abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179107439
registreer om deze reclame te verbergen
Ten eerste: sorry voor de hele lap tekst! Het is langer geworden dan de bedoeling was. Bedankt als je het toch helemaal doorgelezen hebt!

Dus zoals mijn username (kloon) ook al zegt ben ik een tijdje geleden ontzettend belazerd en voorgelogen door mijn toenmalige vriendin. Ze heeft me voorgelogen en complete verhalen en situaties tot in de kleinste details verzonnen terwijl we op het punt stonden om samen te gaan wonen. Ze wilde me zelfs ten huwelijk gaan vragen op de dag dat we 1 jaar samen zouden zijn! Ze was daar al voorbereidingen voor aan het treffen om er een speciale gelegenheid van te maken. Dat maakt het extra pijnlijk... Dit laatste had ik vernomen van een kennis die haar ook kent. Ze had er met hem over gesproken. Ze loog tegen mij over echt de meest bizarre dingen en iedere keer was er een excuus waardoor we elkaar zogezegd niet konden zien. Ze belde iedere keer als we af zouden spreken een paar uur van tevoren af met weer één of andere smoes Dit hield weken aan maar uiteindelijk kwam er natuurlijk een punt dat ik nattigheid begon te voelen door allerlei kleine dingetjes die niet klopten in haar verhalen, dus ben ik zelf actie gaan ondernemen en heb het één en ander uitgezocht. Ik ga de details hiervan en over haar leugens hier niet neerzetten want dan zou het verhaal herkenbaar kunnen worden voor mensen die vlak bij haar of mij staan. Maar laten we het erop houden dat ze een heel web van leugens tot in de kleinste details bedacht heeft (die ook gewoon kloppend waren) en me daarmee ruim 6 weken aan het lijntje heeft gehouden. In die tijd hebben we elkaar maar een paar keer gezien. Die leugens zaten zo goed in elkaar dat ik er bijna respect voor zou hebben.

Toen kwam ik er dus op een confronterende manier (voor mezelf en anderen) achter dat ze me al minimaal 6 weken aan het bedriegen was met die leugens. Die leugens zijn erg genoeg dat zelfs andere mensen om haar heen dit niet achter haar zouden zoeken, laat staan ik, en die mensen zijn ook flink gekwetst. Ze heeft namelijk ook gelogen over en tegen andere mensen en mensen tegen elkaar en tegen mij opgezet. Een aantal weken heeft ze me ook aan het lijntje gehouden met een vaag verhaal waardoor ik haar (aldus haarzelf) niet zou kunnen zien.

Dit raakte me natuurlijk enorm en het voelde alsof de grond onder me vandaan zakte! Mijn hele toekomst met haar viel ineens in het water... Ik heb haar toen via een berichtje mede gedeeld dat ik er achter was gekomen dat ze gelogen had. Dit omdat er persoonlijk of via telefoon geen contact met haar te krijgen was. De manier waarop ze hele verhalen heeft bedacht die ook nog eens voor 99% leken te kloppen, waardoor ik er weken in mee ging, was echt verbijsterend! Zelfs na de confrontatie bleef ze volhouden dat haar verhaal waar was en op mijn vragen of opmerkingen ging ze wekenlang niet in. Uiteindelijk was ik het natuurlijk helemaal zat dus ben ik naar haar huis toe gereden om verhaal te halen, mijn spullen te halen, en die van haar terug te brengen. Ondanks dat ze me vertelde dat ze daar op dat moment niet was. Het verraste mij ook niet toen ik haar daar toch aantrof maar ze wilde me absoluut niet te woord staan. Bij gebrek aan beter heb ik er toen maar mee ingestemd om een huisgenoot van haar onze spullen te laten uitwisselen. Ik weet het, dat is stom. Ik had er toen op moeten staan dat ze me persoonlijk onder ogen zou komen voordat ik haar spullen terug zou geven maar daar heb ik toen niet aan gedacht. Naderhand heb ik haar nog een berichtje gestuurd met de vraag waarom dit op deze manier moest en wat voor redenen ze had om zo tegen me te liegen. Ik wilde graag uitleg over wat er verkeerd was gelopen en nog een laatste gesprek om alles voor mezelf af te kunnen sluiten, en om nog fatsoenlijk afscheid te kunnen nemen van elkaar. De enige reactie die ik daarop kreeg was dat ze er klaar mee was en geen enkel contact meer wilde, waarna ze me overal op heeft geblokkeerd. Ik kon me niet voorstellen dat dit het einde was van onze mooie relatie. We hebben zoveel mooie en minder mooie dingen samen meegemaakt en doorstaan… We stonden op het punt om samen te gaan wonen en hadden daar al heel veel voorbereidingen voor getroffen. We zouden gaan trouwen. We hadden al heel veel mooie dingen samen gedaan, we hadden een weekendje weg gepland, en we hadden reisplannen samen. Dit alles was in één klap weg en mijn toekomst viel zo ineens in het water. Daar heb ik het echt heel moeilijk mee. Ze zei enkele weken eerder nog dat ze heel veel van me hield, dat ze me nooit kwijt wilde, en dat we wat haar betreft samen oud zouden worden. Wat is er dan mis gegaan dat voor haar rechtvaardigde om zo te handelen. Hoe kun je iemand waar je van houdt nu zo iets aandoen en op die manier verlaten? Of zou ze nooit van me gehouden hebben?? Ik zit nog met zoveel vragen die onbeantwoord zijn... Ik heb er ook moeite mee om de reden dat ze dit gedaan heeft niet bij mezelf te zoeken.

Het zou wel kunnen dat haar gedrag onderdeel is van een psychische stoornis die ze zou kunnen hebben. Ze heeft een traumatische jeugd gehad dus dat is wel een risicofactor voor iets als borderline of iets dergelijks. Ik kwam er later ook achter dat ze veel meer exen had dan dat ze tegen mij vertelde, en dat een aantal van die relaties ook uit zijn gegaan doordat ze die mensen belazerd had. Verder scheen ze wel vaker te liegen of sterke verhalen op te hangen naar andere mensen. Dit zou ook veel van haar gedrag verklaren op andere fronten, o.a. dat ze helemaal geen kritiek kon hebben. Dan wordt ze helemaal emotioneel en zegt ze dat ze toch een waardeloos persoon is, nooit iets goed kan doen, beter niet meer kan leven, enzovoort. Achteraf is dat natuurlijk al een red flag maar ja... Daar zocht ik op dat moment niet heel veel achter behalve haar traumatische jeugd. En zo zijn er nog wel veel meer dingen die door een eventuele psychische aandoening op hun plek zouden vallen.

Om verder te gaan met het verhaal: een week of 3 later zat ik nog steeds flink in de knoop door de hele gang van zaken dus ik besloot om haar een brief te sturen in de hoop dat ze genoeg afgekoeld was om me dan wel te woord te willen staan en een afsluitend gesprek zou willen voeren. Hierop stuurde ze, op een nogal denigrerende en kleinerende manier naar mij toe, dat ze op geen enkele wijze contact wilde hebben en dat ze vervolgstappen zou ondernemen als ik dat wel zou doen! Verder kwam ik erachter dat ze ook allerlei leugens over me verspreide en me zwart aan het maken is tegenover haar huisgenoten en vrienden. Ze betichte me zelfs van stalking! Dat was nog eens een figuurlijke flinke klap in mijn gezicht en dat deed me ook veel pijn. Ze heeft zelfs haar Facebook verwijderd, en haar telefoonnummer en e-mail adres veranderd om mij te ontlopen! Hoe bizar is dat?!

