abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 8 juli 2018 @ 03:17:59 #1
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180325547
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 2: Mouilleron-Saint-Germain - La Roche-sur-Yon, 182,5 km

De Tour is begonnen, en meteen met een rit vol spektakel. Tenminste, dat denk ik. Niks gezien, maar de uitslag was toch uitermate verrassend. Niet dat Gaviria won, dat lag in de lijn der verwachting. Zijn trein is geweldig, hij hoeft zelf amper wat te doen. Dat Groenewegen er in de eerste rit niet aan te pas zou komen viel ook wel te verwachten. Dat Kittel dan weer vooraan zou eindigen zou je op basis van zijn seizoen tot nu toe niet verwachten, maar op basis van de afgelopen jaren is het ook weer niet zo bijzonder. Het verrassende zit 'm meer in het tijdverlies van enkele grote namen. Froome schijnt op z'n muil gegaan te zijn en heeft bijna een minuut verloren. Niks mis mee, om heel eerlijk te zijn. Quintana z'n wielen hadden er geen zin meer in en daardoor verloor hij meer dan een minuut. Ook echt helemaal niets mis mee. Die laffe capibara heeft altijd een achterstand nodig voor het ergens op begint te lijken. Richie Porte verloor ook tijd, maar dat is tijdens de Tour zo ongeveer een zekerheidje. Typisch de Tour, het maakt tijdens deze wedstrijd niet uit met hoeveel mensen je fietst. Een kleiner peloton kan andere koersen veiliger maken, maar de Tour wordt nooit veilig. De stress is zo hoog dat er vanzelf valpartijen onstaan, zeker tijdens zo'n eerste vlakke rit. Gelukkig krijgen we daarom nu een rit met wat minder stress. Of nouja, misschien ook wel niet. Nog een vlakke rit, speciaal voor de sprinters. We worden verwend dit weekend. Ongekende luxe.

stage-2-route.jpg?03
e1112

De tweede rit start in de piepkleine gemeente Mouilleron-Saint-Germain, waar amper 2000 mensen wonen. Mouilleron-Saint-Germain bestaat uit de kernen Mouilleron-en-Pareds en Saint-Germain-l'Aiguiller, vandaar Mouilleron-Saint-Germain. Sinds 2016 zijn deze dorpjes gezellig samen verenigd en twee jaar later mogen ze de Tour de France verwelkomen. Hoe komt de Tour in hemelsnaam op het idee om een gemeente met minder dan 2000 bewoners te bezoeken? Nou, daar is wel een reden voor te bedenken. In Mouilleron-en-Pareds zijn namelijk twee grote namen uit de Franse geschiedenis geboren. Laten we beginnen met Jean de Latte de Tassigny, ook wel Le Roi Jean genoemd. Deze Franse generaal voerde tijdens de Tweede Wereldoorlog het bevel over het Franse eerste leger. Hij was betrokken bij meerdere slagen, zowel binnen als buiten Frankrijk en leverde over het algemeen goed werk af, gezien het feit dat zijn lijst met onderscheidingen bijna drie kilometer lang is. Postuum ook nog eens tot maarschalk benoemd, niks mis mee. Hij ligt begraven op de begraafplaats in Mouilleron, dat lijkt me nuttige informatie voor de liefhebbers. De andere historische figuur uit Mouilleron-en-Pareds is niemand minder dan Georges Clemenceau. Aanvankelijk een arts een journalist, maar grote bekendheid vergaarde hij pas echt als de premier die Frankrijk leidde aan het eind van de Eerste Wereldoorlog. Hij voerde ook de onderhandelingen die hebben geleid tot het Verdrag van Versailles. Een radicale politicus, voor zijn tijd dan. Hij streed onder meer voor de scheiding van kerk en staat, een verstandige man dus. Ook een tegenstander van het kolonialisme, heel wijs. Schijnt daarnaast ook wel wat dingen te hebben gedaan die minder geslaagd waren, maar een kniesoor die daar op let. Als je uiteindelijk als bijnaam de 'vader van de overwinning' krijgt sta je er toch goed op. Genoeg reden in ieder geval om Mouilleron-Saint-Germain te bezoeken, vanuit een historisch oogpunt. Vanuit een actueel oogpunt is daar weinig reden toe. Er is hier weinig te beleven. Wel staan er in deze gemeente 14 molens, dat zou Tom Dumoulin toch moeten aanspreken. Vroeger waren het er 18 en deze molens hadden blijkbaar in de oorlog een functie, daarom werden ze allemaal platgegooid. 14 zijn er herbouwd en staan er tot op de dag van vandaag.

DSCN6417.jpg

We bevinden ons uiteraard nog steeds in de Vendée, op een kilometer of 30 van de finishplaats van de eerste rit, Fontenay-le-Comte. De finishplaats van deze rit ligt hemelsbreed maar 50 kilometer verderop en toch maken we er een rit van 180 kilometer van. We fietsen dus een klein stukje om. Te beginnen met een kilometer of vijf in oostelijke richting, waarna men in La Châtaigneraie linksaf slaat om vervolgens vijf kilometer volledig rechtdoor te fietsen, over een weg die richting Saint-Pierre-du-Chemin zelfs nog een kilometer lichtelijk omhoog loopt. Een soort van klim, min of meer. In dit dorpje slaan we nog eens linksaf, om vervolgens richting het westen te fietsen. De weg die we nu volgen is wat bochtiger en kent kleine hoogteverschillen. Zelfs nog een soort van klein afdaling met een stuk of twee listige bochtjes, maar verder weinig zaken die een uitroepteken verdienen. Na 20 kilometer rijden we door Réaumur, waarna de weg weer wat breder wordt en wat rechter. Immer geradeaus richting Pouzauges, waar we het enige echte klimmetje van de dag tegenkomen. De Côte de Pouzauges, een bultje van de vierde categorie. Eén kilometer lang, aan 3,9% gemiddeld. Heftige shit in de Vendée, je merkt het wel. Na 28 kilometer komen de renners boven op de top van dit klimmetje, in het onbeduidende dorpje dat verder nog wel een over een kasteelruïne beschikt. Buiten Pouzauges blijft de omgeving heuvelachtig en dus komen we nog wat korte klimmetjes tegen. Veel verschil zal het niet maken, dus kan iedereen met een gerust hart verderfietsen richting Les Herbiers, waar we na 44 kilometer passeren. Over Les Herbiers valt wel het een en ander te zeggen. Zo wist de lokale voetbalclub, normaal actief op het derde niveau van het Franse voetbal tot ieders verbazing de finale van de Franse beker te halen. Ze mochten het op gaan nemen tegen Paris Saint-Germain, dat liep alleen wat minder goed af. Een paar dagen later degradeerden ze dan ook nog eens naar het vierde niveau. Het kan vreemd lopen. De bal is rond.

7707414_6157a53e-539e-11e8-96ce-b25944f5e4ee-1_1000x625.jpg

Les Herbiers kennen we verder van het wielrennen. Zo wordt hier jaarlijks de Chrono des Nations verreden, een tijdrit van om en nabij 50 kilometer in en rond Les Herbiers. Altijd in de maand oktober, na het WK, voor de renners die nog zin hebben om zichzelf een keer pijn te doen. Oud-winnaars zijn onder meer Vasil Kiryienka, Tony Martin en onze eigen Staf Clement. Les Herbiers is ook geen onbekende naam in de Tour, we kwamen hier bijvoorbeeld in 2011 nog eens langs. Ook toen startte de Tour in de Vendée en de eerste rit eindigde net buiten Les Herbies, op een heuveltje in de omgeving. Mont des Alouettes, met op de top een molentje. De rit werd gewonnen door Philippe Gilbert, want het was 2011. Mont des Alouettes laten we tijdens deze rit links liggen, of liever gezegd rechts want we gaan naar links en ergens aan de rechterkant ligt dat heuveltje. Enfin, buiten Les Herbiers gaat het een kilometer of 10 zo goed als rechtdoor, richting La Gaubretière. In dit dorpje komen de renners nog een heuveltje tegen, wat voorlopig de laatste is. Buiten La Gaubretière is het even bochtig, maar daarna gaat het weer heel wat kilometers rechtdoor richting het volgende dorp, Tiffauges. Dit stuk van tien kilometer is behoorlijk open, wat interessant is om te weten mocht het waaien. In Tiffauges bereiken we het noordelijkste punt van de rit en slaan we linksaf, richting het zuidwesten. Tiffauges is een dorpje met een ietwat vervallen kasteel, op de grens van de Vendée en Maine-et-Loire. Aangezien we de Vendée nog niet willen verlaten moeten we dus wel terug. De weg die de renners nu mogen volgen tot aan Montaigu is kaarsrecht. Af en toe een rotonde en heel sporadisch een flauwe bocht, maar het gaat toch vooral heel erg rechtdoor. Dit door een weinig inspirerende omgeving, met af en toe wat akkerland, een paar bomen en wat kleine dorpjes onderweg. Ook in Montaigu komen we nog een vervallen kasteeltje tegen. Dit alles na 81 kilometer koers.

1280px-Ch%C3%A2teau_de_Montaigu..JPG

Aangezien we meer dan 80 kilometer hebben afgewerkt is het nog maar 100 kilometer tot de finish. Voorbij Montaigu zoeken we qua wegen wat meer het alternatieve circuit op. Net iets smaller en net iets bochtiger dan het eerdere werk, maar wel vlak. Veel beschutting, dus eigenlijk totaal niet boeiend. Via dorpjes als Mormaison en Saint-André-Treize-Voies komen we na 100 kilometer koers door Les Lucs-sur-Boulogne, waar ook niets te beleven is. Voorbij Les Lucs rijden de renners verder over wegen die in het dagelijks leven meer tractoren zien dan personenauto's, zo'n omgeving is het. Het platteland van de Vendée krijgt van mij helaas geen voldoende. De dorpjes die we passeren krijgen ook geen hoog cijfer, er is hier nooit iemand op het idee gekomen om er wat van te maken. Daarom kan ik met een gerust hart zeggen dat er niets gaat gebeuren terwijl de renners over deze plattelandswegen rijden. Na 124 kilometer komen ze door Aizenay, ook weer een dorpje van niks. We bevinden ons nu wel in de buurt van de tussensprint van de dag, zowaar nog wat spanning en sensatie. Buiten Aizenay gaat het bijna acht kilometer volledig rechtdoor, tot men in de omgeving van Beaulieu-sous-la-Roche op de tussensprint stuit. In dit dorpje van 1600 inwoners hadden ze blijkbaar nog wat geld over. Wat opvallend is, want heel veel valt er niet te beleven. Je hebt er wel een soort van mini-miniatuurdorpje. En dat alles op 50 kilometer van de finish.

la-feerie-des-santons-beaulieu-sous-la-roche-85-pcu-1.jpg

Na de tussensprint zijn er wat bochtjes in het dorp zelf, maar vervolgens gaat het weer wat kilometers rechtdoor richting het volgende dorp, Saint-Georges-de-Pointindoux. Rechte en brede wegen, met veel bomen langs de kant van de weg. Dat blijft ook na Saint-Georges zo, als we koers zetten richting weer een ander dorp. Op 40 kilometer van de streep komt de koers door Sainte-Flaive-des-Loups en dit zijn allemaal van die uitgestorven dorpjes met een paar 100 inwoners waar je niets over kan zeggen. Komt ook niet echt verandering in, want het gaat nu weer zeven kilometer recht door een bos richting het volgende dorpje, Nieul-le-Dolent. In dit dorp mag er een paar keer gestuurd worden, maar al snel worden de wegen weer recht en de omgeving blijft hetzelfde. Richting Aubigny, op 28 kilometer van de streep, loopt het wel even vals plat omhoog, maar het is nou niet echt zo dat het een naam mag hebben. Via Aubigny komen we langs Nesmy en vervolgens passeren we ook nog eens Chaillé-sous-les-Ormeaux. Het parcours blijft doodsimpel en het gaat ook niet veel moeilijker meer worden. Op 14 kilometer van de streep komen de coureurs uit in Saint-Florent-des-Bois en hier slaan ze linksaf, waarna ze terechtkomen op een weg die nog rechter en breder is. Feest. In Saint-Florent staat overigens een kerk. Dat is zo ongeveer de meest boeiende informatie die ik je over dit dorp kan geven.

800px-%C3%89glise_Saint-Florent-des-Bois_%28Vend%C3%A9e%29.jpg

Je krijgt het bijna niet verzonnen, maar buiten Saint-Florent volgt men negen kilometer lang dezelfde weg. Pas op vijf kilometer van de streep krijgen we met een echte bocht en een andere weg te maken. Het stuk tussen Saint-Florent en finishplaats La Roche-sur-Yon is kaarsrecht en wordt alleen onderbroken door drie rotondes en één flauwe bocht. Er staan continu bomen langs de kant van de weg, dus met de wind hoeven we ook weinig rekening te houden. Gewoon in een sneltreinvaart richting de finishplaats, geen gedonder. Op iets meer dan vijf kilometer van de streep volgt er nog een vierde rotonde en kort daarna slaan de renners bij de volgende rotonde, inmiddels al in het centrum van La Roche-sur-Yon rechtsaf. De renners rijden een paar meter over de boulevard van de Verenigde Staten en slaan daarna redelijk scherp linksaf, richting de boulevard van Italië. Het gaat nu een kilometer rechtdoor, tot op 3,5 kilometer van de finish. Er volgt opnieuw een redelijk scherpe bocht naar links, waarna er op iets meer dan drie kilometer van de streep een scherpe bocht naar rechts volgt. De renners rijden nu dwars door een woonwijk, waar de weg heel kort even omhoog gaat. Deze weg gaat zo goed als rechtdoor tot twee kilometer van de meet. Ondertussen rijden we over een brug en de weg die onder deze brug ligt is de weg waar we gaan finishen. Je kunt je dus wel voorstellen dat er nog een leuke finale aan zit te komen. Op twee kilometer van de streep ligt er een scherpe bocht naar rechts in het parcours, waarna de renners een lichte duik naar beneden nemen, terwijl ze ondertussen nog een rotonde tegenkomen. De weg die we nu volgen is niet echt recht. Het is eigenlijk één lange terugdraaiende bocht naar rechts, maar dan wel heel langzaam terugdraaiend. Praktisch recht dus, maar niet helemaal. Op één kilometer van de streep komen we uit bij een rotonde, waar het naar rechts gaat. Vervolgens gaat het in de laatste kilometer rechtdoor tot de finish, terwijl we op een meter of 600 van de streep onder de eerder gememoreerde brug fietsen. De finish is niet makkelijk, aangezien de weg na de brug licht omhoog begint te lopen. In de laatste halve kilometer moeten er nog 10 hoogtemeters overwonnen worden, het gaat dus een sprintje op de macht worden. Dat zijn althans de cijfers van het officiële profiel. Als ik er zelf officieus een beetje naar kijk heeft het er alle schijn van dat er in de laatste 500 meter bijna 20 hoogtemeters overwonnen moeten worden en dan kom je aan bijna 4% gemiddeld. Zo ziet het er eigenlijk ook wel uit, eigenlijk lijkt het zelfs nog zwaarder dan dat. In ieder geval aardig pittig voor een sprintje. Best venijnig.

Jt1BtLT.png
2de51

De finishplaats van deze rit luistert naar de naam La Roche-sur-Yon. Het is niet voor het eerst dat de Tour hier passeert, La Roche maakt voor de zesde keer deel uit van dit hele gebeuren. De laatste aankomst is evenwel een tijd geleden, we moeten dan terug naar de tijd van de Belg Eloi Meulenberg. Hij won hier in 1938. 80 jaar geleden dus, niet mis. La Roche-sur-Yon is de thuisbasis van Vendée U, de opleidingsploeg van Direct Energie. De opleidingsploeg van deze regio, eigenlijk. Talloze renners, zoals Thomas Voeckler, Sylvain Chavanel, Bryan Coquard en Nicolas Jalabert genoten hier hun opleiding. Het is nog steeds een van de belangrijkste ploegen van Frankrijk. Ik zou nog meer kunnen vertellen over La Roche-sur-Yon, maar daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Dus, tot zover.

LaRoche-sur-Yon3-Place-Napoleon-copyright-fvhpa.jpg?itok=7vspKbCG

Deze etappe begint om 13:10. Er zit nu geen voetbal in de weg, dus hoeven de renners niet zo vroeg uit hun nest. De aankomst zal nu dus ook minder vroeg zijn, tussen 17:23 en 17:47. De NOS is er rond twee uur bij en Sporza blijkbaar een aantal minuten later. Boeit allemaal niet, want dit wordt een mensonterende rit. De weersomstandigheden zullen ook mensonterend zijn, meer dan 30 graden in La Roche. Redelijk wat wind en geen kans op neerslag. Nouja, maakt ook niet veel uit, sowieso geen rit voor waaiers of ander gedoe.

