abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:53:49 #26
308438 Ser_Ciappelletto
Semi-professionele SJW
pi_179224277
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:09 schreef Bivox.Silentic het volgende:

[..]

Je hebt gelijk - dat is inderdaad iets.

Het is wel slap beleid, wat er op neer komt dat de problemen bij andere landen worden neergelegd in ruil van grote sommen geld.

Als we die migranten niet willen hebben (en dat willen we niet) dat zou het daadkrachtiger zijn ze gewoon sowieso niet toe te laten. En dit niet laten afhangen van een vage deal met Turkije en een nog vagere deal met de Frontex veerdienst.
Door vluchtelingen actief en agressief te weren, leggen we het probleem ook bij andere landen neer. Oorlogen, armoede en hongersnoden verdwijnen namelijk niet zomaar. Het enige wat we dan doen is de ietwat stabiele landen buiten Europa opzadelen met die immigranten. Als je al denkt dat immigratie Europa destabiliseert, moet je je eens voorstellen wat het doet met landen en regio's die niet de economische en maatschappelijke draagkracht van Europa hebben. Dan krijg je een kettingreactie.

Maar goed, klagen dat politici niets doen omdat ze jouw extreme maatregel niet overnemen, is als klagen dat de politie niets tegen criminaliteit doet omdat ze geen standrechtelijke executies gebruiken.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')