abonnement Unibet Coolblue
pi_178456915
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:12 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dat wil ik niet zeggen, toen had je veel
ongezondere spullen.
je bericht heeft wel die strekking over dat "jochie". Nam jij 40 jaar geleden alles aan van de oudere wijzere mensen of was je ook weleens een boefje?
Supermarkten zitten vol met pubers, deal with it.
pi_178457005
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:16 schreef lighted het volgende:

[..]

je bericht heeft wel die strekking over dat "jochie". Nam jij 40 jaar geleden alles aan van de oudere wijzere mensen of was je ook weleens een boefje?
Supermarkten zitten vol met pubers, deal with it.
Ik ben nooit een boefje geweest. Nooit, ook als puber niet. Heb altijd mensen correct behandeld.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_178457108
Ik heb het niet over pubers hier.
Ik heb het over bedrijven die zich horen te houden aan de wet. En als een kleuter met jouw deal with it bedorven zooi in de schappen legt is hier helemaal geen sprake van deal with it.

Wijsneus.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_178457294
Er zijn landen daar mag je bij de supermarkt blij zijn dat de ratten het vlees niet voor je neus wegkapen. Dan is een bedorven pakje boterhamworst toch wel een luxeprobleem toch? :P Dat het bij de appie een puinzooi kan zijn is natuurlijk inherent aan het feit dat het een grote organisatie is, dat is wel iets dat je moet accepteren. Fouten worden gemaakt, en als er pubers werken, heel veel. :P
-nee-
pi_178457305
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:21 schreef Sigaartje het volgende:
Ik heb het niet over pubers hier.
Ik heb het over bedrijven die zich horen te houden aan de wet. En als een kleuter met jouw deal with it bedorven zooi in de schappen legt is hier helemaal geen sprake van deal with it.

Wijsneus.
wat zei het jochie toen je hem ermee confronteerde? of het managertje?
pi_178457358
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:28 schreef Marsenal het volgende:
Er zijn landen daar mag je bij de supermarkt blij zijn dat de ratten het vlees niet voor je neus wegkapen. Dan is een bedorven pakje boterhamworst toch wel een luxeprobleem toch? :P Dat het bij de appie een puinzooi kan zijn is natuurlijk inherent aan het feit dat het een grote organisatie is, dat is wel iets dat je moet accepteren. Fouten worden gemaakt, en als er pubers werken, heel veel. :P
Precies mijn punt.
Meneer oude lul moet zich eens realiseren dat ie een verwend nest is. Wil je je appeltjes ook opgepoetst hebben?
pi_178457383
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:28 schreef Marsenal het volgende:
Er zijn landen daar mag je bij de supermarkt blij zijn dat de ratten het vlees niet voor je neus wegkapen. Dan is een bedorven pakje boterhamworst toch wel een luxeprobleem toch? :P Dat het bij de appie een puinzooi kan zijn is natuurlijk inherent aan het feit dat het een grote organisatie is, dat is wel iets dat je moet accepteren. Fouten worden gemaakt, en als er pubers werken, heel veel. :P
Ik woon niet in een "Er zijn landen".

En dit tekstje van jou ga ik even bewaren als je niet erg vindt. Marsenal toch?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_178457412
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:28 schreef lighted het volgende:

[..]

wat zei het jochie toen je hem ermee confronteerde? of het managertje?
Ik heb niemand daarna geconfronteerd. Ik heb het pakje ham genomen en daar rechtstreeks in de prullenbak geflikkerstraald. Ik vond het jammer dat niemand me dat zag doen trouwens.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_178457488
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:32 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Ik heb niemand daarna geconfronteerd. Ik heb het pakje ham genomen en daar rechtstreeks in de prullenbak geflikkerstraald. Ik vond het jammer dat niemand me dat zag doen trouwens.
Zoals ik al schreef, deal with it dus.
Als je er niet mee kan dealen, moet je de verantwoordelijke er op aanspreken... ik was toch de wijsneus?
Nee op een forum huilie huilie doen.. ook nog met deuren gegooid vandaag?
pi_178457512
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:34 schreef lighted het volgende:
ook nog met deuren gegooid vandaag?
Hoezo?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_178457731
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:31 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Ik woon niet in een "Er zijn landen".

En dit tekstje van jou ga ik even bewaren als je niet erg vindt. Marsenal toch?
:D
Ik bedoel het niet verkeerd hoor.
Maar als ik een keer een KLB topic open over een luxeprobleem, mag je me best nog eens quoten, kan ik hebben.
-nee-
pi_178457799
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:43 schreef Marsenal het volgende:

[..]

:D
Gelukkig kun je er om lachen.

Wat ik vaak zie op dit forum dat de users allemaal zulke dingen zeggen zoals jij en hoe heet je makker hierboven, maar als het hunzelf overkomt, ojeee..... Dan is KLB te klein.
Wees blij dat ik klaag, dan letten jullie beter op bij het winkelen.
M.a.w. Weest mijn dankbaar.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_178457822
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:43 schreef Marsenal het volgende:

[..]

:D
Ik bedoel het niet verkeerd hoor.
Maar als ik een keer een KLB topic open over een luxeprobleem, mag je me best nog eens quoten, kan ik hebben.
Tegen die tijd ben ik het tekstje allang al weer kwijt.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  woensdag 11 april 2018 @ 22:30:17 #39
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_178459085
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 15:11 schreef Sigaartje het volgende:

De hamburgers van de slager zwemmen in het vet en als je er een hap in neemt lekken de stralen reuzel langs je kin.
Klinkt goed! Als een lekker sappige hamburger! O+
pi_178459184
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 22:30 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Klinkt goed! Als een lekker sappige hamburger! O+
Dit was echt heel erg. Het smaakte als een wasbord.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  woensdag 11 april 2018 @ 22:45:21 #41
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_178459687
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 22:33 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dit was echt heel erg. Het smaakte als een wasbord.
Ooh, nog lekkerder! :9


pi_178460208
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 17:30 schreef Sigaartje het volgende:
Zo was er een keer bij AH, jaren geleden, een assortiment van een Indonesische kok, ik weet zijn naam niet mieer, zijn gezicht stond op het etiket. Het blijven supermarktspullen, en niets kan tippen boven vers of zelfgemaakt, maar deze was echt goed. De pindasaus was heerlijk, nu moet ik het weer zelf maken.
Lonny Gerungan.
  † In Memoriam † zaterdag 14 april 2018 @ 09:08:38 #43
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_178504384
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 23:02 schreef Deshain het volgende:

[..]

Lonny Gerungan.
Klopt, maar die maaltijden van hem bij de AH, hadden een AH label op de verpakking, dezelfde maaltijden (die in dat mandje) hadden bij de Plusmarkt gewoon een Lonny label.
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
  zaterdag 14 april 2018 @ 09:18:52 #44
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_178504471
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 15:39 schreef capricia het volgende:

[..]

Oh, wat zonde. Van de tijd en liefde die je erin gestoken hebt.
Je hebt ook geen enkel idee wat de herkomst van het vlees is, het staat nergens vermeld bij de slager. En het vlees kan ook jaren bevroren geweest zijn.
Herkomst is zeker bij een keur na te vragen. Vaak hebben ze eigen koeien in een weiland en als die slachtrijp zijn maken ze daar hun keuze uit (soms ook niet en wordt het een huiskoe omdat er toch een band met een koe is opgebouwd). Geld ook voor varkens en schapen overigens.

Dat jaren ingevroren geweest zijn is echt kolder van de bovenste plank en heb je geen idee wat je bij moet houden en hoeveel controle erop is.

Echte keurs hebben overigens vaak in de winkel potten pannen ovenschaal die vol staan te pruttelen op hun bestemming.

Nog een andere tip als je magerdere hamburgers wil vraag de keur welk vlees je het beste kan nemen en dan draait hij het wellicht met liefde naar gelang welk vlees twee of drie keer door de molen.

Lesje SVO weer voorbij.
If you can dream it, you can do it...
pi_178507995
Je bent wel erg boos over alles he? :')

Schopje R&P?
pi_178571837
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2018 13:06 schreef Fokpop het volgende:
Je bent wel erg boos over alles he? :')

Schopje R&P?
Ik ben helemaal niet boos.

Ik vind alleen dat voedselleveranciers te vaak sollen met het vertrouwen van de consument. Daar wil ik wat aan doen, al jaren.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  Moderator dinsdag 17 april 2018 @ 10:23:51 #47
236264 crew  capricia
pi_178572041
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 april 2018 09:18 schreef Books1 het volgende:

[..]

Herkomst is zeker bij een keur na te vragen. Vaak hebben ze eigen koeien in een weiland en als die slachtrijp zijn maken ze daar hun keuze uit (soms ook niet en wordt het een huiskoe omdat er toch een band met een koe is opgebouwd). Geld ook voor varkens en schapen overigens.

Dat jaren ingevroren geweest zijn is echt kolder van de bovenste plank en heb je geen idee wat je bij moet houden en hoeveel controle erop is.

Echte keurs hebben overigens vaak in de winkel potten pannen ovenschaal die vol staan te pruttelen op hun bestemming.

Nog een andere tip als je magerdere hamburgers wil vraag de keur welk vlees je het beste kan nemen en dan draait hij het wellicht met liefde naar gelang welk vlees twee of drie keer door de molen.

Lesje SVO weer voorbij.
Natuurlijk kun je van ieder stukje vlees navragen wat de herkomst is, wat de eventueel gebruikte ingrediėnten van de zelfgemaakte producten zijn etc.
Maar je begrijpt zelf toch ook wel dat de gemiddelde consument dat niet doet voor weet ik veel hoeveel soorten vlees?
Bij de supermarkt kan ik het gewoon op mijn gemak lezen. En dan weet ik precies wat er in zit. Welke hamburger welk vetpercentage heeft, hoeveel zout er gebruikt is etc. Bij de slager niet.
Bovendien zijn het altijd weer andere ingrediėnten/ hoeveelheden die in dat potje van jou aan het pruttelen zijn.
Echt overzichtelijk is het niet.

Maar misschien heb jij een linkje met wat de keurslager allemaal in zijn vleesproducten stopt? Wat het vetpercentage/zoutgehalte\kcals per type hamburger is?
Want ik kan het niet vinden.

[ Bericht 4% gewijzigd door capricia op 17-04-2018 11:29:41 ]
Definitely not CIA
  dinsdag 17 april 2018 @ 17:14:49 #48
168739 Red_85
'echt wel'
pi_178581851
Er zijn in NL van die erbarmelijke slagers omdat de gemiddelde consument geen flikker om z'n vlees geeft.
Die slagers willen ook een boterham verdienen dus komen ze niet met dit soort stukken vlees:





Maar met libellevlees zoals dit:



en waterkip.

Wil je beter vlees, moet je er naar zoeken. Er zijn altijd slagers die het wel begrepen hebben en mensen bedienen die wel willen genieten en het er wel voor over hebben.
Meestal zijn dat de eenlingen en/of familiezaken die dus niet van een keten of franchise komen.

Zoek die. Halalslagers reken ik daar ook onder.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_178581974
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 17:14 schreef Red_85 het volgende:

Maar met libellevlees zoals dit:

[ afbeelding

Ik koop overigens af en toe vlees online, bij mijn slager om de hoek kun je vrijwel niks fatsoenlijks krijgen.

Dat soort biefstukjes is pure armoede inderdaad. Zit geen smaak aan.

Ik koop overigens mn vlees nu vaak online, bij mn slager is weinig lekkers te krijgen.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  dinsdag 17 april 2018 @ 18:53:14 #50
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_178583628
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 april 2018 09:18 schreef Books1 het volgende:

[..]

Herkomst is zeker bij een keur na te vragen. Vaak hebben ze eigen koeien in een weiland en als die slachtrijp zijn maken ze daar hun keuze uit (soms ook niet en wordt het een huiskoe omdat er toch een band met een koe is opgebouwd). Geld ook voor varkens en schapen overigens.

Dat jaren ingevroren geweest zijn is echt kolder van de bovenste plank en heb je geen idee wat je bij moet houden en hoeveel controle erop is.

Echte keurs hebben overigens vaak in de winkel potten pannen ovenschaal die vol staan te pruttelen op hun bestemming.

Nog een andere tip als je magerdere hamburgers wil vraag de keur welk vlees je het beste kan nemen en dan draait hij het wellicht met liefde naar gelang welk vlees twee of drie keer door de molen.

Lesje SVO weer voorbij.
Er zijn net zoveel keurslagers die kilo knallers zijn als dat er biologische zijn met eigen vervoer.
Verder hebben ze allemaal een ander recept voor elk product. Behalve als het een keur special is.

Verder is de keurslager niets anders dan een vereniging die de reclame en promotie van de keurslagers regelt, verder heeft de slager keuze in alles
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')