Dit wordt weer een sprint.
1. Gaviria. Ook als de weg een beetje stijgt kan Gaviria de rest met gemak verslaan. Het is een Colombiaan, die kunnen allemaal klimmen. Min of meer, in ieder geval. Met de ploeg die hij tot z'n beschikking heeft is het bijna onmogelijk om een sprint te verliezen, zelfs als het wat lastiger is. Tweede overwinning dus, en een dag langer in de gele trui.
2. Sagan. Net als tijdens de eerste rit. Deze sprint zal hem normaal gesproken wat beter liggen, maar dan beschikt hij alsnog niet over de ploeg die Gaviria heeft. Het is allemaal net een tikje minder, dus zal hij weer genoegen moeten nemen met een tweede plaats.
3. Laporte. De vervanger van Bouhanni werd zowaar vijfde tijdens de eerste rit. Deze aankomst ligt hem beter, dus moet hij hoger kunnen eindigen. Logica, ofzo.
4. Matthews. Sprint blijkbaar toch mee. In een vlakke sprint in de top 10, dan moet hij hier in de top 5 kunnen eindigen.
5. Colbrelli. 20e pas, blijkbaar. Matig, slecht. Ruim onvoldoende. Maar dit zou hem beter moeten liggen. Ik geef de hoop vooralsnog niet op. Al heb ik helemaal geen hoop, maar dat maakt niet uit.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 03:58:28 #2
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_180325741
Ik kan de etappe niet kijken vandaag, maar met zo'n voorbeschouwing hoeft dat ook niet ^O^
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_180326250
Matig ritje. Wolfpack rijdt Gaviria weer in een zetel naar de finish, klaar.
Jack does it in real time...
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 07:37:15 #4
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180326285
registreer om deze reclame te verbergen
Nummer 2 van de 8 mensonterende ritten in het weekend

Naja op Roubaix na dan. Maar dat kan ook weer een flopshow worden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180326334
Zul je zien dat Greenways net zn goeie benen kwijt is in deze Tour ;(
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180326423
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 07:42 schreef TLC het volgende:
Zul je zien dat Greenways net zn goeie benen kwijt is in deze Tour ;(
Greenways heeft heus vergelijkbare benen, alleen gaat het in de Tour of the Fjords ofzo de eerste 150km op z'n elvendertigst. Nu zit hij de laatste 20 kilometer non-stop te vechten, omdat Djumbo een team van Jupiler league niveau heeft, en komt hij telkens energie tekort voor de sprint. Dat gaat niet veranderen deze Tour...
Jack does it in real time...
  zondag 8 juli 2018 @ 10:04:30 #7
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_180327690
registreer om deze reclame te verbergen
Gelukkig is er eerst F1 vanmiddag.
  zondag 8 juli 2018 @ 10:15:05 #8
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_180327843
mooie voorbeschouwing weer R_R
Wat doe ik hier?
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 10:26:12 #9
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180327979
DhkcWv6VMAAZG8W.jpg
Craddock start gewoon vandaag. Pleistertje erop en gaan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180328554
Hopelijk wordt Quick Step niet te dominant.
pi_180328824
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 10:58 schreef Dale__Cooper het volgende:
Hopelijk wordt Quick Step niet te dominant.
Dit dus, hopen op een strijd. Ik wil Dylan, Cav en de Kit zien meestrijden voor de zege vandaag.
  zondag 8 juli 2018 @ 11:16:16 #12
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180328846
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:14 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Dit dus, hopen op een strijd. Ik wil Dylan, Cav en de Kit zien meestrijden voor de zege vandaag.
Cavendish was pas 36e ofzo, wat is daar gebeurd? Kon niet kijken. Gewoon slechte benen of iets tegengekomen?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 11:17:50 #13
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180328877
Gelachen om die valpartij van Froome trouwens. De slee van die imbeciel wordt even vijf meter niet vooruitgesleept door zijn roedel poolwolven en hij rijdt meteen van de weg af pardoes het skoekeloen in.

Wat een parodie op een wielrenner blijft het toch ook.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180328960
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Cavendish was pas 36e ofzo, wat is daar gebeurd? Kon niet kijken. Gewoon slechte benen of iets tegengekomen?
Hij en zijn ploeg zaten goed van voren, maar gewoon kapot gereden in de laatste paar kilometers door Bora en Quick Step.
  zondag 8 juli 2018 @ 11:23:00 #15
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180328980
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:21 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Hij en zijn ploeg zaten goed van voren, maar gewoon kapot gereden in de laatste paar kilometers door Bora en Quick Step.
Nou, dat wordt niets meer dus. Ik eis excuses van showtimer, Columbiafan en Jan Bakelants.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 11:32:15 #16
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180329130
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nou, dat wordt niets meer dus. Ik eis excuses van showtimer, Columbiafan en Jan Bakelants.
Sorry R_R.
pi_180329147
https://nos.nl/tour/artik(...)der-zijn-niveau.html

Die Marijn Zeeman gooit nog even Groenewegen onder de bus, wat een vent. :')

Hoe kan 'ie nou verwachten dat Groenewegen het wel even alleen uitzoekt en de rest op een hoop sprint zonder trein en ondersteuning...
Jack does it in real time...
pi_180329448
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:21 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Hij en zijn ploeg zaten goed van voren, maar gewoon kapot gereden in de laatste paar kilometers door Bora en Quick Step.
At the head of proceedings though, our African Team had steered clear of the trouble and were primed with 5km to go, for the final sprint showdown. Our sprint train was just not able to link up effectively though, through the numerous roundabouts that made the in run-in to the line rather tricky. Quickstep-Floors led from the front and delivered their Colombian to the best position for the sprint, which was the difference at the end of the day.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180329508
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:33 schreef DeeBee het volgende:
https://nos.nl/tour/artik(...)der-zijn-niveau.html

Die Marijn Zeeman gooit nog even Groenewegen onder de bus, wat een vent. :')

Hoe kan 'ie nou verwachten dat Groenewegen het wel even alleen uitzoekt en de rest op een hoop sprint zonder trein en ondersteuning...
Normaal vinden we TLJ te soft naar hun eigen renners toe, komt er eens een realistische en harde evaluatie, is het ook weer niet goed. Overigens gaf Groenewegen zelf toe dat hij de benen niet had. Dat de trein niet functioneerde is dan ook waar, maar het een sluit het ander niet uit.
Demain, on roule
pi_180329605
Hup Nando.
  zondag 8 juli 2018 @ 12:16:46 #21
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180329608
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:16 schreef Koffieplanter het volgende:
Hup Nando.
Die valpartij van Bernal, wat was dat voor halve gare imitatie van Kelderman?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 12:27:13 #22
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180329735
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:16 schreef Koffieplanter het volgende:
Hup Nando.
Gummibeer had hem toch aan tafel zag ik net.
pi_180329777
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:33 schreef DeeBee het volgende:
https://nos.nl/tour/artik(...)der-zijn-niveau.html

Die Marijn Zeeman gooit nog even Groenewegen onder de bus, wat een vent. :')

Hoe kan 'ie nou verwachten dat Groenewegen het wel even alleen uitzoekt en de rest op een hoop sprint zonder trein en ondersteuning...
Groenewegen wel mooi de bezitter nu van de witte trui :7 :+
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180329811
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:27 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gummibeer had hem toch aan tafel zag ik net.
Waar kan ik dat zien?
  zondag 8 juli 2018 @ 12:47:52 #25
279824 Mansjester
City>United
pi_180329958
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die valpartij van Bernal, wat was dat voor halve gare imitatie van Kelderman?
Colombiaantjes kunnen nou eenmaal niet sturen. Quintana gisteren ook weer
pi_180330089
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 11:33 schreef DeeBee het volgende:
https://nos.nl/tour/artik(...)der-zijn-niveau.html

Die Marijn Zeeman gooit nog even Groenewegen onder de bus, wat een vent. :')

Hoe kan 'ie nou verwachten dat Groenewegen het wel even alleen uitzoekt en de rest op een hoop sprint zonder trein en ondersteuning...
Heb je gisteren wel gekeken? Zijn treintje zat gisteren prima met zijn 3en bij elkaar redelijk vooraan in de finale terwijl Groenewegen hun wiel niet meer kon volgen en zat te sterven halverwege in het peloton. Dat ze gisteren faalden lag niet zo zeer aan de ondersteuning maar aan de slechte benen van Groenewegen zelf.

quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:05 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Normaal vinden we TLJ te soft naar hun eigen renners toe, komt er eens een realistische en harde evaluatie, is het ook weer niet goed. Overigens gaf Groenewegen zelf toe dat hij de benen niet had. Dat de trein niet functioneerde is dan ook waar, maar het een sluit het ander niet uit.
Dit dus. Die anti-TLJ act is soms nogal vermoeiend.
(In before ik weer een fanboy genoemd ga worden)
  zondag 8 juli 2018 @ 12:58:52 #27
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180330103
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:58 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Heb je gisteren wel gekeken? Zijn treintje zat gisteren prima met zijn 3en bij elkaar redelijk vooraan in de finale terwijl Groenewegen hun wiel niet meer kon volgen en zat te sterven halverwege in het peloton. Dat ze gisteren faalden lag niet zo zeer aan de ondersteuning maar aan de slechte benen van Groenewegen zelf.

[..]

Dit dus. Die anti-TLJ act is soms nogal vermoeiend.
(In before ik weer een fanboy genoemd ga worden)
Bedankt voor deze bijdrage weer Rahim.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180330113
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Bedankt voor deze bijdrage weer Rahim.
Binnen 1 minuut reactie, das een nieuw record. ^O^
  zondag 8 juli 2018 @ 13:00:51 #29
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180330129
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Waar kan ik dat zien?
hier
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 13:03:28 #30
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180330164
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:33 schreef TLC het volgende:

[..]

Groenewegen wel mooi de bezitter nu van de witte trui :7 :+
De drager.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 8 juli 2018 @ 13:04:27 #31
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180330174
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:59 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Binnen 1 minuut reactie, das een nieuw record. ^O^
Ik ben op de brommer.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 13:05:32 #32
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180330204
Home Of Cycling is er inmiddels live bij.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 13:07:09 #33
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180330232
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:05 schreef Van_Poppel het volgende:
Home Of Cycling is er inmiddels live bij.
*O* *O*
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180330324
Hoe doet Greg het eigenlijk in de ploegentijdritten van BMC? #nietetappe2

Straks hebben we Thomas Geraint morgen in het geel (lol).
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 13:14:36 #35
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180330360
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:12 schreef Masterminded het volgende:
Hoe doet Greg het eigenlijk in de ploegentijdritten van BMC? #nietetappe2

Straks hebben we Thomas Geraint morgen in het geel (lol).
Misschien dat QS nog wel kan uithalen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 13:20:08 #36
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180330447
LOS
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180330493
quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:14 schreef franklop het volgende:

[..]

Misschien dat QS nog wel kan uithalen
Vogelzang al vroeg in t geel
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180330515
Ik steek alvast een kaarsje aan voor Craddock tijdens de TTT morgen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zondag 8 juli 2018 @ 13:24:34 #39
362868 Slobeend
of all places
pi_180330524
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:23 schreef Masterminded het volgende:
Ik steek alvast een kaarsje aan voor Craddock tijdens de TTT morgen.
Is wel een hele lange kaars dan (lol).
pi_180330540
Google vooraan _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 13:25:35 #41
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180330542
Trek heeft weer mooie fietsen _O_
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 13:27:06 #42
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180330567
Nou we kunnen 3,5 uur wat anders doen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180330582
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:27 schreef franklop het volgende:
Nou we kunnen 3,5 uur wat anders doen.
Yep F1.
  zondag 8 juli 2018 @ 13:30:04 #44
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180330613
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:28 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Yep F1.
De vakanties waren uitverkocht?
pi_180330659
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:27 schreef franklop het volgende:
Nou we kunnen 3,5 uur wat anders doen.
Podcastjes bijluisteren, beetje bijlezen rond het clubvoetbal. Prima man, niks mis mee.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180330682
een karige kopgroep, maar goed dat was te verwachten.
pi_180330690
Woensdag hopelijk wel strijd om weg te komen.
pi_180330750
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:12 schreef Masterminded het volgende:
Hoe doet Greg het eigenlijk in de ploegentijdritten van BMC? #nietetappe2

Straks hebben we Thomas Geraint morgen in het geel (lol).
Schijnt dat Thomas Geraint vorig jaar ook al in het geel reed ;)
pi_180330782
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:37 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Schijnt dat Thomas Geraint vorig jaar ook al in het geel reed ;)
Met een minuutje voorsprong op de eigenlijke kopman is wel even wat anders natuurlijk.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 13:39:52 #50
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180330811
Wat kan ze goed voorlezen.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180330825
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:58 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Heb je gisteren wel gekeken? Zijn treintje zat gisteren prima met zijn 3en bij elkaar redelijk vooraan in de finale terwijl Groenewegen hun wiel niet meer kon volgen en zat te sterven halverwege in het peloton. Dat ze gisteren faalden lag niet zo zeer aan de ondersteuning maar aan de slechte benen van Groenewegen zelf.

[..]

Dit dus. Die anti-TLJ act is soms nogal vermoeiend.
(In before ik weer een fanboy genoemd ga worden)
Ja, op 6.5km van de streep. Zoals altijd dus weer veel te vroeg én nog maar met drie man op dat moment... Dat bewijst vooral mijn punt dat hij dus te weinig ondersteund wordt. Als hij paar dagen terug zo goed was, dan kan dat niveau niet eens weg zijn. Hij wordt echter gewoon opgerookt tussen 30-5 kilometer al, dat is mijn ogen door de zwakke ploegondersteuning.

Misschien is Gaviria sowieso beter, maar die zit van 30-5km te lachen in het wiel bij teamgenoten, essentieel verschil.
Jack does it in real time...
  zondag 8 juli 2018 @ 13:41:16 #52
279824 Mansjester
City>United
pi_180330842
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:32 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Podcastjes bijluisteren, beetje bijlezen rond het clubvoetbal. Prima man, niks mis mee.
Neutrale kijkers,Live Slow ride fast en Rode Lantaarn.

Lekker man
pi_180330854
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:41 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Neutrale kijkers,Live Slow ride fast en Rode Lantaarn.

Lekker man
Heb jij ook wel eens met -10 buitengestaan op een voetbalveld?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 13:42:45 #54
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180330866
EfDieZjie.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 13:43:31 #55
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180330881
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:32 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Podcastjes bijluisteren, beetje bijlezen rond het clubvoetbal. Prima man, niks mis mee.
Insta Live van Terpstra met Corton terugkijken bijv. Of de roomvlog van Ten Dam.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 13:43:43 #56
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180330883
quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:41 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Heb jij ook wel eens met -10 buitengestaan op een voetbalveld?
Elke zelfliefhebbende voetballer heeft dat wel eens gedaan toch.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 13:43:44 #57
362868 Slobeend
of all places
pi_180330884
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:41 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Neutrale kijkers,Live Slow ride fast en Rode Lantaarn.

Lekker man
Prima showtjes weer.
pi_180330891
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:40 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Ja, op 6.5km van de streep. Zoals altijd dus weer veel te vroeg én nog maar met drie man op dat moment... Dat bewijst vooral mijn punt dat hij dus te weinig ondersteund wordt. Als hij paar dagen terug zo goed was, dan kan dat niveau niet eens weg zijn. Hij wordt echter gewoon opgerookt tussen 30-5 kilometer al, dat is mijn ogen door de zwakke ploegondersteuning.

Misschien is Gaviria sowieso beter, maar die zit van 30-5km te lachen in het wiel bij teamgenoten, essentieel verschil.
Groenewegen zegt zelf dat hij al veel eerder voelde dat hij niet goed genoeg was toen hij alle moeite had om weer aan te sluiten na de val van Demare.

Maar de ondersteuning was gisteren ook niet best inderdaad, maar ook met die ondersteuning had hij gisteren vast niet gewonnen.
  zondag 8 juli 2018 @ 13:44:25 #59
279824 Mansjester
City>United
pi_180330896
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:43 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Insta Live van Terpstra met Corton terugkijken bijv. Of de roomvlog van Ten Dam.
Ik trek die Corton niet. Dus die sla ik over.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 13:45:18 #60
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180330914
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:44 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik trek die Corton niet. Dus die sla ik over.
Vanwege SR?
Is wel veranderd hoor, enorm afgevallen en fietst zelf nu ook als een malle _O_
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 8 juli 2018 @ 13:46:06 #61
279824 Mansjester
City>United
pi_180330925
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:43 schreef franklop het volgende:

[..]

Elke zelfliefhebbende voetballer heeft dat wel eens gedaan toch.
Dit ja

Wij verwachten van Stinho ook dat ie weleens met -10 buiten heeft gekorfbald
pi_180330956
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:46 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Dit ja

Wij verwachten van Stinho ook dat ie weleens met -10 buiten heeft gekorfbald
Dat klopt wel, moet ik zeggen. -10 niet, maar het was zo koud met regen en ijzel dat ik bij de achterdeur op mijn vingers moet zuigen om de deur van het slot te kunnen draaien (lol).
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zondag 8 juli 2018 @ 13:48:24 #63
279824 Mansjester
City>United
pi_180330961
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:45 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Vanwege SR?
Is wel veranderd hoor, enorm afgevallen en fietst zelf nu ook als een malle _O_
Vanwege zijn terugkerende zogenaamd indrukwekkende kutreportages uit Zimbabwe enzo ja :r
pi_180330974
Het hoogtepunt in het leven van Eric Corton was een bezorgde huisvader acteren in een NPO3-serie.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 13:50:44 #65
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180331001
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:49 schreef Masterminded het volgende:
Het hoogtepunt in het leven van Eric Corton was een bezorgde huisvader acteren in een NPO3-serie.
Totdat ie neergeknald werd _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180331011
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:50 schreef franklop het volgende:

[..]

Totdat ie neergeknald werd _O_
Niet dat we hem gingen missen, want die stukjes met hem waren extreem cringeworthy.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 13:52:11 #67
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180331017
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:51 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Niet dat we hem gingen missen, want die stukjes met hem waren extreem cringeworthy.
Moest toch een stukje KRO gevoel in he.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180331149
Bergtrui voor Wanty _O_
pi_180331160
Waarom hebben ze in vredesnaam de TTT niet in het weekend gepland?
pi_180331162
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:01 schreef TheArt het volgende:
Bergtrui voor Wanty _O_
Moet hij wel voor Ledanois in het klassement blijven ;)
pi_180331184
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:01 schreef byah het volgende:
Waarom hebben ze in vredesnaam de TTT niet in het weekend gepland?
Zo boeiend is een TTT ook weer niet natuurlijk..

Maar qua planning hadden ze de weekenden qua etappes wel wat beter kunnen verdelen ja.
pi_180331210
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:02 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zo boeiend is een TTT ook weer niet natuurlijk..

