abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 9 juni 2018 @ 01:16:56 #1
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_179686090
We hebben bij sommige geen idee hoe oud, de echte naam en affiliatie is met isis of andere extreme partijen.

Er bestaan nu no-go zones in zweden en londen, in sommige gebieden in zweden is het zo erg dat daar geen post meer wordt bezocht of de politie niet meer durft te komen.

Het originele plan was om gevluchte mensen uit syrië op te vangen, maar er trekken meer mensen vanuit afrika die hier alleen komen om een uitkering te krijgen en als ze dat niet krijgen gaan ze in hongerstaking of andere ongein.

Er zijn twee redenen dat er zo een grote mannen populatie hierheen komt, mannen in moslim cultuur hebben een actieve rol in het verdedigen van hun waarden waar vrouwen heel erg passief en beschermd opgevoed worden, ze sturen lieveren een man die het land binnengesmokkeld want als hij zijn papieren binnen heeft haalt hij de rest. als er een vrouw gestuurd word is de kans groot dat zij ergens verkracht wordt in een opvangcentrum of kamp.
het is niet voor niets dat vrouwen er liever voor kiezen om in het openbaar een hijab of burka te dragen als het 50 graden is buiten, staat niet in de koran dat het moet.

Ik ben persoonlijk nog van mening dat de echte ECHTE vluchtelingen niet verder dan turkije libanon zal komen want die willen naar huis, de gelukszoekers gaan ook niet in bulgarije zitten waar de loon nog niet 200 euro per maand is, die gaan liever in landen zitten waar er een basisinkoming is van minimaal 1000 euro.

Wat zal er gebeuren als er binnen 20 jaar in elke grote stad de moslims de meerderheid zullen krijgen, gezellig sharia invoeren en geen rechten meer voor vrouwen.

Er is zelfs gezegd dat duitsland etnisch gereinigd moet worden door moslims


belangrijke video's





"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  Moderator dinsdag 12 juni 2018 @ 13:09:19 #2
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_179743393
Nederlanders moeten hard aan het werk ---> voortplanten!
A child is born with no state of mind.
pi_179755216
Er is niet zozeer sprake van politieke ontkenning, maar eerder met een eenvoudig meningsverschil.

Voor gezinshereniging is het trouwens effectiever om kinderen te sturen dan volwassen mannen.
Conscience do cost.
  donderdag 14 juni 2018 @ 00:58:23 #4
472489 Segway_Jesus
My right ear is lonley
pi_179776272
Social engineering. Dit is een kunstmatig opgezette crisis by design. Als je antwoorden wilt, moet je in het hoofdkwartier in Tel Aviv zijn.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')