abonnement Unibet Coolblue
pi_180617591
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 21:03 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Gewoon zoals het altijd is geweest, maar dan gewoon uitspreken dat het gebruik van doping toegestaan is. En wat betreft brave Hendriksen. Hij hoeft zijn lichaam niet te verneuken, maar de Tour is niet voor de kleine jongens. ( dat is het nooit geweest ) Durf je het niet aan, dan ga je gewoon lekker een klasse lager wielrennen waar het veilig is. Doping is namelijk niet het enige gevaar waar deze wielrenners mee te maken krijgen, die afdalingen zijn ook levensgevaarlijk en misschien wel gevaarlijker dan doping. Verder zou je ook kunnen bepleitten om de doping zo te organiseren dat het in ieder geval medisch is verantwoord, dus regelmatig een medische keuring door onafhankelijke artsen. Zeg maar een soort keuring voor het seizoen begint of voor een ronde begint.
Door onafhankelijke artsen? We geven alles vrij, alleszins mag en dan gaat er niet meer valsgespeeld worden... Ook echt.

En die doping mag van jou maar in 1 (!) sport?! En wat doe je met motortjes in de fietsen, dat mag tot 25cc euro95 of ook geen grens?

Nu kunnen ploegen en artsen al niet eens gemanaged worden en is die wens er niet eens, dan lijkt het kolderiek om dit wel te proberen bij medisch verantwoorde doping. Alsof sporters dan ineens niet meer op zoek zijn naar een voordeel of de grenzen van het toelaatbare :D
pi_180617643
Eigenlijk moet omkoping ook toegestaan worden. Zolang we van te voren afspreken dat het mag
pi_180617662
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 22:09 schreef opgebaarde het volgende:
Eigenlijk moet omkoping ook toegestaan worden. Zolang we van te voren afspreken dat het mag
Sabotage ook! Remmetjes onklaar maken bij je concurrent. Genot! Nooit meer saaie etappes.
pi_180617879
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 21:45 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Volgens mij hoef je er ook niet zoveel aan te veranderen, en als de NOS het niet wil hebben, er zijn genoeg andere kanalen die maar wat graag de tour willen uitzenden. Op de commerciėle misschien bij RTL 7? Verder vind ik de tour veel leuker als het eerlijk is. Het gebruik van doping is zo erg als je het maken wilt. Geef de ploegen gewoon hun vrijheid, de ploeg met de beste dokters en beste begeleiders, die wint. En hey misschien is dit ook wel een prachtige testgebied voor nieuwe soort medicatie waar we later allemaal profijt van hebben. Bijvoorbeeld om de conditie te verbeteren en het gewone volk weer aan het sporten krijgen met een veilige medicijn. of misschien astmatische klachten te verminderen met een beter medicijn. Ik ben geen dokter maar er zijn geloof ik wel overeenkomsten met het gebruik van doping en het genezen van bepaalde klachten, ziektes, verzwakkingen etc.
Ga dan een mechanische sport kijken. De beste arts (auto, boot, motor etc) icm de sporter/willekeurige debiel.

Veel van die verboden middelen, hebben een medische werking en zijn daarom ontwikkelt. Niet andersom.

Herman Ram, hier algemeen bespot, heeft wel een punt als hij zegt: "een middel wat doping zou zijn, maar geen bijwerkingen heeft, kan niet!"
pi_180617955
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 22:10 schreef alpeko het volgende:

[..]

Sabotage ook! Remmetjes onklaar maken bij je concurrent. Genot! Nooit meer saaie etappes.
Eens. En anders gaan ze maar een andere sport doen als ze dat niet willem. Valsspelen hoort bij het leven
pi_180617993
Sow er wordt hier iemand flink geroast.
pi_180619405
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 22:23 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Eens. En anders gaan ze maar een andere sport doen als ze dat niet willem. Valsspelen hoort bij het leven
Doodgaan ook. Als ze dat niet willen gaan ze maar lekker net als wij voor de tv zitten. Zijn altijd wel mensen te vinden die wel hun leven willen geven ter vermaak van het volk.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')