abonnement Unibet Coolblue
  Moderator maandag 13 augustus 2018 @ 13:23:17 #241
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_181151807
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 13:09 schreef Boris1776 het volgende:

[..]

Oei, hard.. misschien wil ik nog niet accepteren dat het voorbij is.

Dit is voor mij wel de laatste keer dat ik het accepteer. Ze heeft in het verleden ook shit van mij vergeven, dat moet andersom ook wel. Ik ben nu ook wel zo ver dat ik de stekker er uit trek als ik hier nog eens achter kom. En ik heb aangegeven dat mijn vertrouwen vrij ver weg is. Als dat zich niet herstelt, gaan we alsnog uit elkaar.

Punt is ook dat er geen vreemdgaan is geweest, dat heb ik wel kunnen achterhalen. Moet ik het uitmaken omdat mijn vrouw een vriendenrelatie heeft waar ze geheimzinnig over doet? Ik snap je punt dat alles een op wijst dat ze niet meer van me houdt, maar zelf zegt ze van wel. Dat maakt het lastig.
Ik zou inderdaad vooral afgaan op wat ze tegen je zegt, want in het verleden is gebleken dat dat ook een goed idee was. Oh nee nee nee, wacht even, toch niet. Dus wat ze zegt komt totaal niet overeen met wat ze doet, en wat ze doet is LIEGEN. Tegen haar man. Omdat ze ermee weg komt. En dat doet om het contact met iemand anders in stand te kunnen houden, want blijkbaar is dat belangrijker dan eerlijk te zijn tegen haar man.

Samengevat maakt het feit dat zij dat zegt het niet lastig. Wat het lastig maakt is dat jij je vooral aan die strohalm wil vastklampen, omdat dat voor JOU makkelijker is dan de waarheid onder ogen te zien.

"Oh nee hoor schat, ik heb geen contact met hem, en hij vindt mij niet leuk, en ik hem ook niet. Maar ik stop er wel mee. Oh nee, ik ben er toch niet mee gestopt, en ik heb daarover tegen jou gelogen, en nu je het weet stop ik er nog steeds niet mee, ook al weet ik dat ik jou daarmee pijn doe, maar, hey, lieverd, ik hou wel van je hoor!".

Je bent niet te helpen, want je wil de waarheid niet zien, en zolang je die niet wil zien ga je niks doen, en ga je de grens altijd blijven opschuiven.

"maar de volgende keer accepteer ik het niet meer hoor!, dan ben ik weg!". Sure, klinkt geloofwaardig man, zo geloofwaardig dat zij nu denkt 'shit'. Oh nee wacht even, toch niet, want ze gaat dat contact niet afkappen, dus er gaat weer een volgende grens komen bij jou die zij met voeten treedt, en waar jij het dan weer accepteert en dan weer zegt 'maar de volgende keer...blablbala!'.

Someone hurts you once, shame on them. They hurt you a second time, shame on you.

Jij bent zelf debet aan deze situatie, door je houding, je opstelling, en het feit dat je jezelf in deze situatie houdt.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_181151944
quote:
9s.gif Op maandag 13 augustus 2018 07:55 schreef Boris1776 het volgende:
En weer een bump.. omdat het toch weer anders lijkt (deels)

Ik ben er achter gekomen dat mijn vrouw nog steeds liegt over PP.. omdat alles weer bij het oude leek te komen (app-gebruik, zeggen naar stad a te gaan en er achter komen dat ze naar stad b is gegaan) toch maar weer haar app gecheckt.. :(

Ze had aangegeven geen contact met hem te hebben, omdat "ze niet wilde dat dit tussen ons stond". Maar ik vermoedde anders, dat ze dat contact niet zomaar zou kunnen opzeggen. En ik bleek gelijk te hebben.. Ik weet nu ook weer wat meer. Tussen PP en zijn eigen vrouw gaat het weer wat beter en mijn vrouw laat mij continu uit de picture als we bijv naar een stadje zijn geweest en de foto's doorappt naar hem (iets wat ze steevast doet). Ze is dan alleen met de kids gegaan, of met een vriendin.. En ze liet een keer vallen 'hij valt niet op mij'. Ik begin bijna het idee te krijgen dat zij 'in de friendzone' zit.

