Zelf verzonnen, omdat het op een kippenbatterij lijkt met twee verdiepingen.quote:
quote:Op zaterdag 5 mei 2018 20:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Zelf verzonnen, omdat het op een kippenbatterij lijkt met twee verdiepingen.
Ik zou nu voor een uurtje gaan ja, in totaal.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 20:10 schreef Sigaartje het volgende:
Oeps, tegenvallertje.
Na een half uur is de boel nog lang niet gaar. De aardappeltjes niet en ook niet de kip.
Ik ga over naar semi-slow-cooking om de boel niet te laten verbranden.
160 graden, poging van een half uur.
Trouwens de kruiden zijn perfect proef ik, maar de zout is aan de flauwe kant.
eh, die kon ik niet krijgen.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 20:22 schreef Lucky_Strike het volgende:
Sigaar, ik heb een prangende vraag. Waarom gebruik je niet de rechthoekige grillschaal waar de roostertjes in horen? Je hebt er vast een goed antwoord op.
Hier op het forum heb ik ooit een lekkere colakip recept vandaan gehaald. Ik doe zelf meer kruiden in de marinade.quote:Op zaterdag 5 mei 2018 21:12 schreef Sigaartje het volgende:
Wauw, die kip is erg lekker zeg. Superzacht. Geen woord teveel gezecht wat ze op internet vertellen over colakip. De cola proef je niet terug, de ketjap wel.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |