abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 25 april 2018 @ 09:08:47 #1
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_178728440
Ik heb ongeveer een jaar een relatie met T. Hij heeft een ex, M. Voor wij elkaar ontmoetten vorig jaar was het ongeveer een half jaar uit tussen hen en hadden ze elkaar vrijwel niet gesproken. Hij kreeg de kans om een half jaar in het buitenland te werken en heeft die gepakt. Na dat half jaar - waarin zij inmiddels na een maand of twee in een nieuwe relatie was gestapt die stand heeft gehouden tot ongeveer begin dit jaar - spraken ze af dat hij wat spulletjes bij haar op kwam halen en wat bij te praten omdat ze korte tijd hebben samengewoond en zodoende kwam zij op een gegeven moment ook wat spulletjes langsbrengen bij hem thuis. Zo bracht ze onder andere een volle wasmand langs waarin ook kleren van haar zaten. Die zag ik dan later hangen aan zijn waslijn - een maillot, sokken - en hoewel ik het irritant vond dat ze niet meteen alles uitwisselden had ik daar geen grote problemen mee, al voelde ik duidelijk hoe hij haar niet wilde zien en spreken en op het moment dat ik destijds iets nodig had wat hij had maar wat nog bij haar lag zei hij haar dat maar door de brievenbus te gooien, want hij had geen zin in een ontmoeting. Prima. Ik heb veel mannelijke vrienden, hij veel vrouwelijke, en hij is bevriend met zeker twee van zijn exen. Ik heb daar geen enkel probleem mee. Mocht hij vriendschappelijk contact met haar hebben willen onderhouden na dat half jaar nadat ze uit elkaar waren was ik daar ook oké mee geweest, maar goed, dat wilde hij dus niet.

En toen begon het. Ik ben niet erg actief op social media en heb bijvoorbeeld geen Facebook-account. Soms had ik het nodig voor een app of zo om even in te loggen middels een spookaccountje en als ik dan toch ingelogd was wilde ik ook wel even rondkijken bij bekenden, en dat deed ik dan. Zo ook bij hem. Ik heb letterlijk drie keer enkel zijn bovenste post gezien en in alle gevallen vroeg hij daar om een gunst. Een laptop om te lenen, nieuwe collega's en spullen die hij goed kon gebruiken toen hij ging verhuizen in zijn eigen appartement in plaats van op kamers. In alle gevallen viel het me op hoe zij daar meteen op dook, hoe zij haar laptop wel wilde uitlenen, wel zou gaan solliciteren over een maandje en hoe zij wel een koelkast voor hem had. De rest van de aanwezige reacties zag ik niet eens, zo aanwezig was het. Hij had dat ook al eens aangegeven: zij wil graag vrienden blijven, zo zei hij, hij had daar minder behoefte aan, en zij gebruikte alles wat ze tegenkwam om toch te proberen elkaar te ontmoeten. Ik zag dit gebeuren op meerdere social media-kanalen en dit zonder ook maar te speuren, wat maakte dat ik me realiseerde dat dit nog wel vaker voor zou komen, en dat ik het meeste nog niet eens zag. Hij zag dat zelf niet, en zei dat ik geobsedeerd was. Ik zag dingen die er niet waren. Ze tekent en schildert en zorgde ervoor dat toen hij net was verhuisd haar stempel op zijn inrichting was gedrukt met haar kunst. Ik heb daar nooit moeite gehad, ik vind het mooi wat ze maakt en stoor me daar niet aan, al ben ik me er terdege van bewust dat ze hem koste wat kost in de greep wil houden.

Een week of drie geleden. T. en ik zijn nog geen week weer samen na een break van een maand of drie. T. en M. hebben sinds kort weer wat contact, bijvoorbeeld via hun gezamenlijke vriendengroep en de games die ze beide leuk vinden. Ze praten af en toe wat bij, haar relatie is inmiddels voorbij, en ze hebben wat meer contact dan voorheen. Wij zitten samen knus op de bank als er een berichtje van haar binnenkomt via WhatsApp. 'Waarom negeer je me?' Wij zijn twee dagen samen op dat moment, en de gehele tijd met elkaar bezig geweest en niet met onze telefoons. Hij zegt niets terug en we zetten het gesprek dat we op dat moment hebben voort als ze begint te bellen. Hij neemt niet op en gaat douchen, maar niet voordat hij uitlegt dat hij begint te merken dat ik een punt had en dat zij zich wel erg aan hem vastklampt. Hij komt lijkbleek uit de douche, want hij heeft een serie aan berichten en geeft aan even met haar te moeten praten want 'ze zit er totaal doorheen'. Hij praat - naar ik zo inschat - een minuut of twintig met haar, komt terug bij me op de bank en vertelt. Ze heeft hem de vorige keer dat ze elkaar spraken, en toen hij vertelde dat wij elkaar weer gingen zien na zo'n lange tijd, gevraagd of hij denkt dat het anders had kunnen gaan tussen hen. Hij heeft iets gezegd als: vast wel, maar dat doet er nu niet toe. Hij is zich van geen kwaad bewust, en ik geloof dat oprecht. Nu is ze extreem van de kaart en dreigt ze met zelfmoord. Hij zou haar het idee hebben gegeven dat het wel weer wat had kunnen worden tussen hen. En: 'Is Grunge. daar?' Ik ben enigszins opgelucht omdat hij eindelijk lijkt te beseffen - hij kan nu niet meer anders, ten slotte - dat wat ik gezien en gezegd heb niet zomaar was. We spreken af dat hij me op de hoogte houdt.

Gisteren. Ik ben vier dagen bij hem geweest. Tijd om weer naar huis te gaan. Ik ben nog geen uur thuis (hij vertelde me dit overigens niet achteraf, maar had zijn telefoon op vliegtuigstand staan omdat hij veel berichten via een ander medium kreeg) als ik een berichtje krijg: 'Vraagje. M. wil morgen langskomen omdat het de vorige keer zo ongemakkelijk was en bijpraten en wat eten. Ik weet dat je er niet de persoon naar bent om daar moeilijk over te doen, maar wilde het toch wel even zeggen.' M. en T. zijn inmiddels dik twee jaar uit elkaar. Ze hebben amper contact gehad, ondanks haar zeer doorzichtige pogingen. Nu heeft ze toegegeven nog gevoelens te hebben. Niets vrienden, ze heeft een dubbele agenda, iets wat ik al vanaf het begin zag in tegenstelling tot wat ik zag bij zijn vriendinnen en exen waar ik dus geen enkel probleem mee had. Hij geeft toe naïef geweest te zijn, maar wanneer ik aangeef dat ik er inderdaad niet de persoon naar ben die problemen heeft met zijn vriendschappen met andere vrouwen of zelfs exen maar dat dit wel andere koek is en ik daar zeker wel iets van vind voelt hij zich aangevallen en legt hij uit wat zijn zuivere intenties zijn. Hij vertelt me dat hij het zo zat is dat hij haar face-to-face wil vertellen dat zij over zijn grenzen heen gaat. En of ik hem soms niet vertrouw? Totaal wel, zo geef ik aan, maar dat betekent niet dat ik dit een gezonde situatie vind. Ik vraag wanneer ze dan langskomt (middag? Avond?) en wat ze gaan eten. Dat maakt het in mijn hoofd net iets abstracter, en daar voel ik me prettig bij. Hij zegt vervolgens dat ik met deze twee vragen over zijn grenzen ga. De ironie.

Wat vinden jullie nu eigenlijk van deze situatie?

Extra puntje: op het moment dat zij weer in contact kwamen, hadden wij na onze break maar net voor onze ontmoeting ook weer net wat contact. In die drie maanden is er tussen hen geen contact geweest, en dit heb ik ook zelf gezien.