Ik kan het nu dus op geen enkele manier voor mezelf afsluiten en dat zit me heel erg dwars. Ik heb het er emotioneel nog erg moeilijk mee en het houdt me vaak bezig. Vaak droom ik er zelfs over. Zelfs nu, een tijdje later, houdt het me nog dagelijks bezig en doet het me nog verschrikkelijk veel pijn! De relatie betekende alles voor me! Het voelt alsof mijn hele leven geen enkele zin meer heeft nu ik haar kwijt ben. Ook het idee dat ik haar de rest van mijn leven nooit weer ga zien, en dat we de mooie dingen die we samen deden nooit meer kunnen doen, voelt ondragelijk… Het lukt me ook niet om de mooie dingen en vakanties, en weekendjes weg te waarderen en er met plezier op terug te kijken. Alles heeft nu een bijsmaak. En ik zal haar altijd blijven missen ben ik bang. Heeft iemand tips over hoe hiermee om te gaan, of iets soortgelijks meegemaakt? Ik hoor het graag!

Maar hier stopt het niet, er is meer. Ze is me namelijk nog een bedrag van ruim 1000 euro schuldig dat ik hoogstwaarschijnlijk nooit weer ga zien. Vooral door haar leugens is dit bedrag zo hoog opgelopen. Juridisch heb ik blijkbaar geen poot om op te staan om het geld terug te krijgen omdat er niks op papier vast is gelegd. Dit had ik al uitgezocht. Zouden er nog manieren zijn om ook maar een kleine kans te hebben om dit geld terug te krijgen?

Ik heb nog wel steeds toegang tot haar oude telefoon abonnement (die ze niet meer gebruikt) omdat ik die destijds voor haar had afgesloten. Deze heeft nog een looptijd van anderhalf jaar waardoor ze dus nog iedere maand 15 euro kwijt is aan een abonnement die ze helemaal niet meer gebruikt! Bizar dat ze zelf bereid is om dat te doen om mij te ontlopen! Als ze mij niet terug gaat betalen (waar ik heel erg bang voor ben) dan ben ik bijna in staat om wraak te nemen door alle bundels op maximaal te zetten. Als ik mijn 1000 euro niet krijg, dan is zij ze na de looptijd van anderhalf jaar ook kwijt. Ik weet dat sommige mensen hier dit hard zullen veroordelen maar geloof me, na alles wat ze me aan heeft gedaan voelt dit bijna gerechtvaardigd!

Het verhaal is dus heel dubbel. Aan de ene kant hou ik nog heel erg van haar en kan ik nog steeds niet zonder haar, maar aan de andere kant haat ik haar om wat ze gedaan heeft.

Nogmaals, ik ontvang graag tips over hoe hiermee om te gaan of ervaringsverhalen van mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt!
  zaterdag 12 mei 2018 @ 16:49:56 #2
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_179107614
Take your loss, move on. Klinkt hard, maar ze klinkt nou niet echt als een fijne, betrouwbare partner waar je wat aan hebt.
Fijn dat je daar nu weet ipv over een paar jaar, samenwonend, getrouwd en weetikwat ;).
KuikenGuppy
  zaterdag 12 mei 2018 @ 16:56:27 #3
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_179107704
Ja je bent dus gewoon misbruikt, en daarna ben je als een mak hondje achter haar aan blijven lopen de hele tijd. Ze heeft daar vast hardop om gelachen, en terecht.

Hopelijk leer je hier van en bij de volgende keer toon je ruggengraat en beëindig je het contact met dit soort idioten al bij de eerste paar leugens. ^O^
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_179107711
registreer om deze reclame te verbergen
1000 leergeld. Sommigen zijn een stuk meer kwijt voor een zelfde les.

Sluit het af, geen energie meer in stoppen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_179107958
Volgens mij heb je mijn ex vriendin aan de haak geslagen. Deja vu! Wow

Kan geen advies geven. Wijven zitten vol met verrassingen.
pi_179108072
Het is uit, over, klaar!
Ga niet kinderachtig doen met bundels, dan verlaag je jezelf tot haar niveau.
Neuk haar zus of beste vriendin ofzo als je perse wraak wilt nemen *O*
pi_179108820
registreer om deze reclame te verbergen
Wat een drama queen ben jij zeg :@ Ik zou proberen dit verhaal als script te verkopen aan een film producent.

