abonnement Unibet Coolblue
pi_178953790
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 15:17 schreef MAJESTICS het volgende:

[..]

Daarom geef ik ook niet dat advies. Ik heb het puur over zaken die je zelf volledig in de hand hebt. Je zelfvertrouwen verhogen, aan je lichaam werken, plezier halen uit hobby's, reizen, noem maar op. Dingen die je gelukkiger en een beter mens maken. Dat straal je dan ook uit naar anderen toe, wat indirect een positief effect zal hebben op je kans een partner te vinden.

[..]

Eens. En als je tijdens zo'n situatie je 'beste zelf' bent, is de kans dat je er iets uithaalt ook groter.

[..]

Deels mee eens. Naar mijn mening geeft tinder een vertekend beeld van de werkelijkheid. Dat is mijn persoonlijke ervaring in ieder geval; face-to-face heb ik meer succes dan via zo'n applicatie.
Dat klopt inderdaad. Goed in je vel zitten is al een enorme eerste stap. Was zelf altijd zo'n 10 kilo te zwaar, en daar baalde ik stevig van. Toch net altijd even zo'n vieze vetrol tijdens het zitten, broeken die veel te strak zitten bij de bovenbenen, dikke harses.

Na 10 kilo afgevallen te zijn leek het inderdaad alsof de dames als vanzelf op me af kwamen. Zal misschien gedeeltelijk ermee te maken gehad hebben dat ik er daadwerkelijk beter uit zag (betere kaaklijn), maar ook gewoon omdat ik ongemerkt toch een stuk lekkerder in mijn vel zat.

Wat betreft Tinder: Het is natuurlijk een voorselectie, en natuurlijk vertekent dit het beeld. Vrouwen stellen op tinder denk ik ook hogere eisen dan in het echte leven. Althans :In real life heb ik aandacht van mooiere vrouwen dan waar ik op tinder matches mee heb. Maar tinder is alsnog een beter alternatief dan binnen zitten en zitten zeuren dat het allemaal niet lukt :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')