abonnement Unibet Coolblue
  zondag 29 april 2018 @ 10:11:43 #301
131603 Afwazig
Serious business
pi_178804388
quote:
14s.gif Op zondag 29 april 2018 09:39 schreef Afwazig het volgende:
Ben natuurlijk wel biased omdat ik een bag Waves heb maar als ik kijk naar de mogelijkheden van Waves. Ze hebben 30.000 BTC nog in cold storage ongebruikt. Ze hebben nog 29.000 BCH ongebruikt + alle andere BTC forks. Ze hebben bizar veel Waves assets (Waves, WCT, MRT etc.) wat samen tientallen miljoenen waard is.

Dit hebben ze als basis terwijl ze met een team van meer dan 80 man aan het product werken. Geen gecentraliseerde blockchain maar echt gedecentraliseerd waar de (honderden) nodes stemmen over features. Een node draaien is ook niet zo spannend, is geen belachelijke hardware of veel geld voor nodig. Die 1000 Waves minimaal heb je zo doordat mensen aan je leasen.

Daarbij is alles van scratch gebouwd. De blockchain is geen fork, de smart contracts zijn niet gejat van Ethereum. Waar ETH tokens moet emuleren door middel van smart contracts (met alle problemen van dien) zit het bij Waves gewoon vanaf het begin als feature ingebakken.

Je ziet nu 490 tx/s live op mainnet maar straks met smart contracts en het schalen van Waves NG wordt dit nog veel meer.

Je had afgelopen jaar met andere coins meer kunnen verdienen maar als je geen trader bent is dit toch wel één van de coins met de sterkste fundamentals. Kwestie van tijd.
Dus:
30.000 BTC van de ICO 2 jaar geleden. Even een snel rekensommetje (bedragen afgerond voor het gemak).

300 miljoen USD aan BTC
45 miljoen aan bcash
2,4 miljoen aan BTG
+ alle andere BTC forks van afgelopen tijd

Dan nog in Waves assets:
72 miljoen USD aan waves (9 miljoen Waves)
+ nog miljoenen aan andere Waves assets.

Hiervan is vrijwel niks uitgegeven. Van de zak BTC helemaal niks. BCH is minder dan 1000 BCH gebruikt voor aidrops. De Waves zijn voor verschillende zaken gebruikt als promotie en dat Waveslab etc. Hoeveel geen idee.

Bizarre aantallen. 8)7

Lapo :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')