[ Bericht 0% gewijzigd door Grunge. op 25-04-2018 10:43:11 ]
pi_178728500
Hij zou nog EEN keer bij haar langs moeten gaan, alles ophalen en alle contact verbreken. Ze zoekt grenzen op en kijkt of hij nog om haar geeft. Dit zal steeds verder gaan.
Juist.
pi_178728503
Ik denk dat je beter die breuk van drie maanden wat langer had kunnen laten duren, een jaar of tachtig bijvoorbeeld. Tevens sluit ik niet uit dat hij haar in die periode nog een douwtje gegeven heeft.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 25 april 2018 @ 09:23:20 #4
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_178728573
Stalkers zijn kut, zeker als je als persoon geen harde klootzak bent en de stalker je emotionele knoppen kent dan kan het best eens lastig worden. Als ze ook nog eens rondwaardt in dezelfde vriendengroep van hem dan komt er nog eens een moeilijkheidsgraadje bovenop want dan is het lastig om die persoon echt uit je leven te snijden.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_178728606
Hij heeft blijkbaar wel behoefte aan contact. Waarmee hij zo ver ik zie geen gekke dingen doet of over grenzen gaat. Dat zij hem terug wil ligt bij haar, niet bij hem of jou.

Vanuit jou zie ik vooral een heleboel dingen waar je echt geen moeite mee hebt maar eigenlijk toch wel
  woensdag 25 april 2018 @ 09:28:31 #6
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_178728631
quote:
14s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:23 schreef jogy het volgende:
Stalkers zijn kut, zeker als je als persoon geen harde klootzak bent en de stalker je emotionele knoppen kent dan kan het best eens lastig worden. Als ze ook nog eens rondwaardt in dezelfde vriendengroep van hem dan komt er nog eens een moeilijkheidsgraadje bovenop want dan is het lastig om die persoon echt uit je leven te snijden.
Thanks, dit is het precies. Hij heeft zelf ook aangegeven naïef te zijn met dit soort dingen en het moest echt tot die outburst komen voor hij begreep waar ik het steeds over had. Ik vertrouw hem in principe compleet, maar ben me er ook van bewust dat zij er gewiekster in staat en hij heeft letterlijk beaamd dat ze hem stalkt maar dat het minder vervelend is omdat hij haar kent, alsof dat het minder erg maakt.
  woensdag 25 april 2018 @ 09:30:31 #7
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_178728657
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:26 schreef Allures het volgende:
Hij heeft blijkbaar wel behoefte aan contact. Waarmee hij zo ver ik zie geen gekke dingen doet of over grenzen gaat. Dat zij hem terug wil ligt bij haar, niet bij hem of jou.

Vanuit jou zie ik vooral een heleboel dingen waar je echt geen moeite mee hebt maar eigenlijk toch wel
Ja, hij geeft nog wel om haar geloof ik, vanuit een bepaald sentiment denk ik dan, en omdat ze geen vrienden heeft en hij medelijden met haar heeft, maar voor mij voelt dit - en zo is het ook - alsof ik me steeds maar inschik en haar gevoelens boven die van mij gaan. En de zijne ook. Dit gaat mij veel te ver, en dat weet hij ook, maar ik vind wel dat hij vooral met haar af moet spreken als hij denkt dat dat goed is.
pi_178728660
Maar als je hem compleet vertrouwt kan zij toch doen wat ze wil en maakt het geen fluit uit?

Je hebt het over berichten op sociale media en af en toe een telefoontje. Het is niet alsof je je dagen er omheen moet plannen of zo dus ik vind nogal dramatisch doen
Als je elke keer ruzie er over gaat maken word het wel een dagtaak ja
  Forum Admin woensdag 25 april 2018 @ 09:31:02 #9
240730 crew  Opa.Bakkebaard
Heeft een huisje.
pi_178728661
quote:
14s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:15 schreef Ludachrist het volgende:
Ik denk dat je beter die breuk van drie maanden wat langer had kunnen laten duren, een jaar of tachtig bijvoorbeeld. Tevens sluit ik niet uit dat hij haar in die periode nog een douwtje gegeven heeft.
Dat denk ik ook. Tijdens die breuk hebben ze vast weer meer contact gehad, mag jij bedenken op welke manier, en weet zijn ex ook duidelijk dat jullie relatie niet zo stabiel is. Ze ruikt haar kans.
  woensdag 25 april 2018 @ 09:33:08 #10
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_178728679
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:15 schreef Emisys het volgende:
Hij zou nog EEN keer bij haar langs moeten gaan, alles ophalen en alle contact verbreken. Ze zoekt grenzen op en kijkt of hij nog om haar geeft. Dit zal steeds verder gaan.
Yup, zo zie ik het ook. We hebben letterlijk ellende in onze relatie gehad omdat hij vond dat ik me aanstelde terwijl ik zag hoe zij hem werkelijk via elk medium probeerde te benaderde, en nu, eindelijk, bij hem langs mag komen. Ik ben benieuwd wat er uit dit gesprek komt, maar voel me verder te oncomfortabel om in een relatie te zijn met iemand die een vriendschap wil onderhouden met een ex die ons lastigvalt en hem terug wil.
pi_178728688
quote:
7s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:30 schreef Grunge. het volgende:

