abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179878440
registreer om deze reclame te verbergen
Hoi allemaal,

Ik heb er lang over zitten twijfelen of ik dit verhaal wilde delen en er zijn meerdere keren geweest dat ik op het punt stond het te typen en er toch vanaf zag. Nu wil ik het toch delen, omdat ik eigenlijk wel echt een hart onder de riem kan gebruiken en advies over hoe ik hier mee moet dealen.

Ik heb 4,5 jaar een relatie gehad. We zijn allebei eind twintig. We waren in die 4,5 jaar echt enorm gelukkig. Natuurlijk heeft iedereen wel eens ups and downs, maar voor mij waren die 4,5 jaar echt voorbij gevlogen en betekende de leuke dingen zoveel meer dan de minder leuke dingen. Hij heeft mij ook altijd het idee gegeven dat hij gelukkig was en hij vertelde me vaak dat ie van me hield en we hadden het regelmatig over toekomstplannen als trouwen en kinderen. Dit wilde hij heel graag met mij. We waren allebei compleet geaccepteerd in onze families en het was altijd gezellig. Ik werd al als schoondochter gezien en hij als schoonzoon. Onze vrienden dachten dit ook, omdat wij ook heel leuk met elkaar waren als we uitgingen.

Voordat wij een relatie kregen was hij al 4 jaar single. Hij heeft in deze periode behoorlijk wat vrouwen opgepikt en stond wel een beetje bekend als player. Toen we net begonnen met daten liet ik hem echt werken. Hij was inmiddels 25 en gaf aan dat hij zijn wilde haren ondertussen wel kwijt was en zich wilde settelen. Mijn en zijn vrienden waren eerst sceptisch, maar daarna zagen ze wat hij voor mij over had en toen vertelden ze me dat hij echt voor me wilde gaan. Dus ik ging deze relatie aan.

Ik heb eigenlijk nooit een reden gehad om hem niet te vertrouwen (achteraf zie ik wel signalen, maar die waren echt minimaal). Hij was er echt voor mij en we woonden na een jaar ook samen. Dit was echt heerlijk. We waren na al die jaren nog steeds verliefd. Hij gaf me kaartjes, zong liedjes voor me en stuurde regelmatig hartjes en kusjes over de app tot het allerlaatste moment in de relatie.. Ik liet hem dus compleet vrij om af te spreken met vrienden en als we een weekje met vrienden weggingen dan was dat ook geen probleem. Ik ging er gewoon vanuit dat het allemaal oke was, net zoals bij mij. Ik heb nooit de behoefte gehad om met andere mannen aan te pappen. Er is genoeg met me geflirt, maar ik had altijd gewoon heel sterk het gevoel dat iets met een ander doen het nooit waard was en ik zou mijn vriend nooit zo willen kwetsen.

In het afgelopen half jaar begon me een patroon in zijn gedrag op te vallen. Hij ging uit met vrienden en kwam geregeld om 7 uur 's ochtends pas thuis. Ik heb er lange tijd niks achter gezocht, omdat ik nog steeds geen reden had om hem niet te vertrouwen. 3 weken geleden was hij alleen weer om 7 uur thuis en dat was nadat hij een boottochtje gehad zou hebben. Ik vond het wel heel ongeloofwaardig dat iemand om 7 uur thuis is van een boottochtje. Zijn excuus klopte ook gewoon niet. Hij was super moe natuurlijk en is gaan slapen. Toen heb ik na lang wikken en wegen zijn mobiel gepakt. Hier kwam ik een gesprek tegen tussen hem en een meisje waarin hij deed alsof hij single was en met haar meerdere keren had afgesproken. Dit liep al sinds februari! Ik heb hem natuurlijk geconfronteerd en uiteindelijk na veel ontkennen en liegen gaf hij toe dat hij een keertje sex met haar had gehad in een dronken bui en dat het verder gewoon flirten was en dat er niks gebeurde bij de afspraakjes. Dit gaf hij pas toe nadat ik dreigde haar te berichten. Ik was helemaal kapot en geloofde hem ook niet. Ik heb haar toch een bericht gestuurd. Hij bleef volhouden dat het maar 1x was gebeurd. Uiteindelijk kreeg ik na een dag een bericht terug van haar. Zij gaf uiteindelijk toe dat het veel vaker was gebeurd en dat ze geen idee had dat hij een vriendin had en dat ze het echt heel erg voor me vond. Ze wilde hem ook nooit meer spreken. Toen ik hem daarmee confronteerde werd hij witheet. Hij begon te schreeuwen dat ze een leugenaar was en dat ze dit waarschijnlijk deed als wraak omdat zij hem leuk vond. Een vriendin van me was hier bij en vond het ook heel geloofwaardig. Hij heeft zelfs nog een bericht gestuurd naar dat meisje dat ze een leugenaar was en waarom ze ons uit elkaar wilde drijven. Zij reageerde niet meer.

