abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 21:32:49 #1
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179388503
registreer om deze reclame te verbergen
Wat ga ik doen vanavond?
Ik ga een pizza a la Panati maken, oftewel een pizza van oud brood.

Eigenlijk mag je dit geen pizza noemen want van de echte pizza is het deeg DE kracht van de pizza. Ik heb het maar voor het gemak zo genoemd. Italianen zouden me uitlachen, en gelijk hebben ze natuurlijk.

Maar goed, ik heb wat spullen die opmoeten dus gaan met die pizza. Ook al is het aan de late kant.

Ik ga beginnen met een Hema-hammetje te snijden, die moet op

untjf6.jpg

:)
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  vrijdag 25 mei 2018 @ 21:34:05 #2
402566 SgtPorkbeans
Emmenaren ol ol
pi_179388527
Live kooktopic O+ _O_
Jij woont hier ver vandaan, zeggen ze elders in het land
Dan zeg ik, insgelijks, u ook, a'j ‘t zien van dizze kant.
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 21:35:39 #3
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179388551
Hij gaat lekker. Maar ik kan lang niet alles opsnijden, is veel te veel, dus ik kan dat morgen eten bij wat anders of zo.
8630ax.jpg

Lekker hammetje hoor, snijd ook lekker.
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
pi_179388624
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 21:35 schreef Sigaartje het volgende:
Hij gaat lekker. Maar ik kan lang niet alles opsnijden, is veel te veel, dus ik kan dat morgen eten bij wat anders of zo.
[ afbeelding ]

Lekker hammetje hoor, snijd ook lekker.
SnijdT.
Ontopic: waarom eet je zo laat?
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 21:42:23 #5
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179388653
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 21:40 schreef loni55 het volgende:

[..]

SnijdT.
Ontopic: waarom eet je zo laat?
tja druk
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 21:44:12 #6
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179388683
Dat is klaar, het is wel veel, nu tijd om het oude brood aan te pakken. Wat over is: in cellofaan voor morgen bij het ontbijt of zo.

fxqnyitlycl5m.jpg

Ik doe dit gelijk op een bord. Het bord gaat de oven in. Maar, kan het bord daar wel tegen? Even kijken

6gwqbqs44.jpg
Hartstikke mooi, Die Chinezen toch,
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
pi_179388686
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 21:42 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

tja druk
Eet smakkelijk. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 21:50:49 #8
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179388813
azxipog6dsl1h.jpg

Kijk eens aan, het is even passen en meten, maar met een beetje creativiteit :7
De broodresten gaan zondag naar het avondmaal van de kerk! ^O^
Ik heb een liefdadige instelling.
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 21:52:31 #9
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179388845
Even een liedje voor de volgende stap

The Cure- Hot hot hot

Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:00:59 #10
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179388996
Goed, driekwart van de lezers gaat nu afhaken... Dat weet ik..

Ik hou niet van tomaat, maar dit vond ik wel lekker, ingesmeerd met sambal
k5ghs7syv.jpg

en wat knoflook, niet teveel!
i3jqn3bxgai9v.jpg
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
pi_179389064
Ik ben ook present voor Sigaartje zijn live-kooktopic :D
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:04:58 #12
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179389073
En we gaan de boel eens lekker aankleden.
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  vrijdag 25 mei 2018 @ 22:06:53 #13
402566 SgtPorkbeans
Emmenaren ol ol
pi_179389104
:9 dit ziet er wel goed uit zeg :@
Zou je de sambal ook kunnen combineren met de tomatensaus? Of zou je dan beter wat chili aan wat tomatenpuree kunnen toevoegen. :P

Ben zelf ook een groot fan van scherp / pittig eten. :Y
Jij woont hier ver vandaan, zeggen ze elders in het land
Dan zeg ik, insgelijks, u ook, a'j ‘t zien van dizze kant.
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:07:36 #14
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179389117
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 22:06 schreef SgtPorkbeans het volgende:
:9 dit ziet er wel goed uit zeg :@
Zou je de sambal ook kunnen combineren met de tomatensaus? Of zou je dan beter wat chili aan wat tomatenpuree kunnen toevoegen. :P

Ben zelf ook een groot fan van scherp / pittig eten. :Y
Ja waarom niet?
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:08:01 #15
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179389122
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 22:04 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ben ook present voor Sigaartje zijn live-kooktopic :D
*O*
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:10:08 #16
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179389163
Zo, even de hammetjes erop.

b8uclm6t8.jpg
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  vrijdag 25 mei 2018 @ 22:14:04 #17
369251 Geralt
of Rivia
pi_179389216
Ik zie boterhammen met ham en sambal en knoflook.

Hoe is dit een pizza te noemen precies?? :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  vrijdag 25 mei 2018 @ 22:14:16 #18
369251 Geralt
of Rivia
pi_179389221
Of ben je nog niet klaar? :@ :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:14:35 #19
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179389228
En wat is een pizza zonder salami? Laten we eerlijk zijn.

sh5h01jljv.jpg

Ja, neem me niet kwalijk. Ik ben niet van dat zuinige. Als ik zelf een pizzaria had of een AH dan zou ik zorgen dat mensen met een volle buik naar huis gaan!

Even de schudbus er over heen.
wt5vqr9kr.jpg
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:15:05 #20
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179389235
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 22:14 schreef Geralt het volgende:
Ik zie boterhammen met ham en sambal en knoflook.

Hoe is dit een pizza te noemen precies?? :@
Zie mijn OP, lezen.
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  vrijdag 25 mei 2018 @ 22:19:35 #21
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_179389329
Salami _O_
"Screw you, I didn't like your taste anyway"
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:22:42 #22
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179389396
Zet alvast de oven op 200 graden, hadden we allang moeten doen.

Uien voor de tranen: Dit zijn wel heel veel uien, maar ja, ik hou er van en het schijnt gezond te zijn.
33v7mdg6va.jpg

En hele fijne Mozerella-snippers, niet van dat gewone. We werken hier niet bij de Aldi
dtrug17booekz.jpg
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
  vrijdag 25 mei 2018 @ 22:23:51 #23
369251 Geralt
of Rivia
pi_179389430
Het begint warempel op een pizza te lijken :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_179389490
Jummie!
  Culinair Fotograaf 2018 vrijdag 25 mei 2018 @ 22:28:18 #25
440166 Sigaartje
Met mij kun je altijd lachen
pi_179389525
Hij zit inmiddels in de oven. 200 graden 20 minuten.
Tijd voor een koud biertje.
Winnaar hoofdprijs beste kook-foto-topics
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')