Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:32 |
Wat ga ik doen vanavond? Ik ga een pizza a la Panati maken, oftewel een pizza van oud brood. Eigenlijk mag je dit geen pizza noemen want van de echte pizza is het deeg DE kracht van de pizza. Ik heb het maar voor het gemak zo genoemd. Italianen zouden me uitlachen, en gelijk hebben ze natuurlijk. Maar goed, ik heb wat spullen die opmoeten dus gaan met die pizza. Ook al is het aan de late kant. Ik ga beginnen met een Hema-hammetje te snijden, die moet op ![]() ![]() | |
SgtPorkbeans | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:34 |
Live kooktopic ![]() ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:35 |
Hij gaat lekker. Maar ik kan lang niet alles opsnijden, is veel te veel, dus ik kan dat morgen eten bij wat anders of zo.![]() Lekker hammetje hoor, snijd ook lekker. | |
loni55 | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:40 |
SnijdT. Ontopic: waarom eet je zo laat? | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:42 |
tja druk | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:44 |
Dat is klaar, het is wel veel, nu tijd om het oude brood aan te pakken. Wat over is: in cellofaan voor morgen bij het ontbijt of zo.![]() Ik doe dit gelijk op een bord. Het bord gaat de oven in. Maar, kan het bord daar wel tegen? Even kijken ![]() Hartstikke mooi, Die Chinezen toch, | |
loni55 | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:44 |
Eet smakkelijk. Ben benieuwd naar het eindresultaat. | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:50 |
![]() Kijk eens aan, het is even passen en meten, maar met een beetje creativiteit ![]() De broodresten gaan zondag naar het avondmaal van de kerk! ![]() Ik heb een liefdadige instelling. | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:52 |
Even een liedje voor de volgende stap The Cure- Hot hot hot | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:00 |
Goed, driekwart van de lezers gaat nu afhaken... Dat weet ik.. Ik hou niet van tomaat, maar dit vond ik wel lekker, ingesmeerd met sambal ![]() en wat knoflook, niet teveel! ![]() | |
Sunshine1982 | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:04 |
Ik ben ook present voor Sigaartje zijn live-kooktopic ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:04 |
En we gaan de boel eens lekker aankleden. | |
SgtPorkbeans | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:06 |
![]() ![]() Zou je de sambal ook kunnen combineren met de tomatensaus? Of zou je dan beter wat chili aan wat tomatenpuree kunnen toevoegen. ![]() Ben zelf ook een groot fan van scherp / pittig eten. ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:07 |
Ja waarom niet? | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:08 |
![]() | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:10 |
Zo, even de hammetjes erop.![]() | |
Geralt | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:14 |
Ik zie boterhammen met ham en sambal en knoflook. Hoe is dit een pizza te noemen precies?? ![]() | |
Geralt | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:14 |
Of ben je nog niet klaar? ![]() ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:14 |
En wat is een pizza zonder salami? Laten we eerlijk zijn.![]() Ja, neem me niet kwalijk. Ik ben niet van dat zuinige. Als ik zelf een pizzaria had of een AH dan zou ik zorgen dat mensen met een volle buik naar huis gaan! Even de schudbus er over heen. ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:15 |
Zie mijn OP, lezen. | |
houdjemond | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:19 |
Salami ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:22 |
Zet alvast de oven op 200 graden, hadden we allang moeten doen. Uien voor de tranen: Dit zijn wel heel veel uien, maar ja, ik hou er van en het schijnt gezond te zijn. ![]() En hele fijne Mozerella-snippers, niet van dat gewone. We werken hier niet bij de Aldi ![]() | |
Geralt | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:23 |
Het begint warempel op een pizza te lijken ![]() | |
Sunshine1982 | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:26 |
Jummie! | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:28 |
Hij zit inmiddels in de oven. 200 graden 20 minuten. Tijd voor een koud biertje. | |
Boy_Zonderman | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:35 |
Ik vind je kooktopics werkelijk smakelijk! ![]() ![]() ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:40 |
Ik denk dat 12-15 minuten wel genoeg moet zijn. | |
loni55 | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:43 |
Lekker. | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:48 |
En hij is klaar. Ik had de kaas wat beter mogen verspreiden, maar goed... ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:48 |
Even proeven... | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:53 |
Mmmmm Sensational! mmm, ietsje te sensational. Volle smaak, maar pittig. Nog even een hapje. Ja, ja, ja, lekker ![]() mm, ietsje aan de pittige kant. En hij had ietsje langer in de oven gemoeten. | |
Sunshine1982 | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:54 |
Nvm | |
Sigaartje | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:56 |
want? | |
renwan | zaterdag 26 mei 2018 @ 02:14 |
![]() ![]() | |
kipje1234 | zaterdag 26 mei 2018 @ 08:58 |
ik had m op het laatst nog even onder de grill gezet... | |
Sigaartje | zaterdag 26 mei 2018 @ 08:58 |
Mijn beoordeling: - Hij is aan de pittige kant. Iemand die van gemiddeld pittig houdt, kan beter een mildere sambal gebruiken, of die mengen met tomatensaus - Hij had iets langer in de oven gemoeten. Ik schat zo'n 25 minuten. Nu kan het zijn dat mijn oven klein is. - Iets meer Italiaanse kruiden + vervelend lekker + de hamstukjes zijn een heerlijke toevoeging + de zo-klaar-mozerella is verrukkelijk. | |
Sigaartje | zaterdag 26 mei 2018 @ 08:59 |
Dat denk ik ook, maar niet te lang. | |
ChrisCarter | zaterdag 26 mei 2018 @ 09:01 |
Sambal als bodemsaus gebruiken ![]() | |
Sigaartje | zaterdag 26 mei 2018 @ 09:07 |
Wel oppassen welke soort je gebruikt, deze is best heftig. De sambal van Conimex is een stuk milder, die is beter geschikt voor de indo-Europeaan. ![]() | |
nogeenoudebekende | zaterdag 26 mei 2018 @ 09:21 |
Niet alle tata's krijgen tranen in de ogen van paprika hè. ![]() | |
Sunshine1982 | zaterdag 26 mei 2018 @ 09:23 |
Ik had getypt dat ik foto's wilde zien, maar die had je al geplaatst. Het laadde nogal langzaam. |