abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178829181
registreer om deze reclame te verbergen
Net terug van de huisarts: middenoorontsteking. Zielig is dat joh, een baby met duidelijk pijn :{ We kunnen er verder weinig mee, behalve paracetamol elke 6 uur. Gelukkig een rustige dag vandaag, dus blijf maar even thuis, zodat vriend en ik kunnen afwisselen.
pi_178829476
Oh Tolstoi, ik denk dat bijna alle moeders dat wel eens gedacht hebben, het is ook gewoon zwaar en helemaal met die gebroken nachten en het gehuil. Het is niet raar dat je dat soms denkt :*

Venco, wat balen zeg dat ze de fles nog steeds niet echt pakt :{ En dat eenkennig is wel herkenbaar, bij vrouwen gaat het hier nu wel goed maar C lijkt wel angstig te zijn voor mannen :{ en van het weekend zelfs voor mijn schoonzusje die ze echt geregeld ziet -O- Ik snap het wel, maar het is best irritant, en geen idee wat je er aan kunt doen eigenlijk :@

Fleur ook al zo'n rotnacht -O-

Dirk die zelf controle over de speen wil hebben, wat grappig :) Hij kan hem dus al zelf terug in zijn mond stoppen? Hier beland hij dan vaak bijna in haar neus :')

Elliebel, beterschap voor de kleine man, wat zielig een middenoorontsteking ;( :*

PKM, erg is dat he als ze ergens uitgroeien ;( Woensdag is C 5 maanden en ik vraag me af waar de tijd blijft.

Ik moet morgen weer werken, heb er helemaal geen zin in eigenlijk. Ik ben echt gegroeid in het moederschap, zou nu eigenlijk best thuisblijfmoeder willen zijn :') Alleen kost het ook geld om een huishouden te runnen helaas en ik vind mijn werk ook echt wel leuk :) Mijn bazin vroeg vorige week of ik misschien toch 3 ipv 2 dagen wilde gaan werken, maar dat ga ik dus wel afwijzen, wil best af en toe bijspringen maar niet vast 3 dagen gaan werken op dit moment. Zit er sowieso over te denken om misschien te kijken of ik in de toekomst iets kan vinden wat dichter bij huis is qua werk.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178829971
Hij kan m al best lang zelf terug stoppen. Vooral s nachts errug handig. Maar nu mag ik het dus niet meer doen als hij naar bed gaat. Zó gek. :D Echt een eigen willetje heeft hij al. O+
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_178830069
registreer om deze reclame te verbergen
Die streep over mijn buik heb ik ook nog steeds. Wel wordt hij lichter, maar nog altijd present. 7 maanden na de bevalling. Ik ben er wel een beetje van gaan houden. O+

Elliebell, wat sneu van de oorontsteking. Beterschap! :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  maandag 30 april 2018 @ 11:41:58 #205
4089 Brighteyes
Gewoon gelukkig!
pi_178830222
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 09:52 schreef Aventura het volgende:
Tolstoi, misschien is inbakeren een idee? Wij doen Olivia sinds donderdag in een geleende Pacco en toeval of niet, maar ze slaapt nu vanaf de vooravond steeds in stukken van 4,5 en soms 6 uur. Ik weet dat het een gevoelig onderwerp is, en het moet geen 'truc' zijn om je baby te laten doorslapen, maar het kan je baby helpen. Hier hadden we het idee dat het trappelen en maaien met de armen en benen haar oververmoeid liet raken.
Waarom zou dit geen 'truc' mogen zijn? Als je kindje wel lekker door slaapt als het stevig ingestopt, danwel ingebakerd, ligt dan is dat toch prima? Lijkt me niet meer of minder een truc dan gordijnen open of dicht, licht aan of uit, dikke deken/dunne deken, slaapzak wel/niet/met mouwen/zonder mouwen, eigen kamer/cosleepen, speen/geen speen etc. etc.
Het is maar net wat je kindje nodig heeft. En slaap heeft het ook nodig, toch? ;)
***
  maandag 30 april 2018 @ 11:44:57 #206
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_178830297
quote:
14s.gif Op maandag 30 april 2018 11:41 schreef Brighteyes het volgende:

[..]

Waarom zou dit geen 'truc' mogen zijn? Als je kindje wel lekker door slaapt als het stevig ingestopt, danwel ingebakerd, ligt dan is dat toch prima? Lijkt me niet meer of minder een truc dan gordijnen open of dicht, licht aan of uit, dikke deken/dunne deken, slaapzak wel/niet/met mouwen/zonder mouwen, eigen kamer/cosleepen, speen/geen speen etc. etc.
Het is maar net wat je kindje nodig heeft. En slaap heeft het ook nodig, toch? ;)
True, maar ik probeer te zeggen dat het in eerste plaats in het belang van het kind is. Niet voor je eigen gerief (maar dat mag uiteraard wel samenvallen) ;)
  maandag 30 april 2018 @ 11:46:48 #207
4089 Brighteyes
Gewoon gelukkig!
pi_178830341
registreer om deze reclame te verbergen
Ah ok, ik snap het! Never mind me. O-)

[ Bericht 75% gewijzigd door Brighteyes op 30-04-2018 11:58:16 ]
***
pi_178831059
Ach Ellie, beterschap voor B. :*

Spannend Rena! Ik zag er ook best tegenop toen, viel me hartstikke mee gelukkig! Ik zou inderdaad ook niet standaard 3 dagen doen als je je er niet gelukkig bij voelt. :)

Ik loop er qua werk tegenaan dat ik zo weinig tijd overhou met M. ‘s avonds. ;( haal hem tegen 17:30 op en tegen 20:00 ligt hij in bed meestal.
pi_178833699
Rena, spannend weer werken! 2 dagen is goed te doen. Werkt je man fulltime?

Ellie wat zielig pijn bij zo'n mini! Beterschap :*

En wat veel slechte nachten hier zeg -O-

Even een :* voor Tolstoi. Dat je het afentoe niet zo heel leuk vind is echt niet gek. Gebroken nachten en veel huilen kan gewoon best heftig zijn.

Hier gaat het eigenlijk best heel goed. Afgelopen 2 dagen wat onrustig en meer huilen. Vannacht een mega goede nacht en vandaag merk ik dat ze behoefte heeft om in haar eigen bed te slapen. Dus niet meer beneden in de box of bij mij op de arm. Boven. Mijn baby, nu al. -O- Ergens ook wel fijn hoor. Mijn zoontje lag bijna 24u pd op een van ons te slapen en dat is ook best heel heftig. Maar dit gaat voor mijn gevoel wel erg snel. :@

CE wat zeg je het mooi over je veranderende lichaam. Ik vind het een hele mooie gedachte maar kan absoluut zelf niet zo denken. De littekens op mijn buik vind ik niet zo erg en die +4kg die er nu aanzit komt vast wel weer goed maar borsten vind ik wel ellendig. Denk er zelfs over na om daar wat aan te laten doen als ik klaar ben met de bv periode :@
pi_178834437
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 09:57 schreef Aventura het volgende:
Lesage, herkenbaar, ik vrees het moment dat ik weer moet gaan werken begin juni. Het is nu al strijd wie de oudste naar school brengt. En dan gaat de baby nog nergens heen: man en ik werken straks ieder tijdelijk 3 dagen zodat ze altijd bij een van ons is (bij ons hoort zaterdag ook bij de werkweek). Maar vanaf oktober wel en hoe gaan we dan in hemelsnaam 2 kids klaarmaken voor 2 verschillende locaties :D Ik denk er nog maar niet over na. Je zal wel moeten en dan zal het ook wel lukken.
Ik vreesde dat moment ook, maar het gaat heel goed, zelfs beter/gedisciplineerder dan met 1 kind. :D . Het 'geheim' bij ons is: heel erg duidelijke taakverdeling. Dan hoef je ook nauwelijks te overleggen omdat helder is wie wat doet. Heel goed van tevoren bespreken en afspraken maken.

Tolstoi, laat los 'wat hoort'. Het gaat zoals het gaat, en dat is soms gewoon erg zwaar. Wij hebben geen slaaptraining uit een boekje gedaan, maar beetje zoals we het zelf fijn vinden. Bij Y hield het vooral in: niet meer voedend in slaap brengen en bij mij slapen, maar zelf in slaap kunnen vallen in eigen bed. Dat hebben we eerst overdag getraind, thuis en op het kdv. Toen dat goed ging, ook 's avonds. En daarna hebben we de nacht aangepakt en zijn we ons gaan richten op doorslapen. Stoppen met de nachtvoedingen. Dat laatste wel alleen omdat Y bijna 1 jaar is, overdag prima eet en drinkt en in mijn afwezigheid al had laten blijken dat hij zonder nachtvoeding kon. Dat doorslapen ging vrij makkelijk. Mijn vriend moest er twee weken lang zo 1 of 2 keer per nacht uit om heel even te troosten en dan sliep Y steeds heel makkelijk weer in. Tot ook dat niet meer nodig was. Wel prettig dat mijn vriend dat op zich nam want voor mij is troosten in de nacht zo gekoppeld aan voeden (en Y heeft die associatie bij mij natuurlijk ook).

Ik denk dat slaaptraining per kind weer anders is en ook wel afhankelijk van leeftijd.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 30 april 2018 @ 14:05:52 #211
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178834537
Aw, Ellie, wat sneu! Beterschap voor je zoontje! -x-

Hier inmiddels een paar kilo onder het gewicht dat ik had vlak voordat ik zwanger werd. Ik blijk weer in broeken te passen die ik voor het laatst aan kon voorafgaand aan de kook- en bakhobbyobsessie die mij jaren geleden tot CULmod maakte. :+ Door heel veel uur per week te besteden aan patisserie tikte ik destijds uiteindelijk de 90 kilo aan, en in het jaar voor de zwangerschap heb ik daar weer vijfentwintig kilo vanaf gezwommen en gewandeld.

Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Ik heb sinds mijn puberteit geregeld van alles gewogen tussen de vijftig en de negentig kilo en het is iets waar ik me nooit druk over heb gemaakt en wat ik nooit belangrijk heb gevonden. Meer wegen door gaan samenwonen, logisch. Minder wegen na een experimentele drugszomer, logisch *) Bakhobby, kilo's erbij. Dagelijks acht kilometer naar en van werk lopen + einde bakhobby: kilo's eraf. Zwanger: kilo's erbij. Borstvoeding geven en de hele dag met baby rondsjouwen: kilo's eraf. Mijn vetgehalte kabbelt gewoon mee met hoe mijn leven er op dat moment uitziet en ik besteed er verder weinig aandacht aan. Zolang mijn lijf prima functioneert vind ik het allemaal wel best :)

Een kus voor de moeders met baggernachten, sterkte daarmee en probeer maar voor ogen te houden dat ze ooit eens gaan puberen en 's morgens niet uit bed te beuken zijn.
*;

En dan kruip ik nu weer met paracetamol en ibufrofen onder mijn deken. Ik was vanmorgen voor de tweede keer bij de kaakcirurg voor het verwijderen van nog een kies helemaal achter linksonder en hoewel ik de vorige keer achteraf nauwelijks wat voelde, heb ik nu echt kloterig veel napijn. }:| Gelukkig is O. tot dusver vooral lief en slaperig vandaag. Phew! :)

Donderdag met O. naar consultatiebureau voor alweer zijn viermaandenafspraak. :o Is -ie pas op 9 mei, maar toch.
Mijn uk is wel heel druk met speeltjes. Leuk eraan is dat hij er hele brabbelverhalen tegen ophangt, minder leuk is (sinds een week ofzo) ijselijk gekrijs als een speeltje uit zijn handen valt en hij er zelf niet bij kan. Echt instant hysterisch! :')

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 30-04-2018 17:32:04 ]
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_178835026
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 13:40 schreef Songeur het volgende:

CE wat zeg je het mooi over je veranderende lichaam. Ik vind het een hele mooie gedachte maar kan absoluut zelf niet zo denken. De littekens op mijn buik vind ik niet zo erg en die +4kg die er nu aanzit komt vast wel weer goed maar borsten vind ik wel ellendig. Denk er zelfs over na om daar wat aan te laten doen als ik klaar ben met de bv periode :@
Hoe oud is je baby? En wat is er nu mis met je borsten? Slappe hap? ;(
Na de bv-periode van mijn zoon had ik heel weinig borst meer over. Dat duurde echt wel een paar jaar voor ik weer wat meer volume daar kreeg. Daar was ik ook wel verdrietig over.
Dus ik weet niet of dit je enige kind is maar het kan goed dat je er pas na een hele tijd weer een beetje volume in krijgt.
Wanhoop niet! :)
pi_178836182
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 14:26 schreef vencodark het volgende:

[..]

Hoe oud is je baby? En wat is er nu mis met je borsten? Slappe hap? ;(
Na de bv-periode van mijn zoon had ik heel weinig borst meer over. Dat duurde echt wel een paar jaar voor ik weer wat meer volume daar kreeg. Daar was ik ook wel verdrietig over.
Dus ik weet niet of dit je enige kind is maar het kan goed dat je er pas na een hele tijd weer een beetje volume in krijgt.
Wanhoop niet! :)
Baby is nu 6 weken. Na kind 1 viel t nog mee, na kind 2 was het slappe hap en nu kind 3 is het nog wat slappiger geworden..

Goed om te horen dat het wel beter kan worden. Dat zijn ervaringen die ik graag hoor :) Geef het inderdaad nog wel even de tijd hoor. En goeie bh’s doen natuurlijk een hoop. Ben gewoon nog te jong voor deze ‘oude vrouwen borsten’ :P
pi_178836338
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 10:54 schreef LuDann het volgende:
Ik moet ook maar eens de tijd vinden om wat nieuwe broeken aan te schaffen, met hoge taille (nog tips Nolita?)

Ik ben niet zo kieskeurig en weet je stijl niet. Aangezien ik nog wilde afvallen heb ik er geen fortuin aan uitgegeven en ben ik best tevreden over een zwarte broek van h&m (shaping skinny high jeans) en een skinny van garcia, gekocht bij jeanscenter.
  maandag 30 april 2018 @ 16:16:47 #215
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178838141
Rinkelende belletjes aan sokjes van O. genaaid. Als -ie nu ligt te trappelen klinkt het als een woeste buikdanseres! O+
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_178839191
Ellie: beterschap met je kleine. ;(
Mini: jij ook beterschap!
Rena: pff, I feel you. Zie ook echt op tegen het werken (moet over precies 4 weken alweer aan de bak). Heb iig ouderschapsverlof opgenomen op de maandagen. Ben verder van plan om 3x8 uur te werken en 1 halve dag thuis. Dan is U. iig 2 dagen bij me.

Ik heb U. vandaag voor het eerst in z’n eigen kamer bv gegeven. :) Daarna heeft hij voor het eerst in z’n ledikantje in z’n eigen kamer geslapen. Ging zo’n 3 kwartier prima, tot hij wakker werd. Nu ligt ‘ie te pitten in de Tula. :)

Voor het slapen gaan heeft ‘ie me nog wel getrakteerd op een mooie gele vlek a la Rena vanochtend. Ik heb vanochtend gelachen om je foto, dus ik gok dat dit karma was. :P
U. deed er echter nog een schepje boven op.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door D.U.M.A.N. op 30-04-2018 17:51:03 ]
pi_178839225
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 16:16 schreef minilot het volgende:
Rinkelende belletjes aan sokjes van O. genaaid. Als -ie nu ligt te trappelen klinkt het als een woeste buikdanseres! O+
O+

Ik was iets minder creatief en had Nijntjeslofjes gekocht met belletjes er in. Tegen de tijd dat hij die aan kan en het snapt, zijn de slofjes waarschijnlijk te warm om aan te trekken, maar oké. :')
pi_178839648
Songeur, ik mag ook niet klagen hoor dat we het zo gaan redden als ik maar 2 dagen werk, mijn man werkt inderdaad fulltime en die vind het ook prettig dat ik veel bij onze kleine ben dus het is een goede deal :)

Wat vlot dat jouw meisje al in haar eigen bedje wil gaan slapen, ik snap je sentiment er bij hoor. Nu bij ons het wiegje naar de schuur is gegaan voelt het alsof C haar kleine babyfase ook echt voorbij is -O-

Minilot, zoals jij er instaat qua gewichtsissues probeer ik er ook in te staan _O_ Vooral de laatste jaren heb ik steeds meer vrede gekregen met mijn figuur, ik ben nou eenmaal wat steviger maar wel gezond en alles doet wat het moet doen. Het vervelende vind ik alleen dat andere mensen er kennelijk problemen mee hebben, zoals mijn moeder, ik ben gek op haar maar als we bijvoorbeeld winkelen en ik pas een jurkje laat ze nog wel eens iets vallen als; hij zou nog mooier staan als je 10 kilo af zou vallen :{ Zoiets is niet goed voor je ego als je eigen moeder het zegt, ze zegt wel dat ze zich zorgen maakt om mijn gezondheid etc, maar op een gegeven moment ben ik daar wel klaar mee na de 100e keer :{w Sterkte met je herstel van de kaakchirurg!

Duman, heerlijk he karma van de poep :P ? Die foto van de fontein kan ik me gelukkig niet in herkennen, voordeel van een meisje :7 Dat jij over 4 weken al weer moet werken, voor mijn gevoel ben je pas net bevallen van die kleine knapperd :o
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 30 april 2018 @ 17:34:41 #219
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178840359
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 16:53 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
U. deed er echter nog een schepje boven op.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:D!
Lijstje erom hangen, kaartje eronder met een abstract klinkende titel. ^O^
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_178841169
Poeh, het is lastig aanhaken! Drukke baby en peuter de afgelopen dagen :D Heb wel alles bijgelezen én de prachtige foto van Duman gezien. U kan goed mikken ;)

Rena morgen weer aan de slag, heel veel succes!!

Lichaam na de bevalling, tja. Het valt me eigenlijk best mee, ik ben zeker nog niet de oude maar pas steeds meer oude kleding. Oude broeken gaan weer dicht maar mijn buik is deze keer wel echt een stuk slapper nog. Ik doe er ook nog weinig voor. Ik sport wel maar eet ook erg veel. Als ik er zo over nadenk ben ik eigenlijk best tevreden :)

Morgen weer aan het werk! Zie er een beetje tegenop om M de hele dag te moeten missen maar heb zo ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan! *O* Ik vind het wel weer puzzelen met hoeveel melk ik moet meegeven.
  maandag 30 april 2018 @ 18:15:27 #221
409579 LuDann
All the way
pi_178841419
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 15:08 schreef Nolita het volgende:

[..]

Ik ben niet zo kieskeurig en weet je stijl niet. Aangezien ik nog wilde afvallen heb ik er geen fortuin aan uitgegeven en ben ik best tevreden over een zwarte broek van h&m (shaping skinny high jeans) en een skinny van garcia, gekocht bij jeanscenter.
Ik heb geen stijl. :') Ja, spijkerbroek, gympen en een shirt. :P Klinkt prima dus, bedankt. Ik ga even speuren.
  maandag 30 april 2018 @ 18:19:11 #222
409579 LuDann
All the way
pi_178841513
Jeetje Ellie wat vervelend. Veel beterschap!

Nanuke, wat schattig zeg zo'n eigen willetje. O+ Belooft wat voor later. :7

Oh my Duman. :o Daar zat flink wat kracht achter zo te zien!

Rena, zo is mijn moeder ook een beetje. Heel irritant. Deed ze overigens ook toen ik 49 kilo woog. :') Verder is ze gelukkig harstikke lief hoor. 0+ Veel sterkte met werken morgen! Ik ga morgen ook voor het eerst echt weer naar mijn werkplek denk ik.
  maandag 30 april 2018 @ 18:28:23 #223
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178841700
Ik zocht gisteren high waist jeans.. Stond er "mom pants" bij :'( nu wil ik ze niet meer
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178841915
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 18:28 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik zocht gisteren high waist jeans.. Stond er "mom pants" bij :'( nu wil ik ze niet meer
Mom pants? :D _O- :'(
  maandag 30 april 2018 @ 18:40:07 #225
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178842000
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 18:37 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

[..]

Mom pants? :D _O- :'(
ja :( ik wil verdomme geen moekebroeken. Ik wil gewoon iets waar mn nieuwe heupen in passen :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')