Maar qua planning hadden ze de weekenden qua etappes wel wat beter kunnen verdelen ja.
Boeiender dan dit soort etappes :')
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 14:04:09 #73
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180331216
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:48 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Vanwege zijn terugkerende zogenaamd indrukwekkende kutreportages uit Zimbabwe enzo ja :r
Dan moet je toch een keer kijken want dit is echt anders.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 14:04:18 #74
451829 crew  H.Vviv
pi_180331218
Gogl laat zich terugzakken
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 14:04:20 #75
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180331219
Werner weer met een boodschap van algemeen nut *O*
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180331304
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:04 schreef H.Vviv het volgende:
Gogl laat zich terugzakken
Is hij gevallen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 14:09:01 #77
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180331305
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:04 schreef H.Vviv het volgende:
Gogl laat zich terugzakken
Waarom dat dan? :')
pi_180331317
José met Bobbie gaat nog niet heel lekker
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 14:10:14 #79
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180331328
Deze kopgroep _O-
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 14:10:24 #80
451829 crew  H.Vviv
pi_180331330
Ook Smith vind het mooi zo
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 14:10:49 #81
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_180331341
Gênant :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_180331352
Mag Chava al die kilometers in z'n eentje doen :D
  zondag 8 juli 2018 @ 14:11:40 #83
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180331361
Waarom zou je ook nog 3 uur voor lul op kop blijven rijden.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 14:12:28 #84
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180331374
Bedankt Jose voor de gratis reclame voor PCS
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 14:13:17 #85
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180331393
D&D zijn live *O*
pi_180331406
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 13:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

hier
Bedankt parcero, zal vanavond eens koekeloeren.
pi_180331424
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:02 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zo boeiend is een TTT ook weer niet natuurlijk..

Maar qua planning hadden ze de weekenden qua etappes wel wat beter kunnen verdelen ja.
het is deze Tour echt mensonterend
pi_180331429
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:09 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Waarom dat dan? :')
Ik kijk nu terug op mijn stream en hij leek op een klein klimmetje gewoon af te laten zakken. Is nog bij zijn ploegleider langs geweest, maar ik weet niet of hij echt een probleem had.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 14:16:25 #89
451829 crew  H.Vviv
pi_180331452
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:14 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik kijk nu terug op mijn stream en hij leek op een klein klimmetje gewoon af te laten zakken. Is nog bij zijn ploegleider langs geweest, maar ik weet niet of hij echt een probleem had.
Bergsprint was geweest en daarna heeft het voor Gogl geen nut om in de kopgroep te zitten. Hetzelfde voor Smith.
  zondag 8 juli 2018 @ 14:16:42 #90
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180331460
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:13 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Bedankt parcero, zal vanavond eens koekeloeren.
Over parceros gesproken, Sosa is toch op weg naar Trek. Ciccone en Porte ook, maar dit terzijde.
pi_180331468
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:02 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zo boeiend is een TTT ook weer niet natuurlijk..
Zeker morgen niet, met vier topfavorieten bij de eerste vijf starters.
pi_180331481
Huyskens twitterde op zondag 08-07-2018 om 13:23:03 Dylan van Baarle van Team Sky zegt zojuist op @NPORadio1 dat hij ook salbutamol-pufjes gebruikt. Omdat de longen van een wielrenner zwaar belast worden. NIET omdat 'ie astma heeft dus... reageer retweet
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 14:18:06 #93
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180331482
NOS is live. Loopt overigens tweehonderd meter voor op ES.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180331487
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:16 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Bergsprint was geweest en daarna heeft het voor Gogl geen nut om in de kopgroep te zitten. Hetzelfde voor Smith.
Dat zal het geweest zijn idd. Ze hadden nog voor de strijdlustigste renner kunnen gaan. :')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180331500
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Over parceros gesproken, Sosa is toch op weg naar Trek. Ciccone en Porte ook, maar dit terzijde.
Ah, Hector heeft goede bronnen (Acquadro).
pi_180331513
Op zich wel een ideale aankomst voor Kittel zo licht bergop.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 14:19:37 #97
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_180331515
Details op Chavanel zijn fiets :9~
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_180331525
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:19 schreef Columbiafan het volgende:
Op zich wel een ideale aankomst voor Kittel zo licht bergop.
Wie hoop je dat er wint?
pi_180331537
TrekSegafredo twitterde op zondag 08-07-2018 om 14:18:59 #TDF2018 #TourDeTFS Last km of stage 2: slightly uphill and tricky corner at about 800m to go! https://t.co/6YIA6fkhEi reageer retweet
  zondag 8 juli 2018 @ 14:21:16 #100
279824 Mansjester
City>United
pi_180331543
quote:
7s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:04 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Dan moet je toch een keer kijken want dit is echt anders.
Zal ik doen maat
pi_180331556
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:20 schreef Marcoss het volgende:
TrekSegafredo twitterde op zondag 08-07-2018 om 14:18:59 #TDF2018 #TourDeTFS Last km of stage 2: slightly uphill and tricky corner at about 800m to go! https://t.co/6YIA6fkhEi reageer retweet
oogt vrij smal
pi_180331595
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:19 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Wie hoop je dat er wint?
Ik vind Nando, Marcel, Dylan en Mark eigenlijk allemaal wel mooie jongens. Sagan, Kristoff, Greipel of Démare zou ik dan weer een stuk minder vinden.
pi_180331605
Ik ga zelf ook maar een stukje fietsen nu. Dit gaat nog wel even duren voordat het weer leuk wordt.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180331625
Blijft wel vreselijk klote dat Egan al een minuut verloren heeft.
pi_180331640
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:24 schreef Columbiafan het volgende:
Blijft wel vreselijk klote dat Egan al een minuut verloren heeft.
Die wint hij morgen wel weer (deels) terug.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180331641
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:17 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zeker morgen niet, met vier topfavorieten bij de eerste vijf starters.
Tenzij iemand van Sky/BMC straks wat boni seconden pakt bij de tussensprint? Gaan ze wel proberen lijkt me.
pi_180331656
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:25 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Tenzij iemand van Sky/BMC straks wat boni seconden pakt bij de tussensprint? Gaan ze wel proberen lijkt me.
Dat gaat weinig uitmaken gezien de tijdsverschillen in het klassement natuurlijk.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180331658
https://nos.nl/tour/video(...)e-sloot-gereden.html

Kindsoldaat is een goeie gozer. Zijn stem past niet bij zijn uitstraling.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180331682
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:25 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Tenzij iemand van Sky/BMC straks wat boni seconden pakt bij de tussensprint? Gaan ze wel proberen lijkt me.
Gaat om het ploegenklassement, dat gaan ze vandaag (normaal gesproken) niet meer recht trekken.
pi_180331693
Ik zie Quick Step morgen de schade wel binnen 20 seconden houden, Gaviria kan wel geel houden en dan Flip of Phil midweeks.
pi_180331718
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:26 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dat gaat weinig uitmaken gezien de tijdsverschillen in het klassement natuurlijk.
Ploegenklassement, juist ja. Even in de war.
pi_180331736
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ik zie Quick Step morgen de schade wel binnen 20 seconden houden, Gaviria kan wel geel houden en dan Flip of Phil midweeks.
Valt nog wel af te wachten of Gaviria vanavond nog wel nog in het geel staat.
pi_180331765
Als Demare en zijn jongens vandaag geen gekke dingen doen, zijn de eerste vier starters morgen in deze volgorde: Mitchelton, Sky, Movistar, BMC. Dan moet je al tot Quick-Step, die eerste staan, wachten tot er nog eens een zich er tussen komt zetten. Leuk man.
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 14:30:25 #114
351614 crew  ijs_beer
IJskoud de lekkerste.
pi_180331768
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:26 schreef marcodej het volgende:
https://nos.nl/tour/video(...)e-sloot-gereden.html

Kindsoldaat is een goeie gozer. Zijn stem past niet bij zijn uitstraling.
Zeeuws accent, klinkt altijd als Nederlands voor simpelen.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_180331872
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:30 schreef Koffieplanter het volgende:
Als Demare en zijn jongens vandaag geen gekke dingen doen, zijn de eerste vier starters morgen in deze volgorde: Mitchelton, Sky, Movistar, BMC. Dan moet je al tot Quick-Step, die eerste staan, wachten tot er nog eens een zich er tussen komt zetten. Leuk man.
Ik ben benieuwd naar Sunweb, die blijven zeker Movistar wel voor. Denk dat ze de schade op die andere ploegen die je noemt ook wel beperken.
pi_180331912
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:35 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd naar Sunweb, die blijven zeker Movistar wel voor. Denk dat ze de schade op die andere ploegen die je noemt ook wel beperken.
Sunweb had ik even over het hoofd gezien, my bad.
pi_180331928
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:36 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Sunweb had ik even over het hoofd gezien, my bad.
maar inderdaad wel jammer dat de favorieten als eerste starten
pi_180331964
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ik zie Quick Step morgen de schade wel binnen 20 seconden houden, Gaviria kan wel geel houden en dan Flip of Phil midweeks.
Flip en Phil hebben die voorsprong van 20 seconden niet natuurlijk ;)

Maar de TTT is wel echt lang dit keer, zou me verbazen als ze binnen 20 seconden van BMC blijven eigenlijk.
pi_180332022
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:39 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Flip en Phil hebben die voorsprong van 20 seconden niet natuurlijk ;)

Maar de TTT is wel echt lang dit keer, zou me verbazen als ze binnen 20 seconden van BMC blijven eigenlijk.
Oja, dat is waar. Dan is geel voor Thomas of Van Avermaet wel onvermijdelijk denk ik.
  zondag 8 juli 2018 @ 14:43:12 #120
279824 Mansjester
City>United
pi_180332038
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:30 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Zeeuws accent, klinkt altijd als Nederlands voor simpelen.
Dat is bijLimburgs,Twents en Fries ook zo
  Forum Admin zondag 8 juli 2018 @ 14:50:37 #121
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_180332182
Het lijkt alsof hij hier in zijn eentje fietst, en dat is ook zo.
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 8 juli 2018 @ 14:50:43 #122
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180332186
https://www.redbull.tv/tv

Allemaal even genieten van Mathieu jongons.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 14:50:52 #123
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180332192
De NOS heeft nu ook een Renaat, leuk
leuk
pi_180332262
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
https://www.redbull.tv/tv

Allemaal even genieten van Mathieu jongons.
Hopelijk geen Wielco'tje vandaag.
pi_180332272
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
https://www.redbull.tv/tv

Allemaal even genieten van Mathieu jongons.
Ook gewoon live op Ziggo Sport Extra 2.
pi_180332300
Schurter en Mathieu zijn samen al weg _O-
  zondag 8 juli 2018 @ 14:59:37 #127
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180332371
Lekker man.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 15:00:28 #128
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180332391
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 14:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
https://www.redbull.tv/tv

Allemaal even genieten van Mathieu jongons.
Mathieu is weer lekker aan het schroeien. ^O^
  zondag 8 juli 2018 @ 15:03:41 #129
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180332463
Ik ben ingeschakeld, heb ik nog wat gemist?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180332542
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:03 schreef naatje_1 het volgende:
Ik ben ingeschakeld, heb ik nog wat gemist?
niks
  zondag 8 juli 2018 @ 15:10:28 #131
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180332640
Mathieu lijkt zich een beetje te hebben opgeblazen.
pi_180332681
sporza_koers twitterde op zondag 08-07-2018 om 13:34:30 [email protected] rijdt voort ondanks breuk: "100 dollar voor het goeie doel per rit die ik uitrijd"https://t.co/NEnlf0cyN3 #TDF2018 https://t.co/7fpzZUaDvM reageer retweet
Lolwtf
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 15:13:20 #133
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180332726
quote:
11s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:10 schreef LekkerWeertje het volgende:
Mathieu lijkt zich een beetje te hebben opgeblazen.
Ja leuk, is niet in de Tour.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180332770
Volgende week zondag gaat t leuk worden :9~ :9
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 8 juli 2018 @ 15:17:00 #135
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180332851
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:14 schreef TLC het volgende:
Volgende week zondag gaat t leuk worden :9~ :9
Broekje is al uit
  zondag 8 juli 2018 @ 15:17:29 #136
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180332863
quote:
11s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:10 schreef LekkerWeertje het volgende:
Mathieu lijkt zich een beetje te hebben opgeblazen.
Het is vooral Schurter die na die oorwassing op vrijdag even op bezoek is geweest bij de bloedbank. Schroeien voor gevorderden.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Forum Admin zondag 8 juli 2018 @ 15:26:23 #137
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_180333108
Abandon ;(
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_180333166
Tot een volgende keer Tsgabu!
pi_180333174
Sneu
  zondag 8 juli 2018 @ 15:29:39 #140
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180333179
Dit gaat Mollema morgen zeker een minuutje kosten.
  zondag 8 juli 2018 @ 15:31:42 #141
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180333239
Chute
  Forum Admin zondag 8 juli 2018 @ 15:32:10 #142
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_180333254
Dit ziet er ook niet best uit
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 8 juli 2018 @ 15:33:55 #143
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180333293
Hij loopt niet al te prettig... Maar hij fietst weer
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180333305
FDJ is nog weinig gelukkig.
  zondag 8 juli 2018 @ 15:36:00 #145
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180333338
Grmay :'(
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 15:38:40 #146
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180333384
Grmay :(
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 8 juli 2018 @ 15:39:51 #147
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180333412
Ah in je eentje 200km op kop rijden. Leuk, gezellig, geweldig allemaal
  zondag 8 juli 2018 @ 15:53:02 #148
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180333715
Tot zover weer de Afrikaanse inbreng deze Tour.
pi_180333771
thijszonneveld twitterde op zondag 08-07-2018 om 15:49:18 Craddock lieve jongen, ga alsjeblieft naar huis. reageer retweet
pi_180333790
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:55 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 08-07-2018 om 15:49:18 Craddock lieve jongen, ga alsjeblieft naar huis. reageer retweet
En neem Thijs mee aub
  zondag 8 juli 2018 @ 15:56:51 #151
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180333800
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:55 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 08-07-2018 om 15:49:18 Craddock lieve jongen, ga alsjeblieft naar huis. reageer retweet
bij Thijs op de bank zeker.
😆
  zondag 8 juli 2018 @ 15:57:26 #152
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180333810
In de voetsporen van Navardauskas?
74 km - Drie minuten voorsprong heeft Chavanel nog op het peloton.

De laatste renner die solo over de finish ging in een vlakke Touretappe was Ramunas Navardauskas in 2014. Hij hield destijds 7 seconden over op het razende peloton.


Alsof dit ook maar enigszins vergelijkbaar is :'). Bovendien was de rit van Boasson Hagen vorig jaar ook vrij vlak.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:05:54 #153
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334047
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 15:11 schreef Masterminded het volgende:
sporza_koers twitterde op zondag 08-07-2018 om 13:34:30 [email protected] rijdt voort ondanks breuk: "100 dollar voor het goeie doel per rit die ik uitrijd"https://t.co/NEnlf0cyN3 #TDF2018 https://t.co/7fpzZUaDvM reageer retweet
Lolwtf
Hey Stijn, nog gefeliciteerd met het behalen van je P.

Enfin, saaie etappe, maar hoop dat Chavanel het vol kan houden.
En daar wil ik het graag bij laten.
pi_180334086
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:05 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Hey Stijn, nog gefeliciteerd met het behalen van je P.

Enfin, saaie etappe, maar hoop dat Chavanel het vol kan houden.
Dan weet je blijkbaar meer dan ik.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:07:59 #155
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180334102
NOS :')
  zondag 8 juli 2018 @ 16:09:56 #156
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334139
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:07 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dan weet je blijkbaar meer dan ik.
O. Nouja, geen bericht is goed bericht na een paar weken ! ! !
Ik wacht in spanning af.

Mollema de meest overschatte renner voor deze Tour?
En daar wil ik het graag bij laten.
pi_180334150
waarom is de stream opeens journaal -O-
  zondag 8 juli 2018 @ 16:11:28 #158
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180334170
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:09 schreef O_o_ het volgende:

[..]

O. Nouja, geen bericht is goed bericht na een paar weken ! ! !
Ik wacht in spanning af.

Mollema de meest overschatte renner voor deze Tour?
Nou ja, Mollema komt nauwelijks voor in alle voorbeschouwingen en krijgt hoogstens 1 ster, dus overschat zou ik niet willen zeggen.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:11:43 #159
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180334173
Belg pakken jongens.
pi_180334185
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:11 schreef kaasplankje het volgende:
Belg pakken jongens.
Ze zijn al weer terug.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 16:12:50 #161
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334198
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:11 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Nou ja, Mollema komt nauwelijks voor in alle voorbeschouwingen en krijgt hoogstens 1 ster, dus overschat zou ik niet willen zeggen.
Nou, op Ameland gingen ze behoorlijk uit hun plaat voorbije weken.
En daar wil ik het graag bij laten.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:13:20 #162
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180334209
Lekker genieten met Michel en José.
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 16:13:39 #163
436595 crew  Sked
up up up
pi_180334218
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:12 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Nou, op Ameland gingen ze behoorlijk uit hun plaat voorbije weken.
Ameland bestaat niet.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:13:59 #164
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180334226
DansLaMusette twitterde op zondag 08-07-2018 om 16:09:47 On comprend mieux pourquoi Fernando Gaviria est respecté dans le peloton. #TDF2018 https://t.co/TYEE1Rt6iu reageer retweet
  zondag 8 juli 2018 @ 16:14:29 #165
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334240
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:13 schreef Sked het volgende:

[..]

Ameland bestaat niet.
Lourdes.
En daar wil ik het graag bij laten.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:15:30 #166
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334262
Ik vind het wel tof dat Terpstra meedoet, de Godenzoon uit Assendelft.
En daar wil ik het graag bij laten.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:17:39 #167
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180334325
Helaas moet ik de finale missen, wel een groot deel van de OP weer gelezen, was weer fijn. Ga nu aan de BBQ.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180334462
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:11 schreef kaasplankje het volgende:
Belg pakken jongens.
Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
  zondag 8 juli 2018 @ 16:24:41 #169
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180334487
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:23 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
Whahaha. Lol 😂
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 16:24:44 #170
436595 crew  Sked
up up up
pi_180334491
1. Chavanel
2. Sagan
3. Gaviria

Tussensprint
  zondag 8 juli 2018 @ 16:27:45 #171
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180334562
Wordt het vandaag een sprint of wordt het een sprint?
  zondag 8 juli 2018 @ 16:28:04 #172
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334573
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:24 schreef Sked het volgende:
1. Chavanel
2. Sagan
3. Gaviria

Tussensprint
Sagan rulez.

Gr gr.
En daar wil ik het graag bij laten.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:28:43 #173
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334590
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:27 schreef kaasplankje het volgende:
Wordt het vandaag een sprint of wordt het een sprint?
Met een aankomst bergop?

Dit lijkt mij heel stug ! ! !
En daar wil ik het graag bij laten.
pi_180334634
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:28 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Met een aankomst bergop?

Dit lijkt mij heel stug ! ! !
Bergrop?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 16:31:46 #175
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334667
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:30 schreef Felagund het volgende:

[..]

Bergrop?
Was een grapje, Hans.

Schakel maar terug naar sbs.
En daar wil ik het graag bij laten.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:32:23 #176
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180334717
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:31 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Was een grapje, Hans.

Schakel maar terug naar sbs.
Matige grap. Je bent zelf een Hans. :+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 16:33:39 #178
478415 O_o_
Ostentatief.
pi_180334736
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:33 schreef Felagund het volgende:

[..]

Matige grap. Je bent zelf een Hans. :+
Grapje, verkleinwoord.
En daar wil ik het graag bij laten.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 16:35:15 #179
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180334799
OP NAAR HET TDF TOPIC
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 8 juli 2018 @ 16:35:37 #180
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180334811
SJUUT
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 16:35:37 #181
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180334812
Oh ik was er al.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 16:35:40 #182
436595 crew  Sked
up up up
pi_180334814
Astanagod chute
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 16:35:50 #183
436595 crew  Sked
up up up
pi_180334824
LL :(
  zondag 8 juli 2018 @ 16:35:54 #184
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180334827
RIP LLS ;(
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 16:36:00 #185
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180334831
LLS :(
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180334844
Wij bidden voor LL Cool.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:36:30 #187
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180334851
Sleutelbeentje?
  zondag 8 juli 2018 @ 16:36:36 #188
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180334854
Dit is wel klaar.
  Forum Admin zondag 8 juli 2018 @ 16:36:39 #189
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_180334857
:'(
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 16:36:41 #190
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180334858
Rug of sleutelbeentje?
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 16:37:00 #191
436595 crew  Sked
up up up
pi_180334869
Dit is niet leuk.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:37:02 #192
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180334871
Heel de giro geen grote valpartijen gehad en hier gaan ze bij bosjes
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 16:37:07 #193
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180334875
Hij houdt z'n arm vast. Denk sleutelbeen.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 8 juli 2018 @ 16:37:42 #194
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180334891
Auw die schouder
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 8 juli 2018 @ 16:37:52 #195
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_180334896
Geen sleutelbeen lijkt me.
sig verwijderd door FA
  zondag 8 juli 2018 @ 16:37:52 #196
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180334897
Elleboog zal wel gebroken zijn. Er kan een streep door.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180334926
Luis Leon. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 16:38:44 #198
436595 crew  Sked
up up up
pi_180334927
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:37 schreef franklop het volgende:
Heel de giro geen grote valpartijen gehad en hier gaan ze bij bosjes
In de Tour zouden ze nog vallen als ze helemaal alleen rijden..
  zondag 8 juli 2018 @ 16:39:04 #199
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180334939
Abandon LLS :(
pi_180334946
ABANDON
pi_180334958
Tot een volgende keer Loewies!
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:39:37 #202
451829 crew  H.Vviv
pi_180334959
Over voor LLS. Zuur voor de ploegentijdrit van Astana
pi_180334997
Tijd voor de bergettapes
  zondag 8 juli 2018 @ 16:41:24 #204
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180335016
Arme Lulu :{
  zondag 8 juli 2018 @ 16:41:57 #205
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180335031
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:40 schreef PSVCL het volgende:
Tijd voor de bergettapes
Dan moet je nog anderhalve week geduld hebben, ouwe reus.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:43:28 #206
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335079
ABANDON LULU :(
pi_180335082
Luis Leon, zag er smerig uit :{
  zondag 8 juli 2018 @ 16:45:31 #208
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180335126
LLS abendon jammer altijd wel een renner die voor sensatie zorgt in de bergetappes en overgangsetappes
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zondag 8 juli 2018 @ 16:47:56 #209
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335187
Yaids sjuut
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Forum Admin zondag 8 juli 2018 @ 16:47:58 #210
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_180335190
Wat een nerveusiteit joh
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:48:15 #211
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335201
Dit duurde exact 24 seconden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 16:48:32 #212
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335213
Hoogspanning in peloton. Rustig aan jongens, er fietst maar één persoon vooruit
pi_180335223
Wattageaidscomputertje moet wel mee (lol).
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:48:53 #214
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335226
Dieljee sjuut
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180335228
Dillier ook :o
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:49:05 #216
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335238
Amai, mijn FPCL man Dillier
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335247
Dit is niet leuk
pi_180335250
Wat een valpartijen man
pi_180335251
Ja, kleinere ploegen zorgen echt voor minder valpartijen!
  zondag 8 juli 2018 @ 16:49:34 #220
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335255
Jongens toch, zijwieltjes in aanbieding bij lokale fietsenmaker
pi_180335279
Motortje kapot?
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:49 schreef wimderon het volgende:
Ja, kleinere ploegen zorgen echt voor minder valpartijen!
Minder ploegen lijkt mij effectiever.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 16:50:35 #222
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335281
Tia had nu overigens zijn hele ploeg op kop gezet
  zondag 8 juli 2018 @ 16:50:36 #223
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180335282
Yates is gewoon niet goed, volgens mij.
pi_180335295
Stayeren achter de auto, wow
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:51:22 #225
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335308
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:50 schreef LekkerWeertje het volgende:
Yates is gewoon niet goed, volgens mij.
Daar heb je geen Tour voor nodig om erachter te komen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335312
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:50 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tia had nu overigens zijn hele ploeg op kop gezet
Tussen de auto's? Lijkt mij overbodig.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 16:51:57 #227
362868 Slobeend
of all places
pi_180335326
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:49 schreef wimderon het volgende:
Ja, kleinere ploegen zorgen echt voor minder valpartijen!
Renners beweren dat het wel degelijk verschil maakt.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:52:12 #228
451829 crew  H.Vviv
pi_180335334
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:50 schreef Felagund het volgende:
Motortje kapot?

[..]

Minder ploegen lijkt mij effectiever.
Kiezen voor andere type etappes in het begin van de ronde is nog effectiever.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:52:14 #229
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335336
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:51 schreef Felagund het volgende:

[..]

Tussen de auto's? Lijkt mij overbodig.
Nee op kop van peloton natuurlijk.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:52:22 #230
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335340
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Renners beweren dat het wel degelijk maakt.
Goede zin.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180335342
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:41 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dan moet je nog anderhalve week geduld hebben, ouwe reus.
We hebben geduld 8-)
  zondag 8 juli 2018 @ 16:52:47 #232
362868 Slobeend
of all places
pi_180335349
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Goede zin.
Goed dat je er bovenop zit.
pi_180335350
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Nee op kop van peloton natuurlijk.
Ah, zo bedoel je. :D Yates is niet heel gevaarlijk lijkt me.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:53:09 #234
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335363
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Kiezen voor andere type etappes in het begin van de ronde is nog effectiever.
Maar wij willen sprints zien!!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 16:53:13 #235
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180335365
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Kiezen voor andere type etappes in het begin van de ronde is nog effectiever.
Ze willen het zolang mogelijk spannend houden; daarom gaan we nu een ruime week sprinten.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:53:22 #236
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335371
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ah, zo bedoel je. :D Yates is niet heel gevaarlijk lijkt me.
Het is en blijft een lollerbrit
  zondag 8 juli 2018 @ 16:53:58 #237
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335386
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Goed dat je er bovenop zit.
Ik sta net zo scherp als de renners.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180335397
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:53 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het is en blijft een lollerbrit
dit ja.
pi_180335400
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik sta net zo scherp als de renners.
Je hebt een dagje hoogtestage gedaan?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180335405
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:52 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Kiezen voor andere type etappes in het begin van de ronde is nog effectiever.
Tot na de eerst serieuze bergetappe heb je nog die nervositeit. Dan moet je al bijna met een bergetappe starten, maar dan heb je in de eerste etappe nog steeds het probleem. Helemaal voorkomen is lastig.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:55:03 #241
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335409
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:54 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Je hebt een dagje hoogtestage gedaan?
De hele Giro
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335415
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik sta net zo scherp als de renners.
Je hebt ook genoeg gepuft?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 16:55:54 #243
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180335432
Maar Yates leek er niet veel zin in te hebben vandaag. Stond er een beetje verloren bij terwijl hij het computertje van z'n fiets aan het peuteren was. Kun je zien als een methode van niet in paniek raken; ik zie er eerder in dat ie niet geconcentreerd bezig is met de wedstrijd.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:56:07 #244
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335438
Ze hadden het over de prijs van de strijdlust en iemand die hem niet gekregen heeft.