Leen niet meer geld uit dan je bereid bent om te verliezen de volgende keer. Of zet dingen op papier. Nu kan je die 1k wel afschrijven.

Steek je energie beter in wat anders en laat dit achter je.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179108846
Print een foto uit van je ex en steek die in de brand.
En zie die 1000 euro als leergeld.
pi_179108866
Ga je nu ook nog haar psychisch uitpluizen? Neem je verlies en ga door
  zaterdag 12 mei 2018 @ 17:55:58 #10
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_179108948
Brieven sturen, het netjes willen oplossen, beleefd blijven na misbruikt te zijn.
Ik wil TS niet zo zeer bashen, maar dit is wel een echt voorbeeld van "te lieve" betamannen.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  zaterdag 12 mei 2018 @ 18:05:22 #11
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_179109099
Heel herkenbaar verhaal. Borderline is een teef en niet te bevatten, laat de drang naar antwoorden los, want die ga je niet krijgen. Verder gaat het gewoon tijd kosten om hier overheen te komen.
Dit snap ik ook niet.
  zaterdag 12 mei 2018 @ 18:06:34 #12
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_179109114
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 17:51 schreef Fem_LittleLady het volgende:
Ga je nu ook nog haar psychisch uitpluizen? Neem je verlies en ga door
Ik heb dezelfde fout gemaakt en het is niet eens heel vreemd, als je het mij vraagt. Kansloos is het wel, dus beter direct je verlies te nemen ja.
Dit snap ik ook niet.
  zaterdag 12 mei 2018 @ 18:08:45 #13
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_179109152
Sorry TS, maar groei een paar ballen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_179109197
Jij moet vier dingen doen:

1. Naar een huisarts en je laten testen op alle mogelijke SOA's en als gevolg daarvan je eventueel hiervoor medisch laten behandelen.

2. Die vrouw verder vergeten en helemaal geen enkel contact meer mee hebben. Geen telefoon, sms, whatsapp, e-mail brieven, post. Indien nodig verhuizen, een nieuwe telefoon en nieuw e-mail adres nemen.

3. Verder gaan met je leven.

4. Naar een kerk gaan en de Heer op je blote knietjes danken voor het feit dat je ontsnapt bent aan deze gevaarlijke gek.
pi_179109225


[ Bericht 100% gewijzigd door Bivox.Silentic op 12-05-2018 18:14:53 ]
pi_179109548
quote:
9s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 16:39 schreef belazerddoorex het volgende:
We hadden al heel veel mooie dingen samen gedaan, we hadden een weekendje weg gepland, en we hadden reisplannen samen. Dit alles was in één klap weg en mijn toekomst viel zo ineens in het water. Daar heb ik het echt heel moeilijk mee. Ze zei enkele weken eerder nog dat ze heel veel van me hield, dat ze me nooit kwijt wilde, en dat we wat haar betreft samen oud zouden worden. Wat is er dan mis gegaan dat voor haar rechtvaardigde om zo te handelen. Hoe kun je iemand waar je van houdt nu zo iets aandoen en op die manier verlaten? Of zou ze nooit van me gehouden hebben?? Ik zit nog met zoveel vragen die onbeantwoord zijn... Ik heb er ook moeite mee om de reden dat ze dit gedaan heeft niet bij mezelf te zoeken.
Ze zal vast van je gehouden hebben, maar het is ergens omgeslagen, waarna ze extreem gedrag is gaan vertonen. Inderdaad waarschijnlijk voortkomend uit een psychische aandoening.

Het is het slimste om al het contact te verbreken, dan zal je nog enige verwerking blij zijn dat je van deze ex af bent. En dat gevoel van blijdschap zal alleen maar sterker worden als je straks weer een nieuwe vriendin hebt.

Kan je trouwens wat preciezer zijn waar ze over gelogen heeft? En waar die schuld van 1000 euro vandaan komt?

Wanneer had je trouwens al onraad kunnen ruiken? Waarschijnlijk in het begin van je relatie. Of zelfs nog voordat het een relatie werd. Zie het als een levensles. Ik blijf altijd verre van zulke gestoorde, foute, figuren.

Heb je trouwens iemand waar je dit hele verhaal aan kwijt kan? Bijvoorbeeld je moeder? Of een goede vriend?
  zondag 13 mei 2018 @ 00:42:30 #17
465244 geeninspiratie1235
boeiende ondertitel
pi_179123249
Waarom ben je ooit een relatie met je ex begonnen? Wat was er dan zo bijzonder aan haar? ze klinkt niet echt als een leuk persoon
pi_179124588
Waarom mis je haar? Klinkt als een naar mens. Waarom zou je haar nog willen zien? Wat valt er 'af te sluiten'?

Liegen en bedriegen is geen onderdeel van borderline of een andere psychiatrische aandoening. Als ze die een zou hebben is dat dus geen excuus.

En als het niet lukt om haar achter je te laten, zoek dan zelf hulp.

Sterkte.
pi_179124672
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 18:05 schreef SebbeSwensje het volgende:
Heel herkenbaar verhaal. Borderline is een teef en niet te bevatten, laat de drang naar antwoorden los, want die ga je niet krijgen. Verder gaat het gewoon tijd kosten om hier overheen te komen.
Ah, het oordeel is alweer geveld. Diagnose gesteld. Oorzaak gevonden. Zou het kunnen dat jullie het gewoon over kutwijven hebben? Lijkt mij een betere verklaring.
pi_179126897
Bedankt voor alle antwoorden tot nu toe!😊

quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 16:49 schreef Burdie het volgende:
Take your loss, move on. Klinkt hard, maar ze klinkt nou niet echt als een fijne, betrouwbare partner waar je wat aan hebt.
Fijn dat je daar nu weet ipv over een paar jaar, samenwonend, getrouwd en weetikwat ;).
Daar heb je zeker een punt. Het had veel erger af kunnen lopen als dit over een paar jaar was gebeurd. Dat realiseer ik me ook maar al te goed. Jammer genoeg hadden we wel een heel intieme relatie voor dit gedonder en ik mis vooral die tijden.

quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 16:56 schreef Harvest89 het volgende:
Ja je bent dus gewoon misbruikt, en daarna ben je als een mak hondje achter haar aan blijven lopen de hele tijd. Ze heeft daar vast hardop om gelachen, en terecht.

Hopelijk leer je hier van en bij de volgende keer toon je ruggengraat en beëindig je het contact met dit soort idioten al bij de eerste paar leugens. ^O^
Ook jij hebt wel een punt ja. Ik ben er veel te lang in mee gegaan. Maar het is wel zo dat ik niet wist dat ze loog omdat het wel overtuigend overkwam. Ze had het heel goed uitgedacht en alles klopte gewoon met elkaar. Bestt knap eigenlijk dat iemamd dat kan als je daar zo over nadenkt. Dus eerst ging ik er vanuit dat ze oprecht was. Later voelde ik wel nattigheid maar ging ik toch nog door in de vhoop dat alles toch nog goed zou komen. Later ging ik natuurlijk wel actief op onderzoek uit maar dat was pas op het laatst.

quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 16:56 schreef Ticootje het volgende:
1000 leergeld. Sommigen zijn een stuk meer kwijt voor een zelfde les.