Wat moet ik hier nu mee? Een 'geheime' vriend op de achtergrond accepteren en profiteren van de leuke aspecten ervan? Want die zijn er wel: we vrijen weer en ze komt op ideeën door hem. Maar ik kan héél moeilijk hebben dat ze het geheim houdt.. :( Ik wordt er wantrouwig, onzeker en jaloers van. Alsof ze een 2e gescheiden leven op aan het zetten is naast me.
Je hebt dus feitelijk geen relatie meer.

En dit komt ook niet meer goed.
pi_181152216
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 09:21 schreef Boris1776 het volgende:

Ik wil echt niet scheiden, ondanks wat jullie zeggen, zo lang ik mezelf niet ontkend voel. Scheiden is gewoon shit en meer klote dan het met haar goed proberen te maken.
Scheiden is kut. Met name het proces.

Gescheiden zijn heeft nadelen, maar die zijn overkomelijk.

Het voordeel van scheiden is dat je weer een relatie kan hebben met iemand die jou wel leuk vindt. Jouw vrouw blijft op dit moment niet meer bij jou omdat ze jou zo geweldig vindt, maar uit gewoonte. Of gemak. Of geld. Maar in ieder geval niet om de juiste redenen.

"We vrijen weer" wordt dan "dagelijks sterren van de hemel neuken".

"Geen pincode meer zodat ik haar kan controleren" wordt dan "vertrouwen".

Ik had echt een leuke vrouw. Maar ik heb nu een vriendin die nog veel leuker is. Jonger ook. Nog mooier. Gooi dat niet weg voor nog een paar jaar doorgaan met ellende die uiteindelijk ook spaak gaat lopen, of nog erger... ellende tot de dood je scheidt.
pi_181152242
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 13:09 schreef Boris1776 het volgende:

Punt is ook dat er geen vreemdgaan is geweest,
Nee, ze hebben waarschijnlijk niet geneukt. Maar als ze met jou neukt, denkt ze aan hem.

Veel plezier vanavond. O-)
pi_181152623
Ok, stof om over na te denken.. Bedankt voor de confronterende werkelijkheid..

..
pi_181152849
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:33 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Het klinkt alsof zij heel onzeker is. Daar zal zij dan aan moeten werken.

Maar als zij graag haar vrienden ook wil zien zonder jou is dat natuurlijk prima. Dus dat lijkt mij een gezamelijke stap.

Voor haar lijkt het mij goed dat ze aan haar zelfvertrouwen gaat werken (maar dat moet ze dan wel zelf in gaan zien en willen, niet jouw taak, ook niet de begeleiding daarvan!).
Het probleem is alleen dat je in zo'n situatie niet tegen d'r kan zeggen dat ze aan haar zelfvertrouwen moet werken. Want als je dat doet bevestig je precies haar onzekerheid op dat moment en dat zorgt voor nog meer ellende en onzekerheid...
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
  maandag 13 augustus 2018 @ 14:14:55 #247
28225 twiFight
Pain cleanses the body
pi_181152900
quote:
9s.gif Op maandag 13 augustus 2018 07:55 schreef Boris1776 het volgende:
Alsof ze een 2e gescheiden leven op aan het zetten is naast me.
Euh dat heeft ze al. Tot twee keer toe.

quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 08:11 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ze lijkt me verliefd op PP.
Wacht haar moment af om van ene gespreide bedje naar andere over te stappen.
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 13:45 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Nee, ze hebben waarschijnlijk niet geneukt. Maar als ze met jou neukt, denkt ze aan hem.

