abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zaterdag 10 maart 2018 @ 03:03:53 #51
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_177717804
registreer om deze reclame te verbergen
Een "jongen" van 28 jaar, uit Irak. vreemd om die een jongen te noemen.

Nu, ik zal jou eerlijk en aardig mijn mening geven, maar mijn mening zal jij toch niet leuk vinden.

Met andere culturen, je zult er nooit echt bij horen. Vergeet dat. Zelfs als jullie wel trouwden en je 30 jaar samen was, je blijft een buitenbeentje. En, als het er op aankomt, gaat eigen cultuur altijd boven de nederlandse cultuur, eigen geloof boven jouw geloof en eigen familie boven jou. Jullie kinderen zullen tot de familie behoren, jij niet, als het er op aankomt.

En dat zit ook in zijn hoofd. Hij houdt zoveel van je, maar ... wil niet met je trouwen vanwege het feit dat zijn familie jou nooit zal accepteren. Hij zegt het toch zelf tegen jou, schrijf je: zijn familie zal jou niet accepteren en ook hij kiest duidelijk voor zijn familie boven jou! Of dat nou uit geloof of uit respect of wat dan ook komt, het feit blijft, hij kiest niet voor jou.
Dat hij met je doorgaat vrijen, leuke tijd samen enz. is dan weer de andere status van een man in zijn cuktuur. Hij is een man, die mag veel meer in die cultuur. Hij krijgt zelfs respect OMDAT ie jou heeft; een echte man, een echte player, kijk eens, die nederlandse vrouw. Dat kan nog 10-15 jaar zo doorgaan. Zelfs als ie straks binnen zijn eigen cultuur trouwt heb je kans dat hij dat met jou wil blijven doorzetten.
Overigens, dat hij jullie uitjes betaalt past daar ook prima in, de macho man charmeur betaalt.

En dit speelt en is zo in heel veel culturen buiten West Europa. Dat is mijn mening. Wat je moet doen? Je moet van mij niks, maar ik hoop dat je het in de juiste proporties ziet, zodat je naar je eigen idee en gevoel erover beslissingen kunt nemen.
Hij is niet slecht of zo, hij is zo. Of jij daar mee kan en wil (!! beiden) omgaan of mee kunt en wilt leven is iets heel anders.

[ Bericht 5% gewijzigd door LeesFoknl op 10-03-2018 03:12:08 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek !!
Count your blessings.
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')