abonnement Unibet Coolblue
pi_178554146
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 14:41 schreef Idenue het volgende:

[..]

Daarom ook voor Puerto Naos gekozen, overdag zijn we toch op pad om dingen te zien en te wandelen dus in de avond nog even terrasje doen en uit eten.
Bedankt voor de tip, ik denk dat we de italiaan nog wel even bezoeken. :9

We zaten er over te denken om de Volcano route te lopen maar ik vraag me af of dat te doen is begin september met een conditie van 0. :P
Pffff...ik wens je veel succes. Ik heb slechts een deel gelopen en dat was in de winter dus niet in de brandende zon. Er zijn sowieso een heleboel mooie wandeltochten, als je Googled dan kom je vanzelf websites tegen met duidelijke uitleg.

Hoop trouwens dat je geen hoogtevrees hebt en goed kunt autorijden. Er is geen vlakke weg te bekennen :D
Maar over het algemeen zijn de hoofdwegen in prima conditie. Voor mensen met hoogtevrees kan het spannend zijn omdat je altijd de zee en/of afgrond naast je hebt
pi_178554368
Ik zal er dan nog even over nadenken en wat meer info opzoeken, je kunt moeilijk halverwege stoppen als je bovenop een vulkaan zit.

Geen moeite met autorijden en hoogtes, op madeira ook de meest bizar steile en smalle weggetjes gereden.
pi_178554778
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 14:55 schreef Idenue het volgende:
Ik zal er dan nog even over nadenken en wat meer info opzoeken, je kunt moeilijk halverwege stoppen als je bovenop een vulkaan zit.


Je kunt nog altijd de reddingshelicopter bellen :D

Ik zou eerst een andere kortere wandeling maken zodat je een beetje een idee hebt van je eigen kunnen en de omstandigheden

Zo dacht ik even een makkelijke wandeling te maken met de kinderen. Volgens de boekjes geschikt voor kinderen en bejaarden.

Na lang zwoegen (Hoezo bejaarden?!!! ) eindelijk in de jungle aangekomen en op naar boven. Nadat ik mijzelf over een glibberig paadje langs een afgrond (zonder railingen/hek/whatever) had genavigeerd sloeg bij mij de paniek toe. Ik kon verder naar boven blijven klimmen of terugkeren en weer naar beneden via datzelfde suïcidale paadje.
Uiteindelijk toch maar het tweede gedaan :D

Moraal van het verhaal : Begin makkelijk want als een wandeling aangegeven staat als gemiddeld of zwaar dan is het ook echt pittig
pi_178555153
Het zou prettig zijn als het zonder helicopter zou kunnen. :P
Ik denk dat ik dan eerst maar even een 5 tot 10km route ga doen om te kijken hoe het is, bedankt voor de tips. ^O^
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 15:34:44 #55
249559 crew  Lavenderr
pi_178555425
quote:
7s.gif Op maandag 16 april 2018 14:08 schreef FredvZ het volgende:

[..]

:?
Vooroordeel? Aanname?
In de all inclusive hotels waar ik ben geweest heb ik geen frikandel gezien. Zal niet zeggen dat het altijd culinaire hoogstandjes waren, maar ik heb er prima (en gezond!) gegeten.
Ik heb ze wel gezien, maar er lag zoveel dat je die rustig kan laten liggen. Heel gevarieerd en gezond eten zoveel als je wilt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')