus waar we ook begonnen, in Cholet. Een stad die al vaker de Tour heeft mogen verwelkomen, maar dat is niet de enige affiniteit die ze hier met wielrennen hebben. Zoals zo'n beetje iedere Franse stad van enig statuur hebben ze hun eigen koers, GP Cholet-Pays de Loire. Een wedstrijd die meestal in een sprint eindigt, daarom is Jaan Kirsipuu, de man die op een viaduct al moest lossen, de recordwinnaar. Dit jaar wist Thomas Boudat de wedstrijd te winnen, hij is nu namens Direct Energie actief in de Tour. Cholet is verder vooral een industriestad. Het grootste industriële centrum van deze regio, naar het schijnt. Je komt hier onder meer een fabriek van Michelin tegen. Lekker man, michelinmannetje. Niks mis mee. Verder schijnen ze hier wel daadwerkelijk te werken voor hun geld, maar 7% van de bevolking is werkloos en dat is zo ongeveer een record in Frankrijk. Verder hebben ze hier een vliegveld en ook een soort van school waar je kan leren vliegen. Daar heeft in een ver verleden niemand minder dan Roland Garros gebruik van gemaakt. Hij haalde hier zijn brevet. Daarna ging hij tijdens de Eerste Wereldoorlog met zijn vliegtuig een beetje stoer doen en daarom ligt hij nu ergens in de Ardennen begraven. Gelukkig voor hem vonden ze het in Parijs een goed idee om een tennisbaan naar hem te vernoemen en later zelfs een heel toernooi. Cholet schijnt, naast het feit dat iedereen werkt, ook een bijzonder sportieve stad te zijn. De stad is al drie keer verkozen tot meest sportieve stad van Frankrijk. Vooral basketbal is een populaire sport, naast voetbal, ijshockey en tafeltennis. De Witte Chinees vindt dat laatste leuk. Fietsen doen ze hier ook graag, we kunnen dus wel spreken van een verstandige stad. Een stad met een aantal kerken ook. Notre-Dame, Sacre Coeur, het is verdomme net of je in Parijs bent.

Cholet_-_%C3%89glise_Notre-Dame.jpg

In Cholet wordt het warm. 28 graden in de middag. Iets minder warm dan de afgelopen dagen, maar alsnog niet erg comfortabel. Er zal een stevig briesje staan, in het eerste gedeelte van de tijdrit waarschijnlijk eerst tegen en dan schuin in de rug, op de terugweg een tijdje vol in de rug en daarna lang schuin tegen. Het is een rondje zo ongeveer, dus dan kom je vanzelf alles wel tegen. Regen krijgen we in ieder geval niet. De ploegentijdrit begint pas relatief laat. De eerste ploeg start om 15:10 en dat is Mitchelton-Scott, normaal een ploeg die meteen een goede richttijd zou moeten kunnen zetten. Al komt daarna direct Sky, die mogen met z'n alleen lekker lang op de hete stoel gaan zitten. Vijf minuten tussen de ploegen. De laatste ploeg, Bora-Hansgrohe, zal om 16:55 vertrekken. De organisatie denkt dat de mannen van Sagan dan tegen 17:34 zullen finishen, ze zouden dan een kleine 40 minuten nodig hebben voor deze 35 kilometer. Kan. De NOS en Sporza zijn er uiteraard meteen om 15:10 bij.

15.10 Mitchelton-Scott
15.15 Sky
15.20 Movistar
15.25 Groupama-FDJ
15.30 BMC
15.35 EF Education First-Drapac
15.40 UAE Emirates
15.45 AG2R
15.50 Fortuneo-Samsic
15.55 Direct Energie
16.00 Lotto Soudal
16.05 Lotto Djumbo
16.10 Cofidis
16.15 Sunweb
16.20 Dimension Data
16.25 Katusha
16.30 Bahrain
16.35 Trek-Segafredo
16.40 Astana
16.45 Wanty
16.50 Quick Step
16.55 Bora

Ploegentijdritten zijn niet echt mijn ding. Ik vind het eigenlijk maar een vrij waardeloze discipline. Het enige leuke is dat het in de Tour nog wel eens mis wil gaan. Valpartijen waarbij de halve ploeg onderuit gaat en dat soort werk. Wij denken terug aan Pietje Rooijakkers die samen met zijn makkers van Skil-Shimano het skoekeloen opzocht. De laatste ploegentijdrit in de Tour dateert alweer van 2015. Toen kwam die TTT pas op de negende dag, echt een kutidee was dat. De overwinning ging naar BMC, met een marginaal voordeel ten opzichte van Sky. En dan heb ik meteen de ploegen genoemd die ook tijdens deze rit de grootste kans maken om te winnen. Verder vind ik het bijna niet te doen om me aan een voorspelling te wagen. Sky en BMC, dat staat wel vast. Daaronder kan er veel gebeuren. Het is acht tegen acht (behalve bij Trek en Astana) en de wielen zijn rond (maar bij Sky net iets ronder). Het is in ieder geval een lastige ploegentijdrit, met behoorlijk veel rotondes en ook aardig wat korte klimmetjes. Zeker niet evident en de verschillen kunnen daardoor behoorlijk gaan oplopen. Een uitgelezen kans voor een paar renners om vast wat tijd terug te winnen.
1. Sky. Het altijd vervelende Sky was oppermachtig tijdens de ploegentijdrit in de afgelopen Dauphiné. Met 40 seconden voorsprong op BMC en nog veel meer op de rest was het weer eens een lachwekkende affaire. Die ploeg van Sky is grotendeels vergelijkbaar met de ploeg van nu. Thomas, Castroviejo, Kwiatkowski, Moscon en Rowe zijn er allemaal bij. Dat vul je aan met Froome, Poels en Bernal en dan weet je wel hoe laat het is. Die 51 seconden die Froome verloor pakt hij meteen weer terug. En dan is alles weer te herdoen. Spijtig.
2. BMC. In het verleden vaak genoeg gewonnen, maar in de Dauphiné eindigden ze dus op gepaste afstand van Sky. Wel met een ploeg die niet echt lijkt op de ploeg die ze naar de Tour hebben gestuurd. Deze ploeg zou sterker moeten zijn, met meer grote motoren. Met jongens als Küng, Schar, Van Avermaet, Van Garderen en Bevin zou je toch best ver moeten kunnen komen. Dat lieten ze dan ook wel zien in de Ronde van Zwitserland, want daar wonnen zij dan weer de ploegentijdrit, met veel van die genoemde namen. Ook Porte gaat een groot deel van zijn verloren tijd weer inhalen.
3. Quick Step. Normaal ook een ploeg die gespecialiseerd is in dit werk. Ze hebben alleen wel al heel wat van hun kruid verschoten in de afgelopen dagen. Twee dagen hard moeten werken voor Gaviria, met wisselend succes. Kan dus zijn dat de beentjes al wat vermoeider zijn, al moeten ze dan alsnog hoog eindigen met deze ploeg. Lampaert, Terpstra, Jungels, met dat soort gasten eindig je nog hoog als ze besluiten met hun ogen dicht te gaan fietsen.
4. Sunweb. Toegegeven, ze gaan Kelderman missen. Maar alsnog is dit een ploeg die het aan haar stand verplicht is om hoog te eindigen. Als regerend wereldkampioen in deze discipline is een afgang niet toegestaan. En een afgang kan het ook bijna niet worden als je ziet wie ze allemaal nog aan de start kunnen brengen. Dumoulin gaat het waarschijnlijk in z'n eentje regelen en dat lijkt me niet eens zo'n onmogelijke taak. Af en toe wat hulp van figuren als Matthews, Haga en Arndt, het kan slechter. Niet dat Haga en Arndt er verder iets van kunnen, maar voor deze discipline zijn ze nog niet eens zo nutteloos. Alleen aan Ten Dam heb je geen reet.
5. Mitchelton-Scott. Of Let's Go-Scott. Of Orica. Of GreenEdge. Of BikeExchange. In ieder geval een ploeg die altijd goed is geweest in deze discipline, ongeacht de naam. Voorlopig hebben ze evenwel nog geen gelukkige Tour, met Adam Yates die opzichtig aan het kutten is en Impey die een massale valpartij veroorzaakt. Als de schade van al die valpartijen meevalt kan het nog wel wat worden, maar ik verwacht niet dat ze in de buurt gaan komen van ploegen als Sky en BMC.

---------------------

Deze OP werd mogelijk gemaakt door Rellende_Rotscholier.

Oh, en Pino denkt dat Thomas het geel pakt.
pi_180356477
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:01 schreef Van_Poppel het volgende:
Krek dus in het geel
Daar zou ik echt niet vrolijk van worden.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:03:34 #3
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180356505
Het is maar goed dat BMC stopt, dat hebben we ondertussen wel gezien.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:03:34 #4
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180356506
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
9s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:02 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Daar zou ik echt niet vrolijk van worden.
Van Thomas Geraint zou je wel vrolijk worden?
Citius, Altius, Fortius.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:03:41 #5
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180356512
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:00 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Dat je uberhaupt nog naar een koers kijkt waaraan Sky meedoet. Ik laat het lekker links liggen.
Tot nooit meer ziens dan he
pi_180356515
Wie is Krek?
  maandag 9 juli 2018 @ 16:03:58 #7
362868 Slobeend
of all places
pi_180356519
registreer om deze reclame te verbergen
Maar Sunweb komt nog jongens.
pi_180356521
Haha Lotto Djumbo :D
pi_180356527
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:03 schreef Luppie0110 het volgende:
Wie is Krek?
Van Avermaet
pi_180356528
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:03 schreef Luppie0110 het volgende:
Wie is Krek?
Greg Van Avermaet
pi_180356536
Iemand gezien wie er af is bij BMC?
pi_180356538
29:20 is helemaal niet slecht voor Uran.
pi_180356541
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:03 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Tot nooit meer ziens dan he
Ga hier wel mijn frustratie uiten. Kijken doe ik idd niet.

Naar een stel valsspelers kijken. :')
pi_180356545
Hmmm, hoeveel tijd gaat de Zak zo verliezen?
pi_180356551
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:04 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Greg Van Avermaet
Aha.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:04:55 #16
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180356552
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:04 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Ga hier wel mijn frustratie uiten. Kijken doe ik idd niet.

Naar een stel valsspelers kijken. :')
Rot maar lekker op.
pi_180356557
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:04 schreef Columbiafan het volgende:
Hmmm, hoeveel tijd gaat de Zak zo verliezen?
Zou het wat uitmaken?
  maandag 9 juli 2018 @ 16:05:06 #18
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180356558
Craddock dus wel gewoon goed dat ie er nog bij zit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:05:08 #19
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180356561
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:04 schreef Koffieplanter het volgende:
29:20 is helemaal niet slecht voor Uran.
Wonderbaarlijk goed.
pi_180356563
DE MANNEN VAN HEIJBOER
pi_180356570
Ze hebben echt wonderfietsen bij EF
  maandag 9 juli 2018 @ 16:05:33 #22
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180356575
Benieuwd of TLJ het er zonder vallen afbrengt...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:05:43 #23
362868 Slobeend
of all places
pi_180356578
Jeetje ik was alweer vergeten dan Uran vorig jaar 2e werd.
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:05:48 #24
436595 crew  Sked
up up up
pi_180356580
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:04 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Ga hier wel mijn frustratie uiten. Kijken doe ik idd niet.

Naar een stel valsspelers kijken. :')
Als je hier alleen zit om frustratie te uiten zit je verkeerd.
pi_180356584
E-F goed, weinig verval ook in het tweede deel.
pi_180356586
JAAAAAAA freaky40 is er, de Tour is echt begonnen! *O*
Jack does it in real time...
pi_180356592
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:05 schreef Slobeend het volgende:
Jeetje ik was alweer vergeten dan Uran vorig jaar 2e werd.
Je bent nu al vergeten dat Uran zijn kans vergat te pakken en Froome eroverheen denderde?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:06:13 #28
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180356593
doei ag2ra
pi_180356596
de verschillen vallen mij op zich nog wel mee
  maandag 9 juli 2018 @ 16:06:34 #30
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180356604
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:05 schreef Slobeend het volgende:
Jeetje ik was alweer vergeten dan Uran vorig jaar 2e werd.
Ik weet alleen nog dat ie met z'n tijdritfiets de hekken in knalde.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:07:00 #31
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180356611
Voor frustratie is er KLB :s)
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180356619
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:06 schreef Dale__Cooper het volgende:
de verschillen vallen mij op zich nog wel mee
Ja, FDJ deed weinig moeite en die verliezen nog geen 2 minuten.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 9 juli 2018 @ 16:08:05 #33
62913 Blik
The one and Only!
pi_180356633
Bardet :’)
pi_180356646
Zelfs een ploeg als FDJ verliest nog geen 2 minuten op Sky, dan kan deze TTT toch minder bepalend zijn dan vooraf gevreesd.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:08:33 #35
362868 Slobeend
of all places
pi_180356647
quote:
10s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:06 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Je bent nu al vergeten dat Uran zijn kans vergat te pakken en Froome eroverheen denderde?
Eerlijk gezegd is er weinig blijven hangen.
pi_180356648
Thijs met zijn 'SKY SKY SKY'.... 8)7 :W
Allemaal cabaretteketet!
  Redactie Sport / Supervogel maandag 9 juli 2018 @ 16:08:47 #37
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180356657
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:08 schreef Blik het volgende:
Bardet :’)
Niet willen trainen op tijdrijden is ook gewoon dom
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  maandag 9 juli 2018 @ 16:08:55 #38
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180356661
JAAA geen Sky _O_ _O_ _O_
pi_180356664
38:46
pi_180356666
Maar 4 seconden, maar 4 seconden.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180356670
Jaaaaaa lekker geen Sky
  maandag 9 juli 2018 @ 16:09:09 #42
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180356671
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:08 schreef VoMy het volgende:
Zelfs een ploeg als FDJ verliest nog geen 2 minuten op Sky, dan kan deze TTT toch minder bepalend zijn dan vooraf gevreesd.
Dit ja. Je kan er alleen maar verliezen ipv echt goede tijdwinst maken
  maandag 9 juli 2018 @ 16:09:15 #43
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180356674
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:04 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Ga hier wel mijn frustratie uiten. Kijken doe ik idd niet.

Naar een stel valsspelers kijken. :')
Dus je gaat meeposten terwijl je niet kijkt maar wel op hoogte gaat blijven van de uitslagen?

Dat slaat nergens op. Ga je lekker je frustraties spuien op HLN.be
pi_180356680
Op derde deel dus twee seconden ingeleverd door BMC.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:09:35 #45
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180356686
Geen Sky, mijn tour is geslaagd
leuk
pi_180356691
Jaja ik heb Porte als Scoritokopman.
TOETERTJES
pi_180356705
Porte deelt toch een minuscuul tikkie uit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:10:18 #48
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180356718
Cofidis gaat een kwartier verliezen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180356720
Martin zit al aan de minuut.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:10:25 #50
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180356724
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:09 schreef Wuwwa het volgende:
Jaja ik heb Porte als Scoritokopman.
TOETERTJES
Ik ook _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180356726
"Kamna"
pi_180356736
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:09 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dus je gaat meeposten terwijl je niet kijkt maar wel op hoogte gaat blijven van de uitslagen?

Dat slaat nergens op. Ga je lekker je frustraties spuien op HLN.be
Dat heet trollen. Het doel van trollen is vooral dat er op hen gereageerd wordt.
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:10:58 #53
436595 crew  Sked
up up up
pi_180356743
WAT DENK JE KREK
pi_180356746
Gelukkig vertrekt Sunweb snel, anders moest de regie echt een half uur lang fietsende onmacht in beeld brengen.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:11:08 #55
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180356749
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:09 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Porte deelt toch een minuscuul tikkie uit.
BMC neemt Bevin mee voor vandaag, Sky laat Van Baarle thuis. Prioriteiten.
pi_180356755
quote:
7s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:10 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dat heet trollen. Het doel van trollen is vooral dat er op hen gereageerd wordt.
En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180356777
Egan voorlopig nog wit?
  maandag 9 juli 2018 @ 16:12:00 #58
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180356778
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef Masterminded het volgende:

[..]

En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
Nou nou nou.
Citius, Altius, Fortius.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:12:05 #59
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180356779
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef Masterminded het volgende:

[..]

En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
sow.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 16:12:07 #60
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180356782
quote:
9s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:10 schreef Columbiafan het volgende:
"Kamna"
Keven.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180356786
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef Masterminded het volgende:

[..]

En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
Naja zeg, wat een taal.
pi_180356788
Nog vijf minuutjes voor de goden weer memories gaan creëren.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:12:33 #63
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180356796
Ik vind Krek nog steeds niet sympathiek.
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:12:35 #64
436595 crew  Sked
up up up
pi_180356798
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef Masterminded het volgende:

[..]

En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
Maar nu doe je alsnog wat ze willen.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:12:37 #65
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180356799
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef Masterminded het volgende:

[..]

En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
pi_180356804
Dat Sky hier niet wint is voor mij al een zege. Haha
pi_180356808
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:12 schreef WAvanBuren het volgende:
Ik vind Krek nog steeds niet sympathiek.
Niemand vindt Krek sympathiek.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:12:52 #68
362868 Slobeend
of all places
pi_180356809
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef Masterminded het volgende:

[..]

En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
Sow.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:12:58 #69
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180356813
BMC _O_
pi_180356818
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef showtimer het volgende:

[..]

BMC neemt Bevin mee voor vandaag, Sky laat Van Baarle thuis. Prioriteiten.
Bevin kan toch wel meer werk doen? Sky neemt castroviejo ook niet alleen mee voor vandaag.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:13:13 #71
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180356823
Gallopin heeft een kleine blessure, Maarten.
pi_180356836
Morgen Krek met Geel, en de Belgen die de Fransen verslaan.
Dit is niet leuk.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:13:42 #73
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180356840
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:13 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Bevin kan toch wel meer werk doen? Sky neemt castroviejo ook niet alleen mee voor vandaag.
Paddy kan ook sprinten. _O_
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:13:52 #74
450295 crew  skysherrif
14
pi_180356843
Damn EF heel goed gereden.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180356847
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef Masterminded het volgende:

[..]

En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
Sowww...voorzichtige MELTDOWN.
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:13:57 #76
362868 Slobeend
of all places
pi_180356848
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:12 schreef Maver24 het volgende:
Dat Sky hier niet wint is voor mij al een zege. Haha
GOUD!
  maandag 9 juli 2018 @ 16:14:11 #77
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180356857
Dani tussen z'n kader.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:14:12 #78
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180356858
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:13 schreef Wuwwa het volgende:
Morgen Krek met Geel, en de Belgen die de Fransen verslaan.
Dit is niet leuk.
Wel realistisch blijven heh... Dat gaan de Belgen echt niet klaarspelen.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 16:14:30 #79
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180356864
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:13 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Paddy kan ook sprinten. _O_
Zo is het _O_ Zeker heuvelop.

Ik heb hoop dat hij zich laat zien in rit 5 en 6.
pi_180356865
35 seconden, hmmm.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180356866
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dani tussen z'n kader.
Eeuwig zonde van dat tijdsverlies.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:14:39 #82
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180356873
Denk dat Sunweb ergens bij EF finisht.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:14:46 #83
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180356877
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:12 schreef Maver24 het volgende:
Dat Sky hier niet wint is voor mij al een zege. Haha
Ze doen het wel beter dan Max. hahaha.
pi_180356884
Dumourain doet zo een beurt van 35km w/
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:15:01 #85
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180356887
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:14 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Eeuwig zonde van dat tijdsverlies.
Zou het wat uitmaken?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180356889
Dit is verbazingwekkend goed van EF
  maandag 9 juli 2018 @ 16:15:18 #87
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180356897
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:14 schreef LekkerWeertje het volgende:
Denk dat Sunweb ergens bij EF finisht.
Dat zou niet bepaald goed zijn... :X
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180356898
Bardet houdt de schade beperkt.
pi_180356899
quote:
11s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:13 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Sowww...voorzichtige MELTDOWN.
Of moet ik "users met een rugzakje" zeggen?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:15:38 #90
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180356906
Ga je maar richten op de Vwelta Bardet ;(.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:15:45 #91
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180356909
Ten Dam god _O_
  maandag 9 juli 2018 @ 16:15:55 #92
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180356912
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:13 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Bevin kan toch wel meer werk doen? Sky neemt castroviejo ook niet alleen mee voor vandaag.
Zonder ploegentijdrit zou Teuns rijden. Castro zou de ploeg altijd wel halen lijkt me.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:15:55 #93
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180356914
'Geschke met baard' . Hebben we een bingokaart?
leuk
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:16:02 #94
436595 crew  Sked
up up up
pi_180356917
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:15 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Of moet ik "users met een rugzakje" zeggen?
Je punt was al wel duidelijk hoor.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:16:16 #95
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180356926
LtD had geen tijd meer om te scheren na het uitvallen van Wielco.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180356928
Bardet met wat ruimte, die gaat wel een etappe of twee pakken.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:16:21 #97
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180356930
Rip latour.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:16:25 #98
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180356932
4-3-1 opstelling.
jammer.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:17:18 #99
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180356959
Wellicht een stomme vraag, maar waarom zijn die rugnummers onderhand niet gewoon op de shirts/broeken gedrukt? Wat is het nut van een los nummer?
pi_180356964
Franse, te dikke, mannen van rond de 50, om de renners vast te houden. Dat kan ook zo:
PIC134869831.jpg
  maandag 9 juli 2018 @ 16:17:41 #101
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_180356966
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:11 schreef Masterminded het volgende:

[..]

En je kan beter TR's plaatsen dan ingaan op die mongolenbeffers, geboren in hersenloze gezinnen.
barney.gif
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_180356973
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:15 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zonder ploegentijdrit zou Teuns rijden. Castro zou de ploeg altijd wel halen lijkt me.
En Teuns is een veel betere knecht voor Porte dan Bevin?

Lijkt me niet vreemd om bij vergelijkbare waarde de renner te pakken die het beter doet in de ploegentijdrit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:18:10 #103
362868 Slobeend
of all places
pi_180356985
Ik heb nog 0 beelden gezien van Jumbo.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:18:13 #104
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180356988
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:17 schreef MrBanaan1 het volgende:
Wellicht een stomme vraag, maar waarom zijn die rugnummers onderhand niet gewoon op de shirts/broeken gedrukt? Wat is het nut van een los nummer?
Dan mis je het moment van het doorscheuren van een nummer als hij de bezemwagen in gaat.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:18:17 #105
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180356990
KOEKOEK
  maandag 9 juli 2018 @ 16:18:43 #106
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357000
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:18 schreef Slobeend het volgende:
Ik heb nog 0 beelden gezien van Jumbo.
Zat geen tv motor bij zeiden ze net. Dus dit kan kloppen.
pi_180357004
Als je het tempo van AG2R niet kan bijhouden moet je je wel kapot schamen.
pi_180357007
Weg witte droom voor Benoot.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:19:00 #109
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357012
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:18 schreef Slobeend het volgende:
Ik heb nog 0 beelden gezien van Jumbo.
Hebben dan ook geen camera mee.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180357018
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:18 schreef Slobeend het volgende:
Ik heb nog 0 beelden gezien van Jumbo.
Nog twee minuten tot ze bij het tussenpunt zijn :9~
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180357020
Thijs :W
Allemaal cabaretteketet!
pi_180357031
Is Poels wel op tijd binnengekomen?
Op TV zeiden ze van wel, maar als hij toen net op dat moment was binnengekomen dan was hij meer dan 25% over tijd.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:19:42 #113
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180357033
Volgens de NOS is Jumbo een BLIKVANGER _O_
pi_180357039
oogbollenindeglorix.gif
  maandag 9 juli 2018 @ 16:20:01 #115
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357047
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:17 schreef VoMy het volgende:
Franse, te dikke, mannen van rond de 50, om de renners vast te houden. Dat kan ook zo:
[ afbeelding ]
De eerste GT die de rondemissen heeft afgeschaft. :(
pi_180357050
Jumbo walgelijk slecht.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:20:08 #117
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180357052
LottoNL +43 :')
Citius, Altius, Fortius.
pi_180357053
43 seconden op de broek voor het droomplan.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:20:09 #119
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357054
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:19 schreef Idisrom het volgende:
Is Poels wel op tijd binnengekomen?
Op TV zeiden ze van wel, maar als hij toen net op dat moment was binnengekomen dan was hij meer dan 25% over tijd.
Is 30% toch?
pi_180357064
Het kleurloze Sunweb.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:20:35 #121
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357069
Matig van Djumbo.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:20:59 #122
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180357075
43 seconden op het eerste meetpunt?

Tot zover de Tourwinst van Roglic.
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:21:10 #123
450295 crew  skysherrif
14
pi_180357078
Wtf :')
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180357079
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:15 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Of moet ik "users met een rugzakje" zeggen?
_O- Ach, joh, laat gaan. Lekker koers kijken. ^O^

Dan Martin kan naar huis...niet dat het wat uitmaakt...
Jack does it in real time...
pi_180357090
Grote verschillen, aldus Thijs...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:21:57 #126
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180357092
Rogla kan ritten gaan kapen _O_
  maandag 9 juli 2018 @ 16:22:00 #127
62913 Blik
The one and Only!
pi_180357093
43 seconden... wat slecht
  maandag 9 juli 2018 @ 16:22:10 #128
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180357096
Volgende keer graag een cameraploeg mee met de goden. Heel Nederland staat achter hun.
leuk
  maandag 9 juli 2018 @ 16:22:15 #129
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180357099
Typisch TLJ
  maandag 9 juli 2018 @ 16:22:25 #130
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180357102
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:21 schreef Frozen-assassin het volgende:
Rogla kan ritten gaan kapen _O_
Steve-O ook.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:22:37 #131
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357103
Jumbo heeft dan ook een vreselijke ploeg.

Met Tolhoek en Martens ga je geen wereldkampioen worden.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180357105
Tot zover het #droomplan van Mathieu Heijboer
  maandag 9 juli 2018 @ 16:23:08 #133
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180357112
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jumbo heeft dan ook een vreselijke ploeg.

