abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178926161
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 23:17 schreef CassElliot het volgende:
Morgen voor het eerst een dag alleen met micro in de winkel. Ben benieuwd :D
Succes! Ik vind het wel geniaal, bij veel andere winkels zou het onprofessioneel zijn als je daar met een baby zit, maar bij jouw winkel zal het juist vanzelfsprekend zijn en misschien zelfs voor extra omzet zorgen (hormonen en impulsaankopen :D ).
pi_178927162
Spannend CassE!

Na een goede nacht gisteren hebben we nu weer een rotnacht, kon ook niet altijd goedgaan :P

[ Bericht 12% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 04-05-2018 05:03:51 ]
pi_178930474
Om er even op terug te komen/antwoorden:
Ik zie op tegen werk ivm ploegendiensten en oppas regelen.
Kdv is geen optie want dat is zo duur. Dan kan ik beter niet werken.
En elkaar afwisselen is ook niet altijd haalbaar.
Ik wil niet op de meest gekke tijden oppas moeten regelen (‘s avonds laat).
En als man en ik ‘s morgens beide zouden werken, wie brengt hem dan naar school?
Man wilt geen gastouder en hij heeft soms zoveel onzekerheid rondom zijn ploegendiensten.
Ene keer dit, dan ineens weer dat.
Ik vind het moeilijk om ‘s nachts weg te zijn van mijn baby, dan zit er als ik klaar bent met bv, ook weer aan te komen.
Wil het liefst alleen overdag werken maar dat is niet haalbaar.
Ik vind het zo moeilijk en dat geeft stress en krijg het er gewoon benauwd van.

Daarnaast baal ik van Z’s eenkennigheid en dat ze k alleen maar aan de borst wilt.
Ik probeer het nu zo’n anderhalve week elke dag en nog steeds drinkt ze niet uit de fles. Alleen sabbelen en erover praten. :')

Dus, hoe komt dit goed? ;(
pi_178931110
registreer om deze reclame te verbergen
Aventura wat fijn dat jullie mini goed groeit!

Ik vind de gewichtsverschillen ook wel fascinerend. Ik schat N nu met 8 maanden op 7kg en 65cm.

En leuk al die augustus/september baby’s in dezelfde fase van het kruipen, tijgeren, optrekken.
Het kan plots zo snel gaan! Hier rolt ze voornamelijk door de ruimte. Dacht dat optrekken nog wel even zou duren. Zat ze vanochtend in haar badje in het grote bad. Vond ze de spiegelende knop om het bad leeg te laten wel zo interessant dat ze zich in bad optrok om het beter te bekijken. Maarja beetje glad natuurlijk, ben benieuwd wanneer ze het kunstje op andere plekken laat zien!

Venco, dat lijkt mij ook heel moeilijk en iets om tegen op te zien zeg! Geen grootouders die op de moeilijke momenten (heel vroeg of heel laat) kunnen helpen?
Toen ik het las was het eerste wat ik dacht een andere baan zoeken die wel past bij hoe jij je leven in wil richten. Dat is vast makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ben wel van mening dat je werkt om te kunnen leven en niet leeft om te werken. :*
  vrijdag 4 mei 2018 @ 12:33:09 #30
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178932082
Dat het niet mogelijk bleek om een iets vaster rooster te krijgen dan elke week weer andere tijden, ook 's avonds en in het weekend (en dan de komende tijd ook ineens veertig uur p/w) was voor mij wel de grootste reden om twee weken geleden ontslag te nemen, het was gewoon echt niet te combineren met opvang voor O. Nu is het voor ons financieel wel mogelijk om mij me een paar maanden lang volledig op O. te laten richten (al moeten we wel op onze uitgaven letten nu n ben ik stiekem behoorlijk druk doende met het opzetten van mijn handgemaakte geitenfudge-dinges :)), maar was dat niet zo geweest dan was ik k met mij huidige baan gestopt en was ik direct doorgegaan naar een baan voor twee drie dagen per week. Nou heb ik makkelijk praten, omdat ik in mijn branche op zich snel werk heb en ik verder ook niet zo kritisch ben: ik werk al jaren onder mijn niveau en zie daar voor mezelf vooral voordelen in.
Al met al heeft Nolita een goed punt - is het mogelijk om op korte termijn iets anders te vinden denk je, Venco? :*
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
  vrijdag 4 mei 2018 @ 12:36:39 #31
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178932148
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 23:59 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Ik vind het wel geniaal, bij veel andere winkels zou het onprofessioneel zijn als je daar met een baby zit, maar bij jouw winkel zal het juist vanzelfsprekend zijn en misschien zelfs voor extra omzet zorgen (hormonen en impulsaankopen :D ).
Dit! :D

Succes CE, en laat je weten hoe het ging? ^O^
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_178934732
registreer om deze reclame te verbergen
Lastig Venco! Eens met Nolita of een andere baan dan een optie is?

