abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178810976
registreer om deze reclame te verbergen
Nanuke hopelijk is er niets ernstig met jullie kat! :*

CassE O+

Franny hier ook nog steeds moeite met op gewicht blijven. Maar die taart vindt ik niet erg elke dag. :P en wat goed dat Y. Zo goed slaapt! Wat vind L. van haar broetje?

Eerst was het krijssen maar... nu slaapt ze !
https://imgur.com/a/efr2LoB
*O* O+
pi_178817953
Mijn figuur is wel weer aardig hetzelfde. Wel een flubberbuik maar die neem ik voor lief. Daar ga ik echt niet aan werken voordat er een tweede baby is. ;) Mijn kleding paste al na twee weken wel weer maar ik heb steevast te weinig. Misschien gooi ik ook te snel iets weg.

Knap Kris en Nolita, zo afvallen!

Cass. O+ Ik heb heel mooie herinneringen aan mijn flubberbuikje en littekens van nare dingen. Snap precies wat je bedoelt. O+

Fleur fijn dat autorijden werkt voor jullie! Het kan net helpen om ze uit hun moeilijke gedrag te halen he.

Beterschap voor alle zieke baby's! :*

Lemijn heeft Jacob echt iets anders nodig dan meubels? ;) Veel plezier! :*

Kazy als ik een boek zou lezen over het slapen dan zou die het zijn. Voorlopig is het nog te doen dus sla ik nog over. Het scheelt natuurlijk wel enorm dat ik niet werk, dan zijn nachten toch minder zwaar.

Welkom terug Twist, ik moest pas nog aan je denken. :D

Aventura bij ons is de lange slaap ook nog altijd vanaf zeven/negen uur tot half twee. Maar als we op tijd naar bed gaan is dat prima.

Wat een schatje Duman. O+

Wij bezochten vandaag mijn ouders. Leuk om ze even met Banaan te zien en hij heeft zich ook kostelijk vermaakt. Zo meteen wel even in bad want vies huis.
Ik reed weg van huis, een hele prestatie want ik rij niet vaak. Na gehuil van Banaan nam mijn man over. Huilen was trouwens niet door mijn rijden, hij kon lachen om mijn bochten. :D

Ik zat vandaag bij Mommy Belly te lezen bij negentien weken dat ze nou gaan leren om speeltjes van hand naar hand te pakken. Thuis deed hij het ineens! Hij heeft me vast erover horen praten. ;)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
  zondag 29 april 2018 @ 20:33:16 #178
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178820427
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2018 18:53 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Lemijn heeft Jacob echt iets anders nodig dan meubels? ;) Veel plezier! :*
_O- .
Verder heb ik inderdaad gekozen voor de stapelbekers, want die pasten in het boekstart-koffertje en ik heb wat andere kleine favorieten erbij gestopt. Verder een lege avant-beker om af en toe eten te bewaren, of a la mini wat in te stoppen inderdaad :P . Wat jij zegt klinkt ook logisch Franny, maar Jacob kan nog niet zelf gaan zitten dus het is nog meer gooien met die vormpjes (of kluiven natuurlijk) dan echt in en uit ruimen. Maar die deksel eraf had hij wel al door!

Hij heeft vandaag trouwens het allerhardste gelachen als ik al die vormpjes opstapelde en ze daarna een voor een eraf gooide. Ik dacht dat hij erin bleef. :? 8)7 *; .

Wat relaxed dat de slaaptraining zo goed heeft gewerkt Franny. Ik ben een beetje jaloers maar tegelijk nog steeds niet geheel eraan toe om actie te ondernemen.

Twist :W !
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_178821940
registreer om deze reclame te verbergen
Fijne vakantie Lemijn O+

Lolbroek in huis hier hoor. Vandaag weer 2 luiers buiten de lijntjes :')
pi_178822089
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 april 2018 20:56 schreef kazy het volgende:

[..]