Met Tolhoek en Martens ga je geen wereldkampioen worden.
Het zijn op Roglic na wel allemaal dramatische tijdrijders ja.
pi_180357113
Jumbo al maanden bezig met de TTT :')
pi_180357114
Dit is extreem beroerd :D

Al wilden ze zichzelf niet opblazen in deel 1, maar dit kan iedereen achteruit fietsend bijhouden..
pi_180357122
Kan Zeeman weer gaan staan janken na de finish. En de renners de schuld geven van dit debacle...
Jack does it in real time...
pi_180357126
Herbert heeft verwachtingen van de Franse regie en een camera bij Team Sunweb. Kijkt voor het eerst zeker.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:24:16 #138
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180357134
AG2R flopshow :D
pi_180357135
Amper 29 jongeren deze Tour. :d
  maandag 9 juli 2018 @ 16:24:48 #140
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180357146
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:24 schreef MrBanaan1 het volgende:
AG2R flopshow :D
Valt nog mee, beter ingedeeld dan de Movi's.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:24:50 #141
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180357147
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:24 schreef Columbiafan het volgende:
Amper 29 jongeren deze Tour. :d
wat telt als jongeren?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 16:25:02 #142
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357152
quote:
9s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:23 schreef DeeBee het volgende:
Kan Zeeman weer gaan staan janken na de finish. En de renners de schuld geven van dit debacle...
Marijn gaat onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180357156
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:24 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

wat telt als jongeren?
Geboren op of na 1 januari 1993.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:25:21 #144
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357157
Valt nog mee.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:25:39 #145
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357163
Het kan nog voor Bardet.
pi_180357164
TLJ valt tegen. Gras is groen.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  maandag 9 juli 2018 @ 16:25:42 #147
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180357165
Positie van Mathieu Heijboer op tocht
pi_180357169
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:25 schreef maxi-mus het volgende:
Valt nog mee.
Zeker
  maandag 9 juli 2018 @ 16:25:50 #149
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357173
ZakarinGod _O_.
pi_180357174
AG2R redelijk tweede deel. Wind iets gedraaid misschien?
pi_180357178
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

Valt nog mee, beter ingedeeld dan de Movi's.
Had nog wel erger gekund indd.
pi_180357187
Zelfs zo'n matige race van AG2R levert slechts een tijdverlies op van 1 minuut. Zet je Bardet hier in z'n eentje tegen Froome, verliest hij er 3 of 4. Wat dat betreft werkt het nivellerend, zo'n ploegentijdrit.
pi_180357191
Herbert is een beetje mad omdat onze Tom niet vaak genoeg in beeld is.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:26:54 #154
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180357196
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

Valt nog mee, beter ingedeeld dan de Movi's.
Nouja ze verliezen toch 20sec meer...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:27:02 #155
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357199
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
Positie van Mathieu Heijboer op tocht
Adriaan Helmantel > Mathieu Heijboer
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180357200
Zeeman zal wel weer MAD zijn.
pi_180357202
Sunweb toch al 15 sec verloren
  maandag 9 juli 2018 @ 16:27:38 #158
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180357207
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:26 schreef VoMy het volgende:
Zelfs zo'n matige race van AG2R levert slechts een tijdverlies op van 1 minuut. Zet je Bardet hier in z'n eentje tegen Froome, verliest hij er 3 of 4. Wat dat betreft werkt het nivellerend, zo'n ploegentijdrit.
Niet echt.

Roglic rijdt normaal rondjes om Froome in een tijdrit, maar wordt vandaag op minuten gereden omdat zijn ploeg zo kut is.
pi_180357209
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Sunweb toch al 15 sec verloren
Mooi
  maandag 9 juli 2018 @ 16:27:46 #160
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180357212
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Sunweb toch al 15 sec verloren
Bedankt Andre
pi_180357219
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:27 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Mooi
:D
pi_180357224
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Sunweb toch al 15 sec verloren
Dat is niet goed. Nu proberen ze het wel zo constant mogelijk in te delen, maar dat deed Sky ook.
pi_180357227
De rancune van Columbiafan richting Sunweb vind ik wel schattig.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:28:29 #164
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357233
Olli is een fijne kerel :).
  maandag 9 juli 2018 @ 16:28:49 #165
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180357239
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:28 schreef Koffieplanter het volgende:
De rancune van Columbiafan richting Sunweb vind ik wel schattig.
tenor.gif?itemid=7529855
pi_180357248
Als de wind iets gedraaid/sterker is geworden, zou dat de relatief slechte eerste delen kunnen verklaren. Aangezien je een rondje rijdt, kun je dat terug krijgen in deel 2. Afbouwend schema rijden.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:29:14 #167
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_180357252
Ze moeten gewoon harder fietsen!
pi_180357258
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:28 schreef Koffieplanter het volgende:
De rancune van Columbiafan richting Sunweb vind ik wel schattig.
Ik begrijp nog steeds niet waarom. Omdat dat ene rennertje de druk niet aankon :?
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:29:45 #169
450295 crew  skysherrif
14
pi_180357269
matig
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  maandag 9 juli 2018 @ 16:29:47 #170
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180357271
Tegenvallende tussentijd
pi_180357272
+15 voor Sunweb dus.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:29:55 #172
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180357275
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:29 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik begrijp nog steeds niet waarom. Omdat dat ene rennertje de druk niet aankon :?
Omdat hij niet weet waarom die ene niet fietst
pi_180357280
Ik verwacht wel iets van de zandbakgoden.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:30:26 #174
362868 Slobeend
of all places
pi_180357288
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:29 schreef VoMy het volgende:
Als de wind iets gedraaid/sterker is geworden, zou dat de relatief slechte eerste delen kunnen verklaren. Aangezien je een rondje rijdt, kun je dat terug krijgen in deel 2. Afbouwend schema rijden.
Maar is de wind wel gedraaid?
pi_180357292
quote:
9s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:29 schreef opgebaarde het volgende:
Ze moeten gewoon harder fietsen!
Vanaf nu alles op alles zetten om zo hard mogelijk te fietsen!
Jack does it in real time...
pi_180357331
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 15:21 schreef freaky40 het volgende:
Sky, sky sky....houdt je grootsmoel Thijs!
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:08 schreef freaky40 het volgende:
Thijs met zijn 'SKY SKY SKY'.... 8)7 :W
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:19 schreef freaky40 het volgende:
Thijs :W
Het lijkt er lichtelijk op dat Thijs een obsessie is.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:32:48 #177
362868 Slobeend
of all places
pi_180357345
Lol dat was de vlag van Brunei.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:32:49 #178
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357347
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:32 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

[..]

Het lijkt er lichtelijk op dat Thijs een obsessie is.
Hou je een beetje in als je kritiek op Thijs hebt. Dank.
pi_180357353
Trainer Heijboer (Lotto-Jumbo) over ploegentijdrit: al maanden hiermee bezig
Hahaha
  maandag 9 juli 2018 @ 16:33:11 #180
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180357354
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:32 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

[..]

Het lijkt er lichtelijk op dat Thijs een obsessie is.
Misschien kan hij ook wat tweets gaan posten
  maandag 9 juli 2018 @ 16:33:38 #181
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180357366
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:32 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

[..]

Het lijkt er lichtelijk op dat Thijs een obsessie is.
Stukje van vandaag kan ook al richting prullenbak gezien Craddock zijn prestatie.
pi_180357375
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:32 schreef wimderon het volgende:

[..]


