abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 23 april 2018 @ 10:55:17 #201
38496 Perrin
Sapere aude
pi_178688961
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 23 april 2018 10:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Voor een Japans diplomaat is dit zeer direct en hard.
Wat hij bedoeld is
“ zijn jullie Godverdomme nu helemaal van de wilde ratten bezeken, ondankbare honden. Toen jullie failliet en kapot waren en Thatcher jullie moest komen redden hebben wij enorm geÔnvesteerd in de UK waarbij de toegang tot Europa enorm belangrijk was en nu dit? Moederneukers, voel eens aan je paasei, heb je de goed snik kapot?”
_O- Ja je hebt wel gelijk natuurlijk :P
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_178689447
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 10:55 schreef Perrin het volgende:

[..]

_O- Ja je hebt wel gelijk natuurlijk :P
Met als ondertitel "Als jullie uit de EU stappen is er geen reden voor Japanse bedrijven om in het VK te blijven", natuurlijk.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
  maandag 23 april 2018 @ 13:19:00 #203
418547 Old_Pal
Meningfabriek
pi_178691259
En volgens de Brexiteers is zelfs dat de schuld van de EU. De EU wil namelijk niet doen wat de Britten eisen.

Total fucked up country.
"Vroeger toen alles beter was, was alles slechter"
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:07:51 #204
66825 Reya
Fier Wallon
pi_178707598
registreer om deze reclame te verbergen
Ondertussen probeert Labour het met een kandidaat die gelooft in samenzweringstheorieŽn:

quote:
The newly selected Labour parliamentary candidate for the marginal seat of Worcester is a fantasist who has been placed under 14 extended civil restraint orders by the High Court.

Mandy Richards is banned from bringing court actions without a judge's permission after false and vexatious claims against MI5, MI6, the Metropolitan police, the army, Thames Water, her gas, electricity and broadband suppliers, Royal Mail, Hackney council, her GP and the freeholder of her flat.
https://www.thetimes.co.u(...)r-marginal-zrls7p058

Mandy4Labour twitterde op woensdag 24-05-2017 om 19:53:21 Can news agencies,police or anyone else for that matter explain why still no images/footage of physical damage at #ManchesterArena? @Reuters https://t.co/YKrCYs1ml1 reageer retweet


[ Bericht 11% gewijzigd door Reya op 24-04-2018 08:13:41 ]
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:21:54 #205
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_178707662
Godver, wat een achterlijk dom land is het ook
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 24 april 2018 @ 15:29:13 #206
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_178714228
De House of Lords gaan lekker tekeer tegen dit kabinet deze week :P
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 24 april 2018 @ 15:59:47 #207
418547 Old_Pal
Meningfabriek
pi_178714771
registreer om deze reclame te verbergen
https://www.totaaltv.nl/n(...)verenigd-koninkrijk/

quote:
Europese zenders gaan door Brexit weg uit Verenigd Koninkrijk
De voorstanders van de Brexit krijgen steeds meer met, waarschijnlijk, onverwachte tegenslagen te maken. Britten moeten nu toezien dat enkele Europese zendergroepen het Verenigd Koninkrijk te rug toekeren.

Ook de Britten gaan het volgend jaar merken als de Brexit definitief is afgerond. Op vakantie naar Europese vakantielanden als Spanje en ItaliŽ gaan, brengt meer kosten en beslommeringen met zich mee. Zo is bijvoorbeeld roam-like-home na de Brexit verleden tijd. Dus goedkoop bellen en internetten met de mobiele telefoon buiten het Verenigd Koninkrijk is dan niet meer mogelijk. Ook nieuwe Europese regels voor het binnen de Europese Unie van online video- en televisiediensten gelden na de Brexit niet meer voor de Britten.

Uitzendlicenties
Maar ook Europese zendergroepen zijn met de voorbereiding van de Brexit begonnen. Het is namelijk nog onduidelijk of Britse uitzendlicenties in de toekomst gebruikt kunnen worden om lokale televisiemarkten in de Europese Unie te betreden. Enkele Nederlandse versies van zenders afkomstig van wereldwijd opererende zendergroepen maken op dit moment gebruik van een Britse uitzendlicentie. De onduidelijkheid is reden om nu al te beginnen met he verhuizen van de uitzendlicenties naar andere landen binnen de Europese Unie. Onder anderen Viceland, Viacom en 21st Century Fox hebben dit voor belangrijke zenders al gedaan. De verwachting is dat andere zendergroepen als Discovery, Inc. dit voorbeeld in ieder geval voor de Brexit gaan volgen.
"Vroeger toen alles beter was, was alles slechter"
  dinsdag 24 april 2018 @ 16:47:47 #208
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_178715564
quote:
ik hoop dat de bbc gewoon op de sat blijft
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 29 april 2018 @ 12:46:25 #209
418547 Old_Pal
Meningfabriek
pi_178807345
https://nos.nl/artikel/22(...)-hoogste-niveau.html

quote:
Spannende brexit-weken op komst: 'Politiek schaakspel van het hoogste niveau'

