abonnement Unibet Coolblue
pi_188468289
>>>weer een vroege dagsluiting vandaag. Deze weken naar de stemming zijn echte mood killers. Ik kan er weinig van maken. <<<<<

Dagsluiting. De titel voor vandaag: Gelul over de bank en de poes van?

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Half elf. De dagsluiting is er uit en ik ben er effe klaar ermee. Gezeur over het stemmen is vervelend en niet vermaak om naar te kijken. Maar ja er is altijd weer morgen. Ga nog effe wat anders kijken.

Woensdagnacht een uur.

Op donderdag 15 augustus 2019 00:31 schreef Crabapple het volgende:

[..]

Gistermiddag was ze ook opvallend vrolijk en hoorde ik haar tot in den treure herhalen dat ze gekleed was in blauw, de kleur van de belastingdienst. Ik dacht toen dat ze in de euforie zat van de 'macht' van het zakgeld beheren.
Nu ik jouw opmerking lees ben ik er bijna van overtuigd dat ze gistermiddag ook onder invloed was van alcohol.

Ik realiseer me dat ze eigenlijk veel op Eric lijkt. Zonder alcohol grumpy klagend over hoe zwaar ze het hebben en met een slok op blaken ze van de levenslust.
[..]

Sweet dreams Paco!

Ik reageerde op Crabapple's reactie met dit:

Ik geloof dat het Maris opbrak toen ze binnenkwam en claimde om een maand niet te drinken. Ze had dorst maar ze zag ook Jens die gewoon keihard was voor zichzelf en stopte met de alcohol. Hij lag dan wel 3 weken op bed maar had toch de kracht en de moed om 's nachts de verzendingen en het plotterwerk te leveren dat nodig was om die kant van de handel gaande te houden. Zij hield het niet vol want toen ze klaar was één label van een wijnfles te weken was ze klaar om te drinken. Nu zie je haar elke dag wel een smoes verzinnen om weer door te zuipen. Vandaag was het gezellig doen met Lexy. En vanavond begon ze weer tegen Lexy hoe ze morgen weer een advocaatje gingen doen. Maris heeft een drankprobleem denk ik zo.

Einde bericht.


In het Social Media topic UTO / Het Grote Social Media-topic #98 staan meer aanwijzingen van haar drankzucht.

------------

Donderdagmiddag twee uur. In de silo bouwen Shelley en Hiske een gevangeniscel. In de studio krijgen Jessie en Gerrit zangles. Dit zijn waardeloze streams waar niks van te maken valt.

Drie uur. Maris doet een poging tot bonden met Jens en Adriaan en ze zitten beneden in de silo. Nu gaat het over cabaretiers waar zij altijd naar toe gaat. Maar haar geheugen laat haar in de steek als het gaat over namen.

Half vier. De zangjuf en haar begeleider nemen afscheid. Gerrit en Jessie breken het bezoek nog even af. Jordy en Franny gaan samen ergens zitten als Franny zich verkleed heeft. Jens, Brandon en Gerrit zitten ook beneden op de bank. En mazzel weer een SL. De SL's zijn makkelijker te volgen dan Utopia. Ik ga maar effe wat anders kijken.

Kwart over vier. Post voor Jessie. De samenwerking tussen Jessie en Gerrit met die gasten Allround Playground wordt opgezegd. De visies verschillen te veel om nog samen te werken. Ze willen wel met Gerrit maar door dat Jessie steeds weer wat anders wil nokken ze er mee.

Dotteke noteerde het volgende hierover:

Het is allemaal zo beladen, zegt Jessie
Iedere keer als ik ze aan de telefoon hebben snappen we elkaar
Dan hoor je een tijdje niks en dan krijg je weer een mail
ALs ik aan de telefoon met ze bent gaat het over wij
In de mail gaat het over Gerrit
Kijk, zegt Jessie, als ze alleen feestnummers met jou op willen nemen oke
Maar als ik dan zeg dat nummer over mijn leven dan zeggen ze oke',

Ik snap het dan ook niet zegt Jessie

Einde bericht.


Kwart voor vijf. Jessie loopt Merel tegen het lijf. Merel legt uit hoe zij denkt hoe het is. Jessie blijft maar uitvluchten, anders kan ik het niet noemen, verzinnen. Het ligt aan iedereen behalve Jessie. Daar komt het op neer. De wereld begrijpt zijn genialiteit niet. De verlosser snapt er geen reet meer van. Dit gaat uiteindelijk een probleem worden met Gerrit denk ik zo. Wat als ze een echt konflikt krijgen. In dat geval staat Gerrit alleen. Het grootste deel van de groep moet niks van hem hebben. Sommigen hebben een uitgesproken hekel aan hem en zijn gluiperige praatjes. De bank zou een mooie verlossing zijn voor hem. Lekker naar een bestaan als nobody in een wereld die hem uitkotst.

Half zes. Mariska wil een Petertje volgens Jordy tegen Lexy. Ze zijn er hard in. Als ze dat wil moet ze haar 24 uur aanvragen het werd Erick ook niet gegund. En SL.

Kwart voor zes. Jessie wordt uitgescheten en Gerrit heeft de gun factor. Welke gun factor? Ik gun hem een stevige afgang.

Zes uur.

Dotteke vatte het konflikt kort samen:

Ik heb ook weinig gezien de afgelopen weken
Maar ze hebben net een mail gehad van die producers die Ger wilde helpen met een zomer nummer
Ze zeggen de samenwerking op ivm gedrag Jessie
Die wilde het helemaal naar hem toe trekken
Dacht al groter te worden met lil kleine en zou wel tonnen gaan verdienen
Ger zijn droom werd over genomen door Jessie,
En daar willen de mannen niet aan mee werken

Eind bericht.


Maris wil een Petertje. Ik schat in dat ze de financiële malversaties vol in beeld heeft. Maar de confrontatie met meester dievegge Merel durft ze voor geen geld aan. Ze is doodsbang om door Merel afgemaakt te worden. Dus gaat ze liever naar huis waar ze dagelijks drie flessen slechte wijn kan zuipen.

Half acht.

Gizmogirl28 beschreef het volgende:
Team 15 nieuwe inwoners.

Jessie; Weet je wat het is, als ze die 1ste versie willen doen dan zeg dat gewoon, geen probleem dan stuur ik mijn versie wel naar een andere producer. Ze vonden het goed ineens is het anders.

Merel; Ik vraag me af wat er dan is gebeurd de laatste dagen?
Jessie; Dat zal het gesprek zijn wat wij hadden.
Jessie; Jens heeft ook gezegd: Wat jij doet is goed maar wat Gerrit doet het is net een clown.
Ze hechten veel teveel waarde aan wat we hier vinden.
Merel; Kunnen mensen dat dan niet relativeren het is gewoon een gesprek tussen mensen dat gebeurd thuis toch ook.

Einde bericht.


Kwart over acht. Franny voedt weer het gerucht dat Maris naar huis wil tegen Mylene. Morgen gaat Mylene met haar praten. Mylene vindt dat het OK is om haar een Petertje te gunnen. Volgens Mylene vindt ook Merel Maris niks.

Kwart voor negen. Jessie blijft maar door neuzelen over hoe oneerlijk het is zij zijn droom saboteren. Er zaten hele mooie stukken in blijft hij ook maar herhalen. Hij denkt echt dat hij godsgift aan de rap industrie is. Nu wordt hij ook verdrietig. Dit grote kind kan echt niet tegen zijn verlies.

Kwart over negen. Franny en Mylene chillen in het Franterpalace. Lekker met chips en een flesje wijn.

Tien uur. De dagsluiting gaat de volgende Cos in. Ik heb er genoeg van voor vandaag.

Agenda.

Elke Vrijdag: Pizza eten bij Mariskas Pizzapaleis met vrije toegang.
Vrijdag: Franny krijgt dansles.
Zondag: Film opnamen Lorenzo.
Zondag: Familiebezoek Merel. Dank je FF.
Mariska heeft op 1 september ook haar bezoek.Dank je DGK.
1 September om 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')