Ik was echt kapot en in de war en hij leek echt heel erg geloofwaardig. Je mag me misschien naef vinden, maar mijn vriendin die erbij was vond het ook. Zijn act was heel overtuigend. Ondertussen was het al laat en ik wist even niet wat ik hiermee aan moest. Ik wilde nog op reactie van dat meisje wachten en ben gaan slapen (voor zover dat lukte). Ik had zijn mobiel meegenomen zodat hij niet vrienden kon instrueren. In de ochtend zag ik dat een meisje naar hem berichtte dat hij echt op moest houden met liegen tegen mij en dat ze hoopte dat het meisje alles tegen mij vertelde. Dit meisje bleek de vriendin te zijn van een goede vriend van hem. Zij had alles van die vriend gehoord. Ik appte haar zelf en vroeg of ze mij alles wilde vertellen. Uiteindelijk trok ze een beerput open.. Ze vertelde me dat hij maanden met dat meisje had afgesproken en geslapen, daarnaast had hij een half jaar geleden een collega van haar gezoend in de kroeg en was hij later meerdere keren langs haar huis gegaan. Daarnaast gaf ze toe dat zij zelf ook een jaar geleden meerdere keren met hem naar bed was geweest en ze stuurde me appjes tussen hen wat dat bevestigde. Mijn vriend was ondertussen tot het laatste moment het aan het ontkennen en zei dat ze gek was. Ze vertelde dat hij in de kroeg aan het opscheppen was geweest dat hij tijdens de relatie met mij wel 20 meisjes had gehad. Ze zei dat hij eigenlijk vanaf het begin van onze relatie nooit was gestopt met meisjes scoren en dat het aan en af gebeurde met soms maanden ertussen. Maar opgehouden was het nooit. Nadat ik de appjes aan hem had laten zien gaf hij op. Hij gaf alles toe. Hij is diezelfde dag nog uit ons huis vertrokken.

Ik was in complete shock en paniek en wist niet wat me overkwam. Ik vroeg me af waarom dit was gebeurd en wat er mis kon zijn gegaan. Hij heeft later in appjes verteld dat hij heel veel spijt had en dat hij een probleem had. Hij heeft altijd van me gehouden en wist niet waarom ie het heeft gedaan. Hij wilde me niet kwijt. Hij wilde in therapie. Ik heb echt nog nooit zoveel pijn gehad en voelde me compleet verraden en bedrogen. Ik wist dat dit nooit te fixen was en dat onze relatie niet over zoiets kon komen.

3 weken erna ben ik nog steeds heel verdrietig en kapot. Iedereen in onze omgeving is ook in shock en hadden dit nooit verwacht. Tegen sommige goede vrienden heeft hij dit ook compleet verborgen gehouden, omdat hij wist dat zij dit niet oke zouden vinden. Mensen zeggen mij dat zo iemand nooit veranderd en het echt niet aan mij lag. Ik krijg veel steun van vrienden en hij heeft zelfs een aantal vrienden verloren hierdoor.

Mijn vertrouwen is ernstig beschadigd. Ik ben nooit een wantrouwig persoon geweest en ik vind dat vertrouwen ook echt belangrijk is in een relatie. Voor mij is het heel erg dat er zo'n misbruik is gemaakt van mijn vertrouwen. Hij was zo goed in liegen en thuis deed ie gewoon perfect. Achteraf blijkt dat ie ook tegen vrienden loog. Mensen denken nu dat er gewoon iets mentaal mis met hem is.

Ik moet hem achter me laten, maar ik vind het heel moeilijk. 3 weken geleden zag ik nog alleen een geweldige vriend en dacht ik een geweldige relatie te hebben. Ik heb zelf mijn hart op de tong en ben altijd bloedeerlijk. Ik heb tijdens de relatie meerdere keren aan hem gevraagd of hij nog blij met me was en of er iets was wat hij anders zou willen zien. Voor mij is communicatie super belangrijk in een relatie. Hij gaf altijd aan dat ie super blij met me was en echt een toekomst voor ons zag. Voor mij is het onwerkelijk dat hij er ondertussen zo'n dubbelleven op na hield. Ik kan er soms nog steeds niet bij met mijn hoofd en heb nachtmerries hiervan.

Zo... Dat is het hele lange verhaal. Ik heb nu het idee dat ik nooit meer iemand ga vinden waar ik echt zo gelukkig mee ben als dat ik 4,5 jaar was met hem. Ik weet dat iedereen zegt dat het uiteindelijk wel goed komt, maar ik kan het nog niet voelen. Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Moet ik hier echt op bedacht zijn mocht ik ooit klaar zijn om weer te daten? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..

[ Bericht 100% gewijzigd door Samzz op 18-06-2018 20:50:40 (OP teruggezet) ]
pi_179878538
Samenvatting beschikbaar?
pi_179878604
Hij was dus blijkbaar niet zo gelukkig als je beschrijft.

Klinkt hard, maar als je het thuis goed hebt hoef en ga je niet buiten de deur eten.

Dat jij 'hem echt liet werken' in het begin is eigenlijk al een teken aan de wand geweest. Als het goed voelde hoefde je dat niet te doen.

Tussen de regels door lees ik dat jij alles maar toeliet om jezelf te laten geloven dat alles goed zat en de relatie daardoor in stand te houden.

[ Bericht 26% gewijzigd door anoniem_171020180748 op 18-06-2018 20:07:40 ]
pi_179878786
registreer om deze reclame te verbergen
Je vriend Eljoccovic heeft het dan toch opgebiecht?
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
  maandag 18 juni 2018 @ 20:11:01 #5
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_179878815
Pffff, vervelend dit.
quote:
Ze vertelde dat hij in de kroeg aan het opscheppen was geweest dat hij tijdens de relatie met mij wel 20 meisjes had gehad.
Dit is ook wel extreem, misschien een soort seksverslaving.

Dat " hem laten werken" vind ik net als Blue_note ook wat triest klinken, zulke dingen vind ik zelf een afknapper, maar oke. Kutsituatie.

quote:
Is dit normaal gedrag van veel jongens? Moet ik hier echt op bedacht zijn mocht ik ooit klaar zijn om weer te daten? Of heb ik gewoon echt dikke pech
Dit is geen normaal gedrag van mannen, dit is het gedrag van dit individu en misschien zijn 'type' mensen. Dit kan je niet echt verwachten, dus een compleet wantrouwen van de mens is overdreven.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  maandag 18 juni 2018 @ 20:12:00 #6
460440 Viltje
Het antwoord op alles is 42.
pi_179878860
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:04 schreef Blue_note het volgende:
Hij was dus blijkbaar niet zo gelukkig als je beschrijft.

