abonnement Unibet Coolblue
pi_179184890
Transavia kunnen ze beter "Psychopathic Airlines" ;) noemen als blijkt dat een medewerker dit doelbewust heeft gedaan. Maar ze stoppen dit meestal in de doofpot net zoals met de Faro ramp destijds van Martinair. Anders stop je niet het onderzoek naar de oorzaak al na één dag van de mogelijke voedsel vergiftiging....
"Leuker kunnen wij het niet maken , ingewikkelder wel." Lang leve de Belastingdienst!
pi_179188999
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 20:44 schreef Za het volgende:

[..]

Omdat ze binnen het uur onwel werden, indien dat door voedsel komt moet er sprake zijn van een zware verontreiniging, ze vielen zelfs flauw, zo snel weer in staat in een vliegtuig te gaan zitten lijkt me in zo'n geval onwaarschijnlijk.

Bij voedselvergiftiging gaat het om toxines, niet meer om bacterieen, dat gif moet eerst je lichaam uit zijn voor je weer opknapt.
Een bedorven kip kan al voldoende zijn doe niet zo overdreven. En ja een voedselvergiftiging kan na een schijtbeurt bijvoorbeeld al snel weer weg zijn wanneer niet al te zwaar, toen die mensen weer op de grond waren zullen ze zich vast ook weer wat beter hebben gevoeld, en toxines of bacterieen, kan allebei, maar het gaat om de ruimte waar sit is gebeurd en onder welke omstandigheden ze weer zijn hersteld.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')