[..]


[..]

Het lijkt er lichtelijk op dat Thijs een obsessie is.
Nou, freaky40 zet Thijs hier wel even flink op zijn plaats!
  maandag 9 juli 2018 @ 16:34:14 #183
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357377
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:33 schreef Wuwwa het volgende:
Trainer Heijboer (Lotto-Jumbo) over ploegentijdrit: al maanden hiermee bezig
Hahaha
Je mist Staf he?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180357393
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:29 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Omdat hij niet weet waarom die ene niet fietst
Was laatst toch bekend geworden dat dat was omdat die labiel was?
pi_180357398
Sunweb paar seconden teruggepakt volgens de lollergps
pi_180357413
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:32 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

[..]

Het lijkt er lichtelijk op dat Thijs een obsessie is.
Het is een faalhaas....nou dat... :Y
Allemaal cabaretteketet!
pi_180357427
Wat een schande die Franse ploegen :')
pi_180357430
Lilian heeft nog niet de vorm van vorig jaar te pakken.
pi_180357431
Jumbo op 1.10
  maandag 9 juli 2018 @ 16:36:26 #190
40566 Ericr
Livewrong
pi_180357433
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Was laatst toch bekend geworden dat dat was omdat die labiel was?
Columbiafan?
pi_180357440
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:29 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik begrijp nog steeds niet waarom. Omdat dat ene rennertje de druk niet aankon :?
Nee man, Sunweb is sinds de Giro van vorig jaar en zeker met die lachwekkende Tour steeds vervelender gaan worden. Zo'n slepertje als KSA erbij, huichelaar Bling, matige Duitsers als Arndt en Geschke (om over Fröhlinger niet te spreken), de act Laurens Ten Dam... Daarnaast nog die belachelijke kleine selectie, dat matig communiceren, die mensonterende kampioenentruien, die algehele karakterloosheid.
pi_180357444
Direct-Energie, prima laatste stuk. Dat laatste stuk gaat de slechte teams relatief goed af.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:36:45 #193
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180357446
Djumbo :')
  maandag 9 juli 2018 @ 16:37:15 #194
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357462
Jumbo _O- _O- _O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180357464
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:36 schreef Dale__Cooper het volgende:
Jumbo op 1.10
_O-
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180357466
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:36 schreef Ericr het volgende:

[..]

Columbiafan?
Lennard Kämna.
pi_180357468
Sjumbowgoden
pi_180357471
Jumbo faalt
Allemaal cabaretteketet!
  maandag 9 juli 2018 @ 16:37:34 #199
362868 Slobeend
of all places
pi_180357472
Jumbo zelfs langzamer dan UAE. Knap.
pi_180357477
Is het gerechtvaardigd om te zeggen dat Lotto-Jumbo niets meer dan een zorgboerderij met incapabele begeleiders is?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:37:59 #201
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_180357479
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:32 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Hou je een beetje in als je kritiek op Thijs hebt. Dank.
leuke meme.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_180357481
Theuns is aan het sterven
  maandag 9 juli 2018 @ 16:38:15 #203
362868 Slobeend
of all places
pi_180357482
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:36 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Nee man, Sunweb is sinds de Giro van vorig jaar en zeker met die lachwekkende Tour steeds vervelender gaan worden. Zo'n slepertje als KSA erbij, huichelaar Bling, matige Duitsers als Arndt en Geschke (om over Fröhlinger niet te spreken), de act Laurens Ten Dam... Daarnaast nog die belachelijke kleine selectie, dat matig communiceren, die mensonterende kampioenentruien, die algehele karakterloosheid.
Huichelaar Bling?
pi_180357485
Jumbo moet toch ook wel kunnen wat de boys van Vaughters hier neerzetten?
Demain, on roule
pi_180357490
Sunweb gaat 'm wel winnen denk ik als ze zo strak blijven rijden.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:38:38 #206
362868 Slobeend
of all places
pi_180357494
Brunei - Merida
pi_180357495
Bahrain rijdt met de vlag van Brunei. _O_
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:38:50 #208
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180357500
Sunweb doet het goed hoor. Knikkeren ze Mitchelten-Scott nog van het podium?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 16:38:52 #209
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180357501
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:37 schreef Masterminded het volgende:
Is het gerechtvaardigd om te zeggen dat Lotto-Jumbo niets meer dan een zorgboerderij met incapabele begeleiders is?
Qua voeding hebben ze iig wel een goede begeleider, voor zover ik weet
  maandag 9 juli 2018 @ 16:39:03 #210
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357502
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:37 schreef Masterminded het volgende:
Is het gerechtvaardigd om te zeggen dat Lotto-Jumbo niets meer dan een zorgboerderij met incapabele begeleiders is?
Stijn Zonneveld.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:39:07 #211
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180357506
Waarom staat er een vlag van Brunei bij de teamnaam en niet Bahrein :?
pi_180357509
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:37 schreef Slobeend het volgende:
Jumbo zelfs langzamer dan UAE. Knap.
Die passeren ze nog wel. UAE heeft een ommetje gemaakt via de McDrive, finishten met afstand het slechtst.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:39:26 #213
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357510
Bahrein moet je ook gewoon boycotten. Niks mis mee.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:39:30 #214
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180357511
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:36 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Nee man, Sunweb is sinds de Giro van vorig jaar en zeker met die lachwekkende Tour steeds vervelender gaan worden. Zo'n slepertje als KSA erbij, huichelaar Bling, matige Duitsers als Arndt en Geschke (om over Fröhlinger niet te spreken), de act Laurens Ten Dam... Daarnaast nog die belachelijke kleine selectie, dat matig communiceren, die mensonterende kampioenentruien, die algehele karakterloosheid.
Je rant is pas begonnen sinds een maand of twee en al deze dingen is al van veel langer
  maandag 9 juli 2018 @ 16:39:33 #215
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180357513
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:38 schreef Slobeend het volgende:
Brunei - Merida
Hopelijk kijkt de sjeik niet.
pi_180357518
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:38 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Huichelaar Bling?
Hoe komt ie eigenlijk aan die bijnaam? Misschien een goede vraag voor Tour du Jour.
pi_180357521
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Bahrein moet je ook gewoon boycotten. Niks mis mee.
Heb je nog een mening kunnen vormen over de meltdown van Valentijn over Van Basten?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180357525
Zakarin 14:43, ook lachwekkend.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:40:23 #219
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180357529
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:39 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Hoe komt ie eigenlijk aan die bijnaam? Misschien een goede vraag voor Tour du Jour.
Hij was echt zo'n pauper aussie kindje, ik denk daarom
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:40:30 #220
450295 crew  skysherrif
14
pi_180357531
Roglic moest een fiets wisselen kennelijk?
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  maandag 9 juli 2018 @ 16:40:31 #221
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357532
De altijd vervelende huichelaar Maikel Matjoews.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:40:59 #222
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357535
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:40 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Heb je nog een mening kunnen vormen over de meltdown van Valentijn over Van Basten?
Ik kan zowel Valentijn als Bassie onmogelijk serieus nemen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:41:04 #223
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357537
LtD ERAF
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180357539
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:36 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Nee man, Sunweb is sinds de Giro van vorig jaar en zeker met die lachwekkende Tour steeds vervelender gaan worden. Zo'n slepertje als KSA erbij, huichelaar Bling, matige Duitsers als Arndt en Geschke (om over Fröhlinger niet te spreken), de act Laurens Ten Dam... Daarnaast nog die belachelijke kleine selectie, dat matig communiceren, die mensonterende kampioenentruien, die algehele karakterloosheid.
Ah, jij bent ook op die vervelende hype trein gesprongen.
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_180357542
quote:
9s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:39 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hopelijk kijkt de sjeik niet.
Sjeikie zit sowieso voor de tv, want het is godverdomme 45 graden met extra gratis zandstorm vandaag. Alsof je voor een fohn staan die zand blaast.
Jack does it in real time...
pi_180357549
Lotto is nog een partij slechter dan de Nederlandse variant. Wel te verwachten, als je zo weinig kwaliteit in een selectie van 8 man weet te krijgen.
pi_180357550
Egan noemde dit het zwaarste wat hij ooit in het leven heeft gedaan. :D
  maandag 9 juli 2018 @ 16:41:42 #228
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357551
quote:
7s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:40 schreef skysherrif het volgende:
Roglic moest een fiets wisselen kennelijk?
Batterij van de motor was vast leeg.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:41:43 #229
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180357553
quote:
10s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:41 schreef napoleonfour het volgende:
LtD ERAF
Die was al van km 3 aan het spartelen.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:41:59 #230
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357560
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:41 schreef Koffieplanter het volgende:
Egan noemde dit het zwaarste wat hij ooit in het leven heeft gedaan. :D
:D!
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:42:44 #231
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357579
quote:
9s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:41 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Sjeikie zit sowieso voor de tv, want het is godverdomme 45 graden met extra gratis zandstorm vandaag. Alsof je voor een fohn staan die zand blaast.
Handjes onder de Bisht
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180357582
Trollolol, Cofidis 2'30 bij punt 2. Die zijn massaal gaan liggen ofzo?
Ze rijden zonder kopman, dus wachten was voor niemand nodig geweest.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:42:54 #233
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180357583
Waarom komt die Thijs-haat vandaan eigenlijk?
pi_180357585
Rogla gaat nu full retard om tijd terug te winnen. _O_