Klinkt hard, maar als je het thuis goed hebt hoef en ga je niet buiten de deur eten.

Dat jij 'hem echt liet werken' in het begin is eigenlijk al een teken aan de wand geweest. Als het goed voelde hoefde je dat niet te doen.

Tussen de regels door lees ik dat jij alles maar toeliet om jezelf te laten geloven dat alles goed zat en de relatie daardoor in stand te houden.
Dit klinkt wel heel erg alsof je probeert haar de schuld te geven.

OT:

Wees maar blij dat je van hem af bent en jullie niet getrouwd zijn of kinderen hebben. Dit valt echt niet goed te praten en is niet normaal. Veel sterkte ermee.
pi_179879220
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:12 schreef Viltje het volgende:

[..]

Dit klinkt wel heel erg alsof je probeert haar de schuld te geven.

OT:

Wees maar blij dat je van hem af bent en jullie niet getrouwd zijn of kinderen hebben. Dit valt echt niet goed te praten en is niet normaal. Veel sterkte ermee.
Nee, hij is het schuld.
Maar ik schets de realiteit.
pi_179880841
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:00 schreef Roodborstjes-zijn-lief het volgende:
Hoi allemaal,

Ik heb er lang over zitten twijfelen of ik dit verhaal wilde delen en er zijn meerdere keren geweest dat ik op het punt stond het te typen en er toch vanaf zag. Nu wil ik het toch delen, omdat ik eigenlijk wel echt een hart onder de riem kan gebruiken en advies over hoe ik hier mee moet dealen.

Ik heb 4,5 jaar een relatie gehad. We zijn allebei eind twintig. We waren in die 4,5 jaar echt enorm gelukkig. Natuurlijk heeft iedereen wel eens ups and downs, maar voor mij waren die 4,5 jaar echt voorbij gevlogen en betekende de leuke dingen zoveel meer dan de minder leuke dingen. Hij heeft mij ook altijd het idee gegeven dat hij gelukkig was en hij vertelde me vaak dat ie van me hield en we hadden het regelmatig over toekomstplannen als trouwen en kinderen. Dit wilde hij heel graag met mij. We waren allebei compleet geaccepteerd in onze families en het was altijd gezellig. Ik werd al als schoondochter gezien en hij als schoonzoon. Onze vrienden dachten dit ook, omdat wij ook heel leuk met elkaar waren als we uitgingen.

Voordat wij een relatie kregen was hij al 4 jaar single. Hij heeft in deze periode behoorlijk wat vrouwen opgepikt en stond wel een beetje bekend als player. Toen we net begonnen met daten liet ik hem echt werken. Hij was inmiddels 25 en gaf aan dat hij zijn wilde haren ondertussen wel kwijt was en zich wilde settelen. Mijn en zijn vrienden waren eerst sceptisch, maar daarna zagen ze wat hij voor mij over had en toen vertelden ze me dat hij echt voor me wilde gaan. Dus ik ging deze relatie aan.

Ik heb eigenlijk nooit een reden gehad om hem niet te vertrouwen (achteraf zie ik wel signalen, maar die waren echt minimaal). Hij was er echt voor mij en we woonden na een jaar ook samen. Dit was echt heerlijk. We waren na al die jaren nog steeds verliefd. Hij gaf me kaartjes, zong liedjes voor me en stuurde regelmatig hartjes en kusjes over de app tot het allerlaatste moment in de relatie.. Ik liet hem dus compleet vrij om af te spreken met vrienden en als we een weekje met vrienden weggingen dan was dat ook geen probleem. Ik ging er gewoon vanuit dat het allemaal oke was, net zoals bij mij. Ik heb nooit de behoefte gehad om met andere mannen aan te pappen. Er is genoeg met me geflirt, maar ik had altijd gewoon heel sterk het gevoel dat iets met een ander doen het nooit waard was en ik zou mijn vriend nooit zo willen kwetsen.

