abonnement Unibet Coolblue
pi_180159373
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juni 2018 10:08 schreef Jaume_I het volgende:
Is het niet gewoon een beetje koudwatervrees?

Ik herken het natuurlijk wel : Al jaren single, eigen huis. In het weekend kan ik doen wat ik wil : Tot 11 uur in mijn bed liggen, vandaag ga ik door het dak op een festival. Ik heb de afgelopen week de hele week gewerkt dus mijn huis is een beetje een bende; er staat een stapel afwas op het aanrecht met fruitvliegjes erboven i.v.m. de hitte.

Dat kun je natuurlijk niet maken als je kinderen en een gezin hebt. Althans, niet structureel. Het idee van een relatie benauwt mij ook, maar ik denk ook dat het heel snel went en vanzelfsprekend wordt.
Ook naar BKJN geweest? ;)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_180182941
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_180252019
Het is nou niet bepaald dat de aarde een tekort heeft aan mensen. Dus heb dat idee laten varen en leid gewoon een chill leventje. Kinderen kunnen leuk zijn maar ook heel veel zorgen en ellende bezorgen. Niet bepaald zaligmakend.

En een relatie om een relatie te hebben is het verkeerde fundament. Als je zo begint, heb je het einde ook al bepaald. En dat is meestal niet heel mooi.
  woensdag 18 juli 2018 @ 23:06:10 #104
432997 Ven1972
Man met humor
pi_180570942
Ik kan altijd vader worden op mijn 50ste of later, dat vind ik niet erg. Maar ik ben al gelukkig in een relatie, mijn liefje is veel jonger dan ik(20 jaar, ik ben 45 jaar). Dat is niks mis mee. Ik weet het ook dat alles niet vanzelfsprekend is of niet vanzelf komen. En ik denk dat mensen veel te druk zijn met andere dingen zoals eigen baan, sociale leven en een gezin met een partner of echtgenoot. Daar kan het gevolg zijn dat paar vrienden van hun weggevallen van eigen kring, waar ze ook eigen weg gingen. Ik snap het ook paar mensen zich druk maken om het leven, zoals ze nog vrijgezel zijn, nog geen gezin gesticht met een partner, en leuke vriendenkring te hebben. Liefdesgeluk kan ook van vele kanten komen, ook uit kleine hoekje waar geluk zich bevindt, maar je moet meer onder mensen zijn. Als je niet veel onder mensen blijft, kan er ook niks bijzonders gebeuren in jouw leven. Ene zegt over saaie vrienden is echt een eigen persoonlijke mening, vind ik. Als je saaie vrienden hebt, zou je het beter met hun verbreken, dan schiet je echt niets mee op. Dan zul je ook latere betere vrienden die echt leuk, serieus, en respectvol zijn.
Humor, serieus en vrolijk!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')