Ja, grotendeels wel. J. liet door het gedoe niet meer zien wanneer hij moe was of honger had, dus we wilden eerst het ritme weer op orde krijgen. We doen nu meer op de klok dan eerst.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat klinkt goed! Wat fijn dat het voor jullie lijkt te werken!
Dat boek overweeg ik ook wel eens om te kopen. Hoe moet je volgens dat boek omgaan met dat huilen 's avonds? Laten huilen of troosten?

quote:
2s.gif Op zondag 29 april 2018 14:07 schreef Franny_G het volgende:
Ik heb een paar keer laten weten hier dat ik zo graag van de nachtvoedingen af wilde en dat we slaaptraining gingen doen en alles. En ik kan nu zeggen dat we echt een heel goede slaper hebben, die gewoon het klokje rond slaapt regelmatig, van zeven tot zeven.
Overdag zit hij nu op 1 slaap, maar dat is dan ook wel een lange: meestal zo'n twee uur. Wat dat betreft lijkt hij precies op z'n zus.

En zowel overdag als 's avonds kunnen we hem naar bed brengen zonder ingewikkelde rituelen of zonder bij hem te hoeven blijven. We leggen hem nog wakker of half slapend in z'n bed, en na soms nog wat gejammer wordt er gewoon heerlijk geslapen. _O_ . *O* .
Franny, wat voor slaaptraining hebben jullie gedaan?

De afgelopen 2 dagen is het slapen weer bagger, ben er een beetje klaar mee ook, elke keer dat gehuil en hij houdt het rustig een hele tijd vol :'( :'( :'( En dat terwijl hij overduidelijk moe is.
Ik begrijp gewoon niet waarom hij zo huilt, terwijl overdag de slaapjes best goed gaan.

Ben er even een beetje verdrietig over :'( :'(

[ Bericht 1% gewijzigd door TolstoiFan op 29-04-2018 22:01:08 ]
pi_178822372
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 april 2018 20:47 schreef Songeur het volgende:

[..]

Straks kan je shoppen met je dochter O+ hoewel je dat nu met je bonusdochter ook al kan. Vandaag heb ik een ‘meidenochtend’ gehad met mijn oudste. Shoppen en daarna taart eten O+ Ze was helaas wel erg praktisch. Ze vond een spierwitte jas voor mij geen goed idee... dat heeft ze van haar vader denk ik :P
Oh wat leuk, ik doe het al af en toe met bonusdochter inderdaad maar kan er ook al naar uit kijken het met C te gaan doen O+

Duman, wat een prachtig kereltje is die U toch O+

Tolstoi :*

LeSage, heerlijk he? Ik had kennelijk ook een pamper niet goed vastgemaakt vandaag :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over lichaamsbeeld ben ik het wel eens met wat CassElliot zegt, en het zo mooi verwoord; het is bijzonder om het leven op mijn lichaam te zien. Heb er zelf afgelopen jaar best wel wat littekens bijgekregen, maar als ik dan zie wat ik daar voor teruggekregen heb besef ik me dat ik een gezegend mens ben. Mijn lichaam heeft een mensje gedragen O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178823047
registreer om deze reclame te verbergen
Rena die foto! _O-

M. had vandaag ook een goede poepdag. 2 luiers vol en een natte scheet :')
pi_178824690
Ik ben denk ik een negatieve uitzondering maar ik deel niet in het sentiment van het lichaam dat kindjes heeft gedragen. Ik vind het gewoon verschrikkelijk dat ik mijn figuur dat ik had kwijt ben. Ik heb veel huilbuien gehad toen ik zwanger was, omdat mijn lichaam zo veranderde. Ik ben nu wel echt bezig met sport, om mijn spieren weer wat strakker te krijgen. Het is al wel beter dan een paar maanden geleden gelukkig.

Dit gedeelte vind ik wel weer heel mooi "My favorite part of my new body... my arms. They’re bigger. They’re strong. They’ve held two kids through a lot."
Ik kan mijn pre-kinder jasjes niet meer aan omdat ze knellen bij mijn bovenarmen en ze zijn dus letterlijk gegroeid. Maar daar ben ik om bovenstaande reden wel heel trots op.

[ Bericht 0% gewijzigd door Adrian4 op 30-04-2018 00:10:33 (Stopwoordje verwijderd) ]
pi_178824723
Haha Rena! Heerlijk.

