abonnement Unibet Coolblue
pi_180276406
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 10:07 schreef Aure het volgende:
Volgens mij maakt dat niets uit peace. Ik heb die van mij bij de prenatal gehaald (want 2.50 goedkoper :') ), maar volgens mij is die hetzelfde als van de Hema. Sowieso is het altijd dezelfde maat, er zal misschien soms verschil zijn in kwaliteit?

En fijn om af en toe gewoon een excuus te hebben om dingen te bestellen he :D ik kreeg de laatste weken wel 3 pakketjes per week. Heerlijk O+ :D
Haha goedkoper is eigenlijk altijd beter!!
Voor mij geldt:
Hema --> lopend
Prenatal --> half uur rijden
Andere babyzaak --> half uur rijden
En mijn hormonen willen hem NU :D

Tink, leuk dat iedereen om je heen zo betrokken is! En al die kleine dingen tikken ook best nog wel aan! Phoe, Ik dacht dat we al veel hadden, maar als ik die uitzetlijst nog eens kritisch bekijk hebben we echt nog wel veel (kleine) dingen nodig.

Helsinki, 30 weken al weer! *O* Tijd gaat snel. Ik ben morgen 28 weken. En die ferm bewegende buik is hier ook een issue. Als ik mijn arm ook maar iets op mijn buik laat rusten dan wordt er geprotesteerd. Ook wel weer tof om te voelen :)
  vrijdag 6 juli 2018 @ 11:46:55 #52
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180277290
Ha, als het geen issue is dan ben ik de laatste die het ervan wil maken hoor Tink :P. En als het zo beschrijft met lunch en alles, dan is het alsnog een leuk cadeau inderdaad. Ik zag meer voor me dat je een cadeautje uitpakt en dan zegt goh bedankt voor deze prachtige kruik. En verder blijkt maar weer dat iedereen anders is, ik hoefde geen luieremmer en allemaal zogenaamd nodige kleine dingen, maar had juist wel dure wensen als drager/doek/zwangerschapsbuikdansyogacursus.

NicolasJoy, is de condoleance overslaan nog een optie, als het reizen zo intensief voor haar is? Mij lijkt dat je je dat als zwangere kleindochter best kan permitteren.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_180281564
Nicolasjoy nog gecondoleerd. Hopenlijk vinden jullie een passende oplossing voor het reizen.

Tink zo gaan wij morgen met mijn ouders op pad om een kinderwagen uit te zoeken.

Limone welkom *O*

Spees wat een lief pakje zag ik voorbij komen. Ik kende dat merk nog helemaal niet *op handen gaat zitten*

Ik ben sinds vandaag volledig ziekgemeld van werk. Mijn werkgever was gister op de afdeling en was blijkbaar al even bezig met observeren en heeft me op het hart gedrukt dat het echt niet erg is. Dat het goed is om nu aan mijzelf te denken.
Hij zei je hebt nog een kind rondlopen, die is belangrijker dan dat wij zijn.
En zo heb ik afgelopen nacht weer eens rustig geslapen, mocht ik van vriend blijven liggen en heeft hij kleuter naar school gebracht en kreeg ik ook nog eens ontbijt op bed haha!
Het heeft me dus onbewust veel bezig gehouden dat werken.
pi_180282837
Limone gefeliciteerd en welkom!

Tink; wat lief van je schoonouders! Dat wordt leuk shoppen! Wit is misschien niet handig, wel mooi
;) en uiteindelijk wordt een gekleurde net zo vies. Wij hebben zelf een crèmekleurig boxkleed en ik heb al bedacht dat ik er wel hydrofiel ofzo onder leg.

Peacefull; :* voor het werken in een warm klaslokaal en :* voor de cursus.

Spees-eend; wat een super leuk lief pakje! O+

Ik herken het moeilijk geld uitgeven aan mezelf zeker! Heb veel zangerschapskleding gekregen en in de sale gekocht. Nu het al zolang heerlijk zomer is heb ik eigenlijk nog wel wat meer zomerkleding nodig. Maar dat ga ik nu toch echt niet meer aanschaffen. Dus dan de wasmachine maar wat vaker aan. Loop voor m’n gevoel in steeds weer dezelfde kleding.

aapieannie; wat fijn zo’n meedenkende en meelevende werkgever! En een lieve vriend is helemaal goud waard. Lekker van de rust en het verwennen genieten!

