abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180061462
registreer om deze reclame te verbergen
Hier hebben ze ook geadviseerd het dan in zo neutraal mogelijk maandverband op te vangen, dat in een plastic zakje doen, dan kon de verloskundige wel ruiken wat 't was.

---

Over de schoonmaaksters, wij hebben sinds kort ook hulp in huis, voorkomen dat m'n vrouw nu te veel doet.. Bevalt goed! Hebben via via iemand gevonden waar anderen al positief over waren. Gelukkig had ze nog ruimte!
  dinsdag 26 juni 2018 @ 19:43:41 #252
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180063970
Voor de zekerheid ook even hier:
Listeria ontdekt in de satégehaktballetjes van de jumbo.

En heeft iemand hier nog tips tegen darmissues? Obstipatie en het tegenovergestelde wisselen elkaar af en ik voel me daar niet echt lekker bij. Opgeblazen gevoel, kramp... :(
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180064105
Mijn november/bijna december baby had korte mouwen rompers met lange mouwen shirtjes erover (en lange broeken natuurlijk). Maar dat was ook vnl omdat ik (nog steeds niet!) snap hoe mensen een lange mouwen shirt over een lange mouwen romper gefrot krijgen bij die minimensjes :? :P.
En nou heb ik zin om ‘eerste pakje’ te shoppen O+ :P.

Spannend blue note! Kan nu snel gaan maar kan ook nog ff duren heb ik gehoord. Bij mij was de uitslag van het stickie trouwens ook niet duidelijk maar ik wist 1000% zeker dat het vruchtwater was. Ik kreeg na 5 min menstruatieachtige krampen en een kleine 5 uur later was ze er.

Hiernaast hebben ze een baby van net 6 weken oud mee op vakantie, mocht net even kijken in de wandelwagen O+. Zo klein! En die huiltjes *throwback*.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_180064255
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 19:48 schreef Feyre het volgende:

Spannend blue note! Kan nu snel gaan maar kan ook nog ff duren heb ik gehoord. Bij mij was de uitslag van het stickie trouwens ook niet duidelijk maar ik wist 1000% zeker dat het vruchtwater was. Ik kreeg na 5 min menstruatieachtige krampen en een kleine 5 uur later was ze er.
Ze heeft ook echt 100% het idee dat het vruchtwater was. Het rook zoet, amandelachtig.

Maar testje met op de hand blazen gaf geen vruchtwater.
Ze heeft nu alleen soort menstruatiepijn, zeurend, geen komen en gaan.

Ze gaat morgen toch de VK terugbellen en aangeven dat ze zeker wilt weten dat de vliezen wel/niet gescheurd zijn. Al dan niet naar het ZKH als dat nodig is. Ze is een beetje bezorgd over mogelijk infectiegvaar als het wél echt vruchtwater is.
pi_180064552
Waarom morgen pas bellen? Als ze zich druk maakt bel je nu op, leg je je zorgen over infectiegevaar neer en hoor je even aan hoe dat zit en waar je evt op moet letten?
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_180064764
Ja, wat Feyre zegt, daar kun je echt prima nu nog voor bellen hoor!
pi_180065133
registreer om deze reclame te verbergen
Pakjes O+ Ik moet nog steeds Ketels oude kleren in 50/56 uitzoeken om te kijken of we genoeg hebben. Maar daarvoor wil ik eerst de kledingkast op de babykamer hebben, en dáárvoor moet ik eerst de nieuwe peuterkast verven... Dus het duurt nog even vrees ik. :')

Mijn junipeuter had de eerste dagen trouwens zowel lange- als kortemouwenrompers aan, met langemouwenshirts erover. En toen kregen we na een week ofzo een hittegolf en lag hij ook weleens alleen in luier in bed. 8)7

Vandaag bij de vk geweest voor een groeiecho (indicatie ivm mijn gewicht). Alles eigenlijk net als bij de SEO - een iets ondergemiddeld kindje met gigantisch lange benen. Dankzij die stelten komt hij toch nog op P66 uit. _O-

En hij ligt in stuit, maar heeft nog voldoende tijd om te draaien dus dat is zeker niet zorgwekkend.
pi_180065258
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 20:00 schreef Feyre het volgende:
Waarom morgen pas bellen? Als ze zich druk maakt bel je nu op, leg je je zorgen over infectiegevaar neer en hoor je even aan hoe dat zit en waar je evt op moet letten?
Nouja, omdat ze vanochtend nog bij VK is geweest en die zich geen zorgen maakte. De zorgen zijn niet zo groot eigenlijk.
pi_180065997
Zo, dit was weer een dure dag, kost wat, dat zwangerschapsverlof :')

Maar de kaartjes zijn vast betaald, de nieuwe eetkamerstoelen besteld en ik heb alle keukenkasten en de servieskast uitgemest waardoor ik besloot nieuwe springvormen te bestellen w/ Kan alleen de vuilniszakken met zooi niet meer tillen en vriend is nog niet thuis, dus het lijkt nog een chaos :+ Nu de berging en de kasten op de kamer van de peuter nog en dan heb ik denk ik al mijn opruimprojecten wel gehad eerst *O*

[ Bericht 3% gewijzigd door IsabellaMariaAnna op 26-06-2018 20:57:35 ]
pi_180066757
Ik durf haast niet meer aan te haken want het is zo lang geleden dat ik gepost heb. Een hoop aan m’n hoofd en drukke tijden. We zijn twee weken geleden getrouwd, een tuinverbouwing achter de rug, de baby bleek niet goed te groeien dus eerder met verlof en toch proberen zoveel mogelijk rust te nemen wat nog niet zo makkelijk is met een dreumes van bijna twee jaar. Gelukkig lijkt alles nu in een rustiger vaarwater te komen en kan dreumes lekker spelen in de nieuwe tuin. Donderdag alweer 35 weken. Komt ineens echt dichtbij allemaal. Ik beleef deze zwangerschap zo anders als de eerste. Ik voel me ook nog helemaal niet “klaar” voor de baby. Het kamertje is af en bijna alle wasjes zijn gedraaid en alles is wel in huis dus wat dat betreft zijn we er wel klaar voor. Maar ik zie denk ik best op tegen m’n aandacht moeten verdelen tussen de dan peuter en baby. Ik vind het eigenlijk wel prima zo. Baby mag van mij voorlopig nog wel blijven zitten en bij het idee dat hij zomaar over 2 weken al bij ons kan zijn benauwd me een beetje.. :@
pi_180069621
Gefeliciteerd Fien, met het trouwen :)

Logische gedachten hoor! Ik vond het ook heel spannend hoe het zou gaan met een tweede erbij en hoe je vooral je aandacht verdeeld.
Maar het komt allemaal echt wel goed en ik vond het zelf juist heel natuurlijk en gemakkelijk gaan :)

Goed bezig ima!
Pakjes uitzoeken, leuk Luna! Gewoon alvast beginnen ;) fijn van de groeiexho!

Ik mag volgende week weer spieken :) dan ook een groeiecho :)
Verder hier weinig te melden. Ik haat alleen de onregelmatigheid in bewegingen bij het meisje. Vandaag haar weer heel weinig gevoeld, gisteren was ze super druk, die dag ervoor weer heel weinig .... (ziet nu een regelmaat, maar wel een stom ritme ;) )
natuurlijk al besproken met de vk en m belafspraken hierover gemaakt ;)
pi_180074285
Blu-note, spannend! Vannacht nog veranderingen geweest? Succes/sterkte met het afwachten verder.

IMA, wat ben je goed bezig! Zo te lezen is je hele huis straks opgeruimd en schoon, dat is lekker. Vrees dat ik het je niet nadoe...
Dat verlof duur is herken ik dan wel weer duidelijk :X

Fien, gefeliciteerd nog met je trouwen! Dat blozende gezichtje hoeft echt niet achter je post. De komst van een baby (1e, 2de.... 6de) is nogal een life event dus volgens mij is het heel normaal dat het een benauwd gevoel kan geven.

Loj, lastig die dagen dat je haar minder voelt. Zijn er houdingen waarin je kan gaan liggen/zitten waarbij ze standaard wakker wordt? Misschien dat je dit kan gebruiken op dagen dat ze minder beweegt, zodat je haar weer even voelt. Bij mij wordt ze bijvoorbeeld standaard wakker wanneer ik ga eten of wanneer ik een speeldoosje met slaapliedjes bij m’n buik hou.

Nu het kamertje bijna klaar is, ben ik ook begonnen met alle babywasjes. En we hebben echt belachelijk veel! Veel gekocht en veel gekregen, tot maat 74 hoeven we volgens mij niets meer te kopen. Lange mouwen, korte mouwen, zonder mouwen, broekjes, leggings, rokjes, jurkjes; noem het op en wij hebben het liggen. Iedereen waarvan ik denk dat ze straks op kraamvisite komen probeer ik ook vast tactisch te laten weten dat we i.p.v. kleertjes graag kinderboeken willen.
Als het kamertje echt klaar is en ik weet hoe ik foto’s moet plaatsen zal ik in het babykamer topic ook een foto plaatsen. Ik vind het ook zo leuk om die van andere daar te bekijken.

Wij hebben gisteravond weer naar onze uk mogen gluren, liggings- + groeiecho, en alles was weer helemaal goed. Qua groei een heel gemiddeld kind, en ze ligt netjes met haar hoofd omlaag en al een stuk ingedaald. Maar dat had ik al duidelijk gevoeld :')
Mooi om te zien hoe ze beweegt, haar mondje steeds open doet en ze lijkt op de echo een hoop haar te hebben!
Nog 1.5 tot 6.5 week en dan is ze er echt, het voelt nog steeds zo onwerkelijk... O+
pi_180074446
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 08:10 schreef Takkie88 het volgende:
Blu-note, spannend! Vannacht nog veranderingen geweest? Succes/sterkte met het afwachten verder.
Nope, niks. Ze gaat dalijk de VK bellen.
pi_180074782
Zo IMA, dat klinkt productief! En zijn de vuilniszakken inmiddels weg?

Fien, gefeliciteerd! Hadden jullie een leuke dag?

Ik herken het wel een beetje hoor, maar dan net omgedraaid, van mij mag ze juist al komen aangezien B over 2,5 week vakantie heeft. Ik kan niet meteen vrij nemen als de baby er is, ik moet nog overdragen (vrijdag sollicitatiegesprekken voor iemand die mij komt assisteren en overnemen bij verlof, yeah!) dus het is fijn als B nog op school zit als de kleine komt.
EN met een jochie die bijna 4,5 jaar is, is het leven best makkelijk. Hij kleedt zichzelf aan, komt zelf uit bed, pakt zijn bordje, zet die ook weer in de keuken etc etc. We hebben best een relaxt leven nu, dat wordt overhoop gegooid als die kleine er is. Daar zie ik wel een beetje tegenop zeker omdat B dus bijna 6 weken vakantie heeft en we die ook moeten entertainen (hij gaat wel 2 dagen in de week naar de BSO). We zijn met de zwangerschap erbij 2 jaar en 9 maanden bezig geweest voor deze uk en nu het zo dichtbij komt....behoorlijk spannend.