En een knuffel voor Tolstoi! Ik kan je helaas niet helpen
pi_178827012
Dat was een nacht uit het boekje "zo hoort het niet".
S. wilde 's avonds al niet slapen en alleen maar huilen. Uiteindelijk was ie toch gaan slapen rond 22 uur (we brachten hem rond 19:30 naar bed). Om 2 uur weer wakker voor een voeding en daarna tot 04:30 bezig geweest met hem, weer huilen huilen huilen.
Ik heb ook even gehuild van frustratie en tot mijn grote schaamte even gedacht
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik denk dat ie maar naar zijn eigen kamer moet, maar dat voelt ook weer niet goed, maar op dit moment ben ik er een beetje klaar mee :'( :'( :'( :'(
pi_178827028
Niks om je voor te schamen Tolstoj! Ik heb dat echt al een heel aantal keer gedacht. En hier natuurlijk ook nog de gedachte erbij waarom wij die tweeling-loterij nou weer moesten winnen, dan had ik er liever geen gehad. Zolang je de ochtend erna ook weer het leuke kunt zien hoort dat er een beetje bij, bij slechte nachten, dan denk je niet helemaal helder meer. Hopelijk gaat komende nacht weer wat beter!

En Adrian, ik voel dat ook niet zo idd. Zeker als ik ergens zonder kinderen ben... Tijdens m'n zwangerschappen vond ik dat overigens ook niet, toen was de reden ook duidelijk zichtbaar. Maar blijkbaar vind ik het toch nog niet erg genoeg om er concreet wat aan te gaan doen. M'n rust telt nu nog zwaarder.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_178827337
Ik had na de bevalling vrijwel gelijk mijn oude gewicht terug (kraamweek), alleen een buikje over. Die had ik met wat oefeningen best ietsje minder kunnen hebben maar ach.
Afgetraind ben ik nooit geweest. Gewoon normaal slank.

Qua baby zijn er nu 2 dingen waar ik tegenaan loop.
1. Drinken uit fles wat tot op heden nog niet echt is gelukt. :(
2. Heel erg eenkennig. Gisteren weer. Van 0 naar 100 in een paar tellen soms als iemand anders haar vast heeft. Zonde voor alle partijen eigenlijk. Ik mag echt hopen dat dit een eindje over is tegen de tijd dat ik ga werken (week of 4).
Anders kan ik haar niet echt met een gerust hart achterlaten bij iemand anders dan mijn man.
Moet niet de bedoeling zijn natuurlijk.

Voor de rest is ze lichamelijk gewoon gezond hoor maar lui. :P Omdraaien doet ze niet en matig geïnteresseerd in speeltjes. Soms even, maar geen echte speeldame.
Ze is nog een beetje saai eigenlijk. :') Ik zit wel te wachten op nieuwe ontwikkelingen eigenlijk.
Gelukkig is ze overdag en ‘s nachts een goede slaper zonder teveel gedoe. Dat is al goud waard. :)
pi_178827455
Venco, de situatie is natuurlijk alweer heel anders als je niet in dezelfde ruimte bent als degene die haar vast heeft. Grote kans dat het beter gaat op het KDV.

Ik sta er qua lichaam hetzelfde in als FF. Trots ben ik er niet op, wel te lui om er echt werk van te maken.

Rena, die foto had ik gisteren overdag 2 keer kunnen maken.
En vannacht om 5 uur nog een keer. Weer de hele nacht onrustig en enorm veel poep. Na het verschonen totale paniek bij M. Uiteindelijk rond 6.15 weer gaan slapen :O c_/
pi_178827514
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 08:26 schreef LeSage het volgende:
Venco, de situatie is natuurlijk alweer heel anders als je niet in dezelfde ruimte bent als degene die haar vast heeft. Grote kans dat het beter gaat op het KDV.

Ik sta er qua lichaam hetzelfde in als FF. Trots ben ik er niet op, wel te lui om er echt werk van te maken.

Rena, die foto had ik gisteren overdag 2 keer kunnen maken.
En vannacht om 5 uur nog een keer. Weer de hele nacht onrustig en enorm veel poep. Na het verschonen totale paniek bij M. Uiteindelijk rond 6.15 weer gaan slapen :O c_/
We gaan proberen haar elke week een paar uurtjes bij een bekende oppas te laten (die later ook op moeten passen) zodat ze toch kan wennen. Hopelijk werpt dat zijn vruchten af.
pi_178827533
Wat vervelend TolStoi! Hopelijk voelt het de ochtend erna weer beter :*

Vervelend LeSage van de poep!

En ook vervelend voor jou Venco! Geen ervaring met beide maar hoop dat het snel beter gaat..

Hier ook een matige nacht.
03:00: Onweer, maar dan ook echt
04:00 Doorweekte luier
05:00 Honger!

c_/ :O
pi_178827682
Oh ja Tolstoj, ik wilde nog tegen je zeggen dat die gedachten helemaal niet vreemd zijn hoor :* hier is het midden in de nacht ook niet gezellig. Ik heb vannacht ergens gezegd dat ik dat hele slaapgedoe van kinderen nu onderhand wel zat ben en niet meer leuk vind.
Doet niets af aan het feit dat je superdol bent op je kleintje. Het zegt alleen iets over je status op het moment: moe.

Is het bij jullie dan ook altijd zo gezellig in de ochtend dames? Vriend en ik kunnen dan zo weinig van elkaar hebben. Zeker op dagen dat we beide moeten werken en de kinderen op tijd de deur uit moeten zijn :X

Fleur, koffieboks :*
pi_178827688
Dirk heeft ineens een eigenaardigheidje. Ik mag hem niet meer zijn speen in doen bij het (weer terug) in bed leggen. Dan gaat hij echt heel hard protesteren. Als ik m de speen in zijn hand geef is het wel okee. Maar helpen niet. Gekke baby. :D O+

[ Bericht 0% gewijzigd door Nanuke op 30-04-2018 09:13:13 ]
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_178827769
Hier een sip mannetje, die de hele nacht heeft lopen spoken. Hij lijkt echt pijn te hebben, begint heel zielig te piepen, dan te kreunen en ontroostbaar te huilen. Paracetamol had niet zoveel effect, dus zo even langs de huisarts. 38.0 na paracetamol, dus niet echt hoog. Vind het zo zielig ;(
pi_178827834
Hier gaan we ook aan de koffie. c_/

De linea nigra, is die weggegaan bij jullie? Ik heb zolang ik mij al kan herinneren een licht lijn gehad vanaf m’n navel naar beneden. Tijdens de zwangerschap werd deze donker en kreeg ik ook een lijn boven m’n navel.
Zit nu, na 6 weken, helaas nog geen vervaging in. :P

Ellie: beterschap! ;( :*
Nanuke: het is nu een grote jongen, hij wil het zelf doen. 8-)

[ Bericht 10% gewijzigd door D.U.M.A.N. op 30-04-2018 09:24:49 ]
  maandag 30 april 2018 @ 09:52:27 #195
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_178828187
Tolstoi, misschien is inbakeren een idee? Wij doen Olivia sinds donderdag in een geleende Pacco en toeval of niet, maar ze slaapt nu vanaf de vooravond steeds in stukken van 4,5 en soms 6 uur. Ik weet dat het een gevoelig onderwerp is, en het moet geen 'truc' zijn om je baby te laten doorslapen, maar het kan je baby helpen. Hier hadden we het idee dat het trappelen en maaien met de armen en benen haar oververmoeid liet raken.
pi_178828196
Tolstoi volgens mij is de bedoeling van dat boek om je baby niet te laten huilen. :)
Je mag best eens wat minder positief denken toch over het moederschap. :* Voelt het nou beter?

Rena. _O-

Lastig Venco, maar komt vast goed. :* Wat spelen betreft is Banaan meestal ook niet zo fanatiek. Hij rolt zelden zelf om en laat zich liever rollen. Speeltjes in zijn handen waren ook niet gelijk een succes. Als Z. tevreden is zal het wel goed zijn toch?

:* voor alle slechte nachten.

Lol Nanuke, wel zo makkelijk natuurlijk als hij dat zelf kan.

Ellie hopelijk niets ernstigs. :*

Duman bij mij is de streep al veel lichter (vijf maanden). Ik heb er flink op gescrubd nadat ik succes had bij mijn navel. Wie weet helpt het bij jou ook. ;)

Banaan heeft een pakje tot zes maanden die hij niet meer past. Het gaat allemaal toch wel snel hoor. :'(
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
  maandag 30 april 2018 @ 09:57:06 #197
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_178828234
Lesage, herkenbaar, ik vrees het moment dat ik weer moet gaan werken begin juni. Het is nu al strijd wie de oudste naar school brengt. En dan gaat de baby nog nergens heen: man en ik werken straks ieder tijdelijk 3 dagen zodat ze altijd bij een van ons is (bij ons hoort zaterdag ook bij de werkweek). Maar vanaf oktober wel en hoe gaan we dan in hemelsnaam 2 kids klaarmaken voor 2 verschillende locaties :D Ik denk er nog maar niet over na. Je zal wel moeten en dan zal het ook wel lukken.
pi_178828318
Ellie beterschap!

