abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 19 maart 2018 @ 11:46:41 #1
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_177928145
registreer om deze reclame te verbergen
"Utrechts kandidaat-raadslid vast voor plofkraak"

Een kandidaat-raadslid van de lokale partij Stadsbelang Utrecht dat in de gevangenis zit, wordt verdacht van betrokkenheid bij een mislukte plofkraak in het Gelderse Druten. Het gaat om de 30-jarige Steven Kilian. Lijsttrekker Cees Bos bevestigt dat in het AD.

Kilian staat tiende op de kieslijst. Hij heeft al aangegeven dat hij afstand doet van zijn raadszetel indien hij gekozen wordt. De gemeenteraadsverkiezingen zijn aanstaande woensdag. De kieslijsten kunnen niet meer worden aangepast. Lijsttrekker Bos noemt de ernstige verdenking 'verschrikkelijk', maar zegt in de krant ook dat Kilian nog niet is veroordeeld.

DE PLOFKRAAK
De mislukte plofkraak waarbij Kilian betrokken zou zijn geweest, was eind februari bij een Albert Heijn-filiaal in Druten. De gealarmeerde politie wist twee verdachten aan te houden nog voordat ze binnen een ING-automaat konden opblazen. Kilian werd in de omgeving aangehouden. Hij werd volgens het AD slapend aangetroffen in het busje van zijn bedrijf. Kilian stond volgens de krant in 2014 voor de politierechter op verdenking van mishandeling.

VERKLARING
RTV Utrecht meldde donderdag dat het kandidaat-raadslid in de cel zat. Lijsttrekker Bos liet toen in een schriftelijke verklaring weten: "Navraag bij de familie gaf ons te kennen dat de kandidaat inderdaad vast wordt gehouden op verdenking van een strafbaar feit. De familie heeft ons gevraagd geen mededelingen te doen aan de media, dat respecteren wij."

Stadsbelang liet ook weten nog niet van plan te zijn om maatregelen te nemen tegen de raadskandidaat. Bos: "Stadsbelang Utrecht veroordeelt niemand vanwege een verdenking. Mocht blijken dat het niet bij een verdenking blijft, dan verbreken wij alle banden met deze kandidaat per direct."

https://www.rtvutrecht.nl(...)-voor-plofkraak.html

:D :|W Plofkraak en mishandeling en gewoon gemeenteraadslid _O- _O- _O- _O-
  maandag 19 maart 2018 @ 12:01:10 #2
440166 Sigaartje
Geraniumbejaarde
pi_177928478
Is tegenwoordig toch in het nieuws? Criminelen die infiltreren in gemeenteraden?
Gelukkig worden daar nu maatregelen tegen genomen
Vredesdruif schreef op 5 september: Nog een grote bek ook. Triest geval ben je.
Flippingcoin schreef op 30 september: Koekebakker.
Wollah schreef op 30 september: Slaat nergens op. Reageer gewoon inhoudelijk of reageer anders niet.
pi_177928496
quote:
11s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:46 schreef ikweethetookniet het volgende:
:D :|W Plofkraak en mishandeling en gewoon gemeenteraadslid _O- _O- _O- _O-
Nee, kandidaat nummer 10 bij een partij die nu 2 raadszetels heeft. Dus nee, geen raadslid en daar maakte hij ook niet echt een reële kans op.
pi_177928561
registreer om deze reclame te verbergen
Waarom mogen verdachten, of zelfs ex-gedetineerden geen volksvertegenwoordigers zijn?

Ik heb meer moeite met de ontbrekende transparantie erover.
"Pools are perfect for holding water"
  maandag 19 maart 2018 @ 14:45:39 #5
440936 Stompzinnig
Welkom op FOK!
pi_177932876
quote:
11s.gif Op maandag 19 maart 2018 11:46 schreef ikweethetookniet het volgende:


:D :|W Plofkraak en mishandeling en gewoon gemeenteraadslid _O- _O- _O- _O-
Jij kan komende woensdag maar beter thuis blijven. Je hebt geen idee waar je het over hebt. :')
pi_177933226
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:05 schreef probeer het volgende:
Waarom mogen verdachten, of zelfs ex-gedetineerden geen volksvertegenwoordigers zijn?

Ik heb meer moeite met de ontbrekende transparantie erover.
Omdat de groepen die jij opsomt, slechts uit zijn op geldelijk gewin en aanzien. Kan men voor evenveel geld de deuren van de woning wagenwijd open laten staan, met een bordje erbij pak maar uit die woning wat je nodig hebt. Heb je ook binnen een dag een leeg huis.
pi_177934688
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 12:07 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

Het lidwoord is bij beiden "de"...
Excuses, voorzetsel, het zal niet meer gebeuren.
Maar ik begrijp dat hij niet meer lid wo(o)rdt van de partij, tenzij hij natuurlijk alleen donerend lid wil worden...
Racist
  woensdag 21 maart 2018 @ 14:21:15 #8
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_177983270
En we hebben weer een randdebiel :|W

CDA-kandidaat Raalte stapt op na onthulling over seksueel getinte berichten en foto's

Robert Vloedgraven heeft zich teruggetrokken als kandidaat-raadslid voor het CDA in Raalte. De christendemocraat besloot daar vandaag toe na een publicatie op RTV Oost over seksueel getinte berichten en foto's aan een vrouw van een lokale omroep.

Vloedgraven, die vierde stond op de kandidatenlijst van het CDA, zegt in een verklaring zich te realiseren dat hij als raadslid een voorbeeldfunctie heeft en een publiek figuur is. ,,Dergelijke contacten horen daarom niet thuis bij politici. Ik betreur het ten zeerste dat dit heeft kunnen gebeuren. Daarvoor heb ik persoonlijk excuses gemaakt, wat aanvankelijk voldoende leek.''

https://www.ad.nl/politie(...)-en-foto-s~ae8845cf/

Gelukkig is de partij er goed mee omgegaan :|W :r

CDA Raalte probeerde seks-appjes van kandidaat-raadslid onder pet te houden

Het CDA in Raalte heeft de kwestie over de seksueel getinte WhatsApp-berichten van Robert Vloedgraven geprobeerd onder de pet te houden. ,,We dachten dat we afgelopen maandag in het gesprek met Edwin Visscher alles hadden uitgesproken. Het is goed opgelost, dachten we'', reageert voorzitter Frans Wichink Kruit van het CDA Raalte.

Door de onthulling gisterenavond bij RTV Oost kwam de kwestie in een stroomversnelling. In een verklaring, die in de nacht van dinsdag op woensdag is verstuurd, maakte Vloedgraven bekend onmiddellijk op te stappen als gemeenteraadslid en zich als kandidaat-raadslid voor het CDA terug te trekken.

Verkiezingsdebat
Volgens Edwin Visscher heeft Vloedgraven diverse seksueel getinte WhatsApp-berichten naar zijn vrouw Melanie gestuurd. Dat gebeurde na het verkiezingsdebat bij Salland Sound, de lokale radio-omroep op internet. Melanie Visscher leidde het debat, waaraan Vloedgraven namens het CDA deelnam.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9
Tijdens het verkiezingsdebat van Salland Sound zat Robert Vloedgraven (tweede van rechts) naast gespreksleider Melanie Visscher :D

Het gesprek dat Edwin Visscher dinsdag voerde met 'een kennis', van wie hij de naam niet wil noemen, was voor hem aanleiding met de kwestie naar buiten te treden. ,,Die kennis vertelde me dat hij nog een andere vrouw kende die door Vloedgraven is lastig gevallen met seksueel getinte berichten via WhatsApp.''

https://www.ad.nl/binnenl(...)-te-houden~a971182f/

Iemand nog CDA gestemd vandaag :|W _O-
  woensdag 21 maart 2018 @ 14:33:14 #9
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_177983574
quote:
6s.gif Op woensdag 21 maart 2018 14:21 schreef ikweethetookniet het volgende:
Tijdens het verkiezingsdebat zat Robert Vloedgraven (tweede van rechts) naast gespreksleider Melanie Visscher :D
Vloedjevrijen :)
  dinsdag 27 maart 2018 @ 13:33:45 #10
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_178122742
Wethouder Amstelveen weg om sekschats met minderjarig meisje

De Amstelveense wethouder Jeroen Brandes (48) is opgestapt vanwege chats met een zestienjarig meisje. De vrouw uit Amstelveen, inmiddels meerderjarig, is vorige week met de belastende chatconversaties naar burgemeester Eenhoorn gestapt om haar beklag te doen.

Afgelopen vrijdag legde Brandes plotseling al zijn taken neer vanwege 'zwaarwegende persoonlijke redenen.' :') :') Nu is duidelijk waarom hij twee dagen na zijn herverkiezing alweer moest opstappen. :D

Volgens ingewijden uit de gemeenteraad van Amstelveen is Brandes gedurende zijn wethoudersjaren in persoonlijke chatgesprekken met een meisje van 16 veel te ver gegaan, zo meldt Het Parool.

Intieme contacten
In seksueel getinte chats zou Brandes diverse toenaderingspogingen hebben gedaan tot intieme contacten met het meisje. Of er ook fysieke contacten zijn geweest tussen de jonge vrouw en Brandes is niet bekend gemaakt.

Hoewel Amstelveen niet veel kwijt wil over de kwestie, bevestigt de gemeente na berichtgeving in de krant dat Brandes weg moest om 'laakbaar chatcontact met een zestienjarig meisje'. Zij heeft inmiddels aangifte gedaan. ^O^

Nooit acceptabel
Geconfronteerd met de chats hebben Brandes en Eenhoorn samen besloten dat de wethouder niet kon aanblijven. Seksueel contact met jongeren tussen de 16 en 18 is niet altijd verboden, maar daarmee wil Eenhoorn de zaak niet afdoen.

,,Op zich is een dergelijk contact met een zestienjarig meisje niet strafbaar,'' schrijft de burgemeester. ,,Maar het is in geen enkel opzicht acceptabel, om het voorzichtig uit te drukken, zeker niet voor iemand die werkzaam is in het openbaar bestuur.'' _O_ _O_

Onaanvaardbaar gedrag
'Grensoverschrijdend gedrag kan nooit worden geaccepteerd in het openbaar bestuur,' waarschuwt Eenhoorn. 'We leven mee met de jonge vrouw, die de dupe is van het onaanvaardbare gedrag van de wethouder.'

Brandes had als wethouder onder meer de portefeuilles jeugd en jeugdzorg onder zijn hoede. Hij was eveneens lijsttrekker voor de PvdA bij de gemeenteraadsverkiezingen en net herkozen, maar trok zich ook daarvoor terug.

Amstelveen gaat naar aanleiding van de klachten tegen Brandes zowel binnen als buiten de gemeentelijke organisatie na of er meer integriteitsproblemen opduiken rondom de wethouder.

https://www.ad.nl/binnenl(...)rig-meisje~aa721709/

Goed bezig weer, :|W
pi_178122839
quote:
6s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 13:33 schreef ikweethetookniet het volgende:
Wethouder Amstelveen weg om sekschats met minderjarig meisje

De Amstelveense wethouder Jeroen Brandes (48) is opgestapt vanwege chats met een zestienjarig meisje. De vrouw uit Amstelveen, inmiddels meerderjarig, is vorige week met de belastende chatconversaties naar burgemeester Eenhoorn gestapt om haar beklag te doen.

Afgelopen vrijdag legde Brandes plotseling al zijn taken neer vanwege 'zwaarwegende persoonlijke redenen.' :') :') Nu is duidelijk waarom hij twee dagen na zijn herverkiezing alweer moest opstappen. :D

Volgens ingewijden uit de gemeenteraad van Amstelveen is Brandes gedurende zijn wethoudersjaren in persoonlijke chatgesprekken met een meisje van 16 veel te ver gegaan, zo meldt Het Parool.

Intieme contacten
In seksueel getinte chats zou Brandes diverse toenaderingspogingen hebben gedaan tot intieme contacten met het meisje. Of er ook fysieke contacten zijn geweest tussen de jonge vrouw en Brandes is niet bekend gemaakt.

Hoewel Amstelveen niet veel kwijt wil over de kwestie, bevestigt de gemeente na berichtgeving in de krant dat Brandes weg moest om 'laakbaar chatcontact met een zestienjarig meisje'. Zij heeft inmiddels aangifte gedaan. ^O^

Nooit acceptabel
Geconfronteerd met de chats hebben Brandes en Eenhoorn samen besloten dat de wethouder niet kon aanblijven. Seksueel contact met jongeren tussen de 16 en 18 is niet altijd verboden, maar daarmee wil Eenhoorn de zaak niet afdoen.

,,Op zich is een dergelijk contact met een zestienjarig meisje niet strafbaar,'' schrijft de burgemeester. ,,Maar het is in geen enkel opzicht acceptabel, om het voorzichtig uit te drukken, zeker niet voor iemand die werkzaam is in het openbaar bestuur.'' _O_ _O_

Onaanvaardbaar gedrag
'Grensoverschrijdend gedrag kan nooit worden geaccepteerd in het openbaar bestuur,' waarschuwt Eenhoorn. 'We leven mee met de jonge vrouw, die de dupe is van het onaanvaardbare gedrag van de wethouder.'

Brandes had als wethouder onder meer de portefeuilles jeugd en jeugdzorg onder zijn hoede. Hij was eveneens lijsttrekker voor de PvdA bij de gemeenteraadsverkiezingen en net herkozen, maar trok zich ook daarvoor terug.

Amstelveen gaat naar aanleiding van de klachten tegen Brandes zowel binnen als buiten de gemeentelijke organisatie na of er meer integriteitsproblemen opduiken rondom de wethouder.

https://www.ad.nl/binnenl(...)rig-meisje~aa721709/

Goed bezig weer, :|W
Hardstikke fout natuurlijk, alleen zegt het ook wel wat over die dame die blijkbaar die chats jarenlang bewaard heeft en er dan nu pas mee naar buiten komt.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 14:05:15 #12
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_178123471
Het is extra pijnlijk aangezien Brandes jeugd en jeugdzorg onder zijn hoede had als werk. :%

Tussen 2006 en 2014 was Brandes directeur van het Kinder Kook Café van BSO Vondelpark :%

https://www.panorama.nl/m(...)a-uitlekken-sekschat

Dit verzin je toch niet :')
  dinsdag 17 april 2018 @ 12:30:42 #13
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_178574864
En we hebben weer een VVD pareltje gevonden :D

VVD stuurt pornohacker weg

De tot voor kort lokaal actieve liberaal is in opspraak geraakt, nadat hij is ontmaskerd als de hacker die computers van de bekende vlogster Laura Ponticorvo en andere (bekende) Nederlanders openbrak op zoek naar naaktfoto’s en video’s.

De verdachte pornohacker bekende tegen misdaadverslaggever John van den Heuvel dat hij accounts van BN’ers kraakte.

Zeldzaam

Royementen zijn in Den Haag zeldzaam. Doorgaans worden alleen mensen die partijen ernstige (reputatie-)schade toebrengen of crimineel gedrag vertonen het lidmaatschap ontnomen. De VVD is er veel aan gelegen nu snel schoon schip te maken, want de liberalen worstelen al jaren met diverse schandalen rond integriteit.

Van der K. kraakte de wachtwoorden van tientallen onwetende vrouwelijke slachtoffers en kreeg toegang tot seksueel getinte foto’s en video’s, die vervolgens op het internet belandden. Een cyberteam van de politie arresteerde hem.

Seksfilmpjes

In veel gevallen lukte het Van der K. toegang te krijgen tot seksueel getint beeldmateriaal, onder anderen van Ponticorvo. Van haar doken vorig jaar op internet tientallen privéfoto’s en seksfilmpjes op.

De man trachtte ook binnen te dringen in computers van ex-hockeyinternational Fatima Moreira de Melo en een aantal andere bekende Nederlanders. Het nieuwe RTL5-programma Online misbruik aangepakt van Telegraaf-misdaadverslaggever John van den Heuvel en presentatrice Nicolette Kluijver ontdekte de identiteit van de hacker en confronteerde Van der K. afgelopen vrijdag met zijn daden.

https://www.telegraaf.nl/(...)uurt-pornohacker-weg

VVD= Vereniging Van Debielen :7
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')