abonnement Unibet Coolblue
pi_178478612
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 21:54 schreef DeaDLocK2K het volgende:
Natuurlijk weet je dat wel. Je weet jaren van te voren hoe dik de orderportefeuille gevuld is. Je kan daar vrij eenvoudig bij afspreken dat je bepaalde transporten altijd op dagen X, Y en Z uitvoert. Het is niet alsof die treinen verplicht in een bepaalde volgorde afgeleverd moeten worden. En het breedspoor is echt geen ding meer, ze rijden de Vectrons voor Finland ook naar de boot dwars door Europa.

Bij schadeherstel in de fabriek wordt dat anders natuurlijk, maar daar zou je een retourtransport voor kunnen inboeken, want die meuk waarmee getransporteerd is, moet ook terug.
Neu. Is iets ingewikkelder, omdat de afbouw en afname van die dingen pas klaar is als de testtreinen hier in Nederland goedgekeurd zijn. Er is één treinstel die binnen staat in de Zaanstraat waarin alle opmerkingen van de tests verwerkt worden. Zodra dat allemaal is goedgekeurd en de toelating ook rond is, kan pas de serieproductie op gang komen.
Is er dus een probleem met de toelating of onderdelen, dan wordt de hele tijdsplanning naar achteren geschoven om het probleem op te lossen.
Gevolg is dus dat de aflevering die een half jaar geleden nog op dag X gepland stond verschoven wordt naar dag Y. En aangezien alles nu zo snel mogelijk afgeleverd gaat worden zodra alles in orde is, is de boot op korte termijn planning de beste en uiteraard ook de meest goedkope manier.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')