FOK!forum / Tour de France 2018 / [Etappe 2] Mouilleron-Saint-Germain - La Roche-sur-Yon #1 Gaap
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 03:17
Etappe 2: Mouilleron-Saint-Germain - La Roche-sur-Yon, 182,5 km

De Tour is begonnen, en meteen met een rit vol spektakel. Tenminste, dat denk ik. Niks gezien, maar de uitslag was toch uitermate verrassend. Niet dat Gaviria won, dat lag in de lijn der verwachting. Zijn trein is geweldig, hij hoeft zelf amper wat te doen. Dat Groenewegen er in de eerste rit niet aan te pas zou komen viel ook wel te verwachten. Dat Kittel dan weer vooraan zou eindigen zou je op basis van zijn seizoen tot nu toe niet verwachten, maar op basis van de afgelopen jaren is het ook weer niet zo bijzonder. Het verrassende zit 'm meer in het tijdverlies van enkele grote namen. Froome schijnt op z'n muil gegaan te zijn en heeft bijna een minuut verloren. Niks mis mee, om heel eerlijk te zijn. Quintana z'n wielen hadden er geen zin meer in en daardoor verloor hij meer dan een minuut. Ook echt helemaal niets mis mee. Die laffe capibara heeft altijd een achterstand nodig voor het ergens op begint te lijken. Richie Porte verloor ook tijd, maar dat is tijdens de Tour zo ongeveer een zekerheidje. Typisch de Tour, het maakt tijdens deze wedstrijd niet uit met hoeveel mensen je fietst. Een kleiner peloton kan andere koersen veiliger maken, maar de Tour wordt nooit veilig. De stress is zo hoog dat er vanzelf valpartijen onstaan, zeker tijdens zo'n eerste vlakke rit. Gelukkig krijgen we daarom nu een rit met wat minder stress. Of nouja, misschien ook wel niet. Nog een vlakke rit, speciaal voor de sprinters. We worden verwend dit weekend. Ongekende luxe.

stage-2-route.jpg?03
e1112

De tweede rit start in de piepkleine gemeente Mouilleron-Saint-Germain, waar amper 2000 mensen wonen. Mouilleron-Saint-Germain bestaat uit de kernen Mouilleron-en-Pareds en Saint-Germain-l'Aiguiller, vandaar Mouilleron-Saint-Germain. Sinds 2016 zijn deze dorpjes gezellig samen verenigd en twee jaar later mogen ze de Tour de France verwelkomen. Hoe komt de Tour in hemelsnaam op het idee om een gemeente met minder dan 2000 bewoners te bezoeken? Nou, daar is wel een reden voor te bedenken. In Mouilleron-en-Pareds zijn namelijk twee grote namen uit de Franse geschiedenis geboren. Laten we beginnen met Jean de Latte de Tassigny, ook wel Le Roi Jean genoemd. Deze Franse generaal voerde tijdens de Tweede Wereldoorlog het bevel over het Franse eerste leger. Hij was betrokken bij meerdere slagen, zowel binnen als buiten Frankrijk en leverde over het algemeen goed werk af, gezien het feit dat zijn lijst met onderscheidingen bijna drie kilometer lang is. Postuum ook nog eens tot maarschalk benoemd, niks mis mee. Hij ligt begraven op de begraafplaats in Mouilleron, dat lijkt me nuttige informatie voor de liefhebbers. De andere historische figuur uit Mouilleron-en-Pareds is niemand minder dan Georges Clemenceau. Aanvankelijk een arts een journalist, maar grote bekendheid vergaarde hij pas echt als de premier die Frankrijk leidde aan het eind van de Eerste Wereldoorlog. Hij voerde ook de onderhandelingen die hebben geleid tot het Verdrag van Versailles. Een radicale politicus, voor zijn tijd dan. Hij streed onder meer voor de scheiding van kerk en staat, een verstandige man dus. Ook een tegenstander van het kolonialisme, heel wijs. Schijnt daarnaast ook wel wat dingen te hebben gedaan die minder geslaagd waren, maar een kniesoor die daar op let. Als je uiteindelijk als bijnaam de 'vader van de overwinning' krijgt sta je er toch goed op. Genoeg reden in ieder geval om Mouilleron-Saint-Germain te bezoeken, vanuit een historisch oogpunt. Vanuit een actueel oogpunt is daar weinig reden toe. Er is hier weinig te beleven. Wel staan er in deze gemeente 14 molens, dat zou Tom Dumoulin toch moeten aanspreken. Vroeger waren het er 18 en deze molens hadden blijkbaar in de oorlog een functie, daarom werden ze allemaal platgegooid. 14 zijn er herbouwd en staan er tot op de dag van vandaag.

DSCN6417.jpg

We bevinden ons uiteraard nog steeds in de Vendée, op een kilometer of 30 van de finishplaats van de eerste rit, Fontenay-le-Comte. De finishplaats van deze rit ligt hemelsbreed maar 50 kilometer verderop en toch maken we er een rit van 180 kilometer van. We fietsen dus een klein stukje om. Te beginnen met een kilometer of vijf in oostelijke richting, waarna men in La Châtaigneraie linksaf slaat om vervolgens vijf kilometer volledig rechtdoor te fietsen, over een weg die richting Saint-Pierre-du-Chemin zelfs nog een kilometer lichtelijk omhoog loopt. Een soort van klim, min of meer. In dit dorpje slaan we nog eens linksaf, om vervolgens richting het westen te fietsen. De weg die we nu volgen is wat bochtiger en kent kleine hoogteverschillen. Zelfs nog een soort van klein afdaling met een stuk of twee listige bochtjes, maar verder weinig zaken die een uitroepteken verdienen. Na 20 kilometer rijden we door Réaumur, waarna de weg weer wat breder wordt en wat rechter. Immer geradeaus richting Pouzauges, waar we het enige echte klimmetje van de dag tegenkomen. De Côte de Pouzauges, een bultje van de vierde categorie. Eén kilometer lang, aan 3,9% gemiddeld. Heftige shit in de Vendée, je merkt het wel. Na 28 kilometer komen de renners boven op de top van dit klimmetje, in het onbeduidende dorpje dat verder nog wel een over een kasteelruïne beschikt. Buiten Pouzauges blijft de omgeving heuvelachtig en dus komen we nog wat korte klimmetjes tegen. Veel verschil zal het niet maken, dus kan iedereen met een gerust hart verderfietsen richting Les Herbiers, waar we na 44 kilometer passeren. Over Les Herbiers valt wel het een en ander te zeggen. Zo wist de lokale voetbalclub, normaal actief op het derde niveau van het Franse voetbal tot ieders verbazing de finale van de Franse beker te halen. Ze mochten het op gaan nemen tegen Paris Saint-Germain, dat liep alleen wat minder goed af. Een paar dagen later degradeerden ze dan ook nog eens naar het vierde niveau. Het kan vreemd lopen. De bal is rond.

7707414_6157a53e-539e-11e8-96ce-b25944f5e4ee-1_1000x625.jpg

Les Herbiers kennen we verder van het wielrennen. Zo wordt hier jaarlijks de Chrono des Nations verreden, een tijdrit van om en nabij 50 kilometer in en rond Les Herbiers. Altijd in de maand oktober, na het WK, voor de renners die nog zin hebben om zichzelf een keer pijn te doen. Oud-winnaars zijn onder meer Vasil Kiryienka, Tony Martin en onze eigen Staf Clement. Les Herbiers is ook geen onbekende naam in de Tour, we kwamen hier bijvoorbeeld in 2011 nog eens langs. Ook toen startte de Tour in de Vendée en de eerste rit eindigde net buiten Les Herbies, op een heuveltje in de omgeving. Mont des Alouettes, met op de top een molentje. De rit werd gewonnen door Philippe Gilbert, want het was 2011. Mont des Alouettes laten we tijdens deze rit links liggen, of liever gezegd rechts want we gaan naar links en ergens aan de rechterkant ligt dat heuveltje. Enfin, buiten Les Herbiers gaat het een kilometer of 10 zo goed als rechtdoor, richting La Gaubretière. In dit dorpje komen de renners nog een heuveltje tegen, wat voorlopig de laatste is. Buiten La Gaubretière is het even bochtig, maar daarna gaat het weer heel wat kilometers rechtdoor richting het volgende dorp, Tiffauges. Dit stuk van tien kilometer is behoorlijk open, wat interessant is om te weten mocht het waaien. In Tiffauges bereiken we het noordelijkste punt van de rit en slaan we linksaf, richting het zuidwesten. Tiffauges is een dorpje met een ietwat vervallen kasteel, op de grens van de Vendée en Maine-et-Loire. Aangezien we de Vendée nog niet willen verlaten moeten we dus wel terug. De weg die de renners nu mogen volgen tot aan Montaigu is kaarsrecht. Af en toe een rotonde en heel sporadisch een flauwe bocht, maar het gaat toch vooral heel erg rechtdoor. Dit door een weinig inspirerende omgeving, met af en toe wat akkerland, een paar bomen en wat kleine dorpjes onderweg. Ook in Montaigu komen we nog een vervallen kasteeltje tegen. Dit alles na 81 kilometer koers.

1280px-Ch%C3%A2teau_de_Montaigu..JPG

Aangezien we meer dan 80 kilometer hebben afgewerkt is het nog maar 100 kilometer tot de finish. Voorbij Montaigu zoeken we qua wegen wat meer het alternatieve circuit op. Net iets smaller en net iets bochtiger dan het eerdere werk, maar wel vlak. Veel beschutting, dus eigenlijk totaal niet boeiend. Via dorpjes als Mormaison en Saint-André-Treize-Voies komen we na 100 kilometer koers door Les Lucs-sur-Boulogne, waar ook niets te beleven is. Voorbij Les Lucs rijden de renners verder over wegen die in het dagelijks leven meer tractoren zien dan personenauto's, zo'n omgeving is het. Het platteland van de Vendée krijgt van mij helaas geen voldoende. De dorpjes die we passeren krijgen ook geen hoog cijfer, er is hier nooit iemand op het idee gekomen om er wat van te maken. Daarom kan ik met een gerust hart zeggen dat er niets gaat gebeuren terwijl de renners over deze plattelandswegen rijden. Na 124 kilometer komen ze door Aizenay, ook weer een dorpje van niks. We bevinden ons nu wel in de buurt van de tussensprint van de dag, zowaar nog wat spanning en sensatie. Buiten Aizenay gaat het bijna acht kilometer volledig rechtdoor, tot men in de omgeving van Beaulieu-sous-la-Roche op de tussensprint stuit. In dit dorpje van 1600 inwoners hadden ze blijkbaar nog wat geld over. Wat opvallend is, want heel veel valt er niet te beleven. Je hebt er wel een soort van mini-miniatuurdorpje. En dat alles op 50 kilometer van de finish.

la-feerie-des-santons-beaulieu-sous-la-roche-85-pcu-1.jpg

Na de tussensprint zijn er wat bochtjes in het dorp zelf, maar vervolgens gaat het weer wat kilometers rechtdoor richting het volgende dorp, Saint-Georges-de-Pointindoux. Rechte en brede wegen, met veel bomen langs de kant van de weg. Dat blijft ook na Saint-Georges zo, als we koers zetten richting weer een ander dorp. Op 40 kilometer van de streep komt de koers door Sainte-Flaive-des-Loups en dit zijn allemaal van die uitgestorven dorpjes met een paar 100 inwoners waar je niets over kan zeggen. Komt ook niet echt verandering in, want het gaat nu weer zeven kilometer recht door een bos richting het volgende dorpje, Nieul-le-Dolent. In dit dorp mag er een paar keer gestuurd worden, maar al snel worden de wegen weer recht en de omgeving blijft hetzelfde. Richting Aubigny, op 28 kilometer van de streep, loopt het wel even vals plat omhoog, maar het is nou niet echt zo dat het een naam mag hebben. Via Aubigny komen we langs Nesmy en vervolgens passeren we ook nog eens Chaillé-sous-les-Ormeaux. Het parcours blijft doodsimpel en het gaat ook niet veel moeilijker meer worden. Op 14 kilometer van de streep komen de coureurs uit in Saint-Florent-des-Bois en hier slaan ze linksaf, waarna ze terechtkomen op een weg die nog rechter en breder is. Feest. In Saint-Florent staat overigens een kerk. Dat is zo ongeveer de meest boeiende informatie die ik je over dit dorp kan geven.

800px-%C3%89glise_Saint-Florent-des-Bois_%28Vend%C3%A9e%29.jpg

Je krijgt het bijna niet verzonnen, maar buiten Saint-Florent volgt men negen kilometer lang dezelfde weg. Pas op vijf kilometer van de streep krijgen we met een echte bocht en een andere weg te maken. Het stuk tussen Saint-Florent en finishplaats La Roche-sur-Yon is kaarsrecht en wordt alleen onderbroken door drie rotondes en één flauwe bocht. Er staan continu bomen langs de kant van de weg, dus met de wind hoeven we ook weinig rekening te houden. Gewoon in een sneltreinvaart richting de finishplaats, geen gedonder. Op iets meer dan vijf kilometer van de streep volgt er nog een vierde rotonde en kort daarna slaan de renners bij de volgende rotonde, inmiddels al in het centrum van La Roche-sur-Yon rechtsaf. De renners rijden een paar meter over de boulevard van de Verenigde Staten en slaan daarna redelijk scherp linksaf, richting de boulevard van Italië. Het gaat nu een kilometer rechtdoor, tot op 3,5 kilometer van de finish. Er volgt opnieuw een redelijk scherpe bocht naar links, waarna er op iets meer dan drie kilometer van de streep een scherpe bocht naar rechts volgt. De renners rijden nu dwars door een woonwijk, waar de weg heel kort even omhoog gaat. Deze weg gaat zo goed als rechtdoor tot twee kilometer van de meet. Ondertussen rijden we over een brug en de weg die onder deze brug ligt is de weg waar we gaan finishen. Je kunt je dus wel voorstellen dat er nog een leuke finale aan zit te komen. Op twee kilometer van de streep ligt er een scherpe bocht naar rechts in het parcours, waarna de renners een lichte duik naar beneden nemen, terwijl ze ondertussen nog een rotonde tegenkomen. De weg die we nu volgen is niet echt recht. Het is eigenlijk één lange terugdraaiende bocht naar rechts, maar dan wel heel langzaam terugdraaiend. Praktisch recht dus, maar niet helemaal. Op één kilometer van de streep komen we uit bij een rotonde, waar het naar rechts gaat. Vervolgens gaat het in de laatste kilometer rechtdoor tot de finish, terwijl we op een meter of 600 van de streep onder de eerder gememoreerde brug fietsen. De finish is niet makkelijk, aangezien de weg na de brug licht omhoog begint te lopen. In de laatste halve kilometer moeten er nog 10 hoogtemeters overwonnen worden, het gaat dus een sprintje op de macht worden. Dat zijn althans de cijfers van het officiële profiel. Als ik er zelf officieus een beetje naar kijk heeft het er alle schijn van dat er in de laatste 500 meter bijna 20 hoogtemeters overwonnen moeten worden en dan kom je aan bijna 4% gemiddeld. Zo ziet het er eigenlijk ook wel uit, eigenlijk lijkt het zelfs nog zwaarder dan dat. In ieder geval aardig pittig voor een sprintje. Best venijnig.

Jt1BtLT.png
2de51

De finishplaats van deze rit luistert naar de naam La Roche-sur-Yon. Het is niet voor het eerst dat de Tour hier passeert, La Roche maakt voor de zesde keer deel uit van dit hele gebeuren. De laatste aankomst is evenwel een tijd geleden, we moeten dan terug naar de tijd van de Belg Eloi Meulenberg. Hij won hier in 1938. 80 jaar geleden dus, niet mis. La Roche-sur-Yon is de thuisbasis van Vendée U, de opleidingsploeg van Direct Energie. De opleidingsploeg van deze regio, eigenlijk. Talloze renners, zoals Thomas Voeckler, Sylvain Chavanel, Bryan Coquard en Nicolas Jalabert genoten hier hun opleiding. Het is nog steeds een van de belangrijkste ploegen van Frankrijk. Ik zou nog meer kunnen vertellen over La Roche-sur-Yon, maar daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Dus, tot zover.

LaRoche-sur-Yon3-Place-Napoleon-copyright-fvhpa.jpg?itok=7vspKbCG

Deze etappe begint om 13:10. Er zit nu geen voetbal in de weg, dus hoeven de renners niet zo vroeg uit hun nest. De aankomst zal nu dus ook minder vroeg zijn, tussen 17:23 en 17:47. De NOS is er rond twee uur bij en Sporza blijkbaar een aantal minuten later. Boeit allemaal niet, want dit wordt een mensonterende rit. De weersomstandigheden zullen ook mensonterend zijn, meer dan 30 graden in La Roche. Redelijk wat wind en geen kans op neerslag. Nouja, maakt ook niet veel uit, sowieso geen rit voor waaiers of ander gedoe.