Ik vind het een stoere stap dat ontslag nemen mini! Ik merk wel dat ik nu best anders in mijn werk sta nu ik en kind heb. (eerst was werk een groot deel van mijn leven, nu vooral mijn kind). Heb er zelf wel redelijk een balans in gevonden. Ik ben trouwens ook maar opgeleid voor 1 beroep dus dit zal ook altijd mijn beroep blijven..

Dit is echt de eerste dag dat ik heel erg moe ben van een gebroken nacht, of het moet nog wat hormonaals zijn maar ik kan volgens mij ter plekke op mijn werk in slaap vallen. :O
  vrijdag 4 mei 2018 @ 14:31:02 #33
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178934837
Dutje op het toilet een optie, Fleur? :7

Kuiken hier heeft sinds gisterenavond toch flink last van de vaccinaties gekregen. Weinig geslapen en nu nog steeds huilerig en koortsig. Vanmorgen wel even de deur uit geweest voor fudge-bezorging, maar de baby-bios in Rotterdam die elke eerste vrijdagmiddag van de maand is hebben we maar even overgeslagen :)
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_178935206
Heerlijk Mini, geen avondbedtijd. Ik vond het best lekker, bankhangen met slapende Banaan. Hopelijk gaat het bij jullie nog lang zo door. :D

Lol Adrian om je kinderdagverblijfverhaal. Ik vraag me af of Banaan dat geluid ook kan als hij ouder wordt.
Hier ook geknor trouwens maar dan als hij tevreden is. :D

FF wat fijn eindelijk weer doorslapers! *O*

Sage die krijspartij mag hij wel gaan overslaan.

Aventura wat fijn dat het zo goed gaat!

Leuk Mini die bellenblaas, hoe vond hij het?
Hopelijk wordt O. snel weer beter. :*

Nanuke een kruiper en Mini een tijgeraar. :)

Tolstoi ik probeer weleens de langzame buikademhaling van Samen bevallen te doen als ik me gestresst voel. Werkte goed voor Banaan in de buik en nou ook. En ontspan bewust je spieren. ;)

Lu ik denk dat Banaan vooral overdag getroffen is door de four month regression. 'S Nachts gaat het wel best *hoi Fok!wet*.

Twist boks! Banaan houdt ook van zijn voeten. Natte sokjes En voeten naar zich toe trekken. Dat laatste helpt ook met poepen. ;)

Venco. :*

Banaan vindt het op het moment heel lollig als ik de grote bal op zijn buik laat vallen. :D

Vanochtend werd Banaan wakker met de wekker van mijn man, om zes uur. Ik dacht dat hij een korte wakkere tijd zou zijn, hij was overduidelijk nog moe. Ik bleef dus met hem in bed, twee uur later sliep hij pas weer. :')

Gaat er nog iemand wat doen met Bevrijdingsdag? Banaan heeft gehoorbescherming gekregen, dus net als ieder jaar weer naar Wageningen. :)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
  vrijdag 4 mei 2018 @ 17:45:53 #35
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178938888
Oooo PKM, laat je even weten wat Banaan van z'n gehoorbeschermer vindt? Heb er toevallig net eentje voor O. besteld voor een festival in juli in Londen! :)
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_178939697
CasseE, is het goed gegaan vandaag?

Venco, ellendig zeg dat je je er zo druk om maakt. Hadden jullie hier van te voren een plan over?

Nolita, al een optrekker, leuk hoor!

Mini, arme O. Hopelijk voelt ie zich snel weer ok!