In Groot-BrittanniŽ breken een paar spannende brexit-weken aan, waarbij de druk op de regering weer eens flink zal worden opgevoerd. Krijgen we via het parlement toch een zachtere brexit? Of weet Theresa May de groep dissidenten in haar fractie alsnog de mond te snoeren?

Dat het brexit-proces een twee jaar lange koorddansact zou worden voor Theresa May, was vanaf het begin al duidelijk. En hoewel ze al meerdere keren op het punt stond ervan af te vallen, staat ze nog steeds. Met haar fragiele meerderheid moet ze de volgende brexit-horde zien te nemen: blijven de Britten na de brexit wel of niet in de douane-unie.

Nee, zei Theresa May in al haar grote brexit-speeches. Brexit betekent op geen enkele manier nog bestuurd en gecontroleerd worden vanuit Brussel, dus uit de EU stappen betekent ook de interne markt en de douane-unie verlaten. Alleen dan krijgen de Britten weer de controle terug over hun eigen grenzen en kunnen ze weer hun eigen handelsverdragen sluiten, zonder bemoeienis van de EU.

Zolang de Britten in een douane-unie zitten met de EU, moeten ze zich houden aan de handelsverdragen die de EU heeft gesloten en kunnen ze niet op eigen houtje met de VS, India of AustraliŽ over vrijhandelsakkoorden onderhandelen. Daarnaast hebben de Britten, als niet-lid, straks ook geen zeggenschap meer over hoe die handelsverdragen eruit gaan zien. En daardoor is lid blijven van een douane-unie voor de brexit-vleugel in de Conservatieve fractie en de regering onbespreekbaar.
Nederland wil het wel

Toch lijkt een meerderheid van het Britseparlement wťl voorstander van een verblijf in de douane-unie. Ook het Hogerhuis, de Britse Eerste Kamer, stemde daar vorige week in ruime meerderheid voor. Lidmaatschap betekent namelijk tariefvrij en zonder belemmeringen goederen vervoeren tussen EU-landen, iets waar Britse exporterende bedrijven groot voorstander van zijn. Ook Nederlandse bedrijven die zaken doen met Groot-BrittanniŽ zouden graag zien dat de Britten minimaal in de douane-unie blijven.

Daarnaast zou het een oplossing voor de gevoelige grens tussen Ierland en Noord-Ierland dichterbij brengen: alle partijen hebben afgesproken dat er hoe dan ook geen grenscontroles komen en binnen een douane-unie maak je grenscontroles goeddeels overbodig. Daarmee is dat dus ťn de oplossing voor het grootste hoofdpijndossier van de brexit-gesprekken ťn voorkom je de invoering van allerlei handelsbelemmeringen, vinden de Britten.

"Het is niet ideaal, want we zullen dan wel EU-handelsverdragen moeten volgen zonder dat we aan tafel zitten om mee te onderhandelen", zei de Conservatieve politicus Dominic Grieve. "Maar het beperkt de eventuele schade van brexit aanzienlijk."

Over een paar weken moet het parlement stemmen over dit dilemma. En er zijn zo'n 11 of 12 van deze Conservatieve rebels die bereid lijken om met de oppositie mee te stemmen. En dat is genoeg om ze aan een meerderheid te helpen en de regering te dwingen in een douane-unie te blijven.
Blijft May premier?

Met die wetenschap is het dreigen en moddergooien al begonnen. Het zou kunnen dat May haar eigen positie aan de stemming verbindt: stem je tegen de wil van je eigen regering, dan stap ik op. Eigenlijk een vertrouwensstemming dus. Of de nucleaire optie, zoals de Britten het noemen.

Durven die Conservatieve rebels het dan nog steeds aan om vůůr een douane-unie te stemmen? En de regering eventueel ten val te brengen? Of zal May uiteindelijk zwichten, met de kans dat enkele van haar ministers opstappen en de harde brexiteers haar zullen kielhalen?

Daarmee zal dit een politiek schaakspel van het hoogste niveau worden. De stemming zal in de loop van de komende maand plaatsvinden.
"Vroeger toen alles beter was, was alles slechter"
pi_178822293
Brexit: Britain set to offer EU immigration deal 'very similar' to free movement
Exclusive: A new deal would see EU citizens benefiting from visa-free travel after the UK leaves:

https://www.independent.c(...)tter_impression=true

Langzaamaan sijpelt het realiteitsbesef binnen bij de Britten, en blijft er van de belofte van Brexit niets meer over. Twee jaar onzekerheid om uiteindelijk uit te komen bij hetzelfde wat je eerst had, maar dan zonder er iets over te zeggen te hebben.

:') :') :') :')
  Moderator / Redactie Sport zondag 29 april 2018 @ 23:10:59 #211
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_178823797
Amber Rudd ( :r ) stapt op na het Windrush-schandaal
https://www.theguardian.c(...)t&utm_medium=twitter

Aftreden is niet meer dan terecht. May verliest wel een steunpilaar nu.

[ Bericht 9% gewijzigd door borisz op 29-04-2018 23:16:30 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_178824073
May nu ook snel weg, tijd voor BoJo om het stokje over te nemen. :7 8-)

Damn, deze cover

Db-vTVaW0AAD9o7.jpg

[ Bericht 22% gewijzigd door Nintex op 29-04-2018 23:35:11 ]
  maandag 30 april 2018 @ 00:15:06 #213
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178824736
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2018 23:10 schreef borisz het volgende:
Amber Rudd ( :r ) stapt op na het Windrush-schandaal
https://www.theguardian.c(...)t&utm_medium=twitter

Aftreden is niet meer dan terecht. May verliest wel een steunpilaar nu.
Verloor al bijna haar verkiezing vorig jaar, mooi dat ze nu ophoepelt uit het kabinet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 30 april 2018 @ 12:05:43 #214
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_178830877
:W Rudd

*O*
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  maandag 30 april 2018 @ 12:06:10 #215
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_178830893
quote:
6s.gif Op zondag 29 april 2018 23:26 schreef Nintex het volgende:
May nu ook snel weg, tijd voor BoJo om het stokje over te nemen. :7 8-)

Damn, deze cover

[ afbeelding ]
Stelletje hypocriete kneuzen daar bij de DM :')
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_178867108
quote:
Britse regering lijdt brexit-nederlaag

De regering van de Britse premier Theresa May heeft een gevoelige nederlaag geleden in het Hogerhuis. Dat zogeheten House of Lords besloot dat het parlement het laatste woord heeft over de omstandigheden waaronder het Verenigd Koninkrijk vertrekt uit de Europese Unie.

De lords stemden met 335 tegen 244 stemmen voor een amendement dat het parlement meer bevoegdheden geeft. Zo kunnen parlementariŽrs de regering straks terugsturen naar de onderhandelingstafel als ze niet tevreden zijn over het akkoord met Brussel. Ook kunnen ze verhinderen dat hun land zonder deal vertrekt uit de EU.

Martin Callanan, die de regering vertegenwoordigde, probeerde tevergeefs de lords op andere gedachten te brengen. "Wat dit amendement doet is de Britse onderhandelingspositie verzwakken", concludeerde de bewindsman. Hij wees erop dat het parlement de regering zou kunnen bevelen "voor onbepaalde tijd in de EU te blijven".

Britse regering lijdt brexit-nederlaag
Tijd voor popcorn c_/ Deze soap wordt alsmaar vermakelijker.
pi_178867961
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:19 schreef tomatenrood het volgende:

[..]

Tijd voor popcorn c_/ Deze soap wordt alsmaar vermakelijker.
Ik ben benieuwd hoe de Lords dan een no deal scenario zouden kunnen voorkomen. Als de tijd op is, is het schluss. Met of zonder deal. Wat kunnen ze daar aan doen dan?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 18:31:47 #218
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_178871244
Deze had ik nog gemist.
Ex-speaker Lord Martin (72) overleden
http://www.bbc.com/news/uk-politics-43941759
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_178874264
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:48 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd hoe de Lords dan een no deal scenario zouden kunnen voorkomen. Als de tijd op is, is het schluss. Met of zonder deal. Wat kunnen ze daar aan doen dan?
Sommige mensen denken dat als het de regering te moeilijk gemaakt word dat men dan eieren voor zijn geld kiest en vraagt om terugtrekking van Art 50 aan de EU.

Ik acht de kans daarop vrij klein, deze regering heeft tot op heden geen blijk gegeven met twee voeten in de realiteit te staan
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 1 mei 2018 @ 20:51:37 #220
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_178875295
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:17 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Sommige mensen denken dat als het de regering te moeilijk gemaakt word dat men dan eieren voor zijn geld kiest en vraagt om terugtrekking van Art 50 aan de EU.

Ik acht de kans daarop vrij klein, deze regering heeft tot op heden geen blijk gegeven met twee voeten in de realiteit te staan
nu er een overgangsperiode is, is er geen reden meer om voor de datum de aanvraag om uit te stappen in te trekken.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 1 mei 2018 @ 21:55:43 #221
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_178877565
Voor de mensen die het nog niet weten, de engelse comedyserie "Yes Minister!" over de politiek is gratis te bekijken op youtube: S01e01 begint hier, het is ouderwetse engelse humor en nog steeds wel grappig hoor.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  dinsdag 1 mei 2018 @ 21:57:17 #222
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_178877617
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:55 schreef govie het volgende:
Voor de mensen die het nog niet weten, de engelse comedyserie "Yes Minister!" over de politiek is gratis te bekijken op youtube: S01e01 begint hier, het is ouderwetse engelse humor en nog steeds wel grappig hoor.
Niet alleen nog steeds grappig, nog steeds actueel en erg waar
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 22:05:33 #223
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_178877867
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Niet alleen nog steeds grappig, nog steeds actueel en erg waar
Zo hebben ze van die dierenarts James Herriot ook op youtube. Erg leuk.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_178878080
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:51 schreef rubbereend het volgende:

[..]

nu er een overgangsperiode is, is er geen reden meer om voor de datum de aanvraag om uit te stappen in te trekken.
Was het niet zo dat de overgangsperiode afhangt van een akkoord?
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 22:17:30 #225
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_178878252
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:05 schreef govie het volgende:

[..]

Zo hebben ze van die dierenarts James Herriot ook op youtube. Erg leuk.
De man van de originele fisting attack

In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_178881227
De Windrush-problemen zijn nog niet overgewaaid:

Home Office told thousands of foreign students to leave UK in error:
https://amp.ft.com/conten(...)tter_impression=true
  woensdag 2 mei 2018 @ 07:23:33 #227
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_178883429
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:31 schreef westwoodblvd het volgende:
De Windrush-problemen zijn nog niet overgewaaid:

Home Office told thousands of foreign students to leave UK in error:
https://amp.ft.com/conten(...)tter_impression=true
Las ook dat buitenlandse artsen geweigerd werden terwijl er een enorm personeelstekort bij de NHS is en ingrijpwende operaties vaak uitgesteld worden :{
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  woensdag 2 mei 2018 @ 09:52:39 #228
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_178885049
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:51 schreef rubbereend het volgende:

[..]

nu er een overgangsperiode is, is er geen reden meer om voor de datum de aanvraag om uit te stappen in te trekken.
Overgangsperiode gewoon blijven verlengen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  Moderator / Redactie Sport donderdag 3 mei 2018 @ 09:20:50 #229
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_178907522
Happy votingday.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_178913970
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 07:23 schreef Falco het volgende:

[..]

Las ook dat buitenlandse artsen geweigerd werden terwijl er een enorm personeelstekort bij de NHS is en ingrijpwende operaties vaak uitgesteld worden :{
12,000 verpleegsters, geworven door de NHS in de Fillipijnen mogen het VK niet in omdat de werk visa's op zijn. En inderdaad, ook artsen uit landen als India, Pakistan e.d. mogen niet naar het VK afreizen om aan het werk te gaan.

NB: De NHS heeft momenteel 100,000 vacatures open staan en dat worden er met de week meer.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
pi_178914007
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:52 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Overgangsperiode gewoon blijven verlengen.
Er is alleen een overgangsperiode mits er een akkoord op alle punten komt en ten tweede is de overgangsperiode al beperkt tot eind 2020 door de EU om hele goede redenen. Er is ook geen enkele reden voor de EU om daarin toe te geven.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
pi_178918524
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 14:29 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

12,000 verpleegsters, geworven door de NHS in de Fillipijnen mogen het VK niet in omdat de werk visa's op zijn. En inderdaad, ook artsen uit landen als India, Pakistan e.d. mogen niet naar het VK afreizen om aan het werk te gaan.

NB: De NHS heeft momenteel 100,000 vacatures open staan en dat worden er met de week meer.
Leiden ze in het VK dan zelf niet genoeg artsen op? Of willen Britse artsen niet in het VK werken? Waarom zijn ze zo afhankelijk van het buitenland voor medisch personeel?
pi_178922178
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 18:25 schreef tomatenrood het volgende:

[..]

Leiden ze in het VK dan zelf niet genoeg artsen op? Of willen Britse artsen niet in het VK werken? Waarom zijn ze zo afhankelijk van het buitenland voor medisch personeel?
Allebei. En hetzelfde geld voor verplegend personeel. En ze waren al enorm afhankelijk van buitenlands personeel maar nu gaan veel EU onderdanen weg vanwege Brexit wat de situatie nog nijpender maakt.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
pi_178923236
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:18 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Allebei. En hetzelfde geld voor verplegend personeel. En ze waren al enorm afhankelijk van buitenlands personeel maar nu gaan veel EU onderdanen weg vanwege Brexit wat de situatie nog nijpender maakt.
Wat ik over de werkomstandigheden van jonge artsen in het VK lees klinkt ook niet echt aanlokkelijk.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_178925708
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:55 schreef Monolith het volgende:

[..]

Wat ik over de werkomstandigheden van jonge artsen in het VK lees klinkt ook niet echt aanlokkelijk.
De druk op de NHS is al groot en zal door Brexit alleen maar groter worden. Hoe ironisch zou het zijn als brexit, mede tot stand gekomen door de rode Brexit/NHS bus uiteindelijk de NHS de das om doet.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 mei 2018 @ 07:27:49 #236
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_178927615
http://www.bbc.com/news/uk-politics-43997872

Gemixt beeld van de verkiezingen
UKIP have lost almost all the seats they were defending. Labour have lost control of Derby and Nuneaton & Bedworth, but taken Plymouth from the Conservatives. The Tories have also lost Trafford, but gained both Peterborough and Basildon from No Overall Control.

The Lib Dems are the only party who have really won on the night, having taken Richmond-upon-Thames from the Conservatives and gained 40 councillors across England.

Iedereen er wat erbij ten koste van UKIP. Een grote Labour-zege in Londen is uitgebleven. Tories winnen Labour-stoelen in Brexit-gebied. Labour wint in blauw remain-gebied, maar niet genoeg om echt te kunnen toeslaan.

lewis_goodall twitterde op vrijdag 04-05-2018 om 06:32:52 Results confirm that the culture war is yielding two zombie parties.Labour strong in cities but struggling in small town Britain. Cons making gains in post industrial areas and semi-rural England. But inability to breakout means there’s no clear path to a majority for either. reageer retweet
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 4 mei 2018 @ 08:03:35 #237
56724 Wombcat
rent wiel
pi_178928111
Ze gaan de VS achterna qua politiek landschap?
Mooi man, zo'n districtenstelsel.
in a crowd you lose humanity
pi_178930392
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 23:32 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Hoe ironisch zou het zijn als brexit, mede tot stand gekomen door de rode Brexit/NHS bus uiteindelijk de NHS de das om doet.
Comedy gold! :D
pi_178930447
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 08:03 schreef Wombcat het volgende:
Ze gaan de VS achterna qua politiek landschap?
Mooi man, zo'n districtenstelsel.
Dat wou D66 toch ook ooit hier invoeren onder het mom van bestuurlijke vernieuwing? ;(

In Polen hebben ze het districtenstelsel in 2015 geprobeerd erdoor te krijgen in een referendum.
Driekwart stemde voor. Gelukkig was de opkomst slechts 7,8% En een referendum is in Polen pas geldig bij een opkomst van 50% of meer.
pi_178950369
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 10:55 schreef tomatenrood het volgende:

[..]

Dat wou D66 toch ook ooit hier invoeren onder het mom van bestuurlijke vernieuwing? ;(

In Polen hebben ze het districtenstelsel in 2015 geprobeerd erdoor te krijgen in een referendum.
Driekwart stemde voor. Gelukkig was de opkomst slechts 7,8% En een referendum is in Polen pas geldig bij een opkomst van 50% of meer.
Dat had de PIS partij wel leuk gevonden als grootste, natuurlijk.
pi_178951044
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 12:00 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Dat had de PIS partij wel leuk gevonden als grootste, natuurlijk.
Het referendum was echter afgekondigd door de toenmalige president, Komorowski, die bij een andere partij zat ;)
  Redactie Games vrijdag 11 mei 2018 @ 11:32:45 #242
436761 crew  Puddington
Ja, die nerd!
pi_179085409
Leave.eu heeft een boete van 70.000 pond gekregen voor misbruik van campagnegeld: https://mobile.twitter.co(...)s/994819868712161281
Don't weep for the stupid, you'll be crying all day
pi_179102863
Brexit blijft wel een bron van leedvermaak bij the Guardian:
https://www.theguardian.c(...)e-of-lords?CMP=fb_gu
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  zaterdag 12 mei 2018 @ 12:50:16 #244
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_179103940
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:42 schreef Monolith het volgende:
Brexit blijft wel een bron van leedvermaak bij the Guardian:
https://www.theguardian.c(...)e-of-lords?CMP=fb_gu
Ja met alsmaar stijgende verbazing zit je daar te lezen wat voor ellende er steeds maar komt vanaf dat eiland. Nu heeft May bedacht het kabinet in twee teams op te delen om twee types customs partnerships uit te werken en daarmee met een gezamenlijk standpunt ofzo de onderhandelingen in te gaan. Gaat lekker weer :')

https://www.theguardian.c(...)ash-out-customs-plan
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_179104215
quote:
2s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 12:50 schreef Falco het volgende:

[..]

Ja met alsmaar stijgende verbazing zit je daar te lezen wat voor ellende er steeds maar komt vanaf dat eiland. Nu heeft May bedacht het kabinet in twee teams op te delen om twee types customs partnerships uit te werken en daarmee met een gezamenlijk standpunt ofzo de onderhandelingen in te gaan. Gaat lekker weer :')

https://www.theguardian.c(...)ash-out-customs-plan
Met als saillant detail dat beide opties al door de EU zijn afgewezen
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
  zaterdag 12 mei 2018 @ 15:42:17 #246
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_179106524
Brexit: Falkland Islands government sounds alarm on leaving single market

Interessant artikel over de Falkland-eilanden. Hun export bestaat grotendeels uit een of andere inktvis die naar Vigo in Spanje getransporteerd wordt en vanuit daar de rest van de wereld in gestuurd wordt. Wanneer ze over gaan op WTO en niet meer in de EEA zitten, gaat het per inwoner 2600 pond per jaar kosten.

Volgens mij hebben de Falkland eilanden trouwens helemaal niet kunnen stemmen in dat referendum ;(
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_179123920
quote:
2s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 15:42 schreef Falco het volgende:
Brexit: Falkland Islands government sounds alarm on leaving single market

Interessant artikel over de Falkland-eilanden. Hun export bestaat grotendeels uit een of andere inktvis die naar Vigo in Spanje getransporteerd wordt en vanuit daar de rest van de wereld in gestuurd wordt. Wanneer ze over gaan op WTO en niet meer in de EEA zitten, gaat het per inwoner 2600 pond per jaar kosten.

Volgens mij hebben de Falkland eilanden trouwens helemaal niet kunnen stemmen in dat referendum ;(
Ach, de Falklands zijn sowieso een money pit van jewelste, daar gaan miljarden per jaar heen maar ja, na er een oorlog voor gevoerd te hebben kan men er niet zo makkelijk meer vanaf.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
  maandag 14 mei 2018 @ 09:13:44 #248
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_179148076
quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 00:54 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Ach, de Falklands zijn sowieso een money pit van jewelste, daar gaan miljarden per jaar heen maar ja, na er een oorlog voor gevoerd te hebben kan men er niet zo makkelijk meer vanaf.
Klopt net zoals met alle (ex) koloniŽn kosten ze bakken met geld. Al is het alleen al aan militairen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_179156132
Dit is er weer eentje in de categorie 'je houdt het niet voor mogekijk';

Brexit: UK government to host summit on why other countries should join the EU; UK says EU accession is important for the 'security, stability and prosperity' of six states outside the bloc:
https://www.independent.c(...)tter_impression=true
pi_179160221
quote:
1s.gif Op maandag 14 mei 2018 15:49 schreef westwoodblvd het volgende:
Dit is er weer eentje in de categorie 'je houdt het niet voor mogekijk';

Brexit: UK government to host summit on why other countries should join the EU; UK says EU accession is important for the 'security, stability and prosperity' of six states outside the bloc:
https://www.independent.c(...)tter_impression=true
Ja, de ironie meter is flink doorgeslagen :D
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')