Dit wordt weer een sprint.
1. Gaviria. Ook als de weg een beetje stijgt kan Gaviria de rest met gemak verslaan. Het is een Colombiaan, die kunnen allemaal klimmen. Min of meer, in ieder geval. Met de ploeg die hij tot z'n beschikking heeft is het bijna onmogelijk om een sprint te verliezen, zelfs als het wat lastiger is. Tweede overwinning dus, en een dag langer in de gele trui.
2. Sagan. Net als tijdens de eerste rit. Deze sprint zal hem normaal gesproken wat beter liggen, maar dan beschikt hij alsnog niet over de ploeg die Gaviria heeft. Het is allemaal net een tikje minder, dus zal hij weer genoegen moeten nemen met een tweede plaats.
3. Laporte. De vervanger van Bouhanni werd zowaar vijfde tijdens de eerste rit. Deze aankomst ligt hem beter, dus moet hij hoger kunnen eindigen. Logica, ofzo.
4. Matthews. Sprint blijkbaar toch mee. In een vlakke sprint in de top 10, dan moet hij hier in de top 5 kunnen eindigen.
5. Colbrelli. 20e pas, blijkbaar. Matig, slecht. Ruim onvoldoende. Maar dit zou hem beter moeten liggen. Ik geef de hoop vooralsnog niet op. Al heb ik helemaal geen hoop, maar dat maakt niet uit.
kanovinniezondag 8 juli 2018 @ 03:58
Ik kan de etappe niet kijken vandaag, maar met zo'n voorbeschouwing hoeft dat ook niet ^O^
DeeBeezondag 8 juli 2018 @ 07:32
Matig ritje. Wolfpack rijdt Gaviria weer in een zetel naar de finish, klaar.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 07:37
Nummer 2 van de 8 mensonterende ritten in het weekend

Naja op Roubaix na dan. Maar dat kan ook weer een flopshow worden
TLCzondag 8 juli 2018 @ 07:42
Zul je zien dat Greenways net zn goeie benen kwijt is in deze Tour ;(
DeeBeezondag 8 juli 2018 @ 07:52
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 07:42 schreef TLC het volgende:
Zul je zien dat Greenways net zn goeie benen kwijt is in deze Tour ;(
Greenways heeft heus vergelijkbare benen, alleen gaat het in de Tour of the Fjords ofzo de eerste 150km op z'n elvendertigst. Nu zit hij de laatste 20 kilometer non-stop te vechten, omdat Djumbo een team van Jupiler league niveau heeft, en komt hij telkens energie tekort voor de sprint. Dat gaat niet veranderen deze Tour...
WheeledWarriorzondag 8 juli 2018 @ 10:04
Gelukkig is er eerst F1 vanmiddag.
tdronezondag 8 juli 2018 @ 10:15
mooie voorbeschouwing weer R_R
franklopzondag 8 juli 2018 @ 10:26
DhkcWv6VMAAZG8W.jpg
Craddock start gewoon vandaag. Pleistertje erop en gaan
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 10:58
Hopelijk wordt Quick Step niet te dominant.
Columbiafanzondag 8 juli 2018 @ 11:14
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 10:58 schreef Dale__Cooper het volgende:
Hopelijk wordt Quick Step niet te dominant.
Dit dus, hopen op een strijd. Ik wil Dylan, Cav en de Kit zien meestrijden voor de zege vandaag.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 11:16
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:14 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Dit dus, hopen op een strijd. Ik wil Dylan, Cav en de Kit zien meestrijden voor de zege vandaag.
Cavendish was pas 36e ofzo, wat is daar gebeurd? Kon niet kijken. Gewoon slechte benen of iets tegengekomen?
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 11:17
Gelachen om die valpartij van Froome trouwens. De slee van die imbeciel wordt even vijf meter niet vooruitgesleept door zijn roedel poolwolven en hij rijdt meteen van de weg af pardoes het skoekeloen in.

Wat een parodie op een wielrenner blijft het toch ook.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 11:21
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Cavendish was pas 36e ofzo, wat is daar gebeurd? Kon niet kijken. Gewoon slechte benen of iets tegengekomen?
Hij en zijn ploeg zaten goed van voren, maar gewoon kapot gereden in de laatste paar kilometers door Bora en Quick Step.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:21 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Hij en zijn ploeg zaten goed van voren, maar gewoon kapot gereden in de laatste paar kilometers door Bora en Quick Step.
Nou, dat wordt niets meer dus. Ik eis excuses van showtimer, Columbiafan en Jan Bakelants.
showtimerzondag 8 juli 2018 @ 11:32
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nou, dat wordt niets meer dus. Ik eis excuses van showtimer, Columbiafan en Jan Bakelants.
Sorry R_R.
DeeBeezondag 8 juli 2018 @ 11:33
https://nos.nl/tour/artik(...)der-zijn-niveau.html

Die Marijn Zeeman gooit nog even Groenewegen onder de bus, wat een vent. :')

Hoe kan 'ie nou verwachten dat Groenewegen het wel even alleen uitzoekt en de rest op een hoop sprint zonder trein en ondersteuning...
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 11:57
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:21 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Hij en zijn ploeg zaten goed van voren, maar gewoon kapot gereden in de laatste paar kilometers door Bora en Quick Step.
At the head of proceedings though, our African Team had steered clear of the trouble and were primed with 5km to go, for the final sprint showdown. Our sprint train was just not able to link up effectively though, through the numerous roundabouts that made the in run-in to the line rather tricky. Quickstep-Floors led from the front and delivered their Colombian to the best position for the sprint, which was the difference at the end of the day.
Mykonoszondag 8 juli 2018 @ 12:05
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:33 schreef DeeBee het volgende:
https://nos.nl/tour/artik(...)der-zijn-niveau.html

Die Marijn Zeeman gooit nog even Groenewegen onder de bus, wat een vent. :')

Hoe kan 'ie nou verwachten dat Groenewegen het wel even alleen uitzoekt en de rest op een hoop sprint zonder trein en ondersteuning...
Normaal vinden we TLJ te soft naar hun eigen renners toe, komt er eens een realistische en harde evaluatie, is het ook weer niet goed. Overigens gaf Groenewegen zelf toe dat hij de benen niet had. Dat de trein niet functioneerde is dan ook waar, maar het een sluit het ander niet uit.
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 12:16
Hup Nando.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 12:16
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:16 schreef Koffieplanter het volgende:
Hup Nando.
Die valpartij van Bernal, wat was dat voor halve gare imitatie van Kelderman?
showtimerzondag 8 juli 2018 @ 12:27
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:16 schreef Koffieplanter het volgende:
Hup Nando.
Gummibeer had hem toch aan tafel zag ik net.
TLCzondag 8 juli 2018 @ 12:33
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:33 schreef DeeBee het volgende:
https://nos.nl/tour/artik(...)der-zijn-niveau.html

Die Marijn Zeeman gooit nog even Groenewegen onder de bus, wat een vent. :')

Hoe kan 'ie nou verwachten dat Groenewegen het wel even alleen uitzoekt en de rest op een hoop sprint zonder trein en ondersteuning...
Groenewegen wel mooi de bezitter nu van de witte trui :7 :+
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:27 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gummibeer had hem toch aan tafel zag ik net.
Waar kan ik dat zien?
Mansjesterzondag 8 juli 2018 @ 12:47
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die valpartij van Bernal, wat was dat voor halve gare imitatie van Kelderman?
Colombiaantjes kunnen nou eenmaal niet sturen. Quintana gisteren ook weer
Pistolerozondag 8 juli 2018 @ 12:58
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:33 schreef DeeBee het volgende:
https://nos.nl/tour/artik(...)der-zijn-niveau.html

Die Marijn Zeeman gooit nog even Groenewegen onder de bus, wat een vent. :')

Hoe kan 'ie nou verwachten dat Groenewegen het wel even alleen uitzoekt en de rest op een hoop sprint zonder trein en ondersteuning...
Heb je gisteren wel gekeken? Zijn treintje zat gisteren prima met zijn 3en bij elkaar redelijk vooraan in de finale terwijl Groenewegen hun wiel niet meer kon volgen en zat te sterven halverwege in het peloton. Dat ze gisteren faalden lag niet zo zeer aan de ondersteuning maar aan de slechte benen van Groenewegen zelf.

quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:05 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Normaal vinden we TLJ te soft naar hun eigen renners toe, komt er eens een realistische en harde evaluatie, is het ook weer niet goed. Overigens gaf Groenewegen zelf toe dat hij de benen niet had. Dat de trein niet functioneerde is dan ook waar, maar het een sluit het ander niet uit.
Dit dus. Die anti-TLJ act is soms nogal vermoeiend.
(In before ik weer een fanboy genoemd ga worden)
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 12:58
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:58 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Heb je gisteren wel gekeken? Zijn treintje zat gisteren prima met zijn 3en bij elkaar redelijk vooraan in de finale terwijl Groenewegen hun wiel niet meer kon volgen en zat te sterven halverwege in het peloton. Dat ze gisteren faalden lag niet zo zeer aan de ondersteuning maar aan de slechte benen van Groenewegen zelf.

[..]