Lekker weer remmen in de bochten bergop versus Bernal. :9~
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:43:09 #235
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357589
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:42 schreef ledlamp het volgende:
Waarom komt die Thijs-haat vandaan eigenlijk?
Thijs is woke.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:43:22 #236
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180357595
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:42 schreef ledlamp het volgende:
Waarom komt die Thijs-haat vandaan eigenlijk?
De beste man is een parodie op zichzelf.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 9 juli 2018 @ 16:43:50 #237
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_180357604
#werkenbijdeASO

image.thumb.png.99ad07b5aa7267d517dd982f84e5f7e6.png
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  maandag 9 juli 2018 @ 16:44:07 #238
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357611
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:43 schreef heywoodu het volgende:
#werkenbijdeASO

[ afbeelding ]
_O-
pi_180357614
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:42 schreef ledlamp het volgende:
Waarom komt die Thijs-haat vandaan eigenlijk?
Omdat hij quote que quote uit zijn spreekwoordelijke nek lult...nou dat...
Allemaal cabaretteketet!
  maandag 9 juli 2018 @ 16:44:32 #240
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180357623
boh heel even dacht ik dat sunweb 1e stond
  maandag 9 juli 2018 @ 16:44:32 #241
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180357624
Ach ja, Brunei, Bahrein. Eén pot nat.
pi_180357629
Tom schroeit gigantisch
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:44:38 #243
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180357630
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:43 schreef heywoodu het volgende:
#werkenbijdeASO

[ afbeelding ]
:D
  maandag 9 juli 2018 @ 16:44:41 #244
40566 Ericr
Livewrong
pi_180357632
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:42 schreef ledlamp het volgende:
Waarom komt die Thijs-haat vandaan eigenlijk?
Thijs-haat
Sunweb haat
TLJ haat
Gerrans haat
Sky haat
.......

De lijst is oneindig.
pi_180357636
met een goede Wielco hadden ze hier kunnen winnen
  maandag 9 juli 2018 @ 16:44:52 #246
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357637
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:43 schreef heywoodu het volgende:
#werkenbijdeASO

[ afbeelding ]
Even snel ingepikt terwijl iedereen de Tour kijkt.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180357638
Djumbo. :')

Al verliezen ze maar 5s in dat laatste stuk, ik zie nog kansen voor Sunwep. :o
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:44:59 #248
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180357641
Toch wel een gemis voor Sunweb, die Kelderman ;(
  maandag 9 juli 2018 @ 16:44:59 #249
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180357642
Uitstekend deel van Sunweb.
Citius, Altius, Fortius.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:45:02 #250
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180357645
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:44 schreef Ericr het volgende:

[..]

Thijs-haat
Sunweb haat
TLJ haat
Gerrans haat
Sky haat
.......

De lijst is oneindig.
Ik mis nog dijkstra&ducrot haat
  maandag 9 juli 2018 @ 16:45:02 #251
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357646
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:44 schreef Ericr het volgende:

[..]

Thijs-haat
Sunweb haat
TLJ haat
Gerrans haat
Sky haat
.......

De lijst is oneindig.
Raar, al die mensen met een mening.
pi_180357651
KINDSOLDAAT
  maandag 9 juli 2018 @ 16:45:12 #253
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180357653
#goden
leuk
pi_180357655
Bahrein 14:33.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:45:24 #255
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357657
Wat een afgang.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:45:26 #256
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357658
Djumbo... Lachwekkend....
  maandag 9 juli 2018 @ 16:45:32 #257
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180357660
Dat Antwan er nog bij zit zegt eigenlijk wel genoeg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:45:48 #258
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357663
Ambities in de koelkast.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:46:02 #259
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180357670
Ze verliezen maar 5 seconden van punt 2 naar de finish. Er zal dus in het begin wel iets gebeurd zijn.
Citius, Altius, Fortius.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:46:13 #260
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180357675
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:44 schreef Ericr het volgende:

[..]
TLJ haat
Ik kan alleen voor mezelf spreken maar ik ben altijd heel erg voor TLJ, en juist daarom baal ik zo dat ze zo intens kut rijden deze Tour tot nu toe. En de meeste Tours trouwens.
pi_180357676
Onwerkelijk goed laatste segment van LottoJumbo eigenlijk. Van 1'10 naar 1'14 achterstand.

