abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_179901747
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 09:40 schreef AlexanderdeKleine het volgende:
Zoals uit het hierboven staande artikel blijkt kampen Turkse-Nederlanders in tegenstelling tot wat velen u wellicht willen laten geloven, inclusief bepaalde users die actief zijn in NWS, níet met een dubbele loyaliteit.

Turkse-Nederlanders kiezen in groten getale heel duidelijk vóór Turkije, vóór Erdogan en tegen Nederland, tegen democratie en tegen de rechtsstaat.
Helemaal met je eens, alleen noem je deze mensen ten onrechte Turkse Nederlanders. Die bestaan wel, maar dat is een ander slag mensen. De mensen die jij hier benoemt, zijn Turken in Nederland.

Wat ik me trouwens afvroeg: wie betaalt deze waanzin? Waarom faciliteert Nederland de stembusgang in een vreemd land? Turken in Nederland kunnen toch gewoon per briefpost stemmen? Dat moeten Nederlanders in het buitenland ook als ze hun stem willen uitbrengen.

Zolang er geen wetgeving is die dubbelop stemmen verbiedt, zie ik niet waarom Nederland hier buitenlandse verziekingen faciliteert, cq. toestaat dat een vreemde mogendheid dat hier doet.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')