PKM, hier begint B ook z'n voetjes te ontdekken. Hij had laatst al bijna z'n sok uit. Handig als hij dat straks kan :')

Over updates gesproken: B trekt tegenwoordig direct z'n speen uit z'n mond, om die dan uitgebreid te gaan bekijken en proberen terug te stoppen. Wat uiteraard niet lukt, en dan dus huilen. En dat repeat x100 }:| Helpt niet echt met in slaap vallen :N

Gelukkig gaat het wel weer wat beter. Koorts is weg. Hij is nog niet helemaal de oude, maar het gaat de goede kant op ^O^
  vrijdag 4 mei 2018 @ 19:06:16 #37
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178940232
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 17:45 schreef minilot het volgende:
Oooo PKM, laat je even weten wat Banaan van z'n gehoorbeschermer vindt? Heb er toevallig net eentje voor O. besteld voor een festival in juli in Londen! :)
wij hebben de onze vorige week uitgeprobeerd met de kapitein op een koningsdag bandje in een te tentje ding en hij vond het dikke prima ^O^ heeft er totaal geen last van en hij hoort echt 0,0. Hij reageerde ook totaal niet toen de muziek stopte en weer begon. Beste aankoop ever :D

En ik voelde me heel verantwoordelijk ect tussen alle ouders met hun jonge kinderen vooraan zonder ook maar enige vorm van gehoorbescherming :X
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  vrijdag 4 mei 2018 @ 19:09:31 #38
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178940301
Ik wil ook graag iets leuks gaan doen met kaptein van t weekend maar heel veel dingen vind ik ineens "niet netjes" nu ie waterpokken heeft. Naar de bieb in de baby hoek bijvoorbeeld. Wil niemand aan deze biohazzard blootstellen :')

Oh en hij is me toch ineens lelijk joh :@ vind het zelfs n beetje viezig ofzo 8)7
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178940472
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 17:45 schreef minilot het volgende:
Oooo PKM, laat je even weten wat Banaan van z'n gehoorbeschermer vindt? Heb er toevallig net eentje voor O. besteld voor een festival in juli in Londen! :)
Even een algemene tip mbt gehoorbescherming: het werkt hartstikke goed natuurlijk, maar hou er rekening mee dat, wanneer je de bescherming af doet, alle geluiden 10x zo hard binnen komen. De oortjes zijn daarvoor een tijdje helemaal niets gewend en krijgen dan ineens alles super hard binnen. Dus wacht met het afdoen tot je echt op een rustige plek bent waar heel weinig geluid is, zodat de oren weer even kunnen wennen.
Deze tip kreeg ik van een client van mij die gehoorbescherming gebruikt omdat ze niet tegen prikkels kan.
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
  vrijdag 4 mei 2018 @ 19:17:37 #40
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_178940474
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 19:09 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik wil ook graag iets leuks gaan doen met kaptein van t weekend maar heel veel dingen vind ik ineens "niet netjes" nu ie waterpokken heeft. Naar de bieb in de baby hoek bijvoorbeeld. Wil niemand aan deze biohazzard blootstellen :')

Oh en hij is me toch ineens lelijk joh :@ vind het zelfs n beetje viezig ofzo 8)7
Kom anders even naar ons toe, wij wachten al jaren vergeefs op de pokken :')

beterschap!
  vrijdag 4 mei 2018 @ 19:25:21 #41
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178940605
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 19:17 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Even een algemene tip mbt gehoorbescherming: het werkt hartstikke goed natuurlijk, maar hou er rekening mee dat, wanneer je de bescherming af doet, alle geluiden 10x zo hard binnen komen. De oortjes zijn daarvoor een tijdje helemaal niets gewend en krijgen dan ineens alles super hard binnen. Dus wacht met het afdoen tot je echt op een rustige plek bent waar heel weinig geluid is, zodat de oren weer even kunnen wennen.
Deze tip kreeg ik van een client van mij die gehoorbescherming gebruikt omdat ze niet tegen prikkels kan.
Ja idd goeie tip, wij zijn ook even n stukje van het geluid weg gelopen toen we m weer afdeden, kan me voorstellen dat ie zich anders echt de :% schrikt als hij ineens weer hoort en het niet zag aankomen.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  vrijdag 4 mei 2018 @ 19:26:57 #42
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178940625
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 19:17 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Kom anders even naar ons toe, wij wachten al jaren vergeefs op de pokken :')

beterschap!
heb je straks ineens pubers met pokken ofzo _O- das vast nog tien keer erger.

Kaptein heeft overigens relatief weinig last gelukkig. Hij is wat mieperiger maar krabt er gelukkig niet aan. Sommige plekjes zijn wel wat gevoelig, maar dat is het wel geloof ik ^O^
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178940700
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 14:49 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Heerlijk Mini, geen avondbedtijd. Ik vond het best lekker, bankhangen met slapende Banaan. Hopelijk gaat het bij jullie nog lang zo door. :D

Lol Adrian om je kinderdagverblijfverhaal. Ik vraag me af of Banaan dat geluid ook kan als hij ouder wordt.
Hier ook geknor trouwens maar dan als hij tevreden is. :D

FF wat fijn eindelijk weer doorslapers! *O*

Sage die krijspartij mag hij wel gaan overslaan.

Aventura wat fijn dat het zo goed gaat!

Leuk Mini die bellenblaas, hoe vond hij het?
Hopelijk wordt O. snel weer beter. :*

Nanuke een kruiper en Mini een tijgeraar. :)

Tolstoi ik probeer weleens de langzame buikademhaling van Samen bevallen te doen als ik me gestresst voel. Werkte goed voor Banaan in de buik en nou ook. En ontspan bewust je spieren. ;)

Lu ik denk dat Banaan vooral overdag getroffen is door de four month regression. 'S Nachts gaat het wel best *hoi Fok!wet*.

Twist boks! Banaan houdt ook van zijn voeten. Natte sokjes En voeten naar zich toe trekken. Dat laatste helpt ook met poepen. ;)

Venco. :*

Banaan vindt het op het moment heel lollig als ik de grote bal op zijn buik laat vallen. :D

Vanochtend werd Banaan wakker met de wekker van mijn man, om zes uur. Ik dacht dat hij een korte wakkere tijd zou zijn, hij was overduidelijk nog moe. Ik bleef dus met hem in bed, twee uur later sliep hij pas weer. :')

Gaat er nog iemand wat doen met Bevrijdingsdag? Banaan heeft gehoorbescherming gekregen, dus net als ieder jaar weer naar Wageningen. :)
Willem en ik zwaaien naar jullie morgen!
(dat wordt dus zwaaien naar alle babies die op banaan lijken en gehoorbescherming hebben ;))
pi_178940735
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 19:17 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Kom anders even naar ons toe, wij wachten al jaren vergeefs op de pokken :')

beterschap!
+1 :')

Het rotte is dat ze nog een keer waterpokken kunnen krijgen als ze dit als baby hebben gehad. Dan hebben we er nog niks aan voor Cas en kunnen we weer jaren wachten tot er een pokkekind voorbij komt }:|
  vrijdag 4 mei 2018 @ 20:13:32 #45
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178941545
Volgens onze huisarts (waar we even waren voor zn oortjes) had de kapitein zo enthousiast de pokken dat hij waarschijnlijk in een keer voldoende afweer zou hebben for a lifetime ^O^ zou dikke prima zijn. En anders, ach, dan vind ik m nog n keer twee weken van zn leven lelijk :D :+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178941739
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 18:08 schreef minilot het volgende:
En ja Ludann, het fenomeen slaapregressie is mij ook bekend, dus ik ben benieuwd de komende weken! :)

O. heeft tot dusver nog geen last van de inentingen van vanmorgen, hopelijk houden zo!
Mafkees schoof net op zijn buik ineens heel keurig n voor n zijn knietjes onder zijn kont en tijgerde hoppa! - een centimeter of dertig voorwaarts. Daar schrok -ie vervolgens zo van dat hij het keihard op een brullen zette en sindsdien niet meer op zijn buik wil, maar toch! :')
Mijn baby deed zojuist ineens hetzelfde.
Mijn luie baby. O+
pi_178941954
Vervelend van de pokken LDG, fijn dat ie vooralsnog weinig last lijkt te hebben!

Arme O. hopelijk gaat het snel beter. :*

Het is nog lang geen (babyfoto) dinsdag, maar mijn moeder heeft een petje gekocht voor M. en ik vind het zo schattig O+
1F5k7po.jpg
pi_178942657
Om 20.00 precies begon C gezellig te brabbelen }:| Hoe gedroegen jullie babies zich?

Fleur, wat staat dat wijs O+ Het hele kleine baby is er wel af zo!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178943316
Hahaha C! M. viel om 20:00 in slaap :')

Ja kleine is er zo wel af! Maar toen ik net even in het ledikantje keek lag daar nog wel echt een baby O+ Petje is overigens wel gekocht als extra zonbescherming. Ik ben vroeger als baby tweedegraads verbrand in mijn gezicht door de lentezon dus ik ben nu wel extra voorzichtig. :)
pi_178947956
Stop de tijd! Ik had Dirk even in de box geparkeerd, liggend op zijn rug, zodat ik naar de wc kon. Vind ik hem zo terug:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van de week begonnen met het echte kruipen, nu dit. Waar is mijn kleine baby gebleven? :o
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')