Was dat weer over De Gendt?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:56:33 #245
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335451
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:55 schreef LekkerWeertje het volgende:
Maar Yates leek er niet veel zin in te hebben vandaag. Stond er een beetje verloren bij terwijl hij het computertje van z'n fiets aan het peuteren was. Kun je zien als een methode van niet in paniek raken; ik zie er eerder in dat ie niet geconcentreerd bezig is met de wedstrijd.
Lag er gisteren ook bij toch? Zal ook niet meehelpen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335455
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:55 schreef LekkerWeertje het volgende:
Maar Yates leek er niet veel zin in te hebben vandaag. Stond er een beetje verloren bij terwijl hij het computertje van z'n fiets aan het peuteren was. Kun je zien als een methode van niet in paniek raken; ik zie er eerder in dat ie niet geconcentreerd bezig is met de wedstrijd.
Ik denk meer dat het moedeloosheid is. Gisteren al tijd verloren, vandaag dan gevallen, morgen die ploegentijdrit. Allemaal verre van ideaal.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:58:23 #247
279824 Mansjester
City>United
pi_180335501
Nog maar eerste topic van vandaag

De Tour leeft niet echt he
pi_180335512
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:56 schreef franklop het volgende:
Ze hadden het over de strijd van de prijslust en iemand die hem niet gekregen heeft.

Was dat weer over De Gendt?
Prijslust.
  zondag 8 juli 2018 @ 16:58:46 #249
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335521
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:54 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Je hebt een dagje hoogtestage gedaan?
Ik slaap in een hoogtetent.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 16:58:52 #250
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180335525
Demaar lek :{
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 16:58:57 #251
436595 crew  Sked
up up up
pi_180335531
Gvd Arnaud :')
  zondag 8 juli 2018 @ 16:58:57 #252
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180335532
Demare weer. :')
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:58:59 #253
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335535
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef Mansjester het volgende:
Nog maar eerste topic van vandaag

De Tour leeft niet echt he
Denk dat het vooral aan het soort etappe ligt :+

+ dat het mooi weer is
+ dat de F1 net voorbij is
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 16:59:29 #254
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335550
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:55 schreef Felagund het volgende:

[..]

Je hebt ook genoeg gepuft?
Net als Van Baarle heb ik geen astma maar gebruik ik toch salbutamol. Je weet nooit waar het goed voor is.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 16:59:31 #255
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335551
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef wimderon het volgende:

[..]

Prijslust.
Allemachtig

Strijd van de prijslust :') Ik hef mezelf op.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335552
TourDeJose twitterde op zondag 08-07-2018 om 16:57:04 Laatste break alarm. De finale nu zonder onderbrekingen op @Eurosport_NL 1/Player #TDF2018 https://t.co/9SXBS6rnES reageer retweet
2lwa9w3.gif
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 16:59:59 #257
436595 crew  Sked
up up up
pi_180335565
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef Mansjester het volgende:
Nog maar eerste topic van vandaag

De Tour leeft niet echt he
Dit zijn nou ook niet echt de etappes waarvoor men binnen blijft zitten.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:00:14 #258
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335571
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef franklop het volgende:

[..]

Denk dat het vooral aan het soort etappe ligt :+

+ dat het mooi weer is
+ dat de F1 net voorbij is
En een matige etappe
pi_180335579
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 16:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik slaap in een hoogtetent.
Ben jij Mathieu van der Poel?
  zondag 8 juli 2018 @ 17:01:50 #260
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335608
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:00 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ben jij Mathieu van der Poel?
Was het maar zo'n feest.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:02:05 #261
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335616
KITTEL PRAAT NEDERLANDS
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 17:03:35 #262
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180335653
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:02 schreef franklop het volgende:
KITTEL PRAAT NEDERLANDS
al een poosje geloof ik
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:03:36 #263
436595 crew  Sked
up up up
pi_180335654
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:02 schreef franklop het volgende:
KITTEL PRAAT NEDERLANDS
Ga weg.
pi_180335684
quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:03 schreef Sked het volgende:

[..]

Ga weg.
Wist jij dat Asensio een halve Nederlander is?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:05:04 #265
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180335692
Dimension voor EBH of voor Cav?
  zondag 8 juli 2018 @ 17:05:41 #266
362868 Slobeend
of all places
pi_180335705
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:04 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wist jij dat Asensio een halve Nederlander is?
IJsland heeft 300.000 inwoners.
pi_180335713
Pasqualon is icon_darkhorse.png. :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 17:06:14 #268
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335722
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:05 schreef LekkerWeertje het volgende:
Dimension voor EBH of voor Cav?
Vreemde vraag.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 17:06:40 #269
362868 Slobeend
of all places
pi_180335735
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:05 schreef Koffieplanter het volgende:
Pasqualon is [ afbeelding ]. :9~
Ik werd daar ook al blij van.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:06:52 #270
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_180335740
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:05 schreef Slobeend het volgende:

[..]

IJsland heeft 300.000 inwoners.
Roglic was vroeger schansspringer
  zondag 8 juli 2018 @ 17:07:35 #271
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335760
Jens Voigt heeft ZEVEN!! kinderen
pi_180335777
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:06 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Roglic was vroeger schansspringer
Ik wil niet heel ongelegen binnenvallen, maar om 19:55 zendt RTL7 een portret uit: "Roglic: van schans naar Tour De France".
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180335778
Gaat er nog een klassementsrenner gratis secondjes meepakken? Dat feest is over 2 kilometer.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:08:28 #274
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_180335782
Adam Hansen maakt z'n eigen schoenen
  zondag 8 juli 2018 @ 17:08:40 #275
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180335785
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:08 schreef wimderon het volgende:
Gaat er nog een klassementsrenner gratis secondjes meepakken? Dat feest is over 2 kilometer.
Krek heeft dat beloofd.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:09:13 #276
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335797
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:08 schreef wimderon het volgende:
Gaat er nog een klassementsrenner gratis secondjes meepakken? Dat feest is over 2 kilometer.
Ik gok op Froome
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335801
Jezus christ gasten doe eens rustig :')
  zondag 8 juli 2018 @ 17:09:47 #278
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_180335810
Wat een achterlijke rit. Er wordt naar mijn gevoel ook veel te vaak gestart in de Vendee. Saaie streek joh :{w
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_180335821
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:08 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik wil niet heel ongelegen binnenvallen, maar om 19:55 zendt RTL7 een portret uit: "Roglic: van schans naar Tour De France".
Ik kijk nog liever naar een aflevering 'Met glans van de schans', met Marco Barink en consorten.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:10:22 #280
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335829
Zo'n sprintje helpt natuurlijk ook erg goed mee aan de nervositeit in het peloton
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335844
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:10 schreef franklop het volgende:
Zo'n sprintje helpt natuurlijk ook erg goed mee aan de nervositeit in het peloton
Gare keuze ook van de organisatie om dit weer in te voeren. Alsof de klassementsrenners even gaan sprinten hier.
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:11:22 #282
436595 crew  Sked
up up up
pi_180335850
G. :{
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:11:29 #283
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335852
Al dat gedoe om er vervolgens niet voor te sprinten :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335858
laten ze toch Thomas toch gratis een seconde pakken :')
  zondag 8 juli 2018 @ 17:11:44 #285
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335861
Alle heisa voor niets :')
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:11:44 #286
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335862
Thomas staat na morgen dus in het geel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335865
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:10 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik kijk nog liever naar een aflevering 'Met glans van de schans', met Marco Barink en consorten.
De altijd saaie, minimalistische Marco Barink.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180335874
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:11 schreef franklop het volgende:
Thomas staat na morgen dus in het geel
Stond 'ie ook zonder deze seconde.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:13:11 #289
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335892
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stond 'ie ook zonder deze seconde.
Daar had je waarschijnlijk wel gelijk in gehad.

Al hou ik met BMC en Krek nog wel een slagje om de arm.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335894
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stond 'ie ook zonder deze seconde.
Tenzij BMC wint. Dan is het Greg.
pi_180335897
Nuttig die shots van de helikopter
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:15:38 #292
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335937
DylanvanBaarle twitterde op zondag 08-07-2018 om 17:13:47 Ze hebben me niet gevraagd naar of ik astma/inspanningsastma heb. Ik gebruik de inhaler al vanaf dat ik 10 jaar ben, maar dan alleen bij inspanning. Dus inderdaad geen astma maar WEL inspanningsastma. Dankjewel ! https://t.co/yclh1qYpph reageer retweet
Dankjewel !
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180335943
Nando is aan het freewheelen.
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:16:28 #294
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335951
Craddock finisht morgen buiten tijd vrees ik.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 17:18:13 #295
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180335984
Ik word moe van klassementsploegen die op kop gaan beuken zodat hun kopman veilig is
  zondag 8 juli 2018 @ 17:18:17 #296
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180335986
Kittel
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:18:18 #297
436595 crew  Sked
up up up
pi_180335987
Godver _O-
  zondag 8 juli 2018 @ 17:18:18 #298
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180335988
Jammer Marcel!
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  Redactie Sport zondag 8 juli 2018 @ 17:18:22 #299
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_180335990
Kittel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 17:18:34 #300
362868 Slobeend
of all places
pi_180335994
Bye Kietel
  zondag 8 juli 2018 @ 17:18:39 #301
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180335996
Laat die computer lekker! :')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')