Het hoort niet en het is niet lekker. Het is voedzaam en daar houdt het mee op.quote:
Van wie hoort dat niet..Van jou?quote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:16 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het hoort niet en het is niet lekker. Het is voedzaam en daar houdt het mee op.
VAN INDIA JA!quote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:17 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Van wie hoort dat niet..Van jou?
Want lekker is nogal subjectief, namelijk.
quote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:20 schreef RobinOok het volgende:
[..]
VAN INDIA JA!
En massala is van hun.
En wie eet dat?quote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:21 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Spaghetti hollandaise is overigens wel een begrip in Italie hoor.
Voor mij is de toegevoegde waarde: nostalgie, smaak van vroeger bij moedersquote:Op vrijdag 8 juni 2018 09:54 schreef ASSpirine het volgende:
Wat houdt een pakje voor de lasagne in? Een kruidenmix?
Om een lasagne te maken zou je een ragout maken (bolognaise) en afkruiden en een bechamelsaus. Daarna de lagen samenstellen.
Is op zich wel wat werk, dan vraag ik me af wat de toegevoegde waarde is van zo'n zakje?
Kan je dan niet evengoed een flesje Provencaalse kruiden gebruiken ofzo?
Ben gewoon benieuwd wat dit exact is. En wat de toegevoegde waarde is.
wie denk je?quote:
Honig heeft een jaar of wat geleden alle mixen veranderd.quote:Op donderdag 7 juni 2018 16:18 schreef Black_Baron het volgende:
Laatst die macaroni weer eens gemaakt zoals ik 30 jaar geleden van huis uit gewend was, met een pakje honig. Gewoon uit nostalgie en om dochter eens te laten proeven hoe het vroeger smaakte.
Was echt niet zo verkeerd. Alleen vond ik de smaak gewoon erg een dimensionaal. Weinig diepgang.
Boemboe koop ik ook wel eens. Voor exotische zaken sowieso, kan hier niet de ingrediënten krijgen voor een madras curry. Ingrediënten zijn hier amper verkrijgbaar.quote:Op donderdag 7 juni 2018 18:59 schreef Jordy-B het volgende:
Alleen voor de nasi gebruik ik een kant-en-klare kruidenpasta (boemboe).
Verder heb ik nog een geliefd recept voor lasagne met zo'n knorr-pakje, maar dat maak ik eigenlijk nooit meer.
Anders dan dat wordt er nog wel eens een bouillonblokje benut.
Krijg op goegel geen enkele Italiaans talige hit hiervoorquote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:21 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Spaghetti hollandaise is overigens wel een begrip in Italie hoor.
Ditquote:Op zondag 10 juni 2018 00:37 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Wat is jouw toevoeging überhaupt in dit ropic?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
Huh Koopmans verkoopt ook gewoon boekweitmeel hoor. Voor een of twee euro. En daar kan je, samen met bloem, ladingen pannenkoeken van bakken. Een pak pannenkoekmix is echt duurder (en ik vind eigen recept lekkerder, maar dat is persoonlijk).quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:55 schreef Fokpop het volgende:
[..]
Goede pannenkoekenmix heeft ook een gedeelte boekweitmeel, wat veel lekkerder is, en los vaak niet te koop is in de supermarkt of heel duur. En pannenkoeken zijn al een supergoedkope maaltijd, dus dat je dan 85 cent betaald voor een pak mix ipv 40 voor gewone bloem is dan ook geen ramp.
(en er is ook pannenkoekenmix waar de ei/melk al in zit maar dat is inderdaad niet te vreten wel goedkoper natuurlijk dan alles los kopen)
Ik woon alleen een maak die wel eens. Kan ik toch 2 dagen goed van eten.quote:
quote:Op zondag 10 juni 2018 13:10 schreef MevrouwPuff het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vind ik ook wel handig bij drukte
Die vind ik niet lekkerquote:Op zondag 10 juni 2018 13:27 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Deze is er ook, ook handig
Ingrediënten: water, groente (13% tomaat, ui), 12% tomatenpuree, gemodificeerd maïszetmeel, 1% basilicum, concentraat (wortel, ui, champignon), raapolie, zout, extract (kruiden, peper), specerijen, natuurlijk aroma.quote:Op zondag 10 juni 2018 13:10 schreef MevrouwPuff het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vind ik ook wel handig bij drukte
Die blikken gebruik ik ook, maar dan moeten er toch kruiden door enzo. Je bent dan toch langer bezig.quote:Op zondag 10 juni 2018 13:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ingrediënten: water, groente (13% tomaat, ui), 12% tomatenpuree, gemodificeerd maïszetmeel, 1% basilicum, concentraat (wortel, ui, champignon), raapolie, zout, extract (kruiden, peper), specerijen, natuurlijk aroma.
Jottum, voor een kwart gevuld met tomaat.
99 cent voor 520 gram, dus 130 gram tomaat
Waarom niet gewoon een blik tomaten dan?
39 cent voor 400 gram tomaat
[ afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |