Naar een andere site.quote:Op zaterdag 14 april 2018 09:57 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Wat moesten we toch zonder jouw site?!
Maar die is er niet, niet zo volledig! Als iemand mj iets vraagt over ingrediënten verwijs ik altijd door naar jou site, en daarna naar googlequote:Op zaterdag 14 april 2018 10:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Naar een andere site.
Maar ja, nee, vind ik zelf ook hoor. Thanks.
Ik ga nu je Vietnamese stoofvlees maken voor vanavond.quote:Op zaterdag 14 april 2018 10:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Naar een andere site.
Maar ja, nee, vind ik zelf ook hoor. Thanks.
Lekker! Moet ik ook weer eens maken.quote:Op zaterdag 14 april 2018 10:14 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik ga nu je Vietnamese stoofvlees maken voor vanavond.
Zie edit.quote:Op zaterdag 14 april 2018 10:16 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lekker! Moet ik ook weer eens maken.
Mijn weekend begint goed zo!
Klassiek met varken/garnalen gehakt. Truc is het mengsel redelijk kledderig / nat / smurrieachtig te maken, niet te droog.quote:Op zaterdag 14 april 2018 10:32 schreef Lonaa het volgende:
Ik ga dumplings maken. Vullingsuggesties zijn welkom.
quote:Op zaterdag 14 april 2018 10:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Klassiek met varken/garnalen gehakt. Truc is het mengsel redelijk kledderig / nat / smurrieachtig te maken, niet te droog.
En eieren, shii-take en spek (recept onderaan) zijn anders dan klassiek. Leuk en lekker anders : http://www.aziatische-ingredienten.nl/recept-jiaozi-maken/
Zo, stoofvlees staat aan.quote:Op zaterdag 14 april 2018 10:24 schreef RobinOok het volgende:
Die Spaanse aardappeltjes moeten heel hard sudderen en inkoken. En door de zure tomatenpuree duurt het langer voor ze gaar zijn. Dat doe je toch niet óp de bbq? Gewoon erbij, toch? Wat mislukte eraan?
Paksoi is misschien wel ons meest gemaakte recept. Omdat het gewoon het lekkerste recept voor paksoi is. Er zijn er meer, maar deze rocks.
Oh, hmm. Ik heb wontonvellen, geen jiaozivellen. Maakt dat nog uit?quote:Op zaterdag 14 april 2018 10:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Klassiek met varken/garnalen gehakt. Truc is het mengsel redelijk kledderig / nat / smurrieachtig te maken, niet te droog.
En eieren, shii-take en spek (recept onderaan) zijn anders dan klassiek. Leuk en lekker anders : http://www.aziatische-ingredienten.nl/recept-jiaozi-maken/
Neuh. Ik zou zeggen, wonton is lekkerder.quote:Op zaterdag 14 april 2018 11:13 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Oh, hmm. Ik heb wontonvellen, geen jiaozivellen. Maakt dat nog uit?
Dikke topquote:Op zaterdag 14 april 2018 11:17 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Neuh. Ik zou zeggen, wonton is lekkerder.
Ja, zeker als je dat dropwater ziet, dan heeft t zin gehad. Af en toe een raam is leuk.quote:Op zaterdag 14 april 2018 11:52 schreef AnneX het volgende:
Ja zeg, hangen de zomertruien van mn.X al een uurtje uit te waaien - yeah voor de lente - bedenk ik mij opeens iets van Saharawinden en zand.
Dat is toch wel over nu ?😬
Leuk hé kaatje, om héel af en toe zelluv iets hh te doen als ramen zemen
Vorige week liep ik in tshirt rond, vind het nu aardig frips.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |