abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178451493
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
2s.gif Op woensdag 11 april 2018 16:49 schreef Ludachrist het volgende:

[..]
Als je denkt dat de invloed van mensen niet zo groot is, dan is natuurlijk het logische gevolg dat mensen beleidsmatig niks hoeven te veranderen aan wat we doen, want dat maakt toch niet uit voor het klimaat.

Als je een beetje serieus bent als groene partij is dat natuurlijk een belachelijk standpunt. Het klimaat verandert dankzij de mens, dat is een feit, en er is dus wel degelijk een belangrijke rol weggelegd voor de politiek om dat aan te pakken. Dan kan je niet stemmen op iemand die voor zichzelf geen rol ziet in het oplossen van het probleem.
Een misvatting. In een wereld waar iedereen overgaat op groen, is vasthouden aan grijs sowieso wel het domste wat je kan doen, zelfs al zou grijs het beste zijn.

In hoeverre het klimaat door de mens verandert, is helemaal geen vaststaand feit. Verder is het helemaal niet vanzelfsprekend dat je dan ook iets moet doen. Het blijft uiteindelijk het afstrepen van de kosten tegen de baten. Dat de baten zeer hoog zijn en de baten dus ook hoog mogen zijn moge duidelijk zijn, maar om te zeggen: het komt door ons ds we gaan het oplossen, dat is echt te kort door de bocht.

Zo is, als je er eerlijk naar kijkt, het nut en het verschil van de parijsakkoorden helemaal niet zo nuttig. Netto is de CO2 reductie namelijk ver onder de maat. Opmerkelijk genoeg een opinie die gedeeld wordt door de klimaatsceptici en de grootste bomenknuffelaars.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')