[..]

Ja, hij geeft nog wel om haar geloof ik, vanuit een bepaald sentiment denk ik dan, en omdat ze geen vrienden heeft en hij medelijden met haar heeft, maar voor mij voelt dit - en zo is het ook - alsof ik me steeds maar inschik en haar gevoelens boven die van mij gaan. En de zijne ook. Dit gaat mij veel te ver, en dat weet hij ook, maar ik vind wel dat hij vooral met haar af moet spreken als hij denkt dat dat goed is.
dus jij voelt je aan de kant geschoven en bent eigenlijk gewoon jaloers? Want je word niet daadwerkelijk aan de kant geschoven

Hij heeft zijn behoeften (haar nog een beetje redelijk behandelen bijvoorbeeld) en doet dus dingen als een keer 20 minuten met haar bellen en komt daarna gewoon terug bij jou en toont ook nog begrip voor je (in mijn ogen nogal grote) emoties

Wat wil je meer van hem? Hij heeft toch ook recht op zijn wensen hier in? Je vraagt erg veel en kunt beter zelf werken aan het los laten en zien voor wat het is ipv er een strijd van maken
Je drijft iets op de spits dat je misschien nog wel gaat verliezen. Niet omdat ie meer om haar geeft maar omdat ie je gedrag niet pikt
pi_178728691
Ja, als je zo tegen relaties aankijkt zoals jij, dan maak je het jezelf ook wel erg moeilijk. Let op: ik keur jouw zienswijze / leefwijze helemaal niet af, maar het lijkt me ontzettend moeilijk. Ik zou het niet kunnen.

Ik hanteer de eenvoudig stelregel: uit is uit.

Dus geen "goede vrienden" blijven, niets "uitpraten" of "bijpraten", geen contact via social media met ex-relaties, enz.

Maar wel een duidelijke een-op-een relatie met je huidige partner, open, eerlijk, duidelijk.
pi_178728720
quote:
7s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:33 schreef Grunge. het volgende:

[..]

Yup, zo zie ik het ook. We hebben letterlijk ellende in onze relatie gehad omdat hij vond dat ik me aanstelde terwijl ik zag hoe zij hem werkelijk via elk medium probeerde te benaderde, en nu, eindelijk, bij hem langs mag komen. Ik ben benieuwd wat er uit dit gesprek komt, maar voel me verder te oncomfortabel om in een relatie te zijn met iemand die een vriendschap wil onderhouden met een ex die ons lastigvalt en hem terug wil.
waarom ga je ruzie zoeken over dat zij een keer mag komen eten :? Als dat goed is voor haar, hij haar die mogelijkheid wil geven zonder dat er vanuit hem wat achter zit dan ben jij toch echt de enige die staat te stampvoeten. En daarmee zet jij je vriend onder druk. Niet zij want hij heeft al besloten dat ie met haar wil praten en ze heeft het niet afgedwongen of zo
En jij wil wel wat afdwingen
  woensdag 25 april 2018 @ 09:36:07 #14
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_178728721
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:30 schreef Allures het volgende:
Maar als je hem compleet vertrouwt kan zij toch doen wat ze wil en maakt het geen fluit uit?

Je hebt het over berichten op sociale media en af en toe een telefoontje. Het is niet alsof je je dagen er omheen moet plannen of zo dus ik vind nogal dramatisch doen
Als je elke keer ruzie er over gaat maken word het wel een dagtaak ja
Ik vertrouw hem in zijn intenties, maar tegelijkertijd heb ik gezien hoe naïef hij is met dit soort dingen. Ik heb het over berichten via elk medium en een enorme afhankelijkheid en manipulatief gedrag. Dit speelt al sinds het begin van toen we begonnen te daten sinds januari vorig jaar en ik heb dat in het begin enorm ingeslikt, daarna geuit waarna ik voor gek werd verklaard totdat nu dus duidelijk is waar ze daadwerkelijk mee bezig is.
pi_178728727
quote:
7s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:33 schreef Grunge. het volgende:

[..]

Yup, zo zie ik het ook. We hebben letterlijk ellende in onze relatie gehad omdat hij vond dat ik me aanstelde terwijl ik zag hoe zij hem werkelijk via elk medium probeerde te benaderde, en nu, eindelijk, bij hem langs mag komen. Ik ben benieuwd wat er uit dit gesprek komt, maar voel me verder te oncomfortabel om in een relatie te zijn met iemand die een vriendschap wil onderhouden met een ex die ons lastigvalt en hem terug wil.
Wat ik niet zo goed begrijp is dat hij haar kennelijk als labiel ervaart, maar haar toch bij hem thuis wil laten langs komen? Prima, als je niet ineens alle banden door wil knippen, maar hoe denkt hij dan een zekere afstand te gaan bewaren?
pi_178728734
quote:
7s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:36 schreef Grunge. het volgende:

[..]

Ik vertrouw hem in zijn intenties, maar tegelijkertijd heb ik gezien hoe naïef hij is met dit soort dingen. Ik heb het over berichten via elk medium en een enorme afhankelijkheid en manipulatief gedrag. Dit speelt al sinds het begin van toen we begonnen te daten sinds januari vorig jaar en ik heb dat in het begin enorm ingeslikt, daarna geuit waarna ik voor gek werd verklaard totdat nu dus duidelijk is waar ze daadwerkelijk mee bezig is.
je kunt iemand niet een relatie of het bed in manipuleren hoor. Daar is die ander echt wel zelf bij. Dus je vertrouwt hem of vertrouwt hem niet
  woensdag 25 april 2018 @ 09:37:22 #17
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_178728735
quote:
14s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:15 schreef Ludachrist het volgende:
Ik denk dat je beter die breuk van drie maanden wat langer had kunnen laten duren, een jaar of tachtig bijvoorbeeld. Tevens sluit ik niet uit dat hij haar in die periode nog een douwtje gegeven heeft.
quote:
7s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:31 schreef Opa.Bakkebaard het volgende:

[..]

Dat denk ik ook. Tijdens die breuk hebben ze vast weer meer contact gehad, mag jij bedenken op welke manier, en weet zijn ex ook duidelijk dat jullie relatie niet zo stabiel is. Ze ruikt haar kans.
Ze hebben in die periode geen contact gehad, dat weet ik. Ze kregen net weer contact nadat wij elkaar ook weer spraken. Al hun gesprekken liggen voor mij open, dus ik weet dat dat waar is.
pi_178728740
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:36 schreef Allures het volgende:

[..]

waarom ga je ruzie zoeken over dat zij een keer mag komen eten :? Als dat goed is voor haar, hij haar die mogelijkheid wil geven zonder dat er vanuit hem wat achter zit dan ben jij toch echt de enige die staat te stampvoeten. En daarmee zet jij je vriend onder druk. Niet zij want hij heeft al besloten dat ie met haar wil praten en ze heeft het niet afgedwongen of zo
En jij wil wel wat afdwingen
Hetgeen is; je zit SAMEN in een relatie. Als ik mij ongemakkelijk zou voelen met wat mijn vriend doet met een vriendin, ik dat meerdere keer aangeef en hij daar geen respons op geeft, zou ik mij totaal niet happy voelen. MEDE omdat het een ex is, dan zet hij onze relatie op strak omdat hij nog geeft om zijn EX, terwijl ik ZIJN VRIENDIN ben, en hij mijn gevoelens negeerd.
Juist.
pi_178728753
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:38 schreef Emisys het volgende:

[..]

Hetgeen is; je zit SAMEN in een relatie. Als ik mij ongemakkelijk zou voelen met wat mijn vriend doet met een vriendin, ik dat meerdere keer aangeef en hij daar geen respons op geeft, zou ik mij totaal niet happy voelen. MEDE omdat het een ex is, dan zet hij onze relatie op strak omdat hij nog geeft om zijn EX, terwijl ik ZIJN VRIENDIN ben, en hij mijn gevoelens negeerd.
dus als jouw gevoelens ergens in onredelijk zijn of over een grens van JE VRIEND gaan dan moet ie daar toch maar in mee omdat jij zijn vriendin bent?
pi_178728767
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:38 schreef Emisys het volgende:

[..]

Hetgeen is; je zit SAMEN in een relatie. Als ik mij ongemakkelijk zou voelen met wat mijn vriend doet met een vriendin, ik dat meerdere keer aangeef en hij daar geen respons op geeft, zou ik mij totaal niet happy voelen. MEDE omdat het een ex is, dan zet hij onze relatie op strak omdat hij nog geeft om zijn EX, terwijl ik ZIJN VRIENDIN ben, en hij mijn gevoelens negeerd.
Geen response of niet de gewenste response?
pi_178728770
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:39 schreef Allures het volgende:

[..]

dus als jouw gevoelens ergens in onredelijk zijn of over een grens van JE VRIEND gaan dan moet ie daar toch maar in mee omdat jij zijn vriendin bent?
Als het gaat om EXEN ja, zeker. Met andere dingen uitpraten, of laten gaan, maar een ex is toch echt een ander verhaal.
Juist.
  woensdag 25 april 2018 @ 09:40:41 #22
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_178728777
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:33 schreef Allures het volgende:

[..]

dus jij voelt je aan de kant geschoven en bent eigenlijk gewoon jaloers? Want je word niet daadwerkelijk aan de kant geschoven

Hij heeft zijn behoeften (haar nog een beetje redelijk behandelen bijvoorbeeld) en doet dus dingen als een keer 20 minuten met haar bellen en komt daarna gewoon terug bij jou en toont ook nog begrip voor je (in mijn ogen nogal grote) emoties

Wat wil je meer van hem? Hij heeft toch ook recht op zijn wensen hier in? Je vraagt erg veel en kunt beter zelf werken aan het los laten en zien voor wat het is ipv er een strijd van maken
Je drijft iets op de spits dat je misschien nog wel gaat verliezen. Niet omdat ie meer om haar geeft maar omdat ie je gedrag niet pikt
Ik vind het wel interessant wat je zegt. Jij vindt het dus normaal dat zij hem letterlijk stalkt, zelfs twee jaar na hun relatie? Ik ben helemaal voor redelijk behandelen. Ik heb geen enkel probleem met welke vrouw dan ook in zijn leven, ook niet met andere exen.
pi_178728794
quote:
7s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:40 schreef Grunge. het volgende:

[..]

Ik vind het wel interessant wat je zegt. Jij vindt het dus normaal dat zij hem letterlijk stalkt, zelfs twee jaar na hun relatie? Ik ben helemaal voor redelijk behandelen. Ik heb geen enkel probleem met welke vrouw dan ook in zijn leven, ook niet met andere exen.
stalkt? Omdat ze een laptop aan bied?
pi_178728814
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:40 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Geen response of niet de gewenste response?
Geen, de niet gewenste zou teruggaan naar discussies hierover, zodat hij zou zien dat dit mij toch echt niet lekker ligt.
Juist.
  woensdag 25 april 2018 @ 09:44:19 #25
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_178728825
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 09:36 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Wat ik niet zo goed begrijp is dat hij haar kennelijk als labiel ervaart, maar haar toch bij hem thuis wil laten langs komen? Prima, als je niet ineens alle banden door wil knippen, maar hoe denkt hij dan een zekere afstand te gaan bewaren?
Maar 'ineens', hè, we hebben het hier over zeker een jaar aan stalking. Wat nu dus vruchten afwerpt voor haar, al zegt hij het te willen gebruiken om haar ook te willen vertellen dat het teveel is wat ze doet en dat hij het zat vindt. Hij is oprecht een lieverd en hij heeft medelijden met haar en dat zit me dwars, ook omdat hij mij wel degelijk aanpakt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')