In het afgelopen half jaar begon me een patroon in zijn gedrag op te vallen. Hij ging uit met vrienden en kwam geregeld om 7 uur 's ochtends pas thuis. Ik heb er lange tijd niks achter gezocht, omdat ik nog steeds geen reden had om hem niet te vertrouwen. 3 weken geleden was hij alleen weer om 7 uur thuis en dat was nadat hij een boottochtje gehad zou hebben. Ik vond het wel heel ongeloofwaardig dat iemand om 7 uur thuis is van een boottochtje. Zijn excuus klopte ook gewoon niet. Hij was super moe natuurlijk en is gaan slapen. Toen heb ik na lang wikken en wegen zijn mobiel gepakt. Hier kwam ik een gesprek tegen tussen hem en een meisje waarin hij deed alsof hij single was en met haar meerdere keren had afgesproken. Dit liep al sinds februari! Ik heb hem natuurlijk geconfronteerd en uiteindelijk na veel ontkennen en liegen gaf hij toe dat hij een keertje sex met haar had gehad in een dronken bui en dat het verder gewoon flirten was en dat er niks gebeurde bij de afspraakjes. Dit gaf hij pas toe nadat ik dreigde haar te berichten. Ik was helemaal kapot en geloofde hem ook niet. Ik heb haar toch een bericht gestuurd. Hij bleef volhouden dat het maar 1x was gebeurd. Uiteindelijk kreeg ik na een dag een bericht terug van haar. Zij gaf uiteindelijk toe dat het veel vaker was gebeurd en dat ze geen idee had dat hij een vriendin had en dat ze het echt heel erg voor me vond. Ze wilde hem ook nooit meer spreken. Toen ik hem daarmee confronteerde werd hij witheet. Hij begon te schreeuwen dat ze een leugenaar was en dat ze dit waarschijnlijk deed als wraak omdat zij hem leuk vond. Een vriendin van me was hier bij en vond het ook heel geloofwaardig. Hij heeft zelfs nog een bericht gestuurd naar dat meisje dat ze een leugenaar was en waarom ze ons uit elkaar wilde drijven. Zij reageerde niet meer.

Ik was echt kapot en in de war en hij leek echt heel erg geloofwaardig. Je mag me misschien naef vinden, maar mijn vriendin die erbij was vond het ook. Zijn act was heel overtuigend. Ondertussen was het al laat en ik wist even niet wat ik hiermee aan moest. Ik wilde nog op reactie van dat meisje wachten en ben gaan slapen (voor zover dat lukte). Ik had zijn mobiel meegenomen zodat hij niet vrienden kon instrueren. In de ochtend zag ik dat een meisje naar hem berichtte dat hij echt op moest houden met liegen tegen mij en dat ze hoopte dat het meisje alles tegen mij vertelde. Dit meisje bleek de vriendin te zijn van een goede vriend van hem. Zij had alles van die vriend gehoord. Ik appte haar zelf en vroeg of ze mij alles wilde vertellen. Uiteindelijk trok ze een beerput open.. Ze vertelde me dat hij maanden met dat meisje had afgesproken en geslapen, daarnaast had hij een half jaar geleden een collega van haar gezoend in de kroeg en was hij later meerdere keren langs haar huis gegaan. Daarnaast gaf ze toe dat zij zelf ook een jaar geleden meerdere keren met hem naar bed was geweest en ze stuurde me appjes tussen hen wat dat bevestigde. Mijn vriend was ondertussen tot het laatste moment het aan het ontkennen en zei dat ze gek was. Ze vertelde dat hij in de kroeg aan het opscheppen was geweest dat hij tijdens de relatie met mij wel 20 meisjes had gehad. Ze zei dat hij eigenlijk vanaf het begin van onze relatie nooit was gestopt met meisjes scoren en dat het aan en af gebeurde met soms maanden ertussen. Maar opgehouden was het nooit. Nadat ik de appjes aan hem had laten zien gaf hij op. Hij gaf alles toe. Hij is diezelfde dag nog uit ons huis vertrokken.