Uk is nog steeds binnen :D buik blijft onrustig maar ik voel uk gelukkig wel weer veel bewegen. Morgen 37 weken dus dat gaan we halen! *O* Vriend is vandaag toch maar weer gaan werken, kan naar huis zodra het nodig is. Maar ik merk dat ik het lastig vind zonder hem, heb de behoefte om continu in z’n buurt te zijn. Herken dat toch echt niet zo van mezelf. Dus ben ik steeds maar kleine klusjes aan het doen ter afleiding.
  vrijdag 6 juli 2018 @ 16:20:40 #55
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180283183
Zeer herkenbaar Peace, dat wordt hier ook niet gewaardeerd :D. En ja, de tijd vliegt. Ik bedenk me steeds hoeveel weken het nog maximaal kan duren voordat onze Bambino er is: duurt niet heel lang meer (en ook wel) O+.

Aapie, fijn dat je werkgever er zo in staat en dat ook laat blijken. Goed dat je voor jezelf kiest!

Takkie, wat ben ik blij voor je :). Lukt het wel om jezelf een beetje af te leiden? Ik heb nu nog 1 shirtje gekocht en laat het hier wel bij denk ik. Vind het leuker om babydingen te kopen en straks hopelijk weer meer zin om het ook aan mezelf uit te geven. Soms heb ik m'n prioriteiten echt niet helemaal op orde. Een muziekdoosje voor aan de muur van ¤50 is geen enkel probleem. Maar een broek van ¤30 is dan opeens 'zonde, want ik moet nog maar eventjes' :').
  vrijdag 6 juli 2018 @ 18:03:28 #56
342418 VKV
Plausibel
pi_180286062
Spees_eend wat een schattig pakje, die zou hier ook zo in de kast kunnen liggen, helemaal mijn smaak O+

Takkie88 yeahh de 37 weken mijlpaal in aantocht, supergoed! :D Dat moet een hele geruststelling zijn.

aapieannie wat een fijne werkgever, dat die zo goed rekening houdt met je, daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen denk ik zo! Nu lekker tot rust komen.

Over die zwangerschapskleding, ik had er nog wel moeite mee om ook shirts te kopen, heb van mezelf al wel wat langere shirts dus dacht het wel te gaan redden, maar de buik takes over...en piept dus ook bij het overgrote deel van m'n shirts er inmiddels onderuit :') Dus toch maar zwangerschapsshirts bijgekocht (en word ik gek, of lijkt je buik daardoor ineens veel "zwangerder"?).

Vandaag 31 weken *O* Elke vrijdag is een wekenwisselfeestje, en elke maandag is een moment om even stil te staan bij hoe lang ik nog moet werken haha. Aanstaande maandag nog 5 weken :) Ik zou eerlijk gezegd nu al niet weten wat ik moet doen tijdens het verlof maar dat zien we dan wel weer.
Vandaag ook eindelijk de kinderopvang geregeld, weer wat uit m'n hoofd.
pi_180292965
Hopelijk geeft het ziekgemeld zijn rust aapieannie!

Takkie, fijn dat het nog goed gaat, mooie mijlpaal dan morgen!

VKV, ach, tijdens dat verlof verzin je vast nog wel wat :+ Ik kan kasten uitruimen, zwemmen en bakken wel aanbevelen, maar weet niet of het je ding is ;)

Hier vieren we dit weekend de verjaardag van onze peuter. Die is jarig met 39+4, dus dat vonden we wel erg spannend worden en zo sneu als haar feestje dan ineens niet door kan gaan.
pi_180293981
Limone wat leuk! Gefeliciteerd!! O+
pi_180294518
Limone gefeliciteerd!

Helsinki 30w boks :7.

Takkie 37w mijlpaal whoehoe! *O*

Aapie wat een fijne werkgever zeg! Nou maar rustig aan de komende tijd..

IMA relaxed dat de oma’s nog oppassen :). De mijne zijn er zelf al vanuit gegaan dat ze vanaf mijn verlof een paar maanden vrij zijn.. en slim om de verjaardag alvast te vieren idd. Ze wordt 3 toch? :)

Meer dames die ook zo moe zijn? Ik ben echt zo moe, vanmiddag een dutje meegedaan met peuter (bijna 3 uur :@). Mijn waardes zijn allemaal perfect (ijzer, bloeddruk) dus zou het dan toch deels met het weer te maken hebben?
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_180294632
Feyre, hier waren ze eerder bang dat ik haar dan al die tijd thuis zou houden :+ Inderdaad 3!