Veel plezier vanavond. O-)
En dit. Dat ze PP niet neukt komt omdat dat haar niet lukt. Maar zodra hij belt rent ze er met een nat slipje naartoe. Tot die tijd neukt ze jou terwijl ze fantaseert over hem. En als PP onbereikbaar blijft dan komt ze vanzelf een ander tegen om mee vreemd te gaan.
He created a new world of rave in which he gave rebirth to elements of melody and positivity.
He named this world: Forbidden Paradise
  Vis een optie? maandag 13 augustus 2018 @ 14:17:33 #248
70532 loveli
N
pi_181152955
Ze houdt van je, maar is niet verliefd op je?
(Hint: op wie dan wel?)

En omdat jij shit hebt gedaan mag zij dat ook? Uhm.. ok.
crap in = crap out
pi_181152967
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:12 schreef Stoney3K het volgende:

[..]

Het probleem is alleen dat je in zo'n situatie niet tegen d'r kan zeggen dat ze aan haar zelfvertrouwen moet werken. Want als je dat doet bevestig je precies haar onzekerheid op dat moment en dat zorgt voor nog meer ellende en onzekerheid...
Nou ja, dat schreef ik in andere woorden dan ook. Je kan wel als ze er zelf over begint opperen dat er een mogelijkheid is om hulp te zoeken.

Maar het is en blijft koortdansen.
  Vis een optie? maandag 13 augustus 2018 @ 14:19:04 #250
70532 loveli
N
pi_181152984
Geen idee waar dat gedoe over zelfvertrouwen en onzekerheid vandaan komt, maar volgens mij is dat bs.
crap in = crap out
pi_181153088
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:19 schreef loveli het volgende:
Geen idee waar dat gedoe over zelfvertrouwen en onzekerheid vandaan komt, maar volgens mij is dat bs.
Uit de eerste berichtgeving hierover. Inmiddels zijn we al weer een paar seizoenen verder in de soap.
  Vis een optie? maandag 13 augustus 2018 @ 14:26:28 #252
70532 loveli
N
pi_181153155
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:23 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Uit de eerste berichtgeving hierover. Inmiddels zijn we al weer een paar seizoenen verder in de soap.
Iemand gaat niet vreemd omdat 'ie te weinig zelfvertrouwen heeft, iemand gaat vreemd omdat 'ie geen goede grenzen/moreel besef heeft.
crap in = crap out
pi_181153201
Zelfs als ze nu ineens wel haar woord zou houden (zeer onwaarschijnlijke hypothese, maar toch) is er sprake van een enorme vertrouwensbreuk die ik niet zie herstellen. Het maximaal haalbare is dat zij zich vanaf nu wel netjes gedraagt en een soort berusting van TS dat zijn vrouw haar onbetrouwbare kanten heeft, maar dat het beperkt kan worden door af en toe toch haar gangen te controleren. In mijn woordenboek is dat geen liefdesrelatie meer.

Per se niet willen scheiden is gewoon het uitstellen van het door de zure appel heen bijten. Ook als je er allebei 100% klaar mee bent en eigenlijk de fase van liefdesverdriet al voorbij bent is scheiden geen aangename aangelegenheid.
pi_181153210
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:00 schreef Boris1776 het volgende:
Ok, stof om over na te denken.. Bedankt voor de confronterende werkelijkheid..

..
Ik vind het oprecht jammer voor je.

Jij doet je best, je past je aan, je werkt eraan, je probeert er weer wat van te maken, omdat je vindt dat zij het waard is. Jouw bedoelingen, handelingen en acties zijn voor jullie allebei.

Zij daarentegen laat keer op keer merken dat zij niet voor jullie werkt, maar voor haarzelf. Keer op keer stelt ze jou teleur, en maakt ze niet alleen jullie relatie kapot maar ook jij gaat eraan kapot.

En wat ik hier dus oprecht jammer aan vind is dat laatste. Dat je relatie stukgaat is natuurlijk gewoon kut, maar wat ik oneerlijk vind is dat jij en je persoonlijkheid worden aangetast. Dit hele situatie maakt jou onzeker en jaloers, je vertrouwen in de mens raakt beschadigd en je wordt wantrouwend. Dat heeft allemaal effect voor jou in de toekomst, in de relaties na deze.




Sta even stil bij de energie, moeite en tijd die je hierin hebt gestoken. En bedenk even wat jij als advies zou geven als een ander met dit probleem bij jou zou aankloppen... Het is echt tijd om te beseffen dat zij ook niet goed is voor jouw welzijn. Hoe eerder je rationele stappen neemt (i.p.v. stappen vanuit gevoel), hoe sneller je straks herstelt hiervan.
pi_181153258
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:26 schreef loveli het volgende:

[..]

Iemand gaat niet vreemd omdat 'ie te weinig zelfvertrouwen heeft, iemand gaat vreemd omdat 'ie geen goede grenzen/moreel besef heeft.
Ik heb ook helemaal niet gezegd dat ze weinig zelfvertrouwen heeft omdat ze vreemdgaat. Dat was naar aanleiding van een opmerking over dat ze vond dat ts haar vrienden "overnam".

(ik heb het maar even opgezocht, ik was de draad een beetje kwijt)
  Vis een optie? maandag 13 augustus 2018 @ 14:35:58 #256
70532 loveli
N
pi_181153335
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:31 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik heb ook helemaal niet gezegd dat ze weinig zelfvertrouwen heeft omdat ze vreemdgaat. Dat was naar aanleiding van een opmerking over dat ze vond dat ts haar vrienden "overnam".

(ik heb het maar even opgezocht, ik was de draad een beetje kwijt)
Dat was toch gewoon een bs excuus zodat ze ongestoord haar gang kon gaan?
crap in = crap out
pi_181153340
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 13:09 schreef Boris1776 het volgende:

[..]

Oei, hard.. misschien wil ik nog niet accepteren dat het voorbij is.

Dit is voor mij wel de laatste keer dat ik het accepteer. Ze heeft in het verleden ook shit van mij vergeven, dat moet andersom ook wel. Ik ben nu ook wel zo ver dat ik de stekker er uit trek als ik hier nog eens achter kom. En ik heb aangegeven dat mijn vertrouwen vrij ver weg is. Als dat zich niet herstelt, gaan we alsnog uit elkaar.

Punt is ook dat er geen vreemdgaan is geweest, dat heb ik wel kunnen achterhalen. Moet ik het uitmaken omdat mijn vrouw een vriendenrelatie heeft waar ze geheimzinnig over doet? Ik snap je punt dat alles een op wijst dat ze niet meer van me houdt, maar zelf zegt ze van wel. Dat maakt het lastig.
Vertrouwen is niet inwisselbaar op basis van 'Ja maar jij was ook een keer niet betrouwbaar'. :') Ook als het rationeel redelijk zou kunnen zijn om haar weer te vertrouwen (iets eenmaligs, verder geen structureel gelieg en zelf opgebiecht bijvoorbeeld), maar jij kan dat gevoelsmatig niet oprecht meer, dan is de basis van de relatie gewoon weg.

En leugens op leugens stapelen is nu eenmaal een van de destructiefste dingen om te doen als het om vertrouwen gaat. En dat precies is wat zij doet. Jij weet ook wel dat een groot deel van je vertrouwen in haar gewoon voorgoed weg is. Alleen moet je daarover nog eerlijk richting jezelf zijn.
pi_181153445
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:35 schreef loveli het volgende:

[..]

Dat was toch gewoon een bs excuus zodat ze ongestoord haar gang kon gaan?
Achteraf lijkt dat zo te zijn ja.
  Moderator maandag 13 augustus 2018 @ 14:47:10 #259
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_181153617
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:36 schreef Chai het volgende:

[..]

Vertrouwen is niet inwisselbaar op basis van 'Ja maar jij was ook een keer niet betrouwbaar'. :') Ook als het rationeel redelijk zou kunnen zijn om haar weer te vertrouwen (iets eenmaligs, verder geen structureel gelieg en zelf opgebiecht bijvoorbeeld), maar jij kan dat gevoelsmatig niet oprecht meer, dan is de basis van de relatie gewoon weg.

En leugens op leugens stapelen is nu eenmaal een van de destructiefste dingen om te doen als het om vertrouwen gaat. En dat precies is wat zij doet. Jij weet ook wel dat een groot deel van je vertrouwen in haar gewoon voorgoed weg is. Alleen moet je daarover nog eerlijk richting jezelf zijn.
Dat zal ze misschien wel doen zodat zij niet de stekker er uit hoeft te trekken, want voor haar is dat ook een grote beslissing. Ze wacht er op dat TS dat doet, zodat zij daarna kan zeggen 'tja, hij wilde niet meer'.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_181153776
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:47 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Dat zal ze misschien wel doen zodat zij niet de stekker er uit hoeft te trekken, want voor haar is dat ook een grote beslissing. Ze wacht er op dat TS dat doet, zodat zij daarna kan zeggen 'tja, hij wilde niet meer'.
Dit ja, zelf ook meegemaakt met mijn ex, die durfde de beslissing ook niet te nemen. Dus heb ik dat gedaan, en naderhand heb ik dat nog vaak mogen horen ook..

Advies aan TS: Ga stappen ondernemen om het voor jezelf op een rijtje te zetten, kies voor een leven zonder haar! (even wat gechargeerd).

Zij is niet meer de persoon voor jou, ze liegt, bedriegd, zegt A, doet B. En als ze een andere "PP" kan vinden en die weet te strikken, dan is ze alsnog weg!
pi_181154042
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 14:47 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Dat zal ze misschien wel doen zodat zij niet de stekker er uit hoeft te trekken, want voor haar is dat ook een grote beslissing. Ze wacht er op dat TS dat doet, zodat zij daarna kan zeggen 'tja, hij wilde niet meer'.
Maar het is hoe dan ook een doodlopende weg.
  maandag 13 augustus 2018 @ 15:02:51 #262
241156 M1stral
Denim Connaisseur
pi_181154045
Ik heb deze shit aan den lijve ondervonden en kan me vinden de reactie van CoolGuy. Dit is gewoon de relatie dusdanig saboteren, totdat jij de beslissing neemt om te vertrekken, zodat zij het niet hoeft te doen.

Verman je, weet af wat ze je nog brengt qua geluk en wat het je kost nog gelukkig te zijn in deze relatie (Hint: Heel veel, en veelal shit waarmee zij niet meer over de brug gaat komen om te zorgen dat het voor JULLIE werkt).

Een relatie werkt twee kanten op. Enerzijds mooi om te zien dat jij er nog voor wil vechten, maar anderzijds moet je ergens de streep trekken en de eer aan jezelf houden. Wat is vechten nog waard, als het trekken aan een dood paard blijkt te zijn.

Laat zien dat je ruggengraat hebt. Maak de keuze in jullie beider bestwil.

Korte termijn zal het echt ruk zijn, maar kijk verder dan dat, zoals volgens mij VEM2012 ook al riep.
[b]Op dinsdag 11 oktober 2011 23:06 schreef zwartemarktplaats het volgende:[/b]
Als Momotaro een voetbalteam was dan had jij waarschijnlijk een stadionverbod :P
Blog
  Moderator maandag 13 augustus 2018 @ 15:03:53 #263
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_181154078
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 15:02 schreef Chai het volgende:

[..]

Maar het is hoe dan ook een doodlopende weg.
Dat is zo, maar eigen verantwoordelijkheid is eng. Dus wordt er straks wel een verhaaltje gedraaid waarin zij toch het slachtoffer was, maar voor nu is het belangrijk dat zij niet degene is die daadwerkelijk de stekker er uit trekt.

Net als dat dat voor TS heel belangrijk is, zij het om heel andere redenen.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_181155096
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 09:21 schreef Boris1776 het volgende:
Ze gaf aan dat ze echt niet weet waarom ze dat contact zo gescheiden wilde houden en niet open over kon doen.
In 1 van je eerdere reacties wist ze het wel.

quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 10:22 schreef Boris1776 het volgende:

Het blijkt dat mijn vrouw me te aanwezig vindt in de relatie, dat ik haar vrienden “overneem” en te weinig oog voor haar heb. Daarom heeft ze me niets verteld over PP.

Nu is het wel zo dat zij veel behoefte heeft aan vriendschappelijk contact, meer dan ik, en daar ben ik in mee gegaan, letterlijk. We gingen als stel naar haar vrienden. Dat ik goed kan opschieten met een deel van haar vrienden begint haar nu blijkbaar te benauwen. Als ik met haar neven praat over games, waar zij niets mee heeft, benauwt het haar al.

Verder schreef je over vertrouwen enzo. En dingen die ze je vergeven had?

Vertrouwen win je niet terug door openheid van een ander te verlangen. Vertrouwen win je terug door je behoefte op controle te verminderen.

Die controle ligt namelijk in het verlengde van het overheersende hierboven.

Ze heeft duidelijk behoefte aan autonomie. En je vertrouwd er niet op dat je verbondenheid sterk genoeg is. Dat is een descructieve vicieuze cirkel.

Hou jezelf niet voor de gek dat dit doet omdat je van haar houdt. Dit is pure angst wat regeert. Alleen jij kan ervoor zorgen om anders met het risico dat je gekwetst wordt om te gaan.

Kwetsbaar opstellen hoort erbij in een relatie. Een vrouw is geen vogel in jouw kooi. Of een kooi naast je waar je volledig zich hebt. Nee, een vrouw is het mooist als ze in vrijheid rond kan vliegen.

[ Bericht 34% gewijzigd door Mojo.jojo op 13-08-2018 15:56:17 ]
pi_181158682
quote:
3s.gif Op maandag 13 augustus 2018 15:42 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

In 1 van je eerdere reacties wist ze het wel.

[..]

Verder schreef je over vertrouwen enzo. En dingen die ze je vergeven had?

Vertrouwen win je niet terug door openheid van een ander te verlangen. Vertrouwen win je terug door je behoefte op controle te verminderen.

Die controle ligt namelijk in het verlengde van het overheersende hierboven.

Ze heeft duidelijk behoefte aan autonomie. En je vertrouwd er niet op dat je verbondenheid sterk genoeg is. Dat is een descructieve vicieuze cirkel.

Hou jezelf niet voor de gek dat dit doet omdat je van haar houdt. Dit is pure angst wat regeert. Alleen jij kan ervoor zorgen om anders met het risico dat je gekwetst wordt om te gaan.

Kwetsbaar opstellen hoort erbij in een relatie. Een vrouw is geen vogel in jouw kooi. Of een kooi naast je waar je volledig zich hebt. Nee, een vrouw is het mooist als ze in vrijheid rond kan vliegen.
Hier raak je wel een punt. Het zoeken naar een betere verhouding tussen autonomie en verbondenheid is wat ons te doen staat als we er nog iets van willen maken.

Dat werd alleen verstoord door mijn angst voor het eindigen/veranderen van de relatie, door haar verbergerige gedrag en daarop volgend lieggedrag, wat weer wantrouwen creëerde. Idd een giftige vicieuze cirkel.

Die angst heb ik wel nog steeds, zoals jullie wel gemerkt hebben. En het vertrouwen is ook niet zomaar terug, want idd zorgt meer openheid daar niet voor. Ik moet voor mezelf de komende tijd bepalen of dat nog goed gaat komen, zowel bij mezelf als bij haar.
pi_181158776
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 18:44 schreef Boris1776 het volgende:

[..]

Hier raak je wel een punt. Het zoeken naar een betere verhouding tussen autonomie en verbondenheid is wat ons te doen staat als we er nog iets van willen maken.

Dat werd alleen verstoord door mijn angst voor het eindigen/veranderen van de relatie, door haar verbergerige gedrag en daarop volgend lieggedrag, wat weer wantrouwen creëerde. Idd een giftige vicieuze cirkel.

Die angst heb ik wel nog steeds, zoals jullie wel gemerkt hebben. En het vertrouwen is ook niet zomaar terug, want idd zorgt meer openheid daar niet voor. Ik moet voor mezelf de komende tijd bepalen of dat nog goed gaat komen, zowel bij mezelf als bij haar.
Ik snap dat je even de boel wil laten bezinken, maar het is een kwestie van zelfrespect. Als je doorgaat met haar, dan doe je dat niet voor de juiste redenen. Ik zat er ook niet op te wachten, vind het nog altijd kut voor mijn kinderen, maar als we door waren gegaan, dan hadden we alleen maar elkaar ongelukkig gemaakt. En dat is helemaal een slecht voorbeeld voor de kinderen.
  Moderator maandag 13 augustus 2018 @ 19:49:09 #267
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_181159905
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 18:44 schreef Boris1776 het volgende:

[..]

Hier raak je wel een punt. Het zoeken naar een betere verhouding tussen autonomie en verbondenheid is wat ons te doen staat als we er nog iets van willen maken.

Dat werd alleen verstoord door mijn angst voor het eindigen/veranderen van de relatie, door haar verbergerige gedrag en daarop volgend lieggedrag, wat weer wantrouwen creëerde. Idd een giftige vicieuze cirkel.

Die angst heb ik wel nog steeds, zoals jullie wel gemerkt hebben. En het vertrouwen is ook niet zomaar terug, want idd zorgt meer openheid daar niet voor. Ik moet voor mezelf de komende tijd bepalen of dat nog goed gaat komen, zowel bij mezelf als bij haar.
Jij hoeft niet te bepalen of dat nog goed komt bij haar, want dat beslist zij zelf wel, en gezien haar handelingen heeft ze die beslissing al lang genomen.

Jij hoeft ook niets te besluiten, want je hebt al besloten, immers, je accepteert deze shit nog steeds allemaal, dus jij hebt je keuze al gemaakt.

Jullie willen er ook niets meer van maken. JIJ wil dat. Zij wil dat, wederom gezien haar handelingen, helemaal niét. Het enige wat er nu eigenlijk daadwerkelijk nog gedaan moet worden is dat jij eens gaat accepteren wat de situatie is, en daar naar gaat handelen, maw, uit elkaar gaan.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_181160074
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 13:45 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Nee, ze hebben waarschijnlijk niet geneukt. Maar als ze met jou neukt, denkt ze aan hem.

Veel plezier vanavond. O-)
Ze heeft hem wel geneukt. Ze liegt tenslotte over alles.

Vraag haar maar eens of ze in is voor een open relatie....
Whatever...
  maandag 13 augustus 2018 @ 19:59:54 #269
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_181160136
Wat een lekkere basis voor een relatie is dit joh, laat staan een huwelijk.
Elke avond even in haar telefoon kijken (met toestemming!) zodat jullie elkaar kunnen vertrouwen....
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_181160490
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 19:56 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Ze heeft hem wel geneukt. Ze liegt tenslotte over alles.

Vraag haar maar eens of ze in is voor een open relatie....

Eerlijk gezegd heb ik liever dat mijn vriendin een keer vreemdgaat dan alleen maar aan een ander te denken als ik met haar bezig ben. Dus volgens mij maakt het echt geen reet meer uit.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')