Dit dus. Die anti-TLJ act is soms nogal vermoeiend.
(In before ik weer een fanboy genoemd ga worden)
Bedankt voor deze bijdrage weer Rahim.
Pistolerozondag 8 juli 2018 @ 12:59
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Bedankt voor deze bijdrage weer Rahim.
Binnen 1 minuut reactie, das een nieuw record. ^O^
showtimerzondag 8 juli 2018 @ 13:00
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Waar kan ik dat zien?
hier
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:33 schreef TLC het volgende:

[..]

Groenewegen wel mooi de bezitter nu van de witte trui :7 :+
De drager.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 13:04
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:59 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Binnen 1 minuut reactie, das een nieuw record. ^O^
Ik ben op de brommer.
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 13:05
Home Of Cycling is er inmiddels live bij.
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 13:07
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:05 schreef Van_Poppel het volgende:
Home Of Cycling is er inmiddels live bij.
*O* *O*
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 13:12
Hoe doet Greg het eigenlijk in de ploegentijdritten van BMC? #nietetappe2

Straks hebben we Thomas Geraint morgen in het geel (lol).
franklopzondag 8 juli 2018 @ 13:14
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:12 schreef Masterminded het volgende:
Hoe doet Greg het eigenlijk in de ploegentijdritten van BMC? #nietetappe2

Straks hebben we Thomas Geraint morgen in het geel (lol).
Misschien dat QS nog wel kan uithalen
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 13:20
LOS
TLCzondag 8 juli 2018 @ 13:22
quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:14 schreef franklop het volgende:

[..]

Misschien dat QS nog wel kan uithalen
Vogelzang al vroeg in t geel
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 13:23
Ik steek alvast een kaarsje aan voor Craddock tijdens de TTT morgen.
Slobeendzondag 8 juli 2018 @ 13:24
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:23 schreef Masterminded het volgende:
Ik steek alvast een kaarsje aan voor Craddock tijdens de TTT morgen.
Is wel een hele lange kaars dan (lol).
TLCzondag 8 juli 2018 @ 13:25
Google vooraan _O_
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 13:25
Trek heeft weer mooie fietsen _O_
franklopzondag 8 juli 2018 @ 13:27
Nou we kunnen 3,5 uur wat anders doen.
Maver24zondag 8 juli 2018 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:27 schreef franklop het volgende:
Nou we kunnen 3,5 uur wat anders doen.
Yep F1.
showtimerzondag 8 juli 2018 @ 13:30
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:28 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Yep F1.
De vakanties waren uitverkocht?
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 13:32
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:27 schreef franklop het volgende:
Nou we kunnen 3,5 uur wat anders doen.
Podcastjes bijluisteren, beetje bijlezen rond het clubvoetbal. Prima man, niks mis mee.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 13:33
een karige kopgroep, maar goed dat was te verwachten.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 13:33
Woensdag hopelijk wel strijd om weg te komen.
Marcosszondag 8 juli 2018 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:12 schreef Masterminded het volgende:
Hoe doet Greg het eigenlijk in de ploegentijdritten van BMC? #nietetappe2

Straks hebben we Thomas Geraint morgen in het geel (lol).
Schijnt dat Thomas Geraint vorig jaar ook al in het geel reed ;)
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 13:38
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:37 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Schijnt dat Thomas Geraint vorig jaar ook al in het geel reed ;)
Met een minuutje voorsprong op de eigenlijke kopman is wel even wat anders natuurlijk.
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 13:39
Wat kan ze goed voorlezen.
DeeBeezondag 8 juli 2018 @ 13:40
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:58 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Heb je gisteren wel gekeken? Zijn treintje zat gisteren prima met zijn 3en bij elkaar redelijk vooraan in de finale terwijl Groenewegen hun wiel niet meer kon volgen en zat te sterven halverwege in het peloton. Dat ze gisteren faalden lag niet zo zeer aan de ondersteuning maar aan de slechte benen van Groenewegen zelf.

[..]

Dit dus. Die anti-TLJ act is soms nogal vermoeiend.
(In before ik weer een fanboy genoemd ga worden)
Ja, op 6.5km van de streep. Zoals altijd dus weer veel te vroeg én nog maar met drie man op dat moment... Dat bewijst vooral mijn punt dat hij dus te weinig ondersteund wordt. Als hij paar dagen terug zo goed was, dan kan dat niveau niet eens weg zijn. Hij wordt echter gewoon opgerookt tussen 30-5 kilometer al, dat is mijn ogen door de zwakke ploegondersteuning.

Misschien is Gaviria sowieso beter, maar die zit van 30-5km te lachen in het wiel bij teamgenoten, essentieel verschil.
Mansjesterzondag 8 juli 2018 @ 13:41
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:32 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Podcastjes bijluisteren, beetje bijlezen rond het clubvoetbal. Prima man, niks mis mee.
Neutrale kijkers,Live Slow ride fast en Rode Lantaarn.

Lekker man
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 13:41
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:41 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Neutrale kijkers,Live Slow ride fast en Rode Lantaarn.

Lekker man
Heb jij ook wel eens met -10 buitengestaan op een voetbalveld?
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 13:42
EfDieZjie.
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 13:43
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:32 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Podcastjes bijluisteren, beetje bijlezen rond het clubvoetbal. Prima man, niks mis mee.
Insta Live van Terpstra met Corton terugkijken bijv. Of de roomvlog van Ten Dam.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 13:43
quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:41 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Heb jij ook wel eens met -10 buitengestaan op een voetbalveld?
Elke zelfliefhebbende voetballer heeft dat wel eens gedaan toch.
Slobeendzondag 8 juli 2018 @ 13:43
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:41 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Neutrale kijkers,Live Slow ride fast en Rode Lantaarn.

Lekker man
Prima showtjes weer.
Marcosszondag 8 juli 2018 @ 13:44
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:40 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Ja, op 6.5km van de streep. Zoals altijd dus weer veel te vroeg én nog maar met drie man op dat moment... Dat bewijst vooral mijn punt dat hij dus te weinig ondersteund wordt. Als hij paar dagen terug zo goed was, dan kan dat niveau niet eens weg zijn. Hij wordt echter gewoon opgerookt tussen 30-5 kilometer al, dat is mijn ogen door de zwakke ploegondersteuning.

Misschien is Gaviria sowieso beter, maar die zit van 30-5km te lachen in het wiel bij teamgenoten, essentieel verschil.
Groenewegen zegt zelf dat hij al veel eerder voelde dat hij niet goed genoeg was toen hij alle moeite had om weer aan te sluiten na de val van Demare.

Maar de ondersteuning was gisteren ook niet best inderdaad, maar ook met die ondersteuning had hij gisteren vast niet gewonnen.
Mansjesterzondag 8 juli 2018 @ 13:44
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:43 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Insta Live van Terpstra met Corton terugkijken bijv. Of de roomvlog van Ten Dam.
Ik trek die Corton niet. Dus die sla ik over.
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 13:45
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:44 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik trek die Corton niet. Dus die sla ik over.
Vanwege SR?
Is wel veranderd hoor, enorm afgevallen en fietst zelf nu ook als een malle _O_
Mansjesterzondag 8 juli 2018 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:43 schreef franklop het volgende:

[..]

Elke zelfliefhebbende voetballer heeft dat wel eens gedaan toch.
Dit ja

Wij verwachten van Stinho ook dat ie weleens met -10 buiten heeft gekorfbald
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 13:47
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:46 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Dit ja

Wij verwachten van Stinho ook dat ie weleens met -10 buiten heeft gekorfbald
Dat klopt wel, moet ik zeggen. -10 niet, maar het was zo koud met regen en ijzel dat ik bij de achterdeur op mijn vingers moet zuigen om de deur van het slot te kunnen draaien (lol).
Mansjesterzondag 8 juli 2018 @ 13:48
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:45 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Vanwege SR?
Is wel veranderd hoor, enorm afgevallen en fietst zelf nu ook als een malle _O_
Vanwege zijn terugkerende zogenaamd indrukwekkende kutreportages uit Zimbabwe enzo ja :r
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 13:49
Het hoogtepunt in het leven van Eric Corton was een bezorgde huisvader acteren in een NPO3-serie.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 13:50
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:49 schreef Masterminded het volgende:
Het hoogtepunt in het leven van Eric Corton was een bezorgde huisvader acteren in een NPO3-serie.
Totdat ie neergeknald werd _O_
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 13:51
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:50 schreef franklop het volgende:

[..]

Totdat ie neergeknald werd _O_
Niet dat we hem gingen missen, want die stukjes met hem waren extreem cringeworthy.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 13:52
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:51 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Niet dat we hem gingen missen, want die stukjes met hem waren extreem cringeworthy.
Moest toch een stukje KRO gevoel in he.
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 14:01
Bergtrui voor Wanty _O_
byahzondag 8 juli 2018 @ 14:01
Waarom hebben ze in vredesnaam de TTT niet in het weekend gepland?
Marcosszondag 8 juli 2018 @ 14:01
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:01 schreef TheArt het volgende:
Bergtrui voor Wanty _O_
Moet hij wel voor Ledanois in het klassement blijven ;)
Marcosszondag 8 juli 2018 @ 14:02
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:01 schreef byah het volgende:
Waarom hebben ze in vredesnaam de TTT niet in het weekend gepland?
Zo boeiend is een TTT ook weer niet natuurlijk..

Maar qua planning hadden ze de weekenden qua etappes wel wat beter kunnen verdelen ja.
byahzondag 8 juli 2018 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:02 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zo boeiend is een TTT ook weer niet natuurlijk..

Maar qua planning hadden ze de weekenden qua etappes wel wat beter kunnen verdelen ja.
Boeiender dan dit soort etappes :')
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 14:04
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:48 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Vanwege zijn terugkerende zogenaamd indrukwekkende kutreportages uit Zimbabwe enzo ja :r
Dan moet je toch een keer kijken want dit is echt anders.
H.Vvivzondag 8 juli 2018 @ 14:04
Gogl laat zich terugzakken
franklopzondag 8 juli 2018 @ 14:04
Werner weer met een boodschap van algemeen nut *O*
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 14:08
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:04 schreef H.Vviv het volgende:
Gogl laat zich terugzakken
Is hij gevallen?
Chiappuccizondag 8 juli 2018 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:04 schreef H.Vviv het volgende:
Gogl laat zich terugzakken
Waarom dat dan? :')
Wuwwazondag 8 juli 2018 @ 14:09
José met Bobbie gaat nog niet heel lekker
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 14:10
Deze kopgroep _O-
H.Vvivzondag 8 juli 2018 @ 14:10
Ook Smith vind het mooi zo
DeLunazondag 8 juli 2018 @ 14:10
Gênant :')
Marcosszondag 8 juli 2018 @ 14:11
Mag Chava al die kilometers in z'n eentje doen :D
Chiappuccizondag 8 juli 2018 @ 14:11
Waarom zou je ook nog 3 uur voor lul op kop blijven rijden.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 14:12
Bedankt Jose voor de gratis reclame voor PCS
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 14:13
D&D zijn live *O*
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 14:13
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

hier
Bedankt parcero, zal vanavond eens koekeloeren.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 14:14
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:02 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zo boeiend is een TTT ook weer niet natuurlijk..

Maar qua planning hadden ze de weekenden qua etappes wel wat beter kunnen verdelen ja.
het is deze Tour echt mensonterend
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 14:14
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:09 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Waarom dat dan? :')
Ik kijk nu terug op mijn stream en hij leek op een klein klimmetje gewoon af te laten zakken. Is nog bij zijn ploegleider langs geweest, maar ik weet niet of hij echt een probleem had.
H.Vvivzondag 8 juli 2018 @ 14:16
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:14 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik kijk nu terug op mijn stream en hij leek op een klein klimmetje gewoon af te laten zakken. Is nog bij zijn ploegleider langs geweest, maar ik weet niet of hij echt een probleem had.
Bergsprint was geweest en daarna heeft het voor Gogl geen nut om in de kopgroep te zitten. Hetzelfde voor Smith.
showtimerzondag 8 juli 2018 @ 14:16
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:13 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Bedankt parcero, zal vanavond eens koekeloeren.
Over parceros gesproken, Sosa is toch op weg naar Trek. Ciccone en Porte ook, maar dit terzijde.
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 14:17
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:02 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zo boeiend is een TTT ook weer niet natuurlijk..
Zeker morgen niet, met vier topfavorieten bij de eerste vijf starters.
IbanMayozondag 8 juli 2018 @ 14:18
Huyskens twitterde op zondag 08-07-2018 om 13:23:03 Dylan van Baarle van Team Sky zegt zojuist op @NPORadio1 dat hij ook salbutamol-pufjes gebruikt. Omdat de longen van een wielrenner zwaar belast worden. NIET omdat 'ie astma heeft dus... reageer retweet
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 14:18
NOS is live. Loopt overigens tweehonderd meter voor op ES.
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:16 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Bergsprint was geweest en daarna heeft het voor Gogl geen nut om in de kopgroep te zitten. Hetzelfde voor Smith.
Dat zal het geweest zijn idd. Ze hadden nog voor de strijdlustigste renner kunnen gaan. :')
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Over parceros gesproken, Sosa is toch op weg naar Trek. Ciccone en Porte ook, maar dit terzijde.
Ah, Hector heeft goede bronnen (Acquadro).
Columbiafanzondag 8 juli 2018 @ 14:19
Op zich wel een ideale aankomst voor Kittel zo licht bergop.
DeLunazondag 8 juli 2018 @ 14:19
Details op Chavanel zijn fiets :9~
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 14:19
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:19 schreef Columbiafan het volgende:
Op zich wel een ideale aankomst voor Kittel zo licht bergop.
Wie hoop je dat er wint?
Marcosszondag 8 juli 2018 @ 14:20
TrekSegafredo twitterde op zondag 08-07-2018 om 14:18:59 #TDF2018 #TourDeTFS Last km of stage 2: slightly uphill and tricky corner at about 800m to go! https://t.co/6YIA6fkhEi reageer retweet
Mansjesterzondag 8 juli 2018 @ 14:21
quote:
7s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:04 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Dan moet je toch een keer kijken want dit is echt anders.
Zal ik doen maat
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 14:21
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:20 schreef Marcoss het volgende:
TrekSegafredo twitterde op zondag 08-07-2018 om 14:18:59 #TDF2018 #TourDeTFS Last km of stage 2: slightly uphill and tricky corner at about 800m to go! https://t.co/6YIA6fkhEi reageer retweet
oogt vrij smal
Columbiafanzondag 8 juli 2018 @ 14:23
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:19 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Wie hoop je dat er wint?
Ik vind Nando, Marcel, Dylan en Mark eigenlijk allemaal wel mooie jongens. Sagan, Kristoff, Greipel of Démare zou ik dan weer een stuk minder vinden.
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 14:23
Ik ga zelf ook maar een stukje fietsen nu. Dit gaat nog wel even duren voordat het weer leuk wordt.
Columbiafanzondag 8 juli 2018 @ 14:24
Blijft wel vreselijk klote dat Egan al een minuut verloren heeft.
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 14:25
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:24 schreef Columbiafan het volgende:
Blijft wel vreselijk klote dat Egan al een minuut verloren heeft.
Die wint hij morgen wel weer (deels) terug.
Columbiafanzondag 8 juli 2018 @ 14:25
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:17 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zeker morgen niet, met vier topfavorieten bij de eerste vijf starters.
Tenzij iemand van Sky/BMC straks wat boni seconden pakt bij de tussensprint? Gaan ze wel proberen lijkt me.
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 14:26
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:25 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Tenzij iemand van Sky/BMC straks wat boni seconden pakt bij de tussensprint? Gaan ze wel proberen lijkt me.
Dat gaat weinig uitmaken gezien de tijdsverschillen in het klassement natuurlijk.
marcodejzondag 8 juli 2018 @ 14:26
https://nos.nl/tour/video(...)e-sloot-gereden.html

Kindsoldaat is een goeie gozer. Zijn stem past niet bij zijn uitstraling.
Marcosszondag 8 juli 2018 @ 14:26
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:25 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Tenzij iemand van Sky/BMC straks wat boni seconden pakt bij de tussensprint? Gaan ze wel proberen lijkt me.
Gaat om het ploegenklassement, dat gaan ze vandaag (normaal gesproken) niet meer recht trekken.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 14:27
Ik zie Quick Step morgen de schade wel binnen 20 seconden houden, Gaviria kan wel geel houden en dan Flip of Phil midweeks.
Columbiafanzondag 8 juli 2018 @ 14:28
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:26 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dat gaat weinig uitmaken gezien de tijdsverschillen in het klassement natuurlijk.
Ploegenklassement, juist ja. Even in de war.
Columbiafanzondag 8 juli 2018 @ 14:29
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ik zie Quick Step morgen de schade wel binnen 20 seconden houden, Gaviria kan wel geel houden en dan Flip of Phil midweeks.
Valt nog wel af te wachten of Gaviria vanavond nog wel nog in het geel staat.
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 14:30
Als Demare en zijn jongens vandaag geen gekke dingen doen, zijn de eerste vier starters morgen in deze volgorde: Mitchelton, Sky, Movistar, BMC. Dan moet je al tot Quick-Step, die eerste staan, wachten tot er nog eens een zich er tussen komt zetten. Leuk man.
ijs_beerzondag 8 juli 2018 @ 14:30
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:26 schreef marcodej het volgende:
https://nos.nl/tour/video(...)e-sloot-gereden.html

