abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178379776
registreer om deze reclame te verbergen
Ik kom al jaren naar Fok! en heb op andere accounts vaker gepost (niet op dit account). Dit account is helaas wel bekend bij mensen die ik langere tijd ken, maar de meeste komen hier niet.

De laatste 2 jaar is heel erg lastig voor me. Ik heb nooit een makkelijk leven gehad. Mijn tante is vermoord door haar man die daarna zelfmoord pleegde, Ik was toen 9 jaar oud. Mijn vader was opgelicht door een business partner en we waren daardoor heel arm toen ik opgroeide. Hij werd na zijn zus' dood heel erg depri.

Ik groeide op in een buurt waar ik niet "normaal" was. Ik heb een vorm van autisme. Vroeger nog bekend als Asperger's syndroom. Ik werd altijd gepest en lelijk genoemd. Hierdoor durfde ik nooit op meiden af te stappen.
Mijn vader heeft me toen ik een jaar of 19 was bijna vermoord. Hij sloeg me, duwde me tegen de trap en drukte mijn keel dicht. Het is dat ik hem van me afsloeg maar mijn zicht werd toen al zwarter.
Mijn ex in een langdurige relatie heeft me helemaal kapot gemaakt nadat we na de breakup nog 2 jaar lang bij elkaar in de buurt bleven.

Dit is een kleine samenvatting van grote dingen die in mijn leven gebeurd zijn. Dingen die ik heb overkomen. Ik heb nu een belangrijke functie. In deze functie heb ik meerdere mensen onder me (meer dan 10) en kunnen mijn beslissingen internationaal grote gevolgen hebben soms.
Autisme is nauwelijks meer bij me te merken. Ik heb geen paniek aanvallen meer. Ik ben helemaal om geslagen van het "probleem jeugd" zijn naar een functional member of society.

Elke dag is normaal al een strijd voor me omdat ik mijn natuur moet bevechten en de laatste 2 jaar is het alleen maar erger geworden vanwege alles. De volgende dingen zijn de laatste 2 jaar gebeurd:

- Ik had een groep tegen depressie vanuit Reddit met 4 anderen gemaakt. Deze 4 hebben alle 4 over de laatste 2 jaar zelfmoord gepleegd. De laatste was 15 Feb na Valentijn, omdat hij uit de kast gekomen was en dit werd in zijn land/dorp niet getrokken. Hierna heeft hij zelfmoord gepleegd. Hij werd gevonden door zijn moeder. Ik heb het gevoel dat ik alle 4 gefaald heb in het leven. Ik weet dat dit fout is, no need to say it. Maar als je de rest leest, ga je wel snappen waarom ik in deze "waan" zit.

- Ik heb een jaar geleden contact gezocht met een meid waar ik ooit gevoelens voor had. Dit omdat ik de vriendschap toen verbroken had zonder een woord. Na een half jaar heb ik weer gevoelens voor haar ontwikkeld. Dit heb ik eerlijk aangegeven toen ze ging klagen en advies zocht over een jongen die stalkerish ging doen. Zij wilde hem daten in 1e instantie maar was bang. Ik wilde eerlijk zijn. Hier heb ik achteraf spijt van. Ze wees me af. Ik vond het afwijzen prima. Deed een beetje pijn maar ik kon haar eerlijkheid waarderen. De spijt heb ik omdat ze het soms tegen me ging gebruiken in discussies.

Vanwege mijn autisme heb ik soms ruimte nodig als ik boos ben en dit pakte zij heel persoonlijk op. Ze dacht dat ik haar irritant vond. Dit was niet het geval. Ze ging me op 14feb taggen in een Valentijn's post en ik was even hopeful. Ik had ook wat voor haar gedaan voor Valentijn. Dit werd de dood van onze vriendschap. Ik kreeg mixed signals. Zij had slechte ervaringen met Valentijn en andere mannen in het verleden. Ik probeerde een maand later de vriendschap te verbreken, maar ik heb zelf last gehad van stalkers dus ik heb haar nummer niet geblokkeerd. Hierdoor bleef ze me spammen op whatsapp. 3 dagen lang. Uiteindelijk heb ik ingegeven en zijn we verder gegaan, maar dingen waren niet hetzelfde.
De laatste 2 weken deed het heel erg pijn omdat een nieuwe gast in haar leven kwam waar ze veel tijd aan spendeerde. Dat maakte me een beetje jaloers.
Ik was er klaar mee... vooral omdat hij constant probeerde te achterhalen wat ik en die meid samen hadden. Ik heb eerlijk tegen hem gezegd dat we alleen maar vrienden waren. Maar na deze situatie kwam ik erachter dat ik door mijn werk stress had, maar dan ook nog eens zodra ik met deze situatie te maken had. Ja, merendeels van dit was online. Ik kon nergens meer bijkomen. Ik besloot dus om het te be-eindigen. Slimme keuze, toch?

Vervolgens heb ik contact gehad met een goede vriend van haar omdat hij het begon. Hij vroeg me hoe ik was e.d. en ik hem hem eerlijk geantwoord. Alles verteld wat er speelde .en hoe ik me voelde. Hij was shocked en vertelde me een heleboel over die nieuwe gast. Dit zag ik als absolute waarheid omdat het bevestigde wat ik dacht. Ik heb toen vervolgens uit de goedheid uit mijn hart mijn analytische vermogen gebruikt en alles aan hem verteld. Hij heeft dit 1 op 1 doorverteld maar in een manier waarop ik stalkerish over kwam. Als "red flags" en dat ik een bad guy ben. Dat ik mensen tegen haar op probeerde te zetten. Het is waar dat ik wat veel over haar gezegd heb en veel dingen heb opgemerkt, maar ik zou NOOIT stalken. Ik weet precies waar ze woont (dit heeft ze zelf gegeven) en ik ben NOOIT unannounced bij haar geweest. Ook heb ik haar goede vriend verteld van mijn plannen om weg te gaan. Een stalker zou nooit zelf afscheid nemen. Gelukkig heb ik doei kunnen zeggen en haar overal verwijderen. De actie en keuze lag nog steeds bij mij! Yay! Nu voel ik alleen of ik nooit echt van haar gehouden hebt maar meer the thought of... want ik ben 31 en eenzaam. Ik heb het gevoel dat ik haar als een vriend gefaald heb.

- Ik heb meerdere natuurlijke doden gehad in de laatste 2 jaar. Een gamervriend van me had een hartaanval tijdens het gamen. Bij de tijd de ambulance er was en mensen bij hem binnen kwamen was het te laat.
Een oom heeft een hartaanval gehad. Hierna kwamen we erachter dat hij duizende euros aan schuld had bij Russiche cammodels. Hij deed ook geen was of vuilnis. ZIjn hele huis stond vol met vuilniszakken, verpakkingen en oude kleding die hij weg gooide zodra het te smerig werd.
Een collega van me had prostaat kanker. Dit was iemand waar ik 5+ jaar mee samen werkte.

- Ik sta altijd voor iedereen klaar. The term "Fair and just" wordt regelmatig met me gebruikt. Ook help ik mensen met prive dingen en verhuizingen en dat soort dingen. Op het werk is dit ook algemeen bekend maar dankzij mijn werk moet ik soms dingen doen die niet getrokken worden. Helaas is 1 man zo zielig geweest om een keer een gerucht te verzinnen dat ik een vrouwelijk collega had aangerand. Dit gerucht is in Maart op mijn bord gekomen met een onderzoek. Ik ben zelf slachtoffer geweest van aanranding op de basisschool door een meid. Ik zou nooit iemand aanranden. Gelukkig is de meid waar het over ging eerlijk en heeft aangegeven dat ik zoiets nooit zou doen. Zij is altijd degene geweest die met mij fysiek contact zocht. Knuffels, aanrakingen, kussen op de wang met een verjaardag. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ik nu mensen in het algemeen ontwijk en ik het gevoel heb dat ik de meid in kwestie gefaald heb omdat zij nu ook een slachtoffer is.

- Iedereen is gewend om op mij te bouwen. Ik kan nu niemand meer helpen. Ik slaap heel veel en doe heel weinig op het werk. Terwijl ik normaal altijd veel meer deed dan dat ik moest. Ik heb ook hierin het constante gevoel te falen.

- Alcohol gebruik is op het moment de enige manier waarop ik de autisme kant van me kan uitzetten en het stoppen met teveel nadenken over dingen en maakt het makkelijker om dingen los te laten. Hierdoor is mijn alcohol gebruik de laatste tijd behoorlijk toegenomen en moet ik opletten dat ik het niet nodig ga hebben om te dealen.

