abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177630130
registreer om deze reclame te verbergen
Gewaagd topic, want Komodo is (nog) geen hypecoin. Gelukkig hebben ze de afgelopen weken een hele rits mensen aangenomen die aan de marketing gaan werken.

Komodo is een platform met als missie om gebruikers en devs vrijheid, privacy en security te bieden. Ze zijn verder dan welk platform dan ook op het gebied van technologie. Geen whitepaper fantasieŽn, maar werkende tech.

Ze hebben een multicoin wallet Agama (5% interest voor hodlers) en al een werkende DEX om atomic swaps te maken, BarterDEX (buyer fee 0.15%, seller fee 0%)

Vrijheid
Een assetchain binnen het Komodo eco-system is binnen een paar kliks gemaakt. Er kan meteen begonnen worden om een dICO te starten (decentralized initial coin offering) door hun atomic swap technologie. Met een dICO heb je de mogelijkheid om funding te regelen zonder tussenkomst van derde partijen, je trade namelijk peer-to-peer, blockchain to blockchain. Door deze technologie hoef je ook niet bang te zijn dat whales meteen alle coins opslokken, je hebt geen KYC nodig, geen gezeik met mogelijke fraude (herinneren we ons de Beetoken ICO of tig anderen?).

Privacy
Komodo maakt gebruik van het zk-SNARKs protocol. Dit is hetzelfde wat andere privacy coins gebruiken zoals Monero en Zcash.

Verder kan je ook nog Jumblr gebruiken wat verder gaat dan zk-SNARKs. Het is een gedecentraliseerde mixer met een fee van 0.1%:
quote:
A decentralized coin-agnostic tumbler built into the Komodo Platform ecosystem. Jumblr leverages Komodo’s anonymous (zero-knowlegde) features to provide a service that is much more efficient than its centralized counterparts and does not require the users to trust any entity with their coins.
Security
Komodo en hun assetchains zijn veiliger dan de meest veilige blockchain op dit moment (Bitcoin). Met hun delayed-Proof of Work (dPoW) technologie slaan ze blocks op de Bitcoin blockchain op. Voor een fee kunnen assetchains ook gebruik maken van dPoW om hun blocks op de Komodo blockchain op te slaan en dus ook in Bitcoin.

Om een assetchain te slopen moet dus eerst Bitcoin, daarna Komodo en daarna de assetchain aangevallen worden.

Resources
OfficiŽle website: https://komodoplatform.com/en
Github: https://github.com/KomodoPlatform
Reddit: https://www.reddit.com/r/komodoplatform/
Twitter: https://twitter.com/KomodoPlatform
Explorer: https://kmd.explorer.supernet.org/
Whitepaper: https://komodoplatform.co(...)White-Paper-Full.pdf
Agama wallet: https://komodoplatform.com/en/wallets

BarterDEX: https://github.com/KomodoPlatform/BarterDEX/releases
Stats: https://www.dexstats.info

4XQwI8k.jpg

DevelopmentRoadmap.jpg

Liquidity providers zijn op dit moment welkom op BarterDEX. Er zijn al slimme functies om automatisch te traden en winst te maken.

Verder hebben ze een hele rits aan assetchains waarmee holders oa revenues van BarterDEX en Jumblr uitbetaald krijgen.

Een andere assetchain is CHIPS (https://komodoplatform.co(...)-create-a-poker-game) voor gokspellen.

Anyway, als je ze een beetje volgt op Slack, zoals ik doe, durf ik te zeggen dat het zomaar een top 10 kan worden aangezien het werkt en hoe actief ze aan het bouwen zijn. Oja, meest actieve github van alle projecten: https://cryptomiso.com/


Het is nogal een complex ecosysteem wat ze aan het bouwen zijn dus ik ben vast dingen vergeten.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')