abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178890314
registreer om deze reclame te verbergen
Nou, als je je zorgen maakt, zou ik zeker bellen. Maar ondertemperatuur schijnt er bij sommige kinderen bij te horen. Ik heb wel eens 34,5 gezien. Twee dagen later weer gewoon beter en op temperatuur. Maar vooral ook kijken hoe je kind oogt op dat moment.
pi_178890545
Oh ja zeker! Maar maak me nu geen zorgen. Hij oogt echt wel beter, drinkt beter en voelt ook niet koud. Bij ongerustheid ga ik zeker bellen, en sowieso ook als dit aanhoudt. Maar goede toevoeging :)
pi_178890802
OIT boks voor die powernap. Anderhalf uur later sliep Banaan pas weer. Met geldig excuus, hij poepte uiteindelijk langs zijn been op. ;)

Beterschap voor B. :*
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_178893149
registreer om deze reclame te verbergen
Knuffel voor Venco :*

Ondertemperatuur had M. vorige week ook, bij de huisarts en die zei er niets van, dus zal wel weinig aan de hand zijn dan :)

En verder een dikke hoera voor het alsnog overnemen van de buikgriep van S. en M. }:|
pi_178893752
Meisje in de Kruidvat pakte net de speen van U. en probeerde hem in haar mond te doen. :r Kon hem gelukkig nog net uit d’r handen trekken. }:|
En haar vader/opa stond er bij en keek er naar. Corrigeer je (klein)kind. :r

* D.U.M.A.N. moest even d’r frustratie kwijt. O-)

Beterschap met B., Ellie! :*

Edit:

De tijd van een huilende U. met z’n knuffels is voorbij. B-)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 19% gewijzigd door D.U.M.A.N. op 02-05-2018 20:51:53 ]
pi_178897589
Beterschap met B. Ellie!

Oh nee Duman! Wat stom :( ik vreet me ook heel regelmatig op over het niet corrigeren van kinderen/kleinkinderen waar ik dat wel gedaan zou hebben.

M. had vandaag een 100% score wat betreft huilen in winkels. Bij de Hema, Kruidvat, supermarkt en 2 kledingwinkels was het raak :') Terwijl hij verder wel gewoon goed te pas is vandaag 8)7
  woensdag 2 mei 2018 @ 20:04:54 #282
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178898331
registreer om deze reclame te verbergen
Wow wat gaan die waterpokken snel joh :o gisteren n paar vlekjes nu vijf keer zoveel en blaasjes. Gelukkig nog geen last/jeuk gesignaleerd :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178899321
Even een kleine *O* *O* *O* :

Tijdens de avondvoeding slaapt S. altijd aan de borst in en dan bleef ik altijd zo'n 15-20 minuten zitten in de hoop dat ik hem slapend in bed kon leggen *NOT*
Ik heb gister iets nieuws bedacht voor het naar bed brengen. We hebben een nachtlampje gekregen van een beertje die allemaal sterren op de muur en plafond projecteert en die van kleur wisselt. Hij gaat na 30 minuten automatisch uit. Gisteravond heb ik dat lampje neergezet en S. redelijk snel na de voeding in bed gelegd. Natuurlijk wakker en huilen. Ik ben in een stoel naast zijn bed gaan zitten met een hand op zijn borst, mijn ogen dicht en gezicht van hem weggedraaid, lampje aan. Hij hield op met huilen, maar wilde wel op allerlei manieren aandacht, daar ben in niet op ingegaan. Ik hoorde hem wel gapen. Net voordat het lampje uitging viel hij zonder verder gedoe in slaap *O* *O* *O* *O*

Alleen wel jammer dat ie na een uur weer wakker werd en toen dat "ritueel" met dat lampje niet meer werkte. Uiteindelijk heb ik hem toen wel na 30 minuten uit bed gehaald en aan de borst gelegd :{

Maar vanavond heb ik hetzelfde gedaan en viel ie na 16 minuten al in slaap *O* *O* *O*
Ik ben van plan om het weer te proberen mocht ie weer wakker worden straks.
En morgenavond weer hetzelfde.

En waarschijnlijk gaan we hem morgen verhuizen naar zijn eigen kamertje :'( :'( :'(
Het doet me echt een beetje pijn en manlief vindt het ook wel jammer, maar we gaan het gewoon proberen en anders gaat zijn bedje daarna gewoon weer terug naar onze slaapkamer.

En nu BFD bekijken!!!
pi_178900117
O+ O+ O+ voor BFD!
Wat heb ik onthouden:

Duman, wat een lief klein ukje, vooral die foto met Nijntje. Zo slapend wil ik er ook nog wel 5 bij :+

Franny, bijna een dreumes :o Wel een leukerd!

LDG, waterpokken, dat is balen! Hopelijk gaat de jeuk meevallen.

Goede eerste werkdagen voor Rena en OIT, fijn!

Nanuke, jeetje wat verdrietig van je kat. Hopelijk voelt ie zich nog een poosje ok :*
LeSage, wat een knapperd, die M!
Songeur, wauw een schatje met d'r mooie broek

Verder is mijn geheugen een gatenkaas door de grote vermoeidheid, maar nog een keer een algemene O+ O+ O+ voor al jullie lieve baby'tjes
pi_178901014
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 12:53 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Tolstoi hoe gaat je man er nou eigenlijk mee om dat S. slecht slaapt?

's Nachts slaapt manlief er gewoon doorheen, al zegt ie zelf wel dat ie ook niet echt goed slaapt. Ik merk daar niks van als ik midden in de nacht 2,5 uur met S. in de weer ben en mijn wekker om half zeven gaat en S. vanaf 5 uur/ half zes helemaal niet meer wil slapen.
Het is ook wel een discussiepunt tussen ons: hij wil S. 's avonds al weer snel naar beneden halen, terwijl ik wil dat ie boven blijft, vanwege de vele prikkels beneden (speelgoed, verlichting, tv aan). En hij wil dan liever een film kijken en dan blijf ik dus bij S. boven. Maar afgelopen week heeft ie ook 2 keer bij S. boven gezeten om hem gerust te stellen.
Aan de andere kant: hij zorgt op mijn werkdagen supergoed voor S. en heeft daar wel een redelijk ritme van slaapjes opgebouwd.

S. werd net na 45 minuten weer wakker, huilen geblazen.
Heb het lampje weer aangedaan en ben naast zijn bed gaan zitten, hand op zijn borst. Binnen 5 minuten sliep ie weer :z :z *O* *O* *O*
pi_178906719
Knappe S! Hoe is je nacht verder verlopen, Tolstoi?
  donderdag 3 mei 2018 @ 07:51:38 #287
462540 Flav
V♥
pi_178906951
Wat fijn dat het toch iets lijkt te doen Tol!

Hier gaat V ook vandaag naar zijn eigen kamer verhuizen. Ergens vind ik het jammer maar denk dat het voor hem beter is. Elke keer als wij naar bed gaan wordt hij wakker van ons. Hoop dat dat niet meer is als hij op zijn eigen kamer ligt.
Uiteraard nemen we hem nog steeds lekker tussen ons in na de fles smorgens O+
pi_178906983
Wat fijn TolStoi! :)

Hier ook een hele goede nacht. Doorgeslapen van 20:30 - 6:30 *O* En ik heb vandaag een hele drukke werkdag dus heel blij mee! *)
pi_178907010
Spannend, Flav!

Wow, heerlijk LBF! Dat zijn de betere nachten!

Wij hebben ook een prima nacht gehad met één nachtvoeding. Uitzonderlijk want meestal slaapt ze door. Maar meestal drinkt ze ook zo'n beetje de hele avond bij mij maar gisteren niet, want ik was sporten. En nu slaapt ze nog maar moet ik d'r toch echt wakker maken willen we op tijd bij het kinderdagverblijf zijn :)
pi_178907203
De avond is beter dan verwacht gegaan, hij werd 2 keer wakker, maar viel weer snel in slaap met het lampje en een hand op zijn borst.
Vannacht werd ie 2 keer wakker, waarbij ik ook dat lampje heb aangedaan en erbij ben gaan zitten met een hand op zijn borst. Dat werkte minder goed. De 1e keer om 1 uur bleef ie huilen en werd het huilen uiteindelijk wat jengelen. Na een half uur was dat nog steeds zo, dus heb ik hem uiteindelijk maar aangelegd.
De 2e keer was half zes, toen stopte het huilen wel, maar begon ie af en toe te kletsen tussen het gapen door. Maar ook toen na een half uur nog wakker, dus maar weer aangelegd.

Misschien ook niet vreemd dat het 's nachts niet (hopelijk nog niet) werkt, want hij is natuurlijk gewend om meteen uit bed gehaald te worden. Hij zal dus ook moeten wennen dat dat niet meer de bedoeling is. En ik had zelf nog niet goed nagedacht over wat te doen als S. na een half uur nog huilt / jengelt / gewoon wakker is......
Ik wilde het volhouden, manlief werd er wel wakker van en ging praten in de nacht }:| terwijl ik S. geen aandacht wilde geven door middel van praten, alleen via contact met mijn hand.

Conclusie: wisselend succes, maar dit gaan we wel een aantal avonden en nachten proberen, kijken wat dat oplevert.

Ik hoop zo meteen zijn bed te kunnen verhuizen naar zijn eigen kamer. Dan kan ik vannacht dat weer proberen en ook wat langer volhouden zonder dat manlief er wakker van wordt.

Het scheelt al dat ik gisteravond mijn avond opeens weer terug had en S. daarmee toch weer 2 uur extra slaap kreeg in vergelijking met de vorige avonden.

Flav, V ook naar zijn eigen kamer, spannend! Ik kijk er echt heel erg tegenop, maar denk ook dat het misschien beter voor hem (en ook ons) is. Maar het blijft een conflict in mijn hoofd.
Zijn bed is echter zo weer terugverhuisd mocht het niet bevallen :+ :+

Fleur. wauw wat een goede nacht! En ook een goede timing met je drukke dag :)
Meestal doet S. het andersom, op werkdagen 2-4 per nacht wakker worden :+
  donderdag 3 mei 2018 @ 09:16:19 #291
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178907453
Hoi vanaf terugweg consultatiebureau :W
Meneer O. is volgende week pas vier maanden oud en telt vandaag maar liefst 8,25 kg. Dit bij 66 cm lang.
Hij blijft qua gewicht keurig de curve helemaal bovenin het bovenste nog groene vak volgen :+
Alles was verder goed!

Twee prikjes erin, ik was daarbij voor het eerst in dezelfde ruimte en heb 'm voor het eerst zelf vastgehouden (->naaldenfobie) in plaats van pappa. Arm klein kuiken! Nu pas over een half jaar weer, phew :)

[ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 03-05-2018 09:39:00 ]
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_178907475
Getver Duman. En wat een heerlijk mannetje heb je. O+

Lol Fleur, lekkere dag heb je dan.

LDG beterschap weer voor de Kapitein. :*

Tolstoi wat fijn dat je iets hebt gevonden dat werkt. *O*
Dat je man overdag voor S. zorgt betekent niet dat hij 's nachts vrij hoeft te zijn he. ;) Als je het zelf zwaar vindt mag hij best eens een nacht van je overnemen, zeker als jij vroeg op moet. Ik vroeg het me vooral af omdat als S. overdag wel redelijk slaapt, je man misschien andere handigheidjes heeft om S. in slaap te krijgen.

Die meningsverschillen zijn zo herkenbaar. Mijn man kiest ook voor de TV. Vind ik prima, op het punt dat ik hulp vraag zoeken ze het maar met elkaar uit. ;)
Doorpraten terwijl Banaan moet slapen en klagen dat hij ook niet goed sliep, hebben wij soms dezelfde man? _O-

Spannend Flav, ik ben benieuwd hoe het gaat als hij op zijn eigen kamertje slaapt.

Wat lekker Fleur en OIT, het is jullie gegund! O+

Mooie stats Mini! Bijna twee kilo zwaarder dan Banaan, bij een zelfde lengte. :D

Banaan sliep gisteren ineens drie uur als dut. _O- Met assistentie van de borst, maar toch. In de box oogde hij flink moe dus op tijd naar bed. Na wat drinken, sprookje, krampjeshouding en weer drinken viel hij uiteindelijk zachtjes mokkend in slaap. O+

Hij heeft nou ook ontdekt dat papa of een kat soms verschijnt in de deuropening want daar gluurt hij steeds naar. :)

Hoe mopperen jullie baby's eigenlijk? Wij horen dan 'Huuuu' en 'Leh'. :D
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
  donderdag 3 mei 2018 @ 09:21:50 #293
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178907530
O. moppert 'njeh!' :7

Hier nog steeds geen avondbedtijd, O. snurkt na pyjama aan en boekje lezen beneden op mij of op de bank en gaat ergens tussen 22:00 en 01:00 met ons mee naar boven als we naar bed gaan. Gaat tot nu toe nog steeds goed. *fingers crossed*

Zo de rest eens bijlezen :)

[ Bericht 29% gewijzigd door minilot op 03-05-2018 09:28:31 ]
Wo ist der Führer, der mich führt?
  donderdag 3 mei 2018 @ 09:30:49 #294
462540 Flav
V♥
pi_178907663
Mijnes knotert altijd als hij in slaapt valt.
Speentje in de mond, konijntje in de handen en hmhmhmhm totdat hij slaapt O+

Mopperen heb ik eigenlijk nog niet op gelet haha.

Zo ging het hier ook altijd mini, totdat hij zelf aangaf naar bed te willen. Hij werd dan gefrustreerd en was moeilijk stil te krijgen totdat hij in bed lag.
Nu gaat hij tussen 6 en 7 naar bed en wordt tussen 6 en 7 weer wakker.
Het is wel lekker de avond weer vrij te hebben maar na een werkdag zie ik hem dus max 1 uurtje ;(
  donderdag 3 mei 2018 @ 09:34:12 #295
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178907716
Hehe..

Een week oud:
2im2lia.jpg

Gisteren:
t8xeyp.jpg

..het resultaat van drieënhalve maand melk, kusjes en frisse buitenlucht :7
Wo ist der Führer, der mich führt?
  donderdag 3 mei 2018 @ 09:35:45 #296
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178907732
Lampje klinkt lief, Tolstoi, waar is -ie van? Sterren -> O+
Niet voor ons voor 's nachts, want ik hou de slaapkamer prikkelvrij (ook geen knuffels, speelgoed of mobiles), maar voor 's avonds beneden wel leuk! :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_178907771
Ach kijk je piepkuiken nou O+ Geel staat hem goed!

En wat een verschil qua bedtijden. J. stort ergens rond half 7 in en gaat dan knorren in de co-sleeper. Daar ligt ie met 3/4/5(/6/7/8 }:|) onderbrekingen tot 6 uur, half 7 de volgende dag.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  donderdag 3 mei 2018 @ 09:41:28 #298
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178907804
Hier sinds een week of drie á vier nu doorslapen van onze bedtijd tot een uur of half zes 's morgens. Voor zolang het duurt hoor, ik reken gewoon op slaapregressie binnenkort. :Y
Wo ist der Führer, der mich führt?
  donderdag 3 mei 2018 @ 10:06:52 #299
462540 Flav
V♥
pi_178908297
Helaas wordt soms de doorslaapmodus door onbekende reden uitgezet. Dan wilt hij weer drinken midden in de nacht :') We zijn nu van 02:00 naar 04:00 geschoven met het klotsje melk.
Nog even doorschuiven en hij zit weer in het ritme.
pi_178908921
Mijn baby zegt heel hard "huuuurhg" als ie boos is. Zo hard dat andere kindjes op het KDV er van schrikken en gaan huilen zeggen z'n juffen. En als ie verontwaardigd is gaat ie knorren, en dat vind ik enorm grappig. Een knorrende baby.

Ik vind dat je goed bezig bent Tolstoj!

Kevin gaat om 20 uur naar bed en wordt stipt om 7 uur wakker.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')