En moe kan prima toch? Weer/groei/drukte van de peuter erbij.
  vrijdag 6 juli 2018 @ 23:13:29 #61
342418 VKV
Plausibel
pi_180295324
Hier ook vanmiddag 3 uur liggen pitten Feyre, denk dat het deels door het weer komt, maar vermoed ook dat het derde trimester gewoon zijn intrede heeft gedaan :P
pi_180295672
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 22:34 schreef Feyre het volgende:

Meer dames die ook zo moe zijn? Ik ben echt zo moe, vanmiddag een dutje meegedaan met peuter (bijna 3 uur :@). Mijn waardes zijn allemaal perfect (ijzer, bloeddruk) dus zou het dan toch deels met het weer te maken hebben?
Ja, ook zo moe. Ik moet elke dag zeker een half uur een dutje doen. Ik moet me soms echt voortslepen, verschrikkelijk. Na de lunch en voor het diner zijn de dipjes het ergst.
pi_180295743
Na de lunch hier ook altijd even uurtje liggen en dutten... niet alleen voor m’n bekken maar idd ook gewoon moe
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_180299109
Zo herkenbaar!
Ik ben ook zo moe!

En dan ‘s nachts niet kunnen slapen ;)
pi_180301299
Ontiegelijk moe, check. En met een peuter die al een hele tijd niet meer overdag slaapt, zit een dutje er lang niet meer altijd in. -O-
pi_180301438
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 19:41 schreef Peacefulll het volgende:
Gefeliciteerd Limone *O* Welkom!

Ik heb echt even heel erg moeite om jullie bij te houden, sorry. Ik lees wel mee, maar uitgebreid reageren lukt even niet. Wat kijk ik uit naar mijn verlof! Nog 8 dagen met 32 kindjes in een te warm lokaal....

Mijn hormonen zijn boos!! Gisteren kreeg ik een folder mee van de verloskundige over borstvoeding en cursussen hierover. Nu blijkt een cursus in onze stad dinsdag te zijn geweest en start pas weer een nieuwe in november. Stad hier verderop heeft een cursus eind september. Ik baal zo hard :'( Nu kan ik in mijn omgeving helemaal niks vinden dat minder dan 3 kwartier rijden is én in juli of augustus nog gegeven wordt... Stom gedoe! Heb daar helemaal geen geduld voor nu :'( *hormoonbom*
He wat stom!
Maar wat al eerder aangekaart is, hier op fok kan je onwijs veel te weten komen. Vraag de dames daar evt om boeken of sites. Misschien heb je een vriendin die bv heeft gegeven die er wat over wil vertellen?
pi_180301862
Hier wordt m'n vrouw wakker met redelijk wat buikpijn. Zeurende pijn, geen golfjes.

Ziu het dan toch gaan beginnen :P ?!
  zaterdag 7 juli 2018 @ 08:28:38 #68
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180301905
Ja,vermoeidheid: check. Ik ben ook vreselijk traag :).

Heb gisteren een bekkenband gekocht en L. zag twee boxpakjes die hij perse moest hebben voor de baby (wie is er nu hormonaal?!) dus dat namen we met nog een compleet setje mee. Ik denk dat we qua kleding nu wel even genoeg hebben :').

Bij het draaien hoor ik het trouwens behoorlijk knakken. Echt een naar geluid -O-.

[ Bericht 16% gewijzigd door Helsinki op 07-07-2018 08:38:24 ]
pi_180306121
Ok het hoort er dus gewoon bij :P. Ik meen echt dat ik bij de eerste niet zó moe was in het 3e trimester (november baby though). Anyway we doen het gewoon rustig aan ;).

Spannend blue note!

Helsinki jouw vent O+ leuk dat ie zo betrokken is.

Zijn jullie al naar geboortekaartjes aan het kijken? Wij hebben nog geen naam en ik merk dat ik het lastig vind om naar kaartjes te kijken als ik haar naam niet weet :P.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_180307104
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 17:18 schreef vencodark het volgende:

[..]