Takkie fijn dat het zo goed gaat!
pi_180074828
Poeh iets minder actief hier op fok door drukte op het werk... En doordat het hier zo druk is; vergeet ik mijn rust momenten te pakken en m'n bekken hebben het enorm zwaar -O- Gaat geen dag meer voorbij zonder druk/pijn aan bekken en/of rug. Toch maar weer keertje afspraak maken met fysio denk ik ;(

Dit weekend wish outdoor festival; maar dat gaat hem niet worden. Ze hebben niks geregeld voor invaliden en tjah er zijn wel zitplaatsen dus je moet daar maar zitten. Ik had een weekend ticket (vorig jaar al gekocht trouwens; dus toen was ik nog niet zwanger); maar wou enkel op zondag gaan; maar dat gaat wellicht ook maar een paar uurtjes zijn.. Ahja het is niet anders. Jammer dan. Vriend gaat zaterdag mooi met de groep en kan weer eens lekker los/zat worden zonder dat hij met mij rekening moet houden :7

Verder moet ik mij laten prikken op suiker..... Kind groeit nog steeds boven gemiddeld en willen toch zwangerschapsdiabetes uitsluiten en stel dat ik iets kan doen (door minder bananen te eten of weet ik veel); dan is dat natuurlijk alleen maar beter. Ik baal aan de ene kant want ik kan echt niet zeggen dat ik super ongezond eet (naar mijn idee...) maar ik krijg toch een raar gevoel er bij of ik iets 'fouts' heb gedaan :@ VK gaf overigens zelf aan dat ze er vanuit gaat dat het niks is en ik gewoon een grote baby heb; maar toch.. Gek hoe je hersenen hier gelijk weer overuren over kunnen maken :{

Blue_note ja zeker bellen; ik zou ook toch wel willen weten wat het nu was ! :o
IMA nesteldrang? :D O+ Goed bezig _O_ Lekker opgeruimd huis en helemaal ready voor de baby :)
Takkie; benieuwd naar de kinderkamer! Hier gaan we er over 2 weken mee aan de slag. *O*
Loj, idd kijken of je op een bepaalde manier meer beweging kan creeëren? Hier helpt op de rug op de bank liggen heel erg en dan gaat hij enorm te keer (maar ik voel hem best vaak de hele dag eigenlijk)
Fien nog van harte gefeliciteerd O+ Ik vind het nu al spannend met 1 kleine straks; dus ik kan het me wel enigszins voorstellen.. :@ :*
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  woensdag 27 juni 2018 @ 09:04:42 #266
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180074903
Cocci 37 weken *O*
Luna 28 weken *O*
Tink 28 weken *O*
Mooie mijlpalen!

Wij hebben twee namen in gedachten maar zijn er nog niet over uit. Grappig, een paar weken geleden voelde het zo goed als zeker maar we hebben gelukkig nog eventjes de tijd.

Eerste kleertjes. Ik heb veel meer broekjes dan echt setjes, best wat rompertjes met lange mouwen en verder nog een stuk of 4,5 setjes ofzo. Ik denk dat we er wel mee vooruit kunnen zo en mocht dat niet het geval zijn: nieuw spul is zo gekocht.

Wolken, veel sterkte vandaag! :*. (En ja, ik ben als een malle aan het smeren en vind in de zon liggen bakken helemaal niks dus ik heb vooral in de schaduw te vinden tenzij het niet anders kan. Het valt me op hoe onverantwoord mensen zonnen hier. Denk dat de meerderheid ook wel verbrand is, brrr.

Schoonmaak. 3 weken geleden zijn mijn moeder en oma nog geweest. Ze hebben de boel grondig aangepakt en vragen wekelijks of er iets nodig is maar ik zeg nog altijd nee en doe nog veel zelf. Daar doe ik dan de hele dag over met rustmomentjes tussendoor :). Ik zou een hulp willen maar dat is er nog niet van gekomen. Ik vind het maar lastig te bepalen wie ik dan in wil huren; ken de personen niet.

Fijn van de goede echo's Luna en Takkie :).

Het is hier vandaag een beetje bewolkt maar dat vind ik niet erg want het is toch best wel een beetje zwaar met mijn bekken en bewegingen en de hitte. Ik voel me een vreselijke zeur die de vakantie van L. verpest omdat ze niet veel kan ;(. Gisteravond lag ik om 21:00u al in bed en had ik het gevoel alsof iemand in m'n kruis heeft getrapt. Dat is nu een paar dagen en komt steeds als ik eventjes heb gelegen / gerust. Als ik gedurende de dag actief ben gaat het wel.

Verder natuurlijk alle tijd om na te denken over hoe het kamertje eruit komt te zien dus ik heb veel zin om daarmee aan de slag te gaan als we terug zijn O+.

Spannend blue_note! Ben benieuwd naar wat de VK zegt.

Fien, nog van harte gefeliciteerd!
pi_180074915
Fien, logisch wel denk ik, wat koudwatervrees! Ik ben ook erg benieuwd hoe het straks is. Hier werkt vriend in het onderwijs, dus de eerste weken zijn we samen thuis, dat is wel erg fijn ook voor de peuter denk ik.

Loj, vervelend dat het zo wisselt! Op je linkerzij zijn ze meestal het drukst he?

Takkie, ja, dat is dan ook wel zo! Heb eerder al de lades in de badkamer en de grote kast in de woonkamer overhoop gehaald, overal orde aan het scheppen :+ Leuk, foto’s van het kamertje!

Exode, ze zijn in elk geval uit het zicht :P Maar ze passen niet in één keer in de container.. handig dat B al veel zelf kan!
pi_180074952
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:05 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Fien, logisch wel denk ik, wat koudwatervrees! Ik ben ook erg benieuwd hoe het straks is. Hier werkt vriend in het onderwijs, dus de eerste weken zijn we samen thuis, dat is wel erg fijn ook voor de peuter denk ik.

Loj, vervelend dat het zo wisselt! Op je linkerzij zijn ze meestal het drukst he?

Takkie, ja, dat is dan ook wel zo! Heb eerder al de lades in de badkamer en de grote kast in de woonkamer overhoop gehaald, overal orde aan het scheppen :+ Leuk, foto’s van het kamertje!

Exode, ze zijn in elk geval uit het zicht :P Maar ze passen niet in één keer in de container.. handig dat B al veel zelf kan!
:D
Mijn vrouw had na de opruimactie in de schuur mij de zware dingen in de auto laten leggen die naar de stort moeten. De stort is 800 meter verderop dus we zijn er zo. Alleen mijn vrouw had niet bedacht dat ze daar alles weer uit de auto moet halen dus ze is niet gegaan en ik kan pas zaterdag gaan....kortom de auto ligt nog even bomvol.

Ja en B is ook zo lief voor mijn vrouw, zo zorgzaam. Hij mist het stoeien en wild doen met haar enorm en is er daarom ook wel echt klaar mee. Maar dat uit hij alleen naar mij gelukkig en is tegen haar superlief.
pi_180075018
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:09 schreef exode het volgende:

[..]

:D
Mijn vrouw had na de opruimactie in de schuur mij de zware dingen in de auto laten leggen die naar de stort moeten. De stort is 800 meter verderop dus we zijn er zo. Alleen mijn vrouw had niet bedacht dat ze daar alles weer uit de auto moet halen dus ze is niet gegaan en ik kan pas zaterdag gaan....kortom de auto ligt nog even bomvol.

Ja en B is ook zo lief voor mijn vrouw, zo zorgzaam. Hij mist het stoeien en wild doen met haar enorm en is er daarom ook wel echt klaar mee. Maar dat uit hij alleen naar mij gelukkig en is tegen haar superlief.
Haha, da’s ook handig :D

De peuter is ook wel heel lief, en weet ook wel dat ik haar niet goed kan tillen door de baby etc. Gisteren vroeg ze ook ineens hoe het met de baby was, zo lief O+

Balen van de bekkenklachten Priem en Helsinki!