- Mijn beste vriend heeft het contact met me verbroken omdat het te lastig was om in mijn buurt te zijn. Dit kwam o.a. door mijn depressie. Ook is hij zelf niet eerlijk geweest en heeft me tegen een gamervriend gezet die later dood ging door een hartaanval. Hierdoor had ik op dat moment geen contact met de vriend in kwestie omdat ik die vriendschap verbroken had met het idee dat hij een hekel aan me had en bullshit over me aan het verspreiden was. Dit bleek dus achteraf niet eens zo te zijn! Dus die vriend heb ik gefaald door mijn beste vriend toen te vertrouwen.

- Ik ben bijna 32 jaar oud. Ik ben single. Ik heb niet veel vrienden in real life. Hier door voel ik me ook een failure. Ik ben lonely en zit teveel op het internet waardoor ik soms perspective verlies. Mensen om me heen trouwen, krijgen kinderen, kopen huizen samen en ik... ik speel spelletjes. Ik heb nu gelukkig 1 vriend die regelmatig dingen met me doet en volgende zaterdag ga ik ook met hem uit. Maar ugh... soms...

Ik moest dit ergens van me afschrijven. Sorry voor de wall of text. Ik voel me een massive failure met alle goede acties die ik probeer te doen die constant fout gaan. Soms wil ik ook gewoon teveel helpen en zoals Life is Strange probeerde te zeggen is dat je niet iedereen kan redden...

Als mensen hun mening willen geven heb je de volledige toestemming om brutally honest te zijn en te zeggen wat je denkt.
Ik probeer zelf al om hulp te zoeken. Ik ga al mijn huis uit zoveel dat ik kan maar soms wil/kan ik niet vanwege depressie. Ik doe al dingen buiten mijn comfort zone om nieuwe dingen te ervaren.

Als je het tot zover hebt gered, bedankt voor het lezen!
  zondag 8 april 2018 @ 04:51:22 #2
476709 Ik2
Gradueel
pi_178379832
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 03:38 schreef soloshift het volgende:
Ik kom al jaren naar Fok! en heb op andere accounts vaker gepost (niet op dit account). Dit account is helaas wel bekend bij mensen die ik langere tijd ken, maar de meeste komen hier niet.

De laatste 2 jaar is heel erg lastig voor me. Ik heb nooit een makkelijk leven gehad. Mijn tante is vermoord door haar man die daarna zelfmoord pleegde, Ik was toen 9 jaar oud. Mijn vader was opgelicht door een business partner en we waren daardoor heel arm toen ik opgroeide. Hij werd na zijn zus' dood heel erg depri.

Ik groeide op in een buurt waar ik niet "normaal" was. Ik heb een vorm van autisme. Vroeger nog bekend als Asperger's syndroom. Ik werd altijd gepest en lelijk genoemd. Hierdoor durfde ik nooit op meiden af te stappen.
Mijn vader heeft me toen ik een jaar of 19 was bijna vermoord. Hij sloeg me, duwde me tegen de trap en drukte mijn keel dicht. Het is dat ik hem van me afsloeg maar mijn zicht werd toen al zwarter.
Mijn ex in een langdurige relatie heeft me helemaal kapot gemaakt nadat we na de breakup nog 2 jaar lang bij elkaar in de buurt bleven.

Dit is een kleine samenvatting van grote dingen die in mijn leven gebeurd zijn. Dingen die ik heb overkomen. Ik heb nu een belangrijke functie. In deze functie heb ik meerdere mensen onder me (meer dan 10) en kunnen mijn beslissingen internationaal grote gevolgen hebben soms.
Autisme is nauwelijks meer bij me te merken. Ik heb geen paniek aanvallen meer. Ik ben helemaal om geslagen van het "probleem jeugd" zijn naar een functional member of society.

Elke dag is normaal al een strijd voor me omdat ik mijn natuur moet bevechten en de laatste 2 jaar is het alleen maar erger geworden vanwege alles. De volgende dingen zijn de laatste 2 jaar gebeurd:

- Ik had een groep tegen depressie vanuit Reddit met 4 anderen gemaakt. Deze 4 hebben alle 4 over de laatste 2 jaar zelfmoord gepleegd. De laatste was 15 Feb na Valentijn, omdat hij uit de kast gekomen was en dit werd in zijn land/dorp niet getrokken. Hierna heeft hij zelfmoord gepleegd. Hij werd gevonden door zijn moeder. Ik heb het gevoel dat ik alle 4 gefaald heb in het leven. Ik weet dat dit fout is, no need to say it. Maar als je de rest leest, ga je wel snappen waarom ik in deze "waan" zit.

- Ik heb een jaar geleden contact gezocht met een meid waar ik ooit gevoelens voor had. Dit omdat ik de vriendschap toen verbroken had zonder een woord. Na een half jaar heb ik weer gevoelens voor haar ontwikkeld. Dit heb ik eerlijk aangegeven toen ze ging klagen en advies zocht over een jongen die stalkerish ging doen. Zij wilde hem daten in 1e instantie maar was bang. Ik wilde eerlijk zijn. Hier heb ik achteraf spijt van. Ze wees me af. Ik vond het afwijzen prima. Deed een beetje pijn maar ik kon haar eerlijkheid waarderen. De spijt heb ik omdat ze het soms tegen me ging gebruiken in discussies.

Vanwege mijn autisme heb ik soms ruimte nodig als ik boos ben en dit pakte zij heel persoonlijk op. Ze dacht dat ik haar irritant vond. Dit was niet het geval. Ze ging me op 14feb taggen in een Valentijn's post en ik was even hopeful. Ik had ook wat voor haar gedaan voor Valentijn. Dit werd de dood van onze vriendschap. Ik kreeg mixed signals. Zij had slechte ervaringen met Valentijn en andere mannen in het verleden. Ik probeerde een maand later de vriendschap te verbreken, maar ik heb zelf last gehad van stalkers dus ik heb haar nummer niet geblokkeerd. Hierdoor bleef ze me spammen op whatsapp. 3 dagen lang. Uiteindelijk heb ik ingegeven en zijn we verder gegaan, maar dingen waren niet hetzelfde.
De laatste 2 weken deed het heel erg pijn omdat een nieuwe gast in haar leven kwam waar ze veel tijd aan spendeerde. Dat maakte me een beetje jaloers.
Ik was er klaar mee... vooral omdat hij constant probeerde te achterhalen wat ik en die meid samen hadden. Ik heb eerlijk tegen hem gezegd dat we alleen maar vrienden waren. Maar na deze situatie kwam ik erachter dat ik door mijn werk stress had, maar dan ook nog eens zodra ik met deze situatie te maken had. Ja, merendeels van dit was online. Ik kon nergens meer bijkomen. Ik besloot dus om het te be-eindigen. Slimme keuze, toch?

Vervolgens heb ik contact gehad met een goede vriend van haar omdat hij het begon. Hij vroeg me hoe ik was e.d. en ik hem hem eerlijk geantwoord. Alles verteld wat er speelde .en hoe ik me voelde. Hij was shocked en vertelde me een heleboel over die nieuwe gast. Dit zag ik als absolute waarheid omdat het bevestigde wat ik dacht. Ik heb toen vervolgens uit de goedheid uit mijn hart mijn analytische vermogen gebruikt en alles aan hem verteld. Hij heeft dit 1 op 1 doorverteld maar in een manier waarop ik stalkerish over kwam. Als "red flags" en dat ik een bad guy ben. Dat ik mensen tegen haar op probeerde te zetten. Het is waar dat ik wat veel over haar gezegd heb en veel dingen heb opgemerkt, maar ik zou NOOIT stalken. Ik weet precies waar ze woont (dit heeft ze zelf gegeven) en ik ben NOOIT unannounced bij haar geweest. Ook heb ik haar goede vriend verteld van mijn plannen om weg te gaan. Een stalker zou nooit zelf afscheid nemen. Gelukkig heb ik doei kunnen zeggen en haar overal verwijderen. De actie en keuze lag nog steeds bij mij! Yay! Nu voel ik alleen of ik nooit echt van haar gehouden hebt maar meer the thought of... want ik ben 31 en eenzaam. Ik heb het gevoel dat ik haar als een vriend gefaald heb.

- Ik heb meerdere natuurlijke doden gehad in de laatste 2 jaar. Een gamervriend van me had een hartaanval tijdens het gamen. Bij de tijd de ambulance er was en mensen bij hem binnen kwamen was het te laat.
Een oom heeft een hartaanval gehad. Hierna kwamen we erachter dat hij duizende euros aan schuld had bij Russiche cammodels. Hij deed ook geen was of vuilnis. ZIjn hele huis stond vol met vuilniszakken, verpakkingen en oude kleding die hij weg gooide zodra het te smerig werd.
Een collega van me had prostaat kanker. Dit was iemand waar ik 5+ jaar mee samen werkte.

- Ik sta altijd voor iedereen klaar. The term "Fair and just" wordt regelmatig met me gebruikt. Ook help ik mensen met prive dingen en verhuizingen en dat soort dingen. Op het werk is dit ook algemeen bekend maar dankzij mijn werk moet ik soms dingen doen die niet getrokken worden. Helaas is 1 man zo zielig geweest om een keer een gerucht te verzinnen dat ik een vrouwelijk collega had aangerand. Dit gerucht is in Maart op mijn bord gekomen met een onderzoek. Ik ben zelf slachtoffer geweest van aanranding op de basisschool door een meid. Ik zou nooit iemand aanranden. Gelukkig is de meid waar het over ging eerlijk en heeft aangegeven dat ik zoiets nooit zou doen. Zij is altijd degene geweest die met mij fysiek contact zocht. Knuffels, aanrakingen, kussen op de wang met een verjaardag. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ik nu mensen in het algemeen ontwijk en ik het gevoel heb dat ik de meid in kwestie gefaald heb omdat zij nu ook een slachtoffer is.

- Iedereen is gewend om op mij te bouwen. Ik kan nu niemand meer helpen. Ik slaap heel veel en doe heel weinig op het werk. Terwijl ik normaal altijd veel meer deed dan dat ik moest. Ik heb ook hierin het constante gevoel te falen.

- Alcohol gebruik is op het moment de enige manier waarop ik de autisme kant van me kan uitzetten en het stoppen met teveel nadenken over dingen en maakt het makkelijker om dingen los te laten. Hierdoor is mijn alcohol gebruik de laatste tijd behoorlijk toegenomen en moet ik opletten dat ik het niet nodig ga hebben om te dealen.

- Mijn beste vriend heeft het contact met me verbroken omdat het te lastig was om in mijn buurt te zijn. Dit kwam o.a. door mijn depressie. Ook is hij zelf niet eerlijk geweest en heeft me tegen een gamervriend gezet die later dood ging door een hartaanval. Hierdoor had ik op dat moment geen contact met de vriend in kwestie omdat ik die vriendschap verbroken had met het idee dat hij een hekel aan me had en bullshit over me aan het verspreiden was. Dit bleek dus achteraf niet eens zo te zijn! Dus die vriend heb ik gefaald door mijn beste vriend toen te vertrouwen.

- Ik ben bijna 32 jaar oud. Ik ben single. Ik heb niet veel vrienden in real life. Hier door voel ik me ook een failure. Ik ben lonely en zit teveel op het internet waardoor ik soms perspective verlies. Mensen om me heen trouwen, krijgen kinderen, kopen huizen samen en ik... ik speel spelletjes. Ik heb nu gelukkig 1 vriend die regelmatig dingen met me doet en volgende zaterdag ga ik ook met hem uit. Maar ugh... soms...

Ik moest dit ergens van me afschrijven. Sorry voor de wall of text. Ik voel me een massive failure met alle goede acties die ik probeer te doen die constant fout gaan. Soms wil ik ook gewoon teveel helpen en zoals Life is Strange probeerde te zeggen is dat je niet iedereen kan redden...

Als mensen hun mening willen geven heb je de volledige toestemming om brutally honest te zijn en te zeggen wat je denkt.
Ik probeer zelf al om hulp te zoeken. Ik ga al mijn huis uit zoveel dat ik kan maar soms wil/kan ik niet vanwege depressie. Ik doe al dingen buiten mijn comfort zone om nieuwe dingen te ervaren.

Als je het tot zover hebt gered, bedankt voor het lezen!
Eerder dan halverwege was ik er helemaal klaar mee, zoek een hobby.
Ik bedoel, ga wat leuks doen.
Ik zeg niets meer, dat was het.
  Moderator / Redactie FP zondag 8 april 2018 @ 07:05:41 #3
221644 crew  timmmmm
Cremeren moet weer leuk worden
pi_178380022
Jesus christ, wat ben jij een slachtoffer zeg.

Je kan ook gewoon stoppen met janken
Kan je een beetje leuk schrijven? Waarom niet voor FOK! Mail even naar [email protected]
pi_178380044
registreer om deze reclame te verbergen
All men suffer, but not all men pity themselves. All men die, but not all men die whining.
pi_178380079
Ga eens een onderscheid maken tussen zaken waar je wel controle over hebt en waarover je geen controle over hebt.

Dan kom je al snel tot de conclusie dat depri zijn over oncontroleerbare dingen waanzin is. Omdat je er geen controle over hebt is het totaal "out of your hands" dus lekker overlaten aan de natuur.

Dan kom je ook tot de conclusie dat het enige waar je controle over hebt jezelf is. Jou intenties. Jou acties. Jou gedrag. Gezien jij degene bent die die dingen controleert moet je bij jezelf zijn on die dingen aan te pakken. Dus daar depri over zijn heeft ook geen zin omdat jij daar verantwoordelijk over bent.

Dus stop maar met zeuren , er zijn geen excuses.
pi_178380203
Stop met janken (en die Engelse termen :') )en ga leven *O*

Als je op de basisschool door een kleutermeisje wordt aangerand 'ben je wel echt gefaald' om jouw termen te gebruiken :D

De terin ey _O-

Als je irl ook zo zeurt is het nogal wiedes dat niemand je vriend wilt zijn. Niemand die wel normaal functioneert gaat naast zo'n zak hooi zitten in z'n vrije tijd.

[ Bericht 26% gewijzigd door anoniem_171020180748 op 08-04-2018 08:06:05 ]
pi_178380218
registreer om deze reclame te verbergen
Vind het heel vervelend om te lezen wat je allemaal hebt meegemaakt. Maar ook om te zien hoe je onnodig veel Engelse woorden in je tekst gebruikt, stop daar alsjeblieft mee.

Als je met je zelfmedelijden blijft zitten en je gedachten bij het verleden houdt kom je ook niet verder.
Richt je op de toekomst en maak je niet zo druk over dingen die jij niet kunt veranderen.
Als iedereen alle vreselijke dingen in hun leven op gaat sommen gaat dat de positieve dingen doen vergeten.
pi_178380280
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 07:05 schreef timmmmm het volgende:
Jesus christ, wat ben jij een slachtoffer zeg.

Je kan ook gewoon stoppen met janken
Of je sluit hem of je zegt niets!
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  zondag 8 april 2018 @ 08:35:17 #9
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_178380362
Allemachtig, je kan jezelf ook bij iedere gebeurtenis in de slachtofferrol duwen. Op die manier is praktisch alles in je leven een stap op die road to hell (ook al zo lekker dramatisch).

En tjah, als ik een Reddit open voor mensen met uitgezaaide darmkanker zijn er na twee jaar waarschijnlijk ook een hoop dood, sommige dingen mag je wel een btje in perspectief zien
  zondag 8 april 2018 @ 08:43:23 #10
440166 Sigaartje
Geraniumbejaarde
pi_178380414
Allemachtig, je maakt van alles een reden om geen succes van je leven te maken.
Ik zou zeggen, schrijf alles op in een schrift, pak het in en stop
het weg en begin met een schone lei.
Vredesdruif schreef op 5 september: Nog een grote bek ook. Triest geval ben je.
Flippingcoin schreef op 30 september: Koekebakker.
Wollah schreef op 30 september: Slaat nergens op. Reageer gewoon inhoudelijk of reageer anders niet.
  Moderator zondag 8 april 2018 @ 09:12:52 #11
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178380590
Godskolere zeg. Jij geeft de term 'slachtofferrol' een volkomen nieuwe invulling.
Breitling - Instruments for Professionals
  zondag 8 april 2018 @ 09:18:00 #12
440166 Sigaartje
Geraniumbejaarde
pi_178380627
Iedereen maakt slecht nieuws mee in het leven. Hoe ouder je wordt, hoe meer ooms, tantes en collega’s doodgaan. Bij mij ook, het is even heel rottig, maar het heeft me nooit tegen gehouden verder te gaan met mijn leven en verder te bouwen.
En als je aan de liefde begint kun je er donder op zeggen dat je meerdere keren wordt afgewezen. En daar wordt niemand minder van, dat gebeurt. Natuurlijk is het kloten, maar ja, als je het niet wil is er maar een oplossing: stug vrijgezel blijven.
Vredesdruif schreef op 5 september: Nog een grote bek ook. Triest geval ben je.
Flippingcoin schreef op 30 september: Koekebakker.
Wollah schreef op 30 september: Slaat nergens op. Reageer gewoon inhoudelijk of reageer anders niet.
pi_178380714
Jouw probleem is dat je overdramatiseert. Kijk wat luchtiger tegen zaken en zie jezelf niet als slachtoffer. Sommige dingen van jaren geleden houden je nu nog bezig. Laat het los man, zo ben je ook niet gezellig voor mensen en willen mensen ook niet met je omgaan.

Vrienden zijn er om je te steunen maar ook om plezier mee te beleven. Jij bent het type vriend dat je altijd moet steunen maar waar je nooit plezier mee hebt. Dat houden mensen maar beperkte tijd vol, daarna haken ze af. Ze willen een vriendschap, geen aanstelling als mantelzorger.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_178381375
Nu is de grote vraag, wat ga je ermee doen?
  Moderator zondag 8 april 2018 @ 10:21:21 #15
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_178381396
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 03:38 schreef soloshift het volgende:
Een oom heeft een hartaanval gehad. Hierna kwamen we erachter dat hij duizende euros aan schuld had bij Russiche cammodels.
Kan je die achteraf betalen dan? :')
  Moderator zondag 8 april 2018 @ 10:25:01 #16
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178381472
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 10:21 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Kan je die achteraf betalen dan? :')
En why the flying fuck is dat het probleem van TS :')

Man man man wat wil deze TS graag het slachtoffer zijn zeg :r
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator zondag 8 april 2018 @ 10:26:33 #17
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178381493
Ts is heeft hier wel nog geloerd, maar ik denk niet dat ie nog gaat reageren :')
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator zondag 8 april 2018 @ 10:26:43 #18
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_178381495
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 10:25 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

En why the flying fuck is dat het probleem van TS :')

Man man man wat wil deze TS graag het slachtoffer zijn zeg :r
Ook dat ja.
Ik ben er nog niet over uit van wie deze kloon is
  Moderator zondag 8 april 2018 @ 10:29:41 #19
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178381547
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 10:26 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Ook dat ja.
Ik ben er nog niet over uit van wie deze kloon is
Ik ook niet. Ken je een andere user die 'op de basisschool is aangerand door een meid'? Dat lees ik nu net pas. Dit kan niet serieus zijn, dit is een troll.
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator / Redactie FP zondag 8 april 2018 @ 10:48:18 #20
221644 crew  timmmmm
Cremeren moet weer leuk worden
pi_178381843
quote:
1s.gif Op zondag 8 april 2018 08:22 schreef halfway het volgende:

[..]

Of je sluit hem of je zegt niets!
Waarom zouden mensen die net iets teveel medelijden met zichzelf hebben geen R&P-topics mogen openen? Waarom zou ik dat nirt mogen zeggen?
Kan je een beetje leuk schrijven? Waarom niet voor FOK! Mail even naar [email protected]
pi_178381981
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 10:21 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Kan je die achteraf betalen dan? :')
Gaat via de telefoonrekening. kost tussen de 48 en 72 euro per uur, dus als je een maandje flink met zo'n modelletje gaat cammen loopt het heel snel op.
pi_178382061
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 10:56 schreef Fem_LittleLady het volgende:

[..]

Gaat via de telefoonrekening. kost tussen de 48 en 72 euro per uur, dus als je een maandje flink met zo'n modelletje gaat cammen loopt het heel snel op.
En kunnen anderen het betalen.
pi_178382162
quote:
1s.gif Op zondag 8 april 2018 11:01 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

En kunnen anderen het betalen.
Nou dat hangt er vanaf hoe je erft, je kan een erfenis weigeren.
pi_178382547
Volgens mij ben je wel een goeie gast, en ben
jij niet het probleem maar de mensen om je heen en mensen in het algemeen (= meer idioten dan fijne mensen op aarde).

Wordt meer je eigen vriend en focus meer op jezelf en minder op die anderen, wat dat inhoudt?, ga doen wat je leuk vindt zoals leuke film kijken, je werkt dus koop eens iets leuks voor jezelf, maak eens echt lekker eten voor jezelf, en laat winden door het hele huis en snuif trots op en wees blij dat je geen vrouw hebt die daarover gaat zeuren haha.

Voor de depressie wel even naar de psych.

Wees je eigen beste vriend en maak leven leuk(er) voor jezelf en laat al die andere mensen lekker rotten, maak feestje voor jezelf!
pi_178382690
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 07:05 schreef timmmmm het volgende:
Jesus christ, wat ben jij een slachtoffer zeg.

Je kan ook gewoon stoppen met janken
En dit mag zichzelf dan moderator noemen. :')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')