abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator dinsdag 29 januari 2019 @ 15:07:34 #301
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_184693329
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 15:02 schreef Boris1776 het volgende:
Toch weer even een bump..of status update

Het blijft een een twee stappen vooruit, 1 of 3 stappen achteruit verhaal.. We hebben inmiddels goede gesprekken gehad over afgelopen half jaar en ik heb het wat meer kunnen plaatsen. Ze geeft aan zich niet lekker in haar vel te hebben gevoeld en min of meer op zoek was naar zichzelf. Het contact met PP deed (doet?) haar aan haar jeugdtijd denken en ze vond de aandacht ook wel prettig. Ze blijft wel aangeven dat het niets romantisch aan dat prettige gevoel zat. Ze heeft er spijt van hoe ze het contact buiten me om gehouden heeft en dingen achter mijn rug gedaan heeft. Dat ze ze zich niet beseft had hoe het op mij over kwam.

Er is in/voorafgaand aan deze periode wel een soort afstand ontstaan tussen mijn vrouw en mij denk ik, nog los van haar contact met PP. Dit maakte me alert en onzeker/controleerderig toen ik achter het contact kwam. We hebben het afgelopen half jaar veel meer tijd voor elkaar vrij gemaakt en dat lijkt wel te helpen. We komen meer tot elkaar, dat merk ik echt.

Toch heeft ze nog steeds contact met PP en zitten we nog steeds een beetje in de controle/geheimhoud cyclus. Ik heb nog steeds last van jaloezie-gevoelens en ga daarmee soms in haar allergie zitten, ondanks dat ze mijn jaloezie wel kan plaatsen. Ik heb haar aangegeven dat ik niet wil dat de relatie met hem volledig los staat van onze relatie en dat ik niet wil dat ze flirterige appjes uitwisselen, ook al zijn ze misschien als grap bedoeld. Het contact met hem is wel minder intensief geworden, maar nog steeds dermate intensief dat ik er moeite mee heb.

Het lijkt er dus wel op dat we er uit gaan komen. Anders was ze al langs weggegaan.. Maar het doorbreken van de vicieuze cirkel van wantrouwen/jaloezie aan mijn kant en angst voor controle aan haar kant blijkt toch heel lastig. Tips zijn welkom!
Vicieuze cirkel dit. Alles wat ik eerder heb geschreven in dit topic blijft van toepassing. Zij gaat dit niet afkappen.

Ik zie dat mijn post dit topic volmaakte. Als je tips wil moet je zelf even een nieuw topic openen :P

[ Bericht 4% gewijzigd door CoolGuy op 29-01-2019 15:41:34 ]
Breitling - Instruments for Professionals
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')