abonnement Unibet Coolblue
  zondag 20 mei 2018 @ 23:39:13 #301
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_179293455
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 08:03 schreef Stormqueen het volgende:
overigens voel ik me absoluut niet superieur ofzo want met andere zaken ben ik nog steeds een slappe trut ( kind heeft bijvoorbeeld nog stééds een speen en drinkt nog steeds melk uit een fles) maar het is een kwestie van battles picken :P je hebt er zélf het meeste invloed op.
Met eten vind ik dat toch niet helemaal kloppen.

Ik kan beinvloeden wat er wanneer op zijn bord ligt, maar niet of hij het in zijn mond stopt. Dat is nou bij uitstek waar hij zelf zeggenschap heeft.

Niet per se reactie op jou:

Bord leegeten vind ik vanuit wat er bekend is over risicofactoren voor obesitas niet oke (zijn eigen grens geeft hij gelukkig ook nog steeds uitstekend aan: laat bijvoorbeeld van hele lekkere taart ook gewoon een paar happen liggen als hij vol zit) dus ik geef hem de porties die hij vraagt, niet meer niet minder.

Naar de mond koken ben ik wel met je eens SQ, in theorie, maar het is hier zo lang en zo vaak strijd geweest ‘s avonds dat ik idd toch te vaak een alternatieve versie voor hem maak... aan de andere kant, ik wil ook graag dat hij geniet van wat hij eet (en hij eet dus bij de opvang net zo kieskeurig als thuis).
Kwak
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')