Duman hier ontdekte ik de linea nigra pas een paar weken na de bevalling (heel licht). Nu zie ik m niet meer. Maar ik geloof dat het best een hele poos kan duren voordat een opvallende lijn is weggetrokken.

Poeh die nachten, lijkt wel iets in de lucht te hangen op dit moment.
De verkoudheid hier neemt nog steeds niet af (ik heb het ook flink te pakken). Gisteravond / vannacht heb ik dr wel 5 x in slaap gewiegd, in bed gelegd en binnen 10 minuten was ze weer wakker. Om 3:30 had ik pas anderhalf uur geslapen, alles geprobeerd en niets was goed. Dan ben ik zo blij dat mijn vriend nog wat geduld over heeft (hij was de vorige nacht ook al de halve tijd beneden met dr) en heeft gewiegd en een uur bij hem laten liggen. Uiteindelijk heeft ze van half 6 tot 8 nog in dr bedje geslapen. Maar hier stond de wekker weer om 7 :O
Vandaag werken en heb me voorgenomen om vanavond naar bed te gaan zodra N slaapt. Als ze dat niet doet de nacht maar opsplitsen ofzo.

In de ochtenden dan ook eigenlijk geen frustratie naar elkaar, maar vanuit mij iig respect voor zijn geduld en dankbaar dat hij het over heeft genomen en ik een beetje kon slapen. Ik heb het vannacht gewoon opgegeven en ook dat voelde niet fijn. :N
pi_178828529
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 09:52 schreef Aventura het volgende:
Tolstoi, misschien is inbakeren een idee? Wij doen Olivia sinds donderdag in een geleende Pacco en toeval of niet, maar ze slaapt nu vanaf de vooravond steeds in stukken van 4,5 en soms 6 uur. Ik weet dat het een gevoelig onderwerp is, en het moet geen 'truc' zijn om je baby te laten doorslapen, maar het kan je baby helpen. Hier hadden we het idee dat het trappelen en maaien met de armen en benen haar oververmoeid liet raken.
Hielp toen bij mijn zoon heel goed. Kon ook slecht in slaap komen en met inbakeren was het met een paar minuten gelukt. Wij gebruikten een wit lakentje geloof ik.
Toen was hij 5 maanden al denk ik. Hebben we niet zo lang hoeven doen daarna.
  maandag 30 april 2018 @ 10:54:09 #200
409579 LuDann
All the way
pi_178829062
Ik ben er ook niet supergunstig afgekomen deze zwangerschap. Ik heb twee keer een vrij omvangrijke buik gehad en dat heeft zijn sporen wel nagelaten. Het maakt me niet uit dat ik voller ben dan voor mijn zwangerschappen maar die buik is wel irritant. Ik voel me zo uit verhouding. Maar goed, niet iets om nu aan te pakken, ik ben juist bezig met het eten van goede vetten en eiwiten enzo ivm de borstvoeding. Ik moet ook maar eens de tijd vinden om wat nieuwe broeken aan te schaffen, met hoge taille (nog tips Nolita?)

Overigens Cass, wat fijn dat je litteken is aangepakt dit keer. Ik kan me goed voorstellen dat dat je dwars zat, het duurde ook zo lang om te genezen toen herinner ik me. Verder mooi omschreven. O+

Ach, samen shoppen met je dochter, wat heerlijk. O+ Ik ben ook wel een beetje koopziek als het om kleding voor mijn kinderen gaat hoor. Ik word er gewoon zo blij van als ze in mooie dingen lopen. I'm superficial that way, kan er niks aan doen. oO<

Tolstoi, wat een rotnacht. :*

Inbakeren hebben we geprobeerd maar deed hier weinig. Is het nadeel van inbakeren niet dat je er weer vanaf moet als ze kunnen draaien? Hoe zit dat, is het dan weer een beetje moeilijk met slapen?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')