Kindsoldaat is een goeie gozer. Zijn stem past niet bij zijn uitstraling.
Zeeuws accent, klinkt altijd als Nederlands voor simpelen.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 14:35
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:30 schreef Koffieplanter het volgende:
Als Demare en zijn jongens vandaag geen gekke dingen doen, zijn de eerste vier starters morgen in deze volgorde: Mitchelton, Sky, Movistar, BMC. Dan moet je al tot Quick-Step, die eerste staan, wachten tot er nog eens een zich er tussen komt zetten. Leuk man.
Ik ben benieuwd naar Sunweb, die blijven zeker Movistar wel voor. Denk dat ze de schade op die andere ploegen die je noemt ook wel beperken.
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 14:36
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:35 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd naar Sunweb, die blijven zeker Movistar wel voor. Denk dat ze de schade op die andere ploegen die je noemt ook wel beperken.
Sunweb had ik even over het hoofd gezien, my bad.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 14:37
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:36 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Sunweb had ik even over het hoofd gezien, my bad.
maar inderdaad wel jammer dat de favorieten als eerste starten
Marcosszondag 8 juli 2018 @ 14:39
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ik zie Quick Step morgen de schade wel binnen 20 seconden houden, Gaviria kan wel geel houden en dan Flip of Phil midweeks.
Flip en Phil hebben die voorsprong van 20 seconden niet natuurlijk ;)

Maar de TTT is wel echt lang dit keer, zou me verbazen als ze binnen 20 seconden van BMC blijven eigenlijk.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 14:42
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:39 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Flip en Phil hebben die voorsprong van 20 seconden niet natuurlijk ;)

Maar de TTT is wel echt lang dit keer, zou me verbazen als ze binnen 20 seconden van BMC blijven eigenlijk.
Oja, dat is waar. Dan is geel voor Thomas of Van Avermaet wel onvermijdelijk denk ik.
Mansjesterzondag 8 juli 2018 @ 14:43
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:30 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Zeeuws accent, klinkt altijd als Nederlands voor simpelen.
Dat is bijLimburgs,Twents en Fries ook zo
Taglianozondag 8 juli 2018 @ 14:50
Het lijkt alsof hij hier in zijn eentje fietst, en dat is ook zo.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 14:50
https://www.redbull.tv/tv

Allemaal even genieten van Mathieu jongons.
Raapzondag 8 juli 2018 @ 14:50
De NOS heeft nu ook een Renaat, leuk
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 14:54
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
https://www.redbull.tv/tv

Allemaal even genieten van Mathieu jongons.
Hopelijk geen Wielco'tje vandaag.
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 14:54
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
https://www.redbull.tv/tv

Allemaal even genieten van Mathieu jongons.
Ook gewoon live op Ziggo Sport Extra 2.
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 14:56
Schurter en Mathieu zijn samen al weg _O-
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 14:59
Lekker man.
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 15:00
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
https://www.redbull.tv/tv

Allemaal even genieten van Mathieu jongons.
Mathieu is weer lekker aan het schroeien. ^O^
naatje_1zondag 8 juli 2018 @ 15:03
Ik ben ingeschakeld, heb ik nog wat gemist?
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 15:06
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:03 schreef naatje_1 het volgende:
Ik ben ingeschakeld, heb ik nog wat gemist?
niks
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 15:10
Mathieu lijkt zich een beetje te hebben opgeblazen.
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 15:11
sporza_koers twitterde op zondag 08-07-2018 om 13:34:30 [email protected] rijdt voort ondanks breuk: "100 dollar voor het goeie doel per rit die ik uitrijd"https://t.co/NEnlf0cyN3 #TDF2018 https://t.co/7fpzZUaDvM reageer retweet
Lolwtf
franklopzondag 8 juli 2018 @ 15:13
quote:
11s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:10 schreef LekkerWeertje het volgende:
Mathieu lijkt zich een beetje te hebben opgeblazen.
Ja leuk, is niet in de Tour.
TLCzondag 8 juli 2018 @ 15:14
Volgende week zondag gaat t leuk worden :9~ :9
Chiappuccizondag 8 juli 2018 @ 15:17
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:14 schreef TLC het volgende:
Volgende week zondag gaat t leuk worden :9~ :9
Broekje is al uit
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 15:17
quote:
11s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:10 schreef LekkerWeertje het volgende:
Mathieu lijkt zich een beetje te hebben opgeblazen.
Het is vooral Schurter die na die oorwassing op vrijdag even op bezoek is geweest bij de bloedbank. Schroeien voor gevorderden.
Taglianozondag 8 juli 2018 @ 15:26
Abandon ;(
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 15:29
Tot een volgende keer Tsgabu!
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 15:29
Sneu
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 15:29
Dit gaat Mollema morgen zeker een minuutje kosten.
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 15:31
Chute
Taglianozondag 8 juli 2018 @ 15:32
Dit ziet er ook niet best uit
naatje_1zondag 8 juli 2018 @ 15:33
Hij loopt niet al te prettig... Maar hij fietst weer
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 15:34
FDJ is nog weinig gelukkig.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 15:36
Grmay :'(
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 15:38
Grmay :(
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 15:39
Ah in je eentje 200km op kop rijden. Leuk, gezellig, geweldig allemaal
Chiappuccizondag 8 juli 2018 @ 15:53
Tot zover weer de Afrikaanse inbreng deze Tour.
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 15:55
thijszonneveld twitterde op zondag 08-07-2018 om 15:49:18 Craddock lieve jongen, ga alsjeblieft naar huis. reageer retweet
byahzondag 8 juli 2018 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:55 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 08-07-2018 om 15:49:18 Craddock lieve jongen, ga alsjeblieft naar huis. reageer retweet
En neem Thijs mee aub
kaasplankjezondag 8 juli 2018 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:55 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 08-07-2018 om 15:49:18 Craddock lieve jongen, ga alsjeblieft naar huis. reageer retweet
bij Thijs op de bank zeker.
😆
Chiappuccizondag 8 juli 2018 @ 15:57
In de voetsporen van Navardauskas?
74 km - Drie minuten voorsprong heeft Chavanel nog op het peloton.

De laatste renner die solo over de finish ging in een vlakke Touretappe was Ramunas Navardauskas in 2014. Hij hield destijds 7 seconden over op het razende peloton.


Alsof dit ook maar enigszins vergelijkbaar is :'). Bovendien was de rit van Boasson Hagen vorig jaar ook vrij vlak.
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:11 schreef Masterminded het volgende:
sporza_koers twitterde op zondag 08-07-2018 om 13:34:30 [email protected] rijdt voort ondanks breuk: "100 dollar voor het goeie doel per rit die ik uitrijd"https://t.co/NEnlf0cyN3 #TDF2018 https://t.co/7fpzZUaDvM reageer retweet
Lolwtf
Hey Stijn, nog gefeliciteerd met het behalen van je P.

Enfin, saaie etappe, maar hoop dat Chavanel het vol kan houden.
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 16:07
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:05 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Hey Stijn, nog gefeliciteerd met het behalen van je P.

Enfin, saaie etappe, maar hoop dat Chavanel het vol kan houden.
Dan weet je blijkbaar meer dan ik.
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 16:07
NOS :')
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:07 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dan weet je blijkbaar meer dan ik.
O. Nouja, geen bericht is goed bericht na een paar weken ! ! !
Ik wacht in spanning af.

Mollema de meest overschatte renner voor deze Tour?
Silverdigger2zondag 8 juli 2018 @ 16:10
waarom is de stream opeens journaal -O-
Chiappuccizondag 8 juli 2018 @ 16:11
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:09 schreef O_o_ het volgende:

[..]

O. Nouja, geen bericht is goed bericht na een paar weken ! ! !
Ik wacht in spanning af.

Mollema de meest overschatte renner voor deze Tour?
Nou ja, Mollema komt nauwelijks voor in alle voorbeschouwingen en krijgt hoogstens 1 ster, dus overschat zou ik niet willen zeggen.
kaasplankjezondag 8 juli 2018 @ 16:11
Belg pakken jongens.
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:11 schreef kaasplankje het volgende:
Belg pakken jongens.
Ze zijn al weer terug.
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:11 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Nou ja, Mollema komt nauwelijks voor in alle voorbeschouwingen en krijgt hoogstens 1 ster, dus overschat zou ik niet willen zeggen.
Nou, op Ameland gingen ze behoorlijk uit hun plaat voorbije weken.
kaasplankjezondag 8 juli 2018 @ 16:13
Lekker genieten met Michel en José.
Skedzondag 8 juli 2018 @ 16:13
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:12 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Nou, op Ameland gingen ze behoorlijk uit hun plaat voorbije weken.
Ameland bestaat niet.
Chiappuccizondag 8 juli 2018 @ 16:13
DansLaMusette twitterde op zondag 08-07-2018 om 16:09:47 On comprend mieux pourquoi Fernando Gaviria est respecté dans le peloton. #TDF2018 https://t.co/TYEE1Rt6iu reageer retweet
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:14
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:13 schreef Sked het volgende:

[..]

Ameland bestaat niet.
Lourdes.
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:15
Ik vind het wel tof dat Terpstra meedoet, de Godenzoon uit Assendelft.
naatje_1zondag 8 juli 2018 @ 16:17
Helaas moet ik de finale missen, wel een groot deel van de OP weer gelezen, was weer fijn. Ga nu aan de BBQ.
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:11 schreef kaasplankje het volgende:
Belg pakken jongens.
Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
kaasplankjezondag 8 juli 2018 @ 16:24
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:23 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
Whahaha. Lol 😂
Skedzondag 8 juli 2018 @ 16:24
1. Chavanel
2. Sagan
3. Gaviria

Tussensprint
kaasplankjezondag 8 juli 2018 @ 16:27
Wordt het vandaag een sprint of wordt het een sprint?
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:28
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:24 schreef Sked het volgende:
1. Chavanel
2. Sagan
3. Gaviria

Tussensprint
Sagan rulez.

Gr gr.
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:28
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:27 schreef kaasplankje het volgende:
Wordt het vandaag een sprint of wordt het een sprint?
Met een aankomst bergop?

Dit lijkt mij heel stug ! ! !
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:30
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:28 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Met een aankomst bergop?

Dit lijkt mij heel stug ! ! !
Bergrop?
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:30 schreef Felagund het volgende:

[..]

Bergrop?
Was een grapje, Hans.

Schakel maar terug naar sbs.
kaasplankjezondag 8 juli 2018 @ 16:32
Haha
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:33
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:31 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Was een grapje, Hans.

Schakel maar terug naar sbs.
Matige grap. Je bent zelf een Hans. :+
O_o_zondag 8 juli 2018 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:33 schreef Felagund het volgende:

[..]

Matige grap. Je bent zelf een Hans. :+
Grapje, verkleinwoord.
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 16:35
OP NAAR HET TDF TOPIC
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 16:35
SJUUT
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 16:35
Oh ik was er al.
Skedzondag 8 juli 2018 @ 16:35
Astanagod chute
Skedzondag 8 juli 2018 @ 16:35
LL :(
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 16:35
RIP LLS ;(
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 16:36
LLS :(
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 16:36
Wij bidden voor LL Cool.
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 16:36
Sleutelbeentje?
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 16:36
Dit is wel klaar.
Taglianozondag 8 juli 2018 @ 16:36
:'(
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 16:36
Rug of sleutelbeentje?
Skedzondag 8 juli 2018 @ 16:37
Dit is niet leuk.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:37
Heel de giro geen grote valpartijen gehad en hier gaan ze bij bosjes
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 16:37
Hij houdt z'n arm vast. Denk sleutelbeen.
Pino112zondag 8 juli 2018 @ 16:37
Auw die schouder
Ambrosiuszondag 8 juli 2018 @ 16:37
Geen sleutelbeen lijkt me.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 16:37
Elleboog zal wel gebroken zijn. Er kan een streep door.
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:38
Luis Leon. -O-
Skedzondag 8 juli 2018 @ 16:38
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:37 schreef franklop het volgende:
Heel de giro geen grote valpartijen gehad en hier gaan ze bij bosjes
In de Tour zouden ze nog vallen als ze helemaal alleen rijden..
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 16:39
Abandon LLS :(
V-for-Vendettazondag 8 juli 2018 @ 16:39
ABANDON
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 16:39
Tot een volgende keer Loewies!
H.Vvivzondag 8 juli 2018 @ 16:39
Over voor LLS. Zuur voor de ploegentijdrit van Astana
PSVCLzondag 8 juli 2018 @ 16:40
Tijd voor de bergettapes
Chiappuccizondag 8 juli 2018 @ 16:41
Arme Lulu :{
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 16:41
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:40 schreef PSVCL het volgende:
Tijd voor de bergettapes
Dan moet je nog anderhalve week geduld hebben, ouwe reus.
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 16:43
ABANDON LULU :(
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 16:43
Luis Leon, zag er smerig uit :{
Evertjanzondag 8 juli 2018 @ 16:45
LLS abendon jammer altijd wel een renner die voor sensatie zorgt in de bergetappes en overgangsetappes
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 16:47
Yaids sjuut
Taglianozondag 8 juli 2018 @ 16:47
Wat een nerveusiteit joh
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:48
Dit duurde exact 24 seconden
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 16:48
Hoogspanning in peloton. Rustig aan jongens, er fietst maar één persoon vooruit
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 16:48
Wattageaidscomputertje moet wel mee (lol).
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 16:48
Dieljee sjuut
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 16:48
Dillier ook :o
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:49
Amai, mijn FPCL man Dillier
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 16:49
Dit is niet leuk
OmniRocketzondag 8 juli 2018 @ 16:49
Wat een valpartijen man
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 16:49
Ja, kleinere ploegen zorgen echt voor minder valpartijen!
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 16:49
Jongens toch, zijwieltjes in aanbieding bij lokale fietsenmaker
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:50
Motortje kapot?
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:49 schreef wimderon het volgende:
Ja, kleinere ploegen zorgen echt voor minder valpartijen!
Minder ploegen lijkt mij effectiever.
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 16:50
Tia had nu overigens zijn hele ploeg op kop gezet
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 16:50
Yates is gewoon niet goed, volgens mij.
OmniRocketzondag 8 juli 2018 @ 16:50
Stayeren achter de auto, wow
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:51
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:50 schreef LekkerWeertje het volgende:
Yates is gewoon niet goed, volgens mij.
Daar heb je geen Tour voor nodig om erachter te komen
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:51
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:50 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tia had nu overigens zijn hele ploeg op kop gezet
Tussen de auto's? Lijkt mij overbodig.
Slobeendzondag 8 juli 2018 @ 16:51
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:49 schreef wimderon het volgende:
Ja, kleinere ploegen zorgen echt voor minder valpartijen!
Renners beweren dat het wel degelijk verschil maakt.
H.Vvivzondag 8 juli 2018 @ 16:52
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:50 schreef Felagund het volgende:
Motortje kapot?

[..]

Minder ploegen lijkt mij effectiever.
Kiezen voor andere type etappes in het begin van de ronde is nog effectiever.
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 16:52
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:51 schreef Felagund het volgende:

[..]

Tussen de auto's? Lijkt mij overbodig.
Nee op kop van peloton natuurlijk.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 16:52
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Renners beweren dat het wel degelijk maakt.
Goede zin.
PSVCLzondag 8 juli 2018 @ 16:52
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:41 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dan moet je nog anderhalve week geduld hebben, ouwe reus.
We hebben geduld 8-)
Slobeendzondag 8 juli 2018 @ 16:52
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Goede zin.
Goed dat je er bovenop zit.
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:52
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Nee op kop van peloton natuurlijk.
Ah, zo bedoel je. :D Yates is niet heel gevaarlijk lijkt me.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:53
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Kiezen voor andere type etappes in het begin van de ronde is nog effectiever.
Maar wij willen sprints zien!!
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 16:53
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Kiezen voor andere type etappes in het begin van de ronde is nog effectiever.
Ze willen het zolang mogelijk spannend houden; daarom gaan we nu een ruime week sprinten.
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 16:53
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ah, zo bedoel je. :D Yates is niet heel gevaarlijk lijkt me.
Het is en blijft een lollerbrit
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 16:53
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Goed dat je er bovenop zit.
Ik sta net zo scherp als de renners.
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 16:54
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:53 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het is en blijft een lollerbrit
dit ja.
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 16:54
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik sta net zo scherp als de renners.
Je hebt een dagje hoogtestage gedaan?
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:54
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Kiezen voor andere type etappes in het begin van de ronde is nog effectiever.
Tot na de eerst serieuze bergetappe heb je nog die nervositeit. Dan moet je al bijna met een bergetappe starten, maar dan heb je in de eerste etappe nog steeds het probleem. Helemaal voorkomen is lastig.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:55
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:54 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Je hebt een dagje hoogtestage gedaan?
De hele Giro
Felagundzondag 8 juli 2018 @ 16:55
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik sta net zo scherp als de renners.
Je hebt ook genoeg gepuft?
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 16:55
Maar Yates leek er niet veel zin in te hebben vandaag. Stond er een beetje verloren bij terwijl hij het computertje van z'n fiets aan het peuteren was. Kun je zien als een methode van niet in paniek raken; ik zie er eerder in dat ie niet geconcentreerd bezig is met de wedstrijd.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:56
Ze hadden het over de prijs van de strijdlust en iemand die hem niet gekregen heeft.

Was dat weer over De Gendt?
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:56
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:55 schreef LekkerWeertje het volgende:
Maar Yates leek er niet veel zin in te hebben vandaag. Stond er een beetje verloren bij terwijl hij het computertje van z'n fiets aan het peuteren was. Kun je zien als een methode van niet in paniek raken; ik zie er eerder in dat ie niet geconcentreerd bezig is met de wedstrijd.
Lag er gisteren ook bij toch? Zal ook niet meehelpen
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 16:56
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:55 schreef LekkerWeertje het volgende:
Maar Yates leek er niet veel zin in te hebben vandaag. Stond er een beetje verloren bij terwijl hij het computertje van z'n fiets aan het peuteren was. Kun je zien als een methode van niet in paniek raken; ik zie er eerder in dat ie niet geconcentreerd bezig is met de wedstrijd.
Ik denk meer dat het moedeloosheid is. Gisteren al tijd verloren, vandaag dan gevallen, morgen die ploegentijdrit. Allemaal verre van ideaal.
Mansjesterzondag 8 juli 2018 @ 16:58
Nog maar eerste topic van vandaag

De Tour leeft niet echt he
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 16:58
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:56 schreef franklop het volgende:
Ze hadden het over de strijd van de prijslust en iemand die hem niet gekregen heeft.

Was dat weer over De Gendt?
Prijslust.
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 16:58
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:54 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Je hebt een dagje hoogtestage gedaan?
Ik slaap in een hoogtetent.
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 16:58
Demaar lek :{
Skedzondag 8 juli 2018 @ 16:58
Gvd Arnaud :')
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 16:58
Demare weer. :')
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:58
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef Mansjester het volgende:
Nog maar eerste topic van vandaag

De Tour leeft niet echt he
Denk dat het vooral aan het soort etappe ligt :+

+ dat het mooi weer is
+ dat de F1 net voorbij is
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 16:59
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:55 schreef Felagund het volgende:

[..]

Je hebt ook genoeg gepuft?
Net als Van Baarle heb ik geen astma maar gebruik ik toch salbutamol. Je weet nooit waar het goed voor is.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 16:59
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef wimderon het volgende:

[..]

Prijslust.
Allemachtig

Strijd van de prijslust :') Ik hef mezelf op.
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 16:59
TourDeJose twitterde op zondag 08-07-2018 om 16:57:04 Laatste break alarm. De finale nu zonder onderbrekingen op @Eurosport_NL 1/Player #TDF2018 https://t.co/9SXBS6rnES reageer retweet
2lwa9w3.gif
Skedzondag 8 juli 2018 @ 16:59
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef Mansjester het volgende:
Nog maar eerste topic van vandaag

De Tour leeft niet echt he
Dit zijn nou ook niet echt de etappes waarvoor men binnen blijft zitten.
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 17:00
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef franklop het volgende:

[..]

Denk dat het vooral aan het soort etappe ligt :+

+ dat het mooi weer is
+ dat de F1 net voorbij is
En een matige etappe
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 17:00
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik slaap in een hoogtetent.
Ben jij Mathieu van der Poel?
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 17:01
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:00 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ben jij Mathieu van der Poel?
Was het maar zo'n feest.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:02
KITTEL PRAAT NEDERLANDS
Evertjanzondag 8 juli 2018 @ 17:03
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:02 schreef franklop het volgende:
KITTEL PRAAT NEDERLANDS
al een poosje geloof ik
Skedzondag 8 juli 2018 @ 17:03
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:02 schreef franklop het volgende:
KITTEL PRAAT NEDERLANDS
Ga weg.
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 17:04
quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:03 schreef Sked het volgende:

[..]

Ga weg.
Wist jij dat Asensio een halve Nederlander is?
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 17:05
Dimension voor EBH of voor Cav?
Slobeendzondag 8 juli 2018 @ 17:05
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:04 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wist jij dat Asensio een halve Nederlander is?
IJsland heeft 300.000 inwoners.
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 17:05
Pasqualon is icon_darkhorse.png. :9~
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 17:06
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:05 schreef LekkerWeertje het volgende:
Dimension voor EBH of voor Cav?
Vreemde vraag.
Slobeendzondag 8 juli 2018 @ 17:06
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:05 schreef Koffieplanter het volgende:
Pasqualon is [ afbeelding ]. :9~
Ik werd daar ook al blij van.
Fretworkzondag 8 juli 2018 @ 17:06
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:05 schreef Slobeend het volgende:

[..]

IJsland heeft 300.000 inwoners.
Roglic was vroeger schansspringer
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 17:07
Jens Voigt heeft ZEVEN!! kinderen
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 17:08
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:06 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Roglic was vroeger schansspringer
Ik wil niet heel ongelegen binnenvallen, maar om 19:55 zendt RTL7 een portret uit: "Roglic: van schans naar Tour De France".
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 17:08
Gaat er nog een klassementsrenner gratis secondjes meepakken? Dat feest is over 2 kilometer.
Fretworkzondag 8 juli 2018 @ 17:08
Adam Hansen maakt z'n eigen schoenen
showtimerzondag 8 juli 2018 @ 17:08
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:08 schreef wimderon het volgende:
Gaat er nog een klassementsrenner gratis secondjes meepakken? Dat feest is over 2 kilometer.
Krek heeft dat beloofd.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:09
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:08 schreef wimderon het volgende:
Gaat er nog een klassementsrenner gratis secondjes meepakken? Dat feest is over 2 kilometer.
Ik gok op Froome
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 17:09
Jezus christ gasten doe eens rustig :')
Falcozondag 8 juli 2018 @ 17:09
Wat een achterlijke rit. Er wordt naar mijn gevoel ook veel te vaak gestart in de Vendee. Saaie streek joh :{w
wimderonzondag 8 juli 2018 @ 17:10
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:08 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik wil niet heel ongelegen binnenvallen, maar om 19:55 zendt RTL7 een portret uit: "Roglic: van schans naar Tour De France".
Ik kijk nog liever naar een aflevering 'Met glans van de schans', met Marco Barink en consorten.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:10
Zo'n sprintje helpt natuurlijk ook erg goed mee aan de nervositeit in het peloton
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 17:11
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:10 schreef franklop het volgende:
Zo'n sprintje helpt natuurlijk ook erg goed mee aan de nervositeit in het peloton
Gare keuze ook van de organisatie om dit weer in te voeren. Alsof de klassementsrenners even gaan sprinten hier.
Skedzondag 8 juli 2018 @ 17:11
G. :{
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:11
Al dat gedoe om er vervolgens niet voor te sprinten :')
Dale__Cooperzondag 8 juli 2018 @ 17:11
laten ze toch Thomas toch gratis een seconde pakken :')
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 17:11
Alle heisa voor niets :')
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:11
Thomas staat na morgen dus in het geel
Mastermindedzondag 8 juli 2018 @ 17:11
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:10 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik kijk nog liever naar een aflevering 'Met glans van de schans', met Marco Barink en consorten.
De altijd saaie, minimalistische Marco Barink.
Koffieplanterzondag 8 juli 2018 @ 17:12
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:11 schreef franklop het volgende:
Thomas staat na morgen dus in het geel
Stond 'ie ook zonder deze seconde.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:13
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stond 'ie ook zonder deze seconde.
Daar had je waarschijnlijk wel gelijk in gehad.

Al hou ik met BMC en Krek nog wel een slagje om de arm.
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 17:13
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stond 'ie ook zonder deze seconde.
Tenzij BMC wint. Dan is het Greg.
byahzondag 8 juli 2018 @ 17:13
Nuttig die shots van de helikopter
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:15
DylanvanBaarle twitterde op zondag 08-07-2018 om 17:13:47 Ze hebben me niet gevraagd naar of ik astma/inspanningsastma heb. Ik gebruik de inhaler al vanaf dat ik 10 jaar ben, maar dan alleen bij inspanning. Dus inderdaad geen astma maar WEL inspanningsastma. Dankjewel ! https://t.co/yclh1qYpph reageer retweet
Dankjewel !
TheArtzondag 8 juli 2018 @ 17:16
Nando is aan het freewheelen.
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:16
Craddock finisht morgen buiten tijd vrees ik.
Frozen-assassinzondag 8 juli 2018 @ 17:18
Ik word moe van klassementsploegen die op kop gaan beuken zodat hun kopman veilig is
Van_Poppelzondag 8 juli 2018 @ 17:18
Kittel
Skedzondag 8 juli 2018 @ 17:18
Godver _O-
Rellende_Rotscholierzondag 8 juli 2018 @ 17:18
Jammer Marcel!
franklopzondag 8 juli 2018 @ 17:18
Kittel
Slobeendzondag 8 juli 2018 @ 17:18
Bye Kietel
LekkerWeertjezondag 8 juli 2018 @ 17:18
Laat die computer lekker! :')