Mensen die dit nog steeds lachwekkend vinden...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:46:33 #262
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180357683
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:45 schreef napoleonfour het volgende:
Ambities in de koelkast.
Hopelijk niet alleen de ambities
pi_180357687
Ik vind dit eigenlijk nog best een prima resultaat gezien de dramatische samenstelling voor dit werk.
pi_180357689
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:46 schreef Aguero het volgende:
Ze verliezen maar 5 seconden van punt 2 naar de finish. Er zal dus in het begin wel iets gebeurd zijn.
Wind gedraaid/veranderd?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 9 juli 2018 @ 16:46:56 #265
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357696
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:46 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hopelijk niet alleen de ambities
Het bier ook inderdaad
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180357697
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:39 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je rant is pas begonnen sinds een maand of twee en al deze dingen is al van veel langer
Komt omdat ik heel hypocriet enkel voor Sunweb ben gaan juichen omdat Lenny bij die ploeg is gaan rijden en Oomen en Dumoulin heel erg mooie renners zijn.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:47:09 #267
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180357706
Hermans weet Pfannberger te verschalken op de Kitzbuhler Horn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180357710
Roglic blijkbaar van fiets gewisseld door kettingproblemen in deel 1
  maandag 9 juli 2018 @ 16:47:23 #269
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357713
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:46 schreef Aguero het volgende:
Ze verliezen maar 5 seconden van punt 2 naar de finish. Er zal dus in het begin wel iets gebeurd zijn.
De fiets van Roglic was eerder geland dan Roglic dus dat zal wel.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:47:32 #270
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180357716
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:46 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Het bier ook inderdaad
En de ampullen EPO
  maandag 9 juli 2018 @ 16:47:44 #271
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180357723
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:46 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Komt omdat ik heel hypocriet enkel voor Sunweb ben gaan juichen omdat Lenny bij die ploeg is gaan rijden en Oomen en Dumoulin heel erg mooie renners zijn.
Het is nooit te laat voor wat zelfreflectie, chapeau
pi_180357724
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:47 schreef Mani89 het volgende:
Hermans weet Pfannberger te verschalken op de Kitzbuhler Horn.
Zo’n 8 uur geleden al ja ;)
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 16:47:50 #273
351614 crew  ijs_beer
IJskoud de lekkerste.
pi_180357726
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:46 schreef TheArt het volgende:
Ik vind dit eigenlijk nog best een prima resultaat gezien de dramatische samenstelling voor dit werk.
Oi. Een gematigd positieve. Hsssh ksssst.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_180357727
Zat Groenewegen er nog bij, bij de finish?
pi_180357732
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:47 schreef Mani89 het volgende:
Hermans weet Pfannberger te verschalken op de Kitzbuhler Horn.
man-walks-on-moon-newspaper.jpg
pi_180357738
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:47 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zo’n 8 uur geleden al ja ;)
Toen was Mani nog madeliefjes aan het plukken.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:48:09 #277
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180357745
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:47 schreef Marcoss het volgende:
Roglic blijkbaar van fiets gewisseld door kettingproblemen in deel 1
Die man wisselt in elk rondje van fiets. Is bijna geen toeval meer.
pi_180357747
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:47 schreef Marcoss het volgende:
Roglic blijkbaar van fiets gewisseld door kettingproblemen in deel 1
die heeft nog geen tijdrit in de Tour gereden zonder pech
  Redactie Sport / Supervogel maandag 9 juli 2018 @ 16:49:14 #279
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180357768
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:47 schreef Marcoss het volgende:
Roglic blijkbaar van fiets gewisseld door kettingproblemen in deel 1
Altijd materiaalpech bij Jumbo :').
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  maandag 9 juli 2018 @ 16:49:19 #280
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357773
Dat Hansgrobe zit vol met matige duitsers.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180357775
Ian Boswell vind ik lelijk overkomen op de fiets.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:49:25 #282
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180357777
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:47 schreef Marcoss het volgende:
Roglic blijkbaar van fiets gewisseld door kettingproblemen in deel 1
Als dat waar is hebben ze het eigenlijk nog netjes gedaan...

Wat een pech tot nu toe. :'(
pi_180357779
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:49 schreef napoleonfour het volgende:
Dat Hansgrobe zit vol met matige duitsers.
Behalve Ackermann en Buchmann.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:49:45 #284
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180357783
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:49 schreef Columbiafan het volgende:
Ian Boswell vind ik lelijk overkomen op de fiets.
Naast de fiets ook.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:49:48 #285
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357785
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:49 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Altijd materiaalpech bij Jumbo :').
Ze rijden Bianchi, dat zegt genoeg.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180357787
Trek goed zeg voor hun doen.
pi_180357789
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:49 schreef napoleonfour het volgende:
Dat Hansgrobe zit vol met matige duitsers.
Wie dan bijvoorbeeld?
pi_180357793
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:49 schreef Columbiafan het volgende:
Ian Boswell vind ik lelijk overkomen op de fiets.
Dat is een understatement. Wat een genot was dat vorig jaar op Mt. Baldy.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180357798
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:49 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Ze rijden Bianchi, dat zegt genoeg.
uitstekende fietsen
  maandag 9 juli 2018 @ 16:50:17 #290
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180357802
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wie dan bijvoorbeeld?
Uh oh.

Niet antwoorden napoleon.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180357811
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:45 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Raar, al die mensen met een mening.
Ach, afbranden is makkelijker dan een echte mening hebben
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_180357816
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:47 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het is nooit te laat voor wat zelfreflectie, chapeau
Klopt, dan laat ik meteen ook even weten dat ik waar nodig ook ga juichen voor Sky omdat EganGod daar rijdt.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:50:55 #293
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180357821
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:50 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Ach, afbranden is makkelijker dan een echte mening hebben
Wat is jouw mening?
  maandag 9 juli 2018 @ 16:50:56 #294
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357822
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wie dan bijvoorbeeld?
Pfingsten. al is die niet mee.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:51:19 #295
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180357828
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:50 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Pfingsten
Schaam je
pi_180357833
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:50 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Pfingsten. al is die niet mee.
Die heeft uitstekend werk gedaan voor Bennett in de Giro, met name Imola.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:51:45 #297
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180357834
Schillinger en Schwarzmann.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 16:51:47 #298
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357836
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:50 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

uitstekende fietsen
Italiaanse troep. Maar inderdaad, nog altijd beter dan Giant :').
pi_180357838
Cofidis is mokerslecht
pi_180357840
Wolfpack gaat sowieso schroeien
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:51:59 #301
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357844
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:50 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Ach, afbranden is makkelijker dan een echte mening hebben
Mooi dat jij dat even bepaalt, wat wat is.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')