abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180209579
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Johanna van der Wal, echtgenote van Jan Mulder en moeder van Youri Mulder, vindt het heel erg fijn als ze de 73-jarige vader en 49-jarige zoon samen als voetbalanalist op televisie ziet.
"Dat zijn telkens hoogdagen voor het moederhart", aldus Van der Wal in een interview in het Belgische tijdschrift Humo.

"Ze zijn allebei mannen met een uitgesproken mening, en het is heerlijk om te zien hoe dat soms botst. De allereerste keer dat ze samen in een programma zaten, reageerde Youri verontwaardigd op iets dat Jan zei: 'Néé, papa, zo is dat helemaal niet!' Wat ik al jaren aan mijn keukentafel zag, werd plots op televisie uitgezonden."

Jan Mulder staat erom bekend dat hij zijn meningen graag met veel emotie en handgebaren op televisie verkondigt. Volgens Van der Wal zijn dat geen geveinsde momenten.

"Zijn verontwaardiging, zijn blijdschap, de lyriek: het is allemaal écht. Als hij plots in vervoering raakt door een elegante loopactie van een spits, of vuur spuwt na een schwalbe, heb ik dat niet zien aankomen."
Geniet er tenminste nog één iemand van Jan.
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
pi_180210569
Die denkt: liever die ruzies in de studio dan dat ze steeds heir thuis lopen te bekvechten.
  dinsdag 3 juli 2018 @ 14:36:40 #3
433019 Mariocash
Free mezelf
pi_180210757
Jan Mulder? Het is allemaal écht? Als er nou één iemand vanaf minuut 1 een act opvoert zodra hij op tv is, dan is het Jan Mulder wel. Jan Mulder is een parodie op Jan Mulder.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')