Sluit het af, geen energie meer in stoppen.
Heb je zelf iets soortgelijks meegemaakt? Zo Ja, dan ben ik best benieuwd naar dat verhaal. Zou je het willen delen?😊 Ja ik weet dat sommige mensen nog veel meer geld kwijt zijn. Best erg eigenlijk als je dat zo bedenkt.

quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 17:06 schreef whatdafuck het volgende:
Volgens mij heb je mijn ex vriendin aan de haak geslagen. Deja vu! Wow

Kan geen advies geven. Wijven zitten vol met verrassingen.
Dat blijkt maar weer! Wat erg eigenlijk dat er dus zoveel van dat soort types rondlopen. Zelfs de personen waar je het het minst van verwacht. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal! Zou je die willen delen? Mag eventueel ook via pm als je dat liever doet. Hoe ben jij er overheen gekomen? Behalve het tijd geven dan.

quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 17:51 schreef Fem_LittleLady het volgende:
Ga je nu ook nog haar psychisch uitpluizen? Neem je verlies en ga door
Dit is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Ik heb het verhaal ook uitgebreid besproken met een psycholoog en die vond het ook verdacht veel op borderline lijken. Al snap ik natuurlijk dat het niet mogelijk is om op die manier diagnoses te stellen. Die psycholoog zei in ieder geval wel dat er hoogstwaarschijnlijk wel een stoornis achter zit na het horen van mijn verhaal, waarschijnlijk deels veroorzaakt door haar traumatische jeugd. Ze heeft ook een heel slechte band met haar ouders. Ze zou zelfs regelmatig "psychopaat" door hen genoemd worden. Daar grapte ze altijd over maar terugkijkend naar de situatie dan zal dat vast wel een basis hebben. Haar ouders roepen dat vast niet zomaar over hun dochter. Waar rook is, is vuur.

[ Bericht 24% gewijzigd door Samzz op 13-05-2018 10:22:36 ]
  zondag 13 mei 2018 @ 09:30:54 #21
369251 Geralt
of Rivia
pi_179127079
quote:
9s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 16:39 schreef belazerddoorex het volgende:

Ik kan het nu dus op geen enkele manier voor mezelf afsluiten en dat zit me heel erg dwars.
Dat kan je wel. Bats haar beste vriendin en vergeet daarna vooral niet te vertellen tegen iedereen die het horen wil dat die beste vriendin veel beter in bed is dan je ex.

Geen dank. :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zondag 13 mei 2018 @ 09:40:09 #22
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_179127166
Hoe verliep jullie contact voor ze zo afstandelijk werd?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_179127167
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 16:49 schreef Burdie het volgende:
Take your loss, move on. Klinkt hard, maar ze klinkt nou niet echt als een fijne, betrouwbare partner waar je wat aan hebt.
Fijn dat je daar nu weet ipv over een paar jaar, samenwonend, getrouwd en weetikwat ;).
Exact dit. Wees maar blij dat je er nu achter komt.

En laat dit je geen tweede keer gebeuren.

Even uithuilen en doorgaan.
Whatever...
  zondag 13 mei 2018 @ 10:25:14 #24
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_179127837
Neuk haar beste vriendin. Dat schijnt een serieuze optie te zijn.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_179127995
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 18:11 schreef Bivox.Silentic het volgende:
Jij moet vier dingen doen:

1. Naar een huisarts en je laten testen op alle mogelijke SOA's en als gevolg daarvan je eventueel hiervoor medisch laten behandelen.

2. Die vrouw verder vergeten en helemaal geen enkel contact meer mee hebben. Geen telefoon, sms, whatsapp, e-mail brieven, post. Indien nodig verhuizen, een nieuwe telefoon en nieuw e-mail adres nemen.

3. Verder gaan met je leven.

4. Naar een kerk gaan en de Heer op je blote knietjes danken voor het feit dat je ontsnapt bent aan deze gevaarlijke gek.
Dank je! Dat eerste heb ik gedaan en gelukkig was alles in orde! Ik vind het nog wel erg lastig om het zo te zien dat ik blij moet zijn dat ik van haar af ben. Ik mis haar en alle mooie dingen die we samen deden en geloof het of niet, ergens hou ik ook nog steeds van haar. Ik hoop dat ik het na een tijdje ook zo kan zien.

Bedankt voor alle reacties mensen! Dat doet me goed en het voelt ook fijn om mijn verhaal kwijt te zijn. Ik ga later even op de rest in want ik heb nu geen tijd meer.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')