Oh en 36 hier vandaag *O*
pi_180075104
Oh Helsinki dat 'in je kruis getrapt zijn' (of wat ik tg mn vriend omschreef: alsof ik keihard genomen ben.... :') :@ :@ :+ ) heb ik dus ook vaak last van; maar eerder bij het té veel lopen/bewegen zelfs -O- ben er nog niet helemaal over uit hoe dit tegen te gaan; behalve dat het lijkt te helpen als ik als een eend/gans aan het lopen ben ipv 'normaal' ofzo :') hmmm.. lastig omschrijven dit haha
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_180075289
VK (een andere dan gister) gaf aan dat als ze ook maar 1% twijfelde ze was doorgestuurd naar het ZKH. Maar als het echt een scheurtje o.i.d. was geweest was er ondertussen sowieso meer vruchtwater verloren, en dat is niet het geval. Dus eigenlijk onder de streep is er niks en wachten we af. Nu 39 weken.
pi_180075556
Ima aan de nesteldrang hihi. En niet alleen verlof is duur hoor. Wij waren gister bij de ikea om speciaal spul voor de bank te halen. Ik heb nu een volledig nieuwe kast inrichting staan :@ ohja en ook nog een nieuwe salonntafel want de oude paste dus niet meer bij die nieuwe inrichting haha!

Helsinki fijne vakantie nog verder! Vergeet niet dat vakantie er juist voor is om lekker te ontspannen en even niks te doen. Ik denk dat je familie je dat wel vergeeft ;)

Blue note spannende tijd voor jullie.

Exode ben benieuwd wanneer jullie dame komt! Ik denkndst het voor B straks wel fijn is dat hij innde vakantie wel twee dagen naar de bso gaat. zo gaat zijn eigeb leven ook gewoon door naast het feit dat hij er een zusje bij heeft. Kan hij daar lekker zijn eigen ding even doen zonder rekening te houden met baby!

En sowieso, oudere kinderen en zwangere buiken O+. Mijn buik krijgt elke dag meerdere knuffels en kusjes van K. Ze praat ook gezellig tegen mijn buik en houd wel eens een tekening voor mijn navel zo van kijk eens broertjes heb ik voor jullie gemaakt O+
pi_180075624
Haha, de ikea is ook gewoon gevaarlijk om naartoe te gaan :D
pi_180075779
Ah superzoet Aapie!
We hebben inderdaad bewust de BSO gedaan in de zomervakantie, normaal gaan wij op vakantie en mijn vrouw staat voor de klas dus opvang in vakanties is niet nodig.
6 weken thuis leek ons niet zo leuk voor hem, zeker niet omdat wij onze handen volhebben en ik grotendeels ook gewoon moet werken.
Ze gaan ook allemaal leuke dingen ondernemen, een heel zomerprogramma. 8-)

Spannend hoor Blue! Wij vrijdag 39 weken, raar dat het elk moment kan gebeuren maar het kan ook nog 3 weken duren.
  woensdag 27 juni 2018 @ 13:37:01 #275
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180078683
quote:
2s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:24 schreef PriemGirl het volgende:
Oh Helsinki dat 'in je kruis getrapt zijn' (of wat ik tg mn vriend omschreef: alsof ik keihard genomen ben.... :') :@ :@ :+ ) heb ik dus ook vaak last van; maar eerder bij het té veel lopen/bewegen zelfs -O- ben er nog niet helemaal over uit hoe dit tegen te gaan; behalve dat het lijkt te helpen als ik als een eend/gans aan het lopen ben ipv 'normaal' ofzo :') hmmm.. lastig omschrijven dit haha
Ja, misschien heb ik dan afleiding en denk ik er niet zo veel aan. Merkte het net echter ook al bij het van tafel gaan dus het is niet alleen bij liggen/rust. Hmmm. Vraag mij af of dit bij de bekkenklachten hoort of dat hij aan het indalen is. Vrijdag 29 weken zwanger, maar lijkt me erg vroeg.

Aapie, je hebt helemaal gelijk! :). Heb vandaag nog niet gehuild van schuldgevoel dus dat is verbetering :+.

Zo lief, de reacties van oudere kindjes op de zwangerschap. Smelten!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')