abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179042067
registreer om deze reclame te verbergen
Ik wil graag een poster laten printen, maar ik weet echt even niet wat ik aan moet met de papiersoorten en op internet is het lastig te achterhalen wat ik nou eigenlijk zoek. De meeste informatie betreft namelijk posters voor winkels (zo van "heyo, tomaten deze week vet goedkoop!!!1!11!!", maar naar mijn idee zijn dat altijd van die matte, goedkoopuitziende dingen (of ik heb er een compleet verkeerd beeld bij). Als je dat niet wilt, kom je al gauw op de optie van fotoposters, maar deze lijken in de omschrijving altijd weer super extreem glossy.

Wat ik zoek is de papiersoort die gebruikt wordt voor posters zoals je vroeger in je kamer had hangen, je weet wel, die dingen die je vond in winkels in dit soort displays:
5103-alternative-floor-poster-display2.jpg

Met kennis die ik al bezit vanuit ooit creatieve vakken gevolgd hebben op de middelbare school en informatie dit ik gevonden heb op internet vermoed ik dat dit 200 grams gesatineerd papier betreft. Kan iemand die er wat meer verstand van heeft dit bevestigen of het ontkrachten en me vertellen waar ik wel naar op zoek ben? Als je trouwens denkt "leuk en aardig dit allemaal, maar je denkt verkeerd en [deze] manier van printen is vl beter voor een poster aan de muur", laat het me dan alsjeblieft ook weten.

Alvast bedankt O+.
Yar har fiddle dee dee.
Wat voor FOK!user ben jij? <a href="http://kaboutermetgitaar.0fees.net/foktest.html" rel="nofollow" target="_blank">Klik hier</a>
pi_179155379
Ok, ben ik weer. Ik heb mijn ontwerp inmiddels laten printen en aaaaaah, het is nog beter dan die posterkwaliteit. Voor degenen die later ooit dit topic tegenkomen en ook hulp zoeken: ik ging uiteindelijk voor 200 grams (houtvrij) gesatineerd papier met standaard afwerking (ofwel alleen schoonsnijden).

Het is echt super dik papier, met precies de perfecte hoeveelheid glans _O_.
Yar har fiddle dee dee.
Wat voor FOK!user ben jij? <a href="http://kaboutermetgitaar.0fees.net/foktest.html" rel="nofollow" target="_blank">Klik hier</a>
pi_179155988
Mooi ^O^ ik wist het antwoord niet, maar was wel benieuwd naar de uitkomst.
Somebody that I used to know
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')