hemarookworst | maandag 12 maart 2018 @ 23:31 |
Zag het spotje voorbij komen op FB feed over de drukte op de Coolsingel (gepromoot nog wel en niet omdat ik op vvd heb geabonneerd ) Het is dus dat spotje waarin ze de drukte op de Coolsingel in scene hebben gezet. Dus ik plaatste deze link van de lokale krant: https://www.dehavenloods.(...)ingel-in-scene-gezet Krijg ik dit: | |
#ANONIEM | maandag 12 maart 2018 @ 23:33 |
haha Terechte klacht. | |
FlippingCoin | maandag 12 maart 2018 @ 23:34 |
Terechte klacht hemagod | |
Frozen-assassin | maandag 12 maart 2018 @ 23:37 |
Zoek media op | |
_--_ | maandag 12 maart 2018 @ 23:57 |
| |
hemarookworst | maandag 12 maart 2018 @ 23:59 |
Schrijf een artikel op FP daarover | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 00:01 |
Weet niet man. Dat een bericht als spam gemarkeerd wordt op facebook kan ook automatisch gebeuren. Kopieer en plak eens de tekst van de website onder de facebook post zonder een link. [ Bericht 0% gewijzigd door _--_ op 13-03-2018 00:08:22 ] | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 00:06 |
Een scoop voor streepje!!! | |
hemarookworst | dinsdag 13 maart 2018 @ 00:52 |
Ik heb alleen geschreven dat drukte op de Coolsingel in scene is gezet. Dat bleef wel staan. Maar zie wel posts met youtube filmpjes en plaatjes en die blijven ook staan. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:01 |
Ja, dan komt het door een bot die linkjes direct verwijderd. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:28 |
en yt linkjes niet? | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:44 |
Ik zie in de screenshot dat er steeds een interval is van 1 minuut tussen de notificaties, de kans is redelijk groot dat dat een bot is. En youtube kan gewoon op een whitelist staan. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:45 |
Zou je moeten testen eigenlijk door een ontopic linkje te plaatsen wat ze wel aanstaat. | |
hemarookworst | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:46 |
Ik heb steeds nieuwe gepost met een iets andere inhoud toen die notificatie kwam | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:47 |
Ja, dat bedoel ik, nadat je iets post wordt het direct verwijderd. Wat dus doet vermoeden dat het automatisch is. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:47 |
De interval is niet 1 minuut trouwens streep. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:47 |
Ga nou je werk doen man. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:47 |
2 minuut, nu blij. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:47 |
Werk? | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:48 |
Zet je LOL af en ga op onderzoek uit. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:48 |
Nou wisselende interval dat is het punt. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:48 |
Je bent toch journalist nu? | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:50 |
Misschien omdat hema geen robot is en hij juist niet precies 1 minuut later post. He, een mogelijkheid, he. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:50 |
Redacteur******** | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:51 |
Morgen een nieuwe dag. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:55 |
Ja waarom lul je dan over een interval als je niet eens ziet wanneer hema gepost heeft. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:56 |
DJMO is treurig door het gebrek aan motivatie om te onderzoeken momenteel. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:58 |
Stap 1: Hema post de link. Stap 2: de link wordt direct verwijderd wegens spam (bot?) stap 3: Hema probeert het handmatig nog een keer (dus de interval kan anders zijn, dat ligt aan hema's handeling). conclusie: aangezien de intervals klein zijn kun je concluderen dat hema heel snel achter elkaar gepost heeft en de bot/persoon dat weer heel snel verwijderd heeft, Snappie? | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:59 |
Nee. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:00 |
Nou binnen twee minuten dat kan een bejaarde nog. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:00 |
Ligt te huilen in zijn bed nu heb ik vernomen. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:00 |
Dat Hema binnen 2 minuten iets post is toch niet merkwaardig? | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:00 |
Haar* ____ | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:01 |
Dat een vvder in 2 minuten iets markeert ook niet. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:02 |
Je concludeert ook niet dat het binnen 2 minuten is. omg i'm done. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:02 |
Ook goed knul. Als je nou leuk artikeltje schrijft kan je er mss nog bij duiken. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:02 |
Ja, morgen misschien. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:03 |
Nee daarom juist dooie. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:03 |
Jij hebt een broodje döner met knoflooksaus nodig. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:04 |
Dat zeker. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:04 |
Komt je hoofd misschien weer bij. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:05 |
Die hoop heb ik verloren maar misschien komt er nog iets anders bij. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:06 |
Döner met aardbei? | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:08 |
laten we dat maar niet doen | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:10 |
Vanaf nu posten we hier döner en kebab. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:10 |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:11 |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:11 |
Trek in maar eet nu rijst | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:11 |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:12 |
Adana kebab. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:12 |
Veel sla en zo | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:12 |
Beter dan döner? | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:13 |
Als je het nooit gehad hebt mis je iets in het leven. Het is in Europa wel moeilijker te vinden dan Döner. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:13 |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:14 |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:15 |
Stukjes gesneden beefstuk aan een spies. Overheerlijk. | |
hemarookworst | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:15 |
Lopen jullie nou te slowchatten hier? | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:16 |
Met kip is het ook lekker. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:16 |
Nee, dit topic is gedoopt tot kebabtopic. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:17 |
Dit is gewoon de shit. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:17 |
Hebben het hier in de buurt wel denk ik zal het onthouden. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:18 |
En daarna een review topic in cul. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:18 |
Alles hier boven, maar dan gemixed voor grote familie. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:19 |
godsamme wat is vlees toch lekker. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:20 |
En dan heb je dit. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:21 |
Streepje gaat morgen mssnonderzoek doen. Moet je hem even motiveren met lief berichtje van DJMO dan doet die het wel. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:21 |
Ja nou ja misschien. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:22 |
"jah euh, welkom in mijn stamppot restaurant." | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:23 |
Tenminste een foto in dodetopicspel zodat ik het kan beoordelen. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:23 |
Eet echt zelden stampot paar keer per jaar of zo. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:23 |
Ja is goed ze hebben wel goede döner iig, veel vlees. | |
hemarookworst | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:23 |
ah diepgaand journalistiek onderzoek met betrekking tot de censuur van VVD Rotterdam | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:23 |
Dit waardeer ik dan weer wel. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:24 |
Juist. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:24 |
Nee, geen Döner. Je moet expliciet vragen naar adana kebab. Die turken snappen dan direct wat je wil. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:24 |
kippensoep? | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:24 |
Gewoon algemeen, Nederlanders maken lekkere soep. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:25 |
Zal eens kijken bij ze. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:25 |
Ik hou niet zo van soep, als voorgerecht klein beetje misschien. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:25 |
Tomatoes | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:26 |
ziet er uit als fabriekssoep | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:26 |
Ik vind het juist heel erg lekker, komt waarschijnlijk voornamelijk door mijn voorliefde voor zout. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:26 |
grote stukken vlees =/ fabriekssoep. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:27 |
Iets zout maken is niet zo moeilijk. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:27 |
Groot? | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:27 |
Nu blij? | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:28 |
| |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:28 |
Bij soep gemixed met een bouillon smakende water en met lekker veel groente en vlees is het gewoon verrukkelijk. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:28 |
Turkse yoghurtsoep. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:31 |
Turkse Yuvarlama | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:31 |
Lahmacun. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:34 |
Gevulde Wijnbladeren, ook zo lekker. Gvd waarom is alles zo lekker. | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:36 |
Deegvelletjes gevuld met vlees. geserveerd met olijfolie en yoghurt.:9~ | |
markdeajaxfan | dinsdag 13 maart 2018 @ 02:39 |
lekker eten in dit topic | |
Haags | dinsdag 13 maart 2018 @ 05:51 |
Lol | |
timmmmm | dinsdag 13 maart 2018 @ 06:45 |
Dus je wil zeggen dat men een filmp heeft gemaakt voor promotionele doeleinden en dat dat geen spontane situatie is maar vooraf bedacht Straks ga je me nog vertellen dat dit ook niet echt is | |
Plompzakker | dinsdag 13 maart 2018 @ 06:46 |
VVD Rotterdam | |
C.L.Werner | dinsdag 13 maart 2018 @ 07:41 |
Terecht. Dan moet je maar liberaal zijn, klaploper! | |
#ANONIEM | dinsdag 13 maart 2018 @ 11:35 |
En die hebben vind ik vaak een soort chemische smaak als je het proeft. | |
FlippingCoin | dinsdag 13 maart 2018 @ 12:35 |
Ja klopt, maak je mij ook niet blij mee. | |
#ANONIEM | dinsdag 13 maart 2018 @ 20:00 |
Is dat ook een Turks gerecht? Lijkt voor mij erg op een gerecht wat ik ken uit de Szechuan keuken. Maar vind de Turkse, meer Koerdische, keuken erg lekker. [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 13-03-2018 20:01:34 ] | |
_--_ | dinsdag 13 maart 2018 @ 20:05 |
Ja, ook Turks. Het heet manti. En Koerden hebben overigens niet echt hun eigen keuken. Al hun gerechten zijn gebaseerd op de Turkse, Iraanse en Iraakse keuken. Lees hier meer over de Turkse keuken. | |
#ANONIEM | woensdag 14 maart 2018 @ 11:25 |
Mooi. Eet al een tijdje in Rotterdam bij een enkele zaak Turks wat dus 'Koerdisch' schijnt te zijn (nee, geen bekende grill) en ik erg lekker vind. Sowieso ben ik ook een liefhebber van de 'Turkse' keuken. Vooral die grote lambsbout met aardappelen in een bouillon is een hele grote favoriet van mij. Daar kom ik echt, hoe simpel ook, mijn bed voor uit. Eigenlijk houd ik dus, zoals met alle keukens, erg van "moeders" keuken wijze van bereiding. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 14-03-2018 11:26:11 ] |