Mijn zoontje is van april 2013 ja. :)
Ik meen je naam zo vaak ergens gezien te hebben, zodoende! :)
Mijn MA zou van april 2013 zijn geweest, dus wat dat betreft liepen we toen gelijk op. Ook, en dat bedacht ik me later pas, had ik toen eerst geen baan en werkte ik later vanuit huis. Alle tijd om te Fok!en, dus het kan wel kloppen dat mijn naam veel opdook.

---

Wat een leuk rompertje Spees. Wat een leuk merk! Ik twijfel of ik nu al een eerste pakje zal kopen. Wij willen het deze keer ook het geslacht niet weten een aangezien we van beide kinderen nog best veel kleertjes op zolder hebben liggen zijn we met het eerste pakje zo goed als klaar wat kleertjes betreft.

Wel donderdag meteen na de goede echo een wolzijden rompertje en strikmutsje gekocht. en perzikgeurolie voor in mijn aroma adiffuser. Dat is nu mijn 'craving' : chemische perzik. Spa met perzik-smaakje, gore crystal clear nepper van de Dirk, perziksnoepjes, perzik yoghurt, perzik wasverzachter.. ;( :') Vorige keer was het lavendel, maar dat is wat minder populair voor de consumptie en daardoor wat beter te beheersen..
pi_180307540
Geboortekaartje: ja, is al een tijdje ‘klaar’ :) Volgende week maar eens enveloppen schrijven.

Eerste pakje: ik heb het neutrale spul van M weer van boven gehaald en gewassen, maar ook een nieuw eerste pakje gekocht (+ nog een paar dingetjes) voor deze baby :)
  zaterdag 7 juli 2018 @ 19:43:39 #72
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180315067
Hier is het kaartje al zo goed als klaar. Omdat de zomervakantie er tussen zat moesten wij wel redelijk op tijd onze wensen rondom het ontwerp doorgeven. Na de geboorte geven we nog de laatste dingetjes door en dat was het dan.

Ik werd vandaag trouwens volledig verrast met een babyshower! :D O+. Dát had ik helemaal niet aan zien komen. Een high tea in De Tuinen van Appeltern. Ze hadden het zo leuk aangekleed en we zaten er onder een boom; een heerlijk plekje met veel schaduw. En onze kleine jongen is zó verwend (en zijn mama ook een beetje).

Morgen naar de sauna en weer zwemmen. Een behoorlijk fijn weekend zo!
pi_180316208
Wat leuk helsinki! Woon je in de buurt v Appeltern trouwens? Dat is redelijk bij mij in de buurt.

Zo te lezen zijn we weer rijkelijk laat met dit soort dingen dus :X.

Eerste pakje: lastig vind ik, ben er nog niet uit. Met de eerste hadden we niks klaar dus dat werd een witte badstof romper van het zkh. Wil nu wel echt iets zelf uitgezocht hebben! Morgen ga ik de doos kleding van peuter uitzoeken en daarna bekijken wat hoeveel ik nog bij mag kopen O-).

Whaha limone, wel duidelijke craving zo ;). Houdt die de hele zwangerschap aan? Bij mij waren de specifieke cravings alleen de eerste weken aanwezig.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_180319088
Wat leuk zo'n babyshower Helsinki! Klinkt heel gezellig. :)

Stiekem ben ik een tikje jaloers, ik zou ook best een babyshower willen, maar geen idee wie dat zou moeten organiseren. Mijn bff is vorig jaar haar kindje verloren in de zwangerschap dus vind niet dat ik het van haar kan verwachten.

Eerste pakje, tja. We hebben nog zoveel van de oudste dat veel nieuws in maat 50/56 bijkopen een beetje onzin is. Maar kan er vast wel een mooi setje uit combineren. :)
pi_180320263
Wat leuk die babyshower, Helsinki! Dat Appeltern ziet er leuk uit. Ik moest het even opzoeken, maar ik zie dat mijn vader daar best dichtbij woont, leuk om daar eens naar toe te gaan.

Ik kreeg bij mijn eerste een babyshower en bij de tweede niet. Ik denk dat ik deze keer zelf een shower organiseer. Met een wat kleiner clubje dan de vorige keer, maar wel gezellig eten en wijn (voor hen). Eens kijken of ik er tegen die tijd nog zin in heb om te organiseren.. :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')