Ik was in complete shock en paniek en wist niet wat me overkwam. Ik vroeg me af waarom dit was gebeurd en wat er mis kon zijn gegaan. Hij heeft later in appjes verteld dat hij heel veel spijt had en dat hij een probleem had. Hij heeft altijd van me gehouden en wist niet waarom ie het heeft gedaan. Hij wilde me niet kwijt. Hij wilde in therapie. Ik heb echt nog nooit zoveel pijn gehad en voelde me compleet verraden en bedrogen. Ik wist dat dit nooit te fixen was en dat onze relatie niet over zoiets kon komen.

3 weken erna ben ik nog steeds heel verdrietig en kapot. Iedereen in onze omgeving is ook in shock en hadden dit nooit verwacht. Tegen sommige goede vrienden heeft hij dit ook compleet verborgen gehouden, omdat hij wist dat zij dit niet oke zouden vinden. Mensen zeggen mij dat zo iemand nooit veranderd en het echt niet aan mij lag. Ik krijg veel steun van vrienden en hij heeft zelfs een aantal vrienden verloren hierdoor.

Mijn vertrouwen is ernstig beschadigd. Ik ben nooit een wantrouwig persoon geweest en ik vind dat vertrouwen ook echt belangrijk is in een relatie. Voor mij is het heel erg dat er zo'n misbruik is gemaakt van mijn vertrouwen. Hij was zo goed in liegen en thuis deed ie gewoon perfect. Achteraf blijkt dat ie ook tegen vrienden loog. Mensen denken nu dat er gewoon iets mentaal mis met hem is.

Ik moet hem achter me laten, maar ik vind het heel moeilijk. 3 weken geleden zag ik nog alleen een geweldige vriend en dacht ik een geweldige relatie te hebben. Ik heb zelf mijn hart op de tong en ben altijd bloedeerlijk. Ik heb tijdens de relatie meerdere keren aan hem gevraagd of hij nog blij met me was en of er iets was wat hij anders zou willen zien. Voor mij is communicatie super belangrijk in een relatie. Hij gaf altijd aan dat ie super blij met me was en echt een toekomst voor ons zag. Voor mij is het onwerkelijk dat hij er ondertussen zo'n dubbelleven op na hield. Ik kan er soms nog steeds niet bij met mijn hoofd en heb nachtmerries hiervan.

Zo... Dat is het hele lange verhaal. Ik heb nu het idee dat ik nooit meer iemand ga vinden waar ik echt zo gelukkig mee ben als dat ik 4,5 jaar was met hem. Ik weet dat iedereen zegt dat het uiteindelijk wel goed komt, maar ik kan het nog niet voelen. Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Moet ik hier echt op bedacht zijn mocht ik ooit klaar zijn om weer te daten? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..
Nee, niet alle mannen doen dit. De meesten zelfs niet.

Ja, jij gaat straks minstens zo gelukkig worden met een ander.

Ja, het zal zeker nog even duren voordat je weer iemand zo kan vertrouwen.

Nee, dat is niet binnen nu en enkele weken weer helemaal goed.

Kijk, het is nogal wat als je hele toekomstplan in duigen valt. Dus logisch dat je een flinke tik hebt gekregen. Mijn tip is om in ieder geval jezelf niet de schuld te geven hiervan (dus ook niet ‘hoe heb ik ooit zo dom kunnen zijn). Voorts proberen om zo kort mogelijk aandacht te houden bij het einde van de relatie en vooral het goede daarvan mee te nemen. Jij kan je herinneringen zo mooi en lelijk maken als je zelf wil en waarom niet vooral dat mooie herinneren, want ondanks wat er achter jouw rug om is gebeurd was het toch een mooie tijd.

En ga zo snel mogelijk weer wat nieuwe contacten met andere mannen opdoen. Niet meteen voor relaties ofzo, maar gewoon normaal contact. Maakt het makkelijker om het vertrouwen terug te krijgen en de overgang naar serieus daten straks ook weer makkelijker.

Uiteindelijk is het einde een kado, want je bent nu weer vrij om een echt leuke kerel te leren kennen.
pi_179881080
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:02 schreef loni55 het volgende:
Samenvatting beschikbaar?
Relatie van 4,5 jaar.
Vriend was player (alleen voordat deze relatie begon).
Achteraf al die tijd zeker 20+ meiden geneukt.
TS is nu heel verdrietig.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 18 juni 2018 @ 21:56:41 #10
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_179882666
Je was voordat je hem kende gelukkig en zal dat na hem ook weer zijn. Nu voelt het als een lawine omdat het nog zo vers is, maar mettertijd zal het slijten. Sterkte.
  maandag 18 juni 2018 @ 22:00:08 #11
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_179882817
Ik snap die hele ophef over 'vreemdgaan' nooit zo, je kunt toch prima ook met andere meiden plezier hebben, net als dat je meerdere maten hebt?
pindazakje
pi_179883056
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:00 schreef Hyaenidae het volgende:
Ik snap die hele ophef over 'vreemdgaan' nooit zo, je kunt toch prima ook met andere meiden plezier hebben, net als dat je meerdere maten hebt?
Ja, maar dat moet je dan wel even bespreken. Toch?
  maandag 18 juni 2018 @ 22:07:00 #13
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_179883131
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:05 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ja, maar dat moet je dan wel even bespreken. Toch?
Ja, maar probleem is dat veel vrouwen dat niet kunnen handelen, omdat het niet de norm is.
Fuck de norm. Dus hou je liever je mond.
pindazakje
pi_179883196
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 21:20 schreef ITrade het volgende:

[..]

Relatie van 4,5 jaar.
Vriend was player (alleen voordat deze relatie begon).
Achteraf al die tijd zeker 20+ meiden geneukt.
TS is nu heel verdrietig.
Dank!!
Ts neuk ook 20+ meiden. Dat zal hem leren.
pi_179883245
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:00 schreef Hyaenidae het volgende:
Ik snap die hele ophef over 'vreemdgaan' nooit zo, je kunt toch prima ook met andere meiden plezier hebben, net als dat je meerdere maten hebt?
Mensen verschillen. Dat jij het niet erg zou vinden dat je vriendin met 20 mannen neukt betekent niet dat een ander dat prima vindt.
pi_179883427
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:07 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Ja, maar probleem is dat veel vrouwen dat niet kunnen handelen, omdat het niet de norm is.
Fuck de norm. Dus hou je liever je mond.
Als jij veel vrouwen wil neuken, dan moet je geen relatie beginnen met een vrouw die dat niet kan handelen.
pi_179883578
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:04 schreef Blue_note het volgende:
Hij was dus blijkbaar niet zo gelukkig als je beschrijft.

Klinkt hard, maar als je het thuis goed hebt hoef en ga je niet buiten de deur eten.
Wat. Een. Bullshit.

De meest makkelijke reactie om de schuld bij de ex-partner te leggen. Als je relatie dan zo slecht is dan doe je er iets aan of je gaat weg.

In het geval van TS zou ik eerder denken aan iemand die verslaafd was aan seks en niet in staat is een monogame relatie aan te gaan en dat dan toch denkt te kunnen doen omdat-ie iets bijzonders in je zag. Ik ben er alleen nog niet over uit waarom men daar dan niet van begin af aan eerlijk over is en zegt een open relatie aan te willen gaan. Zou het allemaal een stuk makkelijker maken. Wellicht geeft dat dubbelleven leiden ook een gevoel van macht.
Op woensdag 7 februari 2018 11:59 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Ik vind eerlijk gezegd de denkbeelden van die Taylor best meevallen.
  maandag 18 juni 2018 @ 22:20:48 #18
123170 alors
zlata1234
pi_179883606
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:04 schreef Blue_note het volgende:
Hij was dus blijkbaar niet zo gelukkig als je beschrijft.

Klinkt hard, maar als je het thuis goed hebt hoef en ga je niet buiten de deur eten.

Dat jij 'hem echt liet werken' in het begin is eigenlijk al een teken aan de wand geweest. Als het goed voelde hoefde je dat niet te doen.

Tussen de regels door lees ik dat jij alles maar toeliet om jezelf te laten geloven dat alles goed zat en de relatie daardoor in stand te houden.
:') Er zijn tegenwoordig zoveel rupsjes nooit genoeg. Als hij niet gelukkig was dan had hij dat aan moeten geven, was er niet aan te werken dan had hij het uit moeten maken.

Dit goedpraten is echt belachelijk.
know'm sayin?

word? word.
pi_179883656
Terugzetten van OP's in R&P..
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
  maandag 18 juni 2018 @ 22:32:17 #20
545 dop
:copyright: dop
pi_179883949
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:00 schreef Hyaenidae het volgende:
Ik snap die hele ophef over 'vreemdgaan' nooit zo, je kunt toch prima ook met andere meiden plezier hebben, net als dat je meerdere maten hebt?
dan wel vooraf ook ballen hebben en zeggen dat je een open relatie wil.
Ik schrijf soms wat rottig, zelf noem ik het dyslexie , sommige zeggen dat ik lui ben.
get over it , het wordt niet beter
  maandag 18 juni 2018 @ 22:33:10 #21
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_179883975
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:32 schreef dop het volgende:

[..]

dan wel vooraf ook ballen hebben en zeggen dat je een open relatie wil.
Of er gewoon vanuit gaan dat een open relatie de standaard is, tenzij anders is afgesproken
pindazakje
  maandag 18 juni 2018 @ 22:36:54 #22
325896 Thezappa
Fok!dealer
pi_179884087
Ff soa testje doen wel he
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  maandag 18 juni 2018 @ 23:17:38 #23
545 dop
:copyright: dop
pi_179885322
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:33 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Of er gewoon vanuit gaan dat een open relatie de standaard is, tenzij anders is afgesproken
lees de post van de TS eens en neem het woord eerlijk eens in gedachte.
Zonder communicatie en er maar van uitgaan zullen weinig relaties bevredigend zijn.
Ongeacht wat je als normaal of standaard neemt.
Ik schrijf soms wat rottig, zelf noem ik het dyslexie , sommige zeggen dat ik lui ben.
get over it , het wordt niet beter
pi_179885429
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:00 schreef Roodborstjes-zijn-lief het volgende:
Ik heb tijdens de relatie meerdere keren aan hem gevraagd of hij nog blij met me was en of er iets was wat hij anders zou willen zien. Voor mij is communicatie super belangrijk in een relatie. Hij gaf altijd aan dat ie super blij met me was en echt een toekomst voor ons zag.
Dat ie zoveel vreemd ging bekent niet perse dat hij de relatie niet goed vond, misschien is hij alleen 'verslaafd' aan de kick van het versieren, en wou ie wel echt met jou een toekomst opbouwen. Het blijft een eikel natuurlijk en hij heeft je goed verraden, dus logisch dat je het hebt uitgemaakt hoor, maar dat betekent niet dat lles aan hem opeens slecht was.
  maandag 18 juni 2018 @ 23:26:25 #25
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_179885493
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:17 schreef dop het volgende:

[..]

lees de post van de TS eens en neem het woord eerlijk eens in gedachte.
Zonder communicatie en er maar van uitgaan zullen weinig relaties bevredigend zijn.
Ongeacht wat je als normaal of standaard neemt.
Had de OP niet gelezen vanwege de lengte, maar liegen en bedriegen is